Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.490 μηνύματα.

02-03-25

16:34
Πωπω αυτο το μπλέ το μάτι.... και το βλοσυρό το ύφος.
Καλα τον είπανε μαντρόσκυλο του Τρέμπ....
απαπαπα
μακρυά. Καλύτερα η ΕΕ να σταματησει να εθελοτυφλεί γιατι οσο το κάνει οι ΗΠΑ θα αλλάζουν στάτους διπλωματίας τελευταιων 10 δεκαετιών.
Πλέον είμαστε σε διαζύγιο. Και να μη ξαναπάει στο Λευκό Οικο ο Ζελένσκι εχασαν το χρονο τους λέει
Βρε μαλάκες στο σπίτι σας ήρθε... χασανε και το χρονο τους για 10 λεπτά που τον κατσάδιασαν χαχα
Αυτος ο Τραμπ ειναι ο θεός να σε φυλάει.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

02-03-25

17:15
Τον Φεβρουάριο ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που εισήλθαν στις ΗΠΑ βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και 3 δεκαετίες, καθώς μόλις 8,500 άτομα πέρασαν τα νότια σύνορα της χώρας. Επι προεδρίας Biden ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που έμπαιναν στην χώρα ξεπερνούσε τους 80,000 μηνιαίως, αυτό σημαίνει ότι η πτώση ανέρχεται σε 90%.
www.cbsnews.com

Amid Trump crackdown, illegal border crossings plunge to levels not seen in decades
Over the past 25 years, the only time monthly apprehensions came close to the level recorded in February was in April 2017.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.490 μηνύματα.

02-03-25

19:32
«Είμαστε όλοι στο πλευρό σας»: Οι πρώτες δηλώσεις ηγετών από τη σύνοδο του Λονδίνου για την Ουκρανία
Συγχαρητήρια αλλα στα φρύδια μας πές στον Σβάνς .....
οι Αμερικάνοι με τους πολέμους που έχουν κάνει έχουν δωσει μετανάστευση σε άλλες χώρες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τον Φεβρουάριο ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που εισήλθαν στις ΗΠΑ βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και 3 δεκαετίες, καθώς μόλις 8,500 άτομα πέρασαν τα νότια σύνορα της χώρας. Επι προεδρίας Biden ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που έμπαιναν στην χώρα ξεπερνούσε τους 80,000 μηνιαίως, αυτό σημαίνει ότι η πτώση ανέρχεται σε 90%.
![]()
Amid Trump crackdown, illegal border crossings plunge to levels not seen in decades
Over the past 25 years, the only time monthly apprehensions came close to the level recorded in February was in April 2017.www.cbsnews.com
οι Αμερικάνοι με τους πολέμους που έχουν κάνει έχουν δωσει μετανάστευση σε άλλες χώρες.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

02-03-25

19:40
Τώρα γουστάρεις λαθρομετανάστες;;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-25

19:44
Τώρα γουστάρεις λαθρομετανάστες;;![]()
![]()
Όχι, αλλα τους μετανάστες που δημιουργησαν οι ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ πολεμους τους θα έπρεπε να τους πάρουν αυτοί.
Όχι να έρχονται στην Ευρώπη να τους ταϊζουμε εμείς... και να χαλάμε λεφτά εμεις... και μετά να μας λέει ο βαψομαλιάς οτι η Ευρώπη δεν κάνει τίποτα.
Αλλα εντάξει Φώτη φόρα και μια φανέλα του Τράμπ και ξεκίνα το χορό και τα τύμπανα.
American Economist
Επιφανές μέλος

02-03-25

19:49
Όχι, αλλα τους μετανάστες που δημιουργησαν οι ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ πολεμους τους θα έπρεπε να τους πάρουν αυτοί.
Όχι να έρχονται στην Ευρώπη να τους ταϊζουμε εμείς... και να χαλάμε λεφτά εμεις... και μετά να μας λέει ο βαψομαλιάς οτι η Ευρώπη δεν κάνει τίποτα.
Οι παράνομοι μετανάστες στις ΗΠΑ προέρχονται από το Μεξικό και γενικά τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, αρα δεν τους παίρνει η Ευρώπη. Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες.
Αλλα εντάξει Φώτη φόρα και μια φανέλα του Τράμπ και ξεκίνα το χορό και τα τύμπανα.
Κλασικά επιθετικό υφακι επειδή δεν σου βγαίνει το αφήγημα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-25

20:01
Οι παράνομοι μετανάστες στις ΗΠΑ προέρχονται από το Μεξικό και γενικά τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, αρα δεν τους παίρνει η Ευρώπη. Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες.
Κλασικά επιθετικό υφακι επειδή δεν σου βγαίνει το αφήγημα.
Δεν ειναι επιθετικό υφάκι οτι δεν συμφωνεί με τα δικά σου. Μεγάλη ιδέα έχεις. Όπως και οι Αμερικάνοι.
Λεω το εξής πραγματικό αλλα δεν το δέχεσαι γιατι φοράς παρωπίδες.... οι Αμερικανοι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ χρονια με τους πολεμους που έκαναν γέμισαν με μετανάστες την Ευρώπη, μετάνάστες παράνομους οπως θέλεις πές το τους οποίους δεχθήκαμε και σιτίσαμε και πληρώσαμε και πληρώνουμε... έτσι για να μη λένε οι Αμερικανοι οτι η Ευρώπη δε κάνει τίποτα για αυτούς.
Τωρα το παίζουν σκληροί στη μεταναστευτική πολιτική ναι... αλλα οταν αλλες χωρες τρωνε κυματα μεταναστων για χάρη τους ειναι καλα.
γαργάρα και αυτό ; επιθετικό και αυτό ε ;
American Economist
Επιφανές μέλος

02-03-25

20:07
Δεν ειναι επιθετικό υφάκι οτι δεν συμφωνεί με τα δικά σου. Μεγάλη ιδέα έχεις. Όπως και οι Αμερικάνοι.
Λεω το εξής πραγματικό αλλα δεν το δέχεσαι γιατι φοράς παρωπίδες.... οι Αμερικανοι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ χρονια με τους πολεμους που έκαναν γέμισαν με μετανάστες την Ευρώπη, μετάνάστες παράνομους οπως θέλεις πές το τους οποίους δεχθήκαμε και σιτίσαμε και πληρώσαμε και πληρώνουμε... έτσι για να μη λένε οι Αμερικανοι οτι η Ευρώπη δε κάνει τίποτα για αυτούς.
Τωρα το παίζουν σκληροί στη μεταναστευτική πολιτική ναι... αλλα οταν αλλες χωρες τρωνε κυματα μεταναστων για χάρη τους ειναι καλα.
γαργάρα και αυτό ; επιθετικό και αυτό ε ;
Μα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν όμως. Λες ότι παίρνουμε τους παράνομους μετανάστες των ΗΠΑ, κάτι που προφανώς δεν ισχύει καθώς είναι αδύνατο να έρθουν παρανομοι μετανάστες από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη.
Ποια μεγάλη ιδέα έχω?? Μια είδηση ανέβασα σχετικά με την κατακόρυφη πτώση της παράνομης μετανάστευσης στις ΗΠΑ, γεγονός που είναι πολύ θετικό, και εσύ άρχισες να μου κουνάς το δάχτυλο και να μου λες να φορεσω μπλουζακι του Trump. Αν ψάχνεις ευκαιρία για καυγά βρες άλλον φιλαράκο, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις ούτε βγαίνεις από πάνω με αυτόν τον τρόπο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-25

20:12
Μα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν όμως. Λες ότι παίρνουμε τους παράνομους μετανάστες των ΗΠΑ, κάτι που προφανώς δεν ισχύει καθώς είναι αδύνατο να έρθουν παρανομοι μετανάστες από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη.
Ποια μεγάλη ιδέα έχω?? Μια είδηση ανέβασα σχετικά με την κατακόρυφη πτώση της παράνομης μετανάστευσης στις ΗΠΑ, γεγονός που είναι πολύ θετικό, και εσύ άρχισες να μου κουνάς το δάχτυλο και να μου λες να φορεσω μπλουζακι του Trump. Αν ψάχνεις ευκαιρία για καυγά βρες άλλον φιλαράκο, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις ούτε βγαίνεις από πάνω με αυτόν τον τρόπο.
Μα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις... τον πόλεμο στο Ιράκ ποιοι τον έκαναν ; και όχι μονο εκεί αλλα και στο Αφγανιστάν. Οι Αμερικανοι δεν τον έκαναν ; τι μας ενδιέφεραν εμάς οι δικοί τους εχθροί ;
ξέρεις ποσους μετανάστες φάγαμε λόγω αυτού..... μάλλον δεν ξέρεις... ε ξέρω εγω ομως που έβλεπα ολο Ιρακ Ιρακ και Σουλειμανίγια και Αφγανιστάν Καμπούλ στις δικογραφίες.
Έχεις φάει κόλλημα με το οτι οι ΗΠΑ κάνουν το σωστό... αλλα για τις ροές μεταναστών που οι ιδιοι δημιούργησαν στην Ευρώπη κάνεις το παγώνι.
Δε ψάχνω να κάνω καυγά... αλλα σε αυτά που γράφεις και τον άκρατο θαυμασμό για τα αγγελούδια των ΗΠΑ θα έχεις αντίλογο. Αμα δεν θές κάτσε γράψτα στο προσωπικό σου ημερολόγιο να μη τα βλέπει κανένας.
American Economist
Επιφανές μέλος

02-03-25

20:19
Μα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις... τον πόλεμο στο Ιράκ ποιοι τον έκαναν ; και όχι μονο εκεί αλλα και στο Αφγανιστάν. Οι Αμερικανοι δεν τον έκαναν ; τι μας ενδιέφεραν εμάς οι δικοί τους εχθροί ;
ξέρεις ποσους μετανάστες φάγαμε λόγω αυτού..... μάλλον δεν ξέρεις... ε ξέρω εγω ομως που έβλεπα ολο Ιρακ Ιρακ και Σουλειμανίγια και Αφγανιστάν Καμπούλ στις δικογραφίες.
Έχεις φάει κόλλημα με το οτι οι ΗΠΑ κάνουν το σωστό... αλλα για τις ροές μεταναστών που οι ιδιοι δημιούργησαν στην Ευρώπη κάνεις το παγώνι.
Δε ψάχνω να κάνω καυγά... αλλα σε αυτά που γράφεις και τον άκρατο θαυμασμό για τα αγγελούδια των ΗΠΑ θα έχεις αντίλογο. Αμα δεν θές κάτσε γράψτα στο προσωπικό σου ημερολόγιο να μη τα βλέπει κανένας.
Ανέβασα μια είδηση που αφορούσε την πτώση της μετανάστευσης στις ΗΠΑ, και εσυ άρχισες να μου γράφεις για μπλουζάκια του Trump και αλλά άκυρα. Αυτό δεν είναι αντίλογος που κάνεις, το έχεις γυρίσει στο προσωπικό από το πρωί χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό όμως.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-25

20:24
Ανέβασα μια είδηση που αφορούσε την πτώση της μετανάστευσης στις ΗΠΑ, και εσυ άρχισες να μου γράφεις για μπλουζάκια του Trump και αλλά άκυρα. Αυτό δεν είναι αντίλογος που κάνεις, το έχεις γυρίσει στο προσωπικό από το πρωί χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό όμως.
Λέω αλλα επιλέγεις να μην απαντάς γιατί δεν σε συμφέρει.... και ρωτάω...
ειναι δυνατόν να κάνεις συζήτηση ουσιαστική με κάποιον που δεν απαντάει σε ότι δεν τον συμφέρει ;
σου λέω για την μετανάστευση στην ΕΕ που την προκάλεσαν οι ΗΠΑ την προηγούμενη δεκαετία.. εκει δεν σε πειράζει ε ;
δεν έχεις απάντηση. Εντάξει. Συνεχισε εκει με τα ποσοστά και τα πινακάκια για τα immigrant aliens και τους Democrats.... και τον Παπανταπουλος.
American Economist
Επιφανές μέλος

02-03-25

20:32
Λέω αλλα επιλέγεις να μην απαντάς γιατί δεν σε συμφέρει.... και ρωτάω...
ειναι δυνατόν να κάνεις συζήτηση ουσιαστική με κάποιον που δεν απαντάει σε ότι δεν τον συμφέρει ;
σου λέω για την μετανάστευση στην ΕΕ που την προκάλεσαν οι ΗΠΑ την προηγούμενη δεκαετία.. εκει δεν σε πειράζει ε ;
δεν έχεις απάντηση. Εντάξει.
Ναι το ξέρω ότι ο Obama με τις πολιτικές του γέμισε την Ευρώπη με μετανάστες. Βέβαια τα σύνορα τα άνοιξε η Γερμανία και η Μερκελ, εκείνη ανάγκασε όλον τον Ευρωπαϊκό νότο να δεχθεί εκατομμύρια μετανάστες. Μπορούσε η Ευρώπη να ακολουθήσει αυστηρή μεταναστευτική πολιτική ώστε να μην γίνει ο πανικός που έγινε από το 2015 και μετά. Όταν όμως τα λέγαμε εμείς, οι αριστεροί μας αποκαλούσαν ρατσιστές και απάνθρωπους.
Βέβαια αυτό είναι ανεξάρτητο από το άρθρο που ανέβασα εγώ. Το ότι ο Trump κατάφερε να μειώσει την παράνομη μετανάστευση κατά 90% μέσα σε 1 μήνα είναι τεράστιο κατόρθωμα, καθώς οι Αμερικανοί τον ψήφισαν για τον λόγο αυτό. Μήπως η Ευρώπη πρέπει να κάνει το ίδιο;; Μήπως πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από τον Trump στο θέμα της μετανάστευσης;;
Εγώ σου απαντάω με ευγενικό τρόπο όπως βλέπεις. Ούτε αναφέρω για μπλουζάκια, ούτε σου λέω ότι έχεις μεγάλη ιδέα, ούτε προβάλω αυτά που γράφεις σε αλλά thread για να βγω από πάνω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-25

20:38
Ναι το ξέρω ότι ο Obama με τις πολιτικές του γέμισε την Ευρώπη με μετανάστες. Βέβαια τα σύνορα τα άνοιξε η Γερμανία και η Μερκελ, εκείνη ανάγκασε όλον τον Ευρωπαϊκό νότο να δεχθεί εκατομμύρια μετανάστες. Μπορούσε η Ευρώπη να ακολουθήσει αυστηρή μεταναστευτική πολιτική ώστε να μην γίνει ο πανικός που έγινε από το 2015 και μετά. Όταν όμως τα λέγαμε εμείς, οι αριστεροί μας αποκαλούσαν ρατσιστές και απάνθρωπους.
Βέβαια αυτό είναι ανεξάρτητο από το άρθρο που ανέβασα εγώ. Το ότι ο Trump κατάφερε να μειώσει την παράνομη μετανάστευση κατά 90% μέσα σε 1 μήνα είναι τεράστιο κατόρθωμα, καθώς οι Αμερικανοί τον ψήφισαν για τον λόγο αυτό. Μήπως η Ευρώπη πρέπει να κάνει το ίδιο;; Μήπως πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από τον Trump στο θέμα της μετανάστευσης;;
Εγώ σου απαντάω με ευγενικό τρόπο όπως βλέπεις. Ούτε αναφέρω για μπλουζάκια, ούτε σου λέω ότι έχεις μεγάλη ιδέα, ούτε προβάλω αυτά που γράφεις σε αλλά thread για να βγω από πάνω.
Απλά ο τράμπ επειδή ξαφνικά βγηκε νομίζει οτι όλα ξεκινάνε απο τώρα που προεδρεύει.... αυτά δε γινονται. Οι ΗΠΑ ειναι ένα έθνος με μεγάλη ιστορία παρεμβάσεων σε περιοχές πολύ μακρύτερα απο την περιοχή τους. Απλά θέλει να αλλάξει το δόγμα που επικρατούσε τόσα χρονια αλλα οι ΗΠΑ έχουν μια ιστορία δε γινεται να σβηστεί σε μια νύχτα επειδή αυτός θέλει να λύνει τα θέματα μέσα..... σε 24 ώρες.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-03-25

22:59

Συμφωνία Ουκρανίας - Βρετανίας ύψους 1,6 δισ. λιρών για 5.000 πυραύλους | LiFO
Περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες θα αυξήσουν τις αμυντικές τους δαπάνες, όπως δεσμεύτηκαν οι ηγέτες στη Σύνοδο του Λονδίνου

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.123 μηνύματα.

03-03-25

06:45
Αυτο εινι το αφηγημα για να δικαιολογουν την αδκικαιολογητη υποστηριξη στο ουγκανο ζελενσκυ που δεν ειναι καν στο ΝΑΤΟ.Αυτο σιυ λενε..ναι..οκ..δεν ειναι στο ΝΑΤΟ αλλα κοιτα,,αν δεν τους βοηθησουμε θα μας παρει τα σωβρακα ο Πουτιν,Εγώ απορώ πως οι δυτικοί βγάζουν το συμπέρασμα ότι η Ρωσία ΘΑ επιτίθονταν έτσι κ αλλιώς στην δύση πρώτη και ΘΑ ακολούθησουν κ άλλες χώρες μετά την Ουκρανία(
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

03-03-25

07:39
χα χα και σκάλιζε και τη μύτη ο πιτσιρίκος και έβγαλε ένα κακάδι και το έτριψε να βγει στο γραφείο του τραμπΗ συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αυτή, όχι η γενική που ποστάρες.
Τον Μασκ που πήγε στο οβάλ γραφείο με κοντομάνικο και τον γιο του δίπλα να λέει στον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάτσει ήσυχα, τον παίρνεις στα σοβαρά;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.123 μηνύματα.

03-03-25

08:24
Αυτο το πραγμα με το οπαδιλικι στην πολιτικη δεν το καταννοω.Οι περισσοτεροι υποστηριζετε καποιον τυφλοσουρτη Σε ΟΛΑ.
Το γιατι αναρωτιεμαι.
Ο Τραμπ ειναι το απολυτο σιχαμα..καπιταλας μεχρι εκει που δεν παιρνει κ υποστηριζει ΜΟΝΟ το κεφαλαιο κ χεστηκε για τον λαο του κ για τον κοσμο γενικα..απλα στη συγκεκριμενη φαση με τον ζελενσκυ καλα κανει..οπου συμπιπτει με αυτο που εγω θεωρω σωσρο..ασχετα αν αυτος ΠΑΝΤΑ το κανει για δικο του οφελος..θα λεω οκ εδω καλα κανει..οπου θεωρω οτι ειναι σιχαμα θα λεω ειναι σιχαμα ..τι στο καλο..μωρα ειστε καποιοι? Οποιος πιστευει οτι ο τραμπ νοιαζεται για τον αμερικανικο λαο..καλα τους ανθρωπους γενικα καν δεν το βαζω στο παιχνιδι..στο δημοτικο κ με την μπλε ποδιτσα του..τι στο καλο πια?
Το γιατι αναρωτιεμαι.
Ο Τραμπ ειναι το απολυτο σιχαμα..καπιταλας μεχρι εκει που δεν παιρνει κ υποστηριζει ΜΟΝΟ το κεφαλαιο κ χεστηκε για τον λαο του κ για τον κοσμο γενικα..απλα στη συγκεκριμενη φαση με τον ζελενσκυ καλα κανει..οπου συμπιπτει με αυτο που εγω θεωρω σωσρο..ασχετα αν αυτος ΠΑΝΤΑ το κανει για δικο του οφελος..θα λεω οκ εδω καλα κανει..οπου θεωρω οτι ειναι σιχαμα θα λεω ειναι σιχαμα ..τι στο καλο..μωρα ειστε καποιοι? Οποιος πιστευει οτι ο τραμπ νοιαζεται για τον αμερικανικο λαο..καλα τους ανθρωπους γενικα καν δεν το βαζω στο παιχνιδι..στο δημοτικο κ με την μπλε ποδιτσα του..τι στο καλο πια?
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

03-03-25

08:33
American business leaders are turning on Trump — fast
Biden-era regulations are still standing, and new ideologically driven crackdowns and market-roiling policies are being piled on. The MAGA vibes are fading.

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

03-03-25

08:37
Δεν μπορούν κάποιοι να εξισώνουν τον αντικοινωνικο ναρκισσο και να τον παρουσιάζουν ιδανικό ηγέτη....
Στην παρούσα φάση δεν υπήρχε αντίπαλος εξου και έχουμε Τραμπ..
Μην ξεχνάμε πως αν αύριο απειληθεί το υπερμετρο εγώ αυτου του ανθρώπου θα βγει και η αντικοινωνικη του ταυτότητα και ποιος ξέρει πόσα θύματα μπορεί να έχουμε πάλι ..
Στην παρούσα φάση δεν υπήρχε αντίπαλος εξου και έχουμε Τραμπ..
Μην ξεχνάμε πως αν αύριο απειληθεί το υπερμετρο εγώ αυτου του ανθρώπου θα βγει και η αντικοινωνικη του ταυτότητα και ποιος ξέρει πόσα θύματα μπορεί να έχουμε πάλι ..
American Economist
Επιφανές μέλος

03-03-25

08:48
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- taketrance
- Wonderkid
- giannhs2001
- American Economist
- Kate1914
- touvlo
- Memetchi
- camil
- Scandal
- charmander
- Paragontas7000
- back2967
- Αντικειμενικός
- A350
- Ilma
- johnsala
- Jack of Spades
- RPO
- Entropy24
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- chester20080
- vasilis123321
- bibliofagos
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Joji
- thodoris_eng
- Reader
- ck_chrysiis
- Vasiliis
- giorgos5002
- Hecticism
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- rafaela11
- thenutritionist
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.