Α οκέι. Και πάλι ψιλό διαφωνώ γιατί δεν είναι όλα για όλους το ίδιο σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι γράφουν στην κυριολεξία σε όλα τα θρεντ και χτυπιούνται σε όλα το ίδιο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι απλά θέλουν να χτυπηθούν.
Μαζί μιλάμε τώρα. Άμα ειναι να κοιταω τι κάνουν οι άλλοι σε άλλα θρεντ, κοιταω και στις Σκέψεις για παράδειγμα.
Αυτό είναι λίγο σαν να λες, αν ποτέ δεν έκανε εξέγερση ο σκλάβος, δεν θα είχε ποτέ ο άρχοντας λόγο να τον μαστιγώνει πίσω. Γενικά, καταλαβαίνω ότι όλοι θελουμε να έχουμε άποψη και θελουμε η κοινωνία να έχει κάποια πιο συγκεκριμένη τροχια, αλλά καλό ειναι να καταλαβαίνουμε έστω λίγο πότε φωνάζουμε ότι κρύωσε το φαγητό μας ενώ ο άλλος δίπλα δεν έχει καν να φάει.
Δεν ειναι το ίδιο στην οπτική μου.
Καταρχάς για μενα δεν ειναι σκλάβος αυτος ο άνθρωπος. Ο ίδιος έβαλε τον εαυτό του εκεί.
Μα νιωθω δυσφορία με το φύλο μου, σου λέει. Ναι αλλά σε αναγνωρίζω ως άνθρωπο, δε σε θεωρω κατώτερο απο μενα για να εισαι σκλάβος. Το τι φυλο θα παίζεις στο κεφαλι σου οτι εισαι, αυτο αφορά εσένα κυριε Τζιμ, Τζανέτ, ή οτι.
Εγω ξέρω οτι η φύση φτιάχνει άντρες, γυναίκες, και ανώμαλες καταστάσεις. (οχι με την προσβλητική έννοια του ανώμαλος αλλά με την εννοια του μη αντρας/γυναίκα, μη ομαλός).
Και δεν ειναι και θεμα φαγητου, γιατι πολλοί απο αυτους ωφελήθηκαν εις βαρος της πλειοψηφιας βλέπε DEI, αφήνοντας άλλους χωρίς φαι και σπίτι κυριολεκτικά.
Γιατί δεν ηξεραν να αποφασίσουν τι θα είναι σήμερα αναμεσα στα ποδια τους ή ήθελαν καποιο βραβείο γι αυτό.
Ε συγγνωμη κι εγω γράφω με κοκκινα και παριστανω τη γυναίκα ή αφηνω τη θηλυκη μου φυση να γράψει, αλλά δεν ενδιαφερει το Ελληνικο κράτος αυτό, ούτε οφειλω να σε αφησω εσενα άνεργο επειδή θέλω να εχω προτεραιότητα γιατί σήμερα ένιωσα Σκοτεινουλα. Δική μου η μπαταριά, δικό μου και το πρόβλημα.