juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.209 μηνύματα.

01-03-25

08:27
Εντωμεταξυ κράζουνε τον Τραμπ γιατί φιλονίκησε με τον Ζελένσκι και δεν μιλάει κανείς για το πόσο αυθάδης ειναι ο Ζελένσκι που ηταν φιλοξενούμενος στις ΗΠΑ, έχει πάρει πόσες εκατονταδες δις τα οποια τα περισσοτερα τα χει εξαφανίσει, ξεκίνησαν αυτόν τον πόλεμο αγνοώντας τις συμφωνίες του Μινσκ και παρακαλώντας να μπουνε στο ΝΑΤΟ και ποιος ξερει τι άλλες προκλήσεις εναντίον της Ρωσίας και ακόμα ο κωλοπαιδαράς σηκωνε το δάχτυλο μπροστα στον Τραμπ.
Ετσι ειχε μαθημενο τον Μπαιντεν φαίνεται αλλα του κοπηκε η μαγκιά τώρα με Τραμπ.
Ετσι ειχε μαθημενο τον Μπαιντεν φαίνεται αλλα του κοπηκε η μαγκιά τώρα με Τραμπ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

01-03-25

08:35
Άρα ο Biden έπεσε θύμα της πολιτικής αντιπαράθεσης που υπήρχε στις ΗΠΑ πρίν και μετά την εκλογή του Τράμπ σωστά ;
Όχι δεν ήταν θύμα ο Biden, καθώς ο ίδιος έσπρωξε την Ουκρανία να μπει στο Νατο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

01-03-25

08:40
Όχι δεν ήταν θύμα ο Biden, καθώς ο ίδιος έσπρωξε την Ουκρανία να μπει στο Νατο.
Συγγνώμη ο Ζελένσκι εννοούσα... αυτός ειναι το θύμα και προδομένος της υπόθεσης.
Φταίει και ο ίδιος βέβαια. Έπρεπε να ειναι πιο έξυπνος και να τα προβλέψει ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... υπήρχε ιστορικό οτι η εξωτερική πολιτική θα αλλάξει μόλις αναλάβει ο Τράμπ.
Ο Ζελένσκι κατα τη γνώμη μου έπρεπε να τους πει... είτε θα μου δώσετε πυρηνικά όπλα. Θα κάνουμε δηλαδή μια συμφωνία να έχω όπλα και κεφαλές να αντιμετωπίσω τον εισβολέα είτε αφηστε με στην ησυχία μου.
και αμα του έλεγαν ναί θα σου δώσουμε μετά θα μπορουσε να κάνει αυτο που κάνει τωρα γιατι θα έλεγε στον άλλον... κοιταξε να δείς... κοντά τα χέρια απο την Ουκρανία και δε θέλω εισβολή γιατι όπως καταλαβαίνεις θα έχουμε άλλα. Θα απαντησω με πυρηνική επίθεση όπως κάνει και ο τρελός στη Κορέα και δεν τον πλησιάζει κανείς.
Έστι δεν ανοίγει ρουθούνι...
Ούτε ξεφτιλίκια μπροστά απο τις κάμερες... ουτε να έχει τοσους νεκρούς ούτε τίποτα... θές να μπώ σε πόλεμο για σένα... δώσε μου πυρηνικά. ΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ... ωραια καθίστε στα αυγά σας τότε γιατι και εγώ ειμαι τρελός και αν αρχίσει να μου σκοτώνει κόσμο θα ΤΟΝ ΚΑΨΩ ΖΩΝΤΑΝΟ. Και να κτυπήσει το χέρι ΤΟΤΕ στο τραπέζι.
Απο την άλλη βεβαια δεν ξέρω η Ρωσία τι βλέψεις είχε να κάνει ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ επίθεση. οποτε ηταν αναγκασμένος να ξεκινήσει ο Ζελένσκι. Δε ξέρεις απο πίσω τι παίζεται... οι Αμερικανοί τους κίνησαν γιατι έχουν και συμφέροντα βεβαια... τα παιχνίδια αυτα ειναι πολύ βρωμικα και συχνά ανακατώνονται άνθρωποι εντελώς ανήθικοι και διπρόσωποι.
Πολυπρόσωποι βασικά.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

01-03-25

08:53
σωστά, ο μασκ έχει δικά του λεφτά, μπαίνει δικαιωματικά ανάμεσα στους υπουργούς και γ@μ@ει όποιον θέλει με τα λεφτά του
Ο Musk δεν τρώει ούτε έχει πάρει $300 δισεκατομμύρια από τους Αμερικανούς φορολογούμενους. Ο άλλος έχει το θράσος να ζητάει συνέχεια χρήματα από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, λέγοντας ότι δεν τον βοηθάμε αρκετά.
Ο άλλος ζητιανεύει συνέχεια χρήματα για έναν πόλεμο που του έκαναν και θεωρεί ο <<πορτοκαλομάλης>> πως έπρεπε να πάει στα μαγαζιά, να αγοράσει και κουστούμι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

01-03-25

08:54
σωστά, ο μασκ έχει δικά του λεφτά, μπαίνει δικαιωματικά ανάμεσα στους υπουργούς και γ@μ@ει όποιον θέλει με τα λεφτά του
Ο άλλος ζητιανεύει συνέχεια χρήματα για έναν πόλεμο που του έκαναν και θεωρεί ο <<πορτοκαλομάλης>> πως έπρεπε να πάει στα μαγαζιά, να αγοράσει και κουστούμι.
Έκλεισε το μαγαζάκι φίλη μου. Δεν έχει αλαλ χρήματα για την Ουκρανία, αρκετά πλήρωσαν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

01-03-25

08:58
επομένως, να και ποιος ακόμηέφταιγε για τον πόλεμο, όπως λες και εσύ τώρα.Όχι δεν ήταν θύμα ο Biden, καθώς ο ίδιος έσπρωξε την Ουκρανία να μπει στο Νατο.
Biden έσπρωξε Ουκρανία για ΝΑΤΟ, (1)
Ρωσία δε δέχτηκε Ουκρανία στο ΝΑΤΟ (2)
Από (1) και (2) => Ρωσία αντέδρασε στην είσοδο της Ουκρανίας=> επιτέθηκε => πόλεμος =>λεφτά από ΗΠΑ, που αυτές έσπρωξαν προς αυτή την κατεύθυνση => επομένως τώρα γιατί γρινιάζει ο Τραμπ; Όλα βαίνουν όπως οι ΗΠΑ ήθελαν!
Επομένως ο Ζελένσκι δεν έχει ξοδέψει για γούστο δικό του τα λεφτά των ΗΠΑ, αλλά για γούστο των ΗΠΑ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

01-03-25

09:00
επομένως, να και ποιος ακόμηέφταιγε για τον πόλεμο, όπως λες και εσύ τώρα.
Από (1) και (2) => Ρωσία αντέδρασε στην είσοδο της Ουκρανίας=> επιτέθηκε => πόλεμος =>λεφτά από ΗΠΑ, που αυτές έσπρωξαν προς αυτή την κατεύθυνση => επομένως τώρα γιατί γρινιάζει ο Τραμπ; Όλα βαίνουν όπως οι ΗΠΑ ήθελαν!
Επομένως ο Ζελένσκι δεν έχει ξοδέψει για γούστο δικό του τα λεφτά των ΗΠΑ, αλλά για γούστο των ΗΠΑ
Ο Τράμπ παραπονιέται γιατί απο τις οικονομικές απώλειες της Ρωσίας στο πόλεμο που την έσπρωξε ο Μπάιντεν και άλλοι Αμερικανοι φυσικά.... δεν είχε ακομη μεγαλύτερο ισοζύγιο κέρδους γιατι κάπως έπρεπε και ο Μπαίντεν να τα πληρώσει ολα αυτά... αλλα ο καημένος ο Αμερικανος φορολογούμενος. Εντάξει ο Φώτης τα βλέπει ολα ρομαντικά ακόμη. Κανένα θέμα.
touvlo
Διάσημο μέλος

01-03-25

να σου πω, προσωπικά θέλω να τελειώσει ο πόλεμος, ακόμη και αν χάσει εδάφη η Ουκρανία. Τόσος κόσμος έχασε τη ζωή του. Άλλωστε ο Πούτιν το έλεγε απ την αρχή στις ΗΠΑ: Σταματήστε να στέλνετε λεφτά και θα τελειώσει ο πόλεμος.Έκλεισε το μαγαζάκι φίλη μου. Δεν έχει αλαλ χρήματα για την Ουκρανία, αρκετά πλήρωσαν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι.
Απλά, να μη μας δουλεύουν οι ΗΠΑ. Εντάξει, δεν τρώμε και κουτόχορτο
American Economist
Επιφανές μέλος

01-03-25

επομένως, να και ποιος ακόμηέφταιγε για τον πόλεμο, όπως λες και εσύ τώρα.
Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν συμφωνεί με τα $300 δισεκατομμύρια που δόθηκαν στην Ουκρανία, τίποτα δεν έχει κερδίσει ο Αμερικανός πολίτης από τον πόλεμο αυτό.
touvlo
Διάσημο μέλος

01-03-25

09:01
τότε το πρόβλημα του Τραμπ, δεν είναι ο Ζελένσκι, αλλά ο Μπάιντεν. Ας τα βρουν μεταξύ τουςΟ Τράμπ παραπονιέται γιατί απο τις οικονομικές απώλειες της Ρωσίας στο πόλεμο που την έσπρωξε ο Μπάιντεν και άλλοι Αμερικανοι φυσικά.... δεν είχε ακομη μεγαλύτερο ισοζύγιο κέρδους γιατι κάπως έπρεπε και ο Μπαίντεν να τα πληρώσει ολα αυτά... αλλα ο καημένος ο Αμερικανος φορολογούμενος. Εντάξει ο Φώτης τα βλέπει ολα ρομαντικά ακόμη. Κανένα θέμα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-03-25

09:01
Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν συμφωνεί με τα $300 δισεκατομμύρια που δόθηκαν στην Ουκρανία, τίποτα δεν έχει κερδίσει ο Αμερικανός πολίτης από τον πόλεμο αυτό.
Έχουν κερδίσει οι ΗΠΑ να αποδυναμώσουν οικονομικά τη Ρωσία μετά απο αυτό το πόλεμο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τότε το πρόβλημα του Τραμπ, δεν είναι ο Ζελένσκι, αλλά ο Μπάιντεν. Ας τα βρουν μεταξύ τους
Τι να βρούν ρε συ πολιτικοί αντίπαλοι ειναι και βρίζει ο ενας τον άλλον....
touvlo
Διάσημο μέλος

01-03-25

09:03
κανένας σοβαρός άνθρωπος δε θέλει πόλεμο φίλε μου, εκτός από κάποιους εθνικιστές (ηλίθιους που πάνε και θυσιάζονται) και φυσικά όσους κερδίζουν απ αυτόν χρήματα. Είδε ο Τραμπ, πως δεν του βγαίνει σε χρήμα και άλλαξε το παραμύθιΚανένας σοβαρός άνθρωπος δεν συμφωνεί με τα $300 δισεκατομμύρια που δόθηκαν στην Ουκρανία, τίποτα δεν έχει κερδίσει ο Αμερικανός πολίτης από τον πόλεμο αυτό.
πρόβλημά τους ρε Devil.Τι να βρούν ρε συ πολιτικοί αντίπαλοι ειναι και βρίζει ο ενας τον άλλον....
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-03-25

09:06
κανένας σοβαρός άνθρωπος δε θέλει πόλεμο φίλε μου, εκτός από κάποιους εθνικιστές (ηλίθιους που πάνε και θυσιάζονται) και φυσικά όσους κερδίζουν απ αυτόν χρήματα. Είδε ο Τραμπ, πως δεν του βγαίνει σε χρήμα και άλλαξε το παραμύθι
πρόβλημά τους ρε Devil.
Δεν έχουν κάποιο πρόβλημα αυτο σου εξηγώ... ειναι απλά πολιτικοί αντίπαλοι και έτσι μένουν. Απλά δε πιστεύω οτι και αυτό που έκανε ο Μπάιντεν δηλαδη να σπρώξει την Ουκρανια σε εναν πολεμο με την παράλογη απαιτηση να δημιουργηθούν βάσεις του ΝΑΤΟ διπλα στην Ρωσια (τη στιγμη που η Ρωσια δεν εχει πάει διπλα στις ΗΠΑ να κάνει κάτι τέτοιο) δεν είχε κάποια σκοπιμότητα. Κοίτα όταν μιλάμε για τέτοια πολιτική τιποτα δεν ειναι αθώο έτσι.... και δεν ξέρουμε κιολας για να συζητήσουμε ακριβώς. Δεν ξέρεις τι παίζεται στα παρασκήνια.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

01-03-25

09:08
Βρε κυριολεκτικά φάπες ήθελε. Να έχουμε και τον πρώτο ξυλοδαρμό πρόεδρου από άλλον πρόεδρο στην ιστορία. Δεν το χωράει ο νους μου ότι θα πτωχεύσει η Ευρώπη για το καρναβάλι.Εντωμεταξυ κράζουνε τον Τραμπ γιατί φιλονίκησε με τον Ζελένσκι και δεν μιλάει κανείς για το πόσο αυθάδης ειναι ο Ζελένσκι που ηταν φιλοξενούμενος στις ΗΠΑ, έχει πάρει πόσες εκατονταδες δις τα οποια τα περισσοτερα τα χει εξαφανίσει, ξεκίνησαν αυτόν τον πόλεμο αγνοώντας τις συμφωνίες του Μινσκ και παρακαλώντας να μπουνε στο ΝΑΤΟ και ποιος ξερει τι άλλες προκλήσεις εναντίον της Ρωσίας και ακόμα ο κωλοπαιδαράς σηκωνε το δάχτυλο μπροστα στον Τραμπ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-03-25

09:14
Βρε κυριολεκτικά φάπες ήθελε. Να έχουμε και τον πρώτο ξυλοδαρμό πρόεδρου από άλλον πρόεδρο στην ιστορία. Δεν το χωράει ο νους μου ότι θα πτωχεύσει η Ευρώπη για το καρναβάλι.
Εσυ δηλαδή το θεωρείς ηθικό που πήγαν και έβαλαν έναν άνθρωπο στο πόλεμο με μια πολύ δυνατότερη χώρα και του έταξαν οτι θα τον υποστήριξουν μέχρι να τον τελειώσει ; θα τον δείρουν κιολας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

01-03-25

09:16
Εισαι αμερικανος πολιτης;τίποτα δεν έχει κερδίσει ο Αμερικανός πολίτης από τον πόλεμο αυτό.
Εισαι ευρωπαιος..και ελληνας δηθεν..και χεστηκες τι θα πληρωσει ο ευρωπαιος..για να μην πληρωσει ο αμερικανος πολιτης ,οταν παντου και παντα χωνουν την μυτη τους σε ξενες υποθεσεις.
Αξιος..αξιος και πανεξυπνος ευρωπαιος και ελληνας πολιτης!
Δεν τον εβαλαν.ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.Και αν πατησε την μπανανοφλουδα ΠΑΛΙ ΑΥΤΟς ΦΤΑΙΕΙ..ΔΙΟΤΙ ΜΙΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑΤΟ.Εσυ δηλαδή το θεωρείς ηθικό που πήγαν και έβαλαν έναν άνθρωπο στο πόλεμο με μια πολύ δυνατότερη χώρα και του έταξαν οτι θα τον υποστήριξουν μέχρι να τον τελειώσει ; θα τον δείρουν κιολας.
ΝΑΤΑ ΤΩΡΑ!
Μην λεμε και οτι θεμε.
Η ΕΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΛΑΜΕ;
American Economist
Επιφανές μέλος

01-03-25

09:19
Εισαι αμερικανος πολιτης;
Εισαι ευρωπαιος..και ελληνας δηθεν..και χεστηκες τι θα πληρωσει ο ευρωπαιος..για να μην πληρωσει ο αμερικανος πολιτης ,οταν παντου και παντα χωνουν την μυτη τους σε ξενες υποθεσεις.
Γιατί ξεκινάς επίθεση από εκεί που δεν υπάρχει?? Τρέφεσαι με τους καυγάδες και δεν ξέρεις πως να βρεις ευκαρια;;
Μου ανέφερε τις ΗΠΑ και ότι έχουν όφελος, για αυτό ανέφερα τους Αμερικανούς πολίτες. Σαφώς ούτε οι Ευρωπαίοι έχουμε κερδίσει τίποτα από αυτόν τον πόλεμο, και για αυτό πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.209 μηνύματα.

01-03-25

09:19
Ανοιξανε τις αποθηκες στη Γερμανία και δεν εχει μεινει τιποτα για την άμυνά τους.Βρε κυριολεκτικά φάπες ήθελε. Να έχουμε και τον πρώτο ξυλοδαρμό πρόεδρου από άλλον πρόεδρο στην ιστορία. Δεν το χωράει ο νους μου ότι θα πτωχεύσει η Ευρώπη για το καρναβάλι.
Πορτογαλία για κρασάκι φτάνει ο Βλαδιμηρος ευκολα με τις μαλακίες που κάνουν.
touvlo
Διάσημο μέλος

01-03-25

09:20
Αυτός νομίζω είναι ο επόμενος Μασκ, δηλ εκείνος που πιστεύει πως γλύφοντας τον πλανητάρχη, ίσως γίνει και εκείνος πλανητάρχηςΕισαι αμερικανος πολιτης;
Δεν τον εβαλαν.ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.Και αν πατησε την μπανανοφλουδα ΠΑΛΙ ΑΥΤΟς ΦΤΑΙΕΙ..ΔΙΟΤΙ ΜΙΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑΤΟ.
ΝΑΤΑ ΤΩΡΑ!
View attachment 145641
Μην λεμε και οτι θεμε.
Η ΕΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΛΑΜΕ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- back2967
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Scandal
- camil
- Kate1914
- giannhs2001
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- American Economist
- touvlo
- Αντικειμενικός
- A350
- Ilma
- johnsala
- Jack of Spades
- RPO
- Entropy24
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- chester20080
- vasilis123321
- bibliofagos
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Joji
- thodoris_eng
- Reader
- ck_chrysiis
- Vasiliis
- giorgos5002
- Hecticism
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- rafaela11
- thenutritionist
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.