Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

06-02-25

19:10

Αποκάλυψη βόμβα από τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Χρηματοδοτήσαμε το πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία κατά του Βίκτορ Γιανουκόβιτς»
Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο νέος υπουργός Υγείας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ στον γνωστό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον.ΟΡόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, παραδέχτηκε ότι το αμερικανικό κράτος χρηματοδότησε το πραξικόπημα του 2014 με το οποίο ανατράπηκε ο τότε νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

06-02-25

19:28
Τι ακριβώς πέτυχε που δεν είχε ήδη επιτευχθεί; Το Μεξικό έχει ξανά στείλει στρατό στα σύνορα με Αμερικανική συμφωνία και το 19 και το 21/22. Δεν υπήρξε καμία ουσιαστική διαφορά ούτε στη μετανάστευση ούτε στην εμπορία ουσιών. Μάλιστα το ίδιο το Μεξικό από ο,τι κατάλαβα θέλει να ενδυναμώσει τα σώματα που ασχολούνται με τα καρτέλ για να μειωθούν οι θάνατοι στη χώρα τους. Όποτε ουσιαστικά αυτό που έκανε ο Τραμπ ήταν να συνεχίσει τις ήδη μη επιτυχημένες τακτικές πουλώντας το στα μέσα ως μια μεγάλη συμφωνία που πέτυχε η παντοδύναμη Αμερική με τον σκληρό αρχηγό τους. Φάτε μάτια ψάρια να χαίρονται οι ψηφοφόροι σαν να λέμε.Ουσιαστικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι ήταν απειλή.
Πέτυχε αυτό που ήθελε; Ναι.
Έξυπνη μπλόφα; Φυσικά.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.869 μηνύματα.

06-02-25

19:39
Ακόμα μια επιτυχία της κυβέρνησης Trump όσο αφορά τους illegal criminals.
www.aljazeera.com
nypost.com
Την ίδια ώρα ακόμα μια εταιρεία που πετάει στα σκουπίδια τα DEI programs.

www.nbcnews.com

Guatemala agrees to increase number of US deportation flights it accepts
In 2024, roughly 66,000 people were deported from the US to Guatemala. Under Trump, that number is expected to rise.

Illegal border crossings drop significantly just one week into Trump presidency
Less than 600 people crossed illegally into the U.S. from Mexico on Sunday – a stunningly low number since President Donald Trump took office.

Την ίδια ώρα ακόμα μια εταιρεία που πετάει στα σκουπίδια τα DEI programs.

Google rolls back DEI efforts, including hiring goals
The company informed employees there will no longer be aspirational hiring goals tied to representation.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

06-02-25

20:29
Οσοι υποστηρίζετε Trump επικροτείτε και αυτο;
Το προωθεί ο republican senator Hawley
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

06-02-25

21:39
Δεν ξέρω από τέτοια ΑΙ διαόλια, είμαι μπούμερ.View attachment 144786
Οσοι υποστηρίζετε Trump επικροτείτε και αυτο;
Το προωθεί ο republican senator Hawley
Αυτό που ξέρω είναι ότι στηρίζω φουλ την εμπλοκή του στρατού, στα πάντα. Μακάρι να υπάρξει ένα σώμα στρατού για τις πόλεις, μια πολιτοφυλακή που θα δρα με κύρια και αποκλειστική ευθύνη την αντιμετώπιση των λάθρο. Ένα κράτος που ήθελε στα αλήθεια να αντιμετωπίσει το θέμα των λάθρο, θα έκανε ακριβώς αυτό.
Αποτελεί πραγματικά όνειρό μου κάποτε να επιτραπεί η οπλοκατοχή και οπλοφορία, μόνο σε ιθαγενείς φυσικά και όποιος επιθυμεί να κάνει θητεία σε αυτήν την πολιτοφυλακή που λέω, αντί για την καθιερωμένη στρατιωτική. Θα σου έλεγα μετά αν είχαμε πάταξη ταραχοποιών στοιχείων πεμπτοφαλαγγίτων που επιβουλεύονται το Έθνος. Αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο με πατριωτική/εθνικιστική κυβέρνηση.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.

06-02-25

22:13
Χμμμ...Τι ακριβώς πέτυχε που δεν είχε ήδη επιτευχθεί; Το Μεξικό έχει ξανά στείλει στρατό στα σύνορα με Αμερικανική συμφωνία και το 19 και το 21/22. Δεν υπήρξε καμία ουσιαστική διαφορά ούτε στη μετανάστευση ούτε στην εμπορία ουσιών. Μάλιστα το ίδιο το Μεξικό από ο,τι κατάλαβα θέλει να ενδυναμώσει τα σώματα που ασχολούνται με τα καρτέλ για να μειωθούν οι θάνατοι στη χώρα τους. Όποτε ουσιαστικά αυτό που έκανε ο Τραμπ ήταν να συνεχίσει τις ήδη μη επιτυχημένες τακτικές πουλώντας το στα μέσα ως μια μεγάλη συμφωνία που πέτυχε η παντοδύναμη Αμερική με τον σκληρό αρχηγό τους. Φάτε μάτια ψάρια να χαίρονται οι ψηφοφόροι σαν να λέμε.
Βέβαια το αν θα βελτιωθεί έστω και λίγο η κατάσταση θα δείξει στην πορεία. Το 21/22 ήταν και διαφορετικη κυβέρνηση.
Πάντως ούτε και εγώ νομίζω ότι θα γίνουν θαύματα. Και το ξέρει και ο ίδιος. Χαζος δεν είναι. Πονηρός είναι. Χαζό θα έλεγα τον μασκ, προσπαθεί να κάνει πολιτική καριέρα μέσω χρημάτων αλλά κυριολεκτικά τον γλενταει ο Τραμπ όπως θέλει.
Έξυπνος. Δεν μπορώ να πω, χειραγωγεί τα πρόβατα του κράτους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι για να πάρει όπλο ο κάθε βλαξ και να γίνουμε Αμερική 2.0 με school shootings. Να μας λείπει.Αποτελεί πραγματικά όνειρό μου κάποτε να επιτραπεί η οπλοκατοχή και οπλοφορία, μόνο σε ιθαγενείς φυσικά και όποιος επιθυμεί να
Μόνο σε σώματα ασφαλείας πρέπει να επιτρέπεται το όπλο και σε ώρα υπηρεσίας. Διαφορετικά θα λύνουμε τσακωμούς με ντουφέκια όπως τους Ρομά

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.869 μηνύματα.

06-02-25

22:32
Χμμμ...
Βέβαια το αν θα βελτιωθεί έστω και λίγο η κατάσταση θα δείξει στην πορεία. Το 21/22 ήταν και διαφορετικη κυβέρνηση.
Πάντως ούτε και εγώ νομίζω ότι θα γίνουν θαύματα. Και το ξέρει και ο ίδιος. Χαζος δεν είναι. Πονηρός είναι. Χαζό θα έλεγα τον μασκ, προσπαθεί να κάνει πολιτική καριέρα μέσω χρημάτων αλλά κυριολεκτικά τον γλενταει ο Τραμπ όπως θέλει.
Έξυπνος. Δεν μπορώ να πω, χειραγωγεί τα πρόβατα του κράτους.
Επί προεδρίας Trump τα σύνορα των ΗΠΑ ήταν αρκετά ασφαλή, με τις μεταναστευτικες ροές σε σχετικά χαμηλά επίπεδα για το μέγεθος της χώρας. Από το 2021 και μετά αυτό άλλαξε δραματικά, καθώς η κυβέρνηση Biden χαλάρωσε τα μέτρα προστασίας ενώ παράλληλα ακύρωσε διάφορες συμφωνίες της κυβέρνησης Trump. Ως αποτέλεσμα οι παράνομες ροές εκτινάχθηκαν από τις 400,000 το 2020, σε σχεδόν 2.5 εκατομμύρια το 2023. Παράλληλα επι Biden υπήρξε δραματική αύξηση στην παράνομη εισαγωγή fentanyl από το Μεξικό και τον Καναδά, γεγονός που αύξησε σημαντικά τα overdose deaths.
Ο Trump προσπαθεί λοιπόν να επαναφέρει την τάξη που άφησε το 2020. Κανένα πολιτικό παιχνίδι δεν είναι, αυτά τα λένε οι προοδευτικοί που δεν έχουν χωνέψει ότι νίκησε ο Trump. Τα στατιστικά στοιχεία λένε ξεκάθαρα ότι επι Trump (και επι Obama) τα σύνορα των ΗΠΑ ήταν πολύ πιο ασφαλή σε σχέση με επι προεδρίας Biden. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρει, θα βάλει τάξη καθώς αυτό είναι το σωστο.
Ο Trump προσπαθεί λοιπόν να επαναφέρει την τάξη που άφησε το 2020. Κανένα πολιτικό παιχνίδι δεν είναι, αυτά τα λένε οι προοδευτικοί που δεν έχουν χωνέψει ότι νίκησε ο Trump. Τα στατιστικά στοιχεία λένε ξεκάθαρα ότι επι Trump (και επι Obama) τα σύνορα των ΗΠΑ ήταν πολύ πιο ασφαλή σε σχέση με επι προεδρίας Biden. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρει, θα βάλει τάξη καθώς αυτό είναι το σωστο.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

07-02-25

00:21
Η φάτσα του δικού σου chief of staff όταν λες πως θέλεις να πάρεις τη Γάζα για να την κάνεις θέρετρο και να διώξεις όλους τους Παλαιστίνιους που ζούνε εκεί:
Το σοκ οταν συνειδητοποιει πως συμφωνει σε μιά εθνοκάθαρση.
Το σοκ οταν συνειδητοποιει πως συμφωνει σε μιά εθνοκάθαρση.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

07-02-25

00:35
Το χειρότερο είναι πως φασισταριά εδώ που μας τα χουν κάνει τσουρέκια με το έθνος και την παρτίδα μόλις διαλύεται η πατρίδα άλλων κάνουν τουμπεκί και σαπορτάρουνΤο σοκ οταν συνειδητοποιει πως συμφωνει σε μιά εθνοκάθαρση.
για άλλη μια φορά
κλόουν
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

07-02-25

00:54
Το χειρότερο είναι πως φασισταριά εδώ που μας τα χουν κάνει τσουρέκια με το έθνος και την παρτίδα μόλις διαλύεται η πατρίδα άλλων κάνουν τουμπεκί και σαπορτάρουν
για άλλη μια φορά
κλόουν
chester20080
Επιφανές μέλος

07-02-25

01:00

Donald Trump Jr. Accused Of Killing Protected Duck In Italy
Italian politician Andrea Zanoni has reported Donald Trump Jr. to Italian police for killing a rare bird—but it's not the first time his hunting trips have landed him in hot water.

chester20080
Επιφανές μέλος

07-02-25

01:30
Για να καταλάβω, ο Trump που είναι κατά των μεταναστών και είναι υπέρ του anti-immigration policy
ειναι αυτος που λεει οι ξεσπιτωμένοι Παλαιστίνιοι να πάνε μετανάστες στις γειτονικες χωρες Ιορδανία και Αίγυπτο;
όπου μας συμφέρει η μετανάστευση είναι καλή ξαφνικά;
επισης αυτός δεν ήταν που έσκιζε τα ρούχα του ότι δε θέλουν άλλο nation building και ότι είναι πολύ λάθος μια τέτοια πρακτική; όμως τώρα ξαφνικά θέλει να κάνει αμερικάνικη Riviera τη Γάζα;
μόνο εγώ βλέπω δύο κωλοτούμπες και στα δύο;
όλα για τα συμφέροντα λοιπόν, ψέμα και υποκρισία, ε σε πιάνει μιά αηδία.
όσοι είστε υπέρ του Trump τα υποστηρίζετε αυτά δηλαδή;
ειναι αυτος που λεει οι ξεσπιτωμένοι Παλαιστίνιοι να πάνε μετανάστες στις γειτονικες χωρες Ιορδανία και Αίγυπτο;
επισης αυτός δεν ήταν που έσκιζε τα ρούχα του ότι δε θέλουν άλλο nation building και ότι είναι πολύ λάθος μια τέτοια πρακτική; όμως τώρα ξαφνικά θέλει να κάνει αμερικάνικη Riviera τη Γάζα;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.974 μηνύματα.

07-02-25

02:36
Για να καταλάβω, ο Trump που είναι κατά των μεταναστών και είναι υπέρ του anti-immigration policy
Καλά τώρα....τι περιμένεις να σου απαντήσουν τα τυχάρπαστα ακροδεξιά στοιχεία που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα...
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

07-02-25

02:43
Ζήτησα από το chatGPT να μου δείξει πως θα είναι η Γάζα ως Ριβιέρα υπό την διοίκηση τραμπ
Ευχαριστώ chatGPT, μου αρέσει πολύ!!
Ευχαριστώ chatGPT, μου αρέσει πολύ!!
American Economist
Επιφανές μέλος

07-02-25

06:57
Το χειρότερο είναι πως φασισταριά εδώ
Καλά οι αριστεροί όλους φασιστες τους αποκαλείται, καθώς νομίζετε ότι βγαίνετε από πάνω. Όταν δεν έχετε να πείτε κάτι ουσιώδες πετάτε ένα «είστε φασιστές» και τέλος.
Βέβαια όταν έχεις το θράσος να αποκαλείς άτομα που δεν ξέρεις φασιστες, καλό είναι να μιλάς συγκεκριμένα και όχι γενικά και αόριστα.
Βέβαια όταν έχεις το θράσος να αποκαλείς άτομα που δεν ξέρεις φασιστες, καλό είναι να μιλάς συγκεκριμένα και όχι γενικά και αόριστα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

07-02-25

08:43
ό,τι νά ναι!Αποτελεί πραγματικά όνειρό μου κάποτε να επιτραπεί η οπλοκατοχή και οπλοφορία, μόνο σε ιθαγενείς φυσικά και όποιος επιθυμεί να κάνει θητεία σε αυτήν την πολιτοφυλακή που λέω, αντί για την καθιερωμένη στρατιωτική. Θα σου έλεγα μετά αν είχαμε πάταξη ταραχοποιών στοιχείων πεμπτοφαλαγγίτων που επιβουλεύονται το Έθνος. Αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο με πατριωτική/εθνικιστική κυβέρνηση.
άσε ρε Μπάμπη! Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα; Ψάχνεις να βρεις και συ λογική!Για να καταλάβω, ο Trump που είναι κατά των μεταναστών και είναι υπέρ του anti-immigration policy

Στο στόχαστρο του Τραμπ το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Κυρώσεις για «παράνομες ενέργειες» εναντίον ΗΠΑ και Ισραήλ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για την επιβολή κυρώσεων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ), το οποίο κατηγορεί για

Ο φίλτατος τραμπ, απορρίπτει και επιβάλει κυρώσεις στο Διεθνές δικαστηριο, επειδή στενοχώρησε το φίλο του νετανιάχου.
μετά τον οργανισμό υγείας, τέλος και διεθνές δικαστήριο.
Ας μείνουν μόνοι οι αμερικάνοι, αποκομένοι από ό,τι διεθνές δεν τους βολεύει
Απορώ, τι κάνει η αμερικάνικη δικαιοσύνη και τα άλλα όργανα εκεί, γιατί οι ΗΠΑ δεν είναι ρωσία, να κυβερνά μια μειοψηφία, ή ένας τρελός. Δεν ξέρω, πώς ακριβώς λειτουργεί η ιεραρχία, αλλά δεν είναι μοναρχία. Δηλ τις παπαριές του προέδρου, κάποιος πρέπει να τις σταματήσει
Τους ρωτησε τους αμερικάνους που τον ψήφισαν, αν θέλουν διεθνή απομόνωση;
American Economist
Επιφανές μέλος

07-02-25

08:59
Τους ρωτησε τους αμερικάνους που τον ψήφισαν, αν θέλουν διεθνή απομόνωση;
Είχε αναλύσει πλήρως το πρόγραμμα του πριν τις εκλογές, και οι Αμερικανοί του έσωσαν την μεγαλύτερη νίκη Republican candidate εδώ και 36 χρόνια. End of the story.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

07-02-25

09:00
αν για σένα είναι end, σταμάτα να γράφεις.Είχε αναλύσει πλήρως το πρόγραμμα του πριν τις εκλογές, και οι Αμερικανοί του έσωσαν την μεγαλύτερη νίκη Republican candidate εδώ και 36 χρόνια. End of the story.
και δε νομίζω να είχε πει, πως θα απορρίψει το διεθνές δικαστηριο, ή θα διακοψει τη σχέση του με τον οργανισμό υγείας
American Economist
Επιφανές μέλος

07-02-25

09:05
αν για σένα είναι end, σταμάτα να γράφεις.
Είπες κάτι που δεν ισχύει και σου απάντησα.
chester20080
Επιφανές μέλος

07-02-25

09:18
@American Economist
Θα μου απαντήσεις στα δύο αυτά και σε μενα;
Θα μου απαντήσεις στα δύο αυτά και σε μενα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- johnsala
- back2967
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Scandal
- camil
- Kate1914
- giannhs2001
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- American Economist
- touvlo
- Αντικειμενικός
- A350
- Ilma
- Jack of Spades
- RPO
- Entropy24
- GeorgePap2003
- chester20080
- vasilis123321
- bibliofagos
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Joji
- thodoris_eng
- Reader
- ck_chrysiis
- Vasiliis
- giorgos5002
- Hecticism
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- rafaela11
- thenutritionist
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.