American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.861 μηνύματα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

18-03-25

20:29
Σ εμάς πώς πάνε τ αυγά άραγε;
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.834 μηνύματα.

18-03-25

21:15
Συνεχίζονται αμείωτοι οι εμπρησμοί αυτοκινήτων Tesla.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.205 μηνύματα.

18-03-25

22:18
Και ολα στη Μπλακροκ.
"ΝΑ ΔΟΥΛΕΠΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΝΤ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΟΥΙ ΑΡ ΟΛ ΦΑΜΙΛΙ, ΑΙ ΛΟΒ ΜΑΙ ΤΣΟΠ".
1000 ευρω το μηνα εσυ, δευτερο κοτερο ο Λαρι Φινκ.
"Ακσυοπρέπυα, φτεη που δεν έχεται καλά βιογραφικά και καβερ λέττερς"
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.861 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

19-03-25

07:35

Ukraine war briefing: Russian drone strikes immediately follow Trump-Putin talks
Hospital in Sumy hit as Zelenskyy says Putin has rejected full ceasefire; Ukrainian troops go on attack at Belgorod border. What we know on day 1,1120
American Economist
Επιφανές μέλος

19-03-25

08:50
JFK assassination files to be released | Fox News
A new batch of mostly unredacted JFK assassination files was released Tuesday after President Donald Trump made the announcement Monday, promising there would be no redactions.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ δημοσιοποιεί αρχεία 80.000 σελίδων για τη δολοφονία Κένεντι
ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση αρχείων που σχετίζονται με τη δολοφονία Κένεντι
juste un instant
Επιφανές μέλος

19-03-25

13:34

Trump apologist Johnson turns on Trump: ‘Putin is laughing at us’
Mr Johnson’s comments were in marked contrast to his stance days before, when he said, “I trust and believe Trump will hit Putin with every shot in his locker”.

‘What a surprise - Putin rejects an unconditional ceasefire. He wants to keep bombing and killing innocent Ukrainians. He wants Ukraine disarmed. He wants Ukraine neutralised. He wants to make Ukraine a vassal state of Russia. He isn’t negotiating. He’s laughing at us,” he said.
American Economist
Επιφανές μέλος

21-03-25

21:29

F-47: Στην Boeing το «χρυσό» συμβόλαιο για το νέο μαχητικό 6ης γενιάς - ΤΟ ΒΗΜΑ
O Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι η Αεροπορία των ΗΠΑ προχωρά στην ανάπτυξη ενός αεροσκάφους έκτης γενιάς, το οποίο θα φέρει την ονομασία F-47 και θα κατασκευάζεται από την Boeing.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

22-03-25

08:54
Παιδιά, τι ακριβώς έγινε με το υπουργείο παιδείας που κατάργησε;
Είναι αλήθεια πως ο Τραμπ απέλυσε εκπαιδευτικούς;
Πέρασε στα ψιλά και δε βρήκα λεπτομέρειες, για το τι ακριβώς έγινε.
Περισσότερα για το τι θα γίνει βρήκα, αλλά ...παίζονται.
Φυσικά η εκπαίδευση δεν φέρνει κέρδη. Αλλά μπορεί να την καταργήσει;
Πάντως, αν την αναλάβουν τα κρατίδια, θα γίνει όπως στη Γερμανία, ένα χάος!
Αυτό έπρεπε να το αναθέσει σε ειδικούς, δεν αποφασίζεται τόσο γρήγορα τέτοια αλλαγή, στο πόδι.
Αυτό έπρεπε να το αναθέσει σε ειδικούς, δεν αποφασίζεται τόσο γρήγορα τέτοια αλλαγή, στο πόδι.
American Economist
Επιφανές μέλος

22-03-25

09:45
Το υπουργείο παιδείας των ΗΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.037 μηνύματα.

22-03-25

10:57
Στην Αμερική τα σχολεία είναι ιδιωτικά με εξαίρεση έναν θεσμό που λέγεται "charter schools" και είναι πάλι ιδιωτικά μεν αλλά με το κράτος να πληρώνει τα δίδακτρα των μαθητών δε. Οι ΗΠΑ κάνουν αυτό που νομίζω συμβαίνει στην Ιαπωνία, καταργούν το υπουργείο Παιδείας ως τε να δοθεί πλήρης ελευθερία στο κάθε σχολείο να καθορίζει μόνο του το τι θα κάνει χωρίς κεντρικό έλεγχο. Αυτό έχει κάποια θετικά (λιγότερη γραφειοκρατία και αποκέντρωση) αλλά έχει και πολλά αρνητικά. Αν εγώ κάνω επένδυση και γίνω λυκειάρχης ας πούμε έχω την ελευθερία να σας καθιερώσω πως στο δικό μου μαγαζάκι θα φοράτε όλοι Hugo Boss στολή των Ες Ες και αντί για πρωινή προσευχή θα έχει χαιρετισμό του Ήλιου με ανοικτή ανάγνωση από το Mein Kampf στα μεγάφωναΠαιδιά, τι ακριβώς έγινε με το υπουργείο παιδείας που κατάργησε;

Το υπουργείο Παιδείας είναι για τα μπάζα και σε ΗΠΑ Και σε Ελλάδα αλλά θεωρώ πως αυτό το σύστημα των τόσο αποκεντρωμένων σχολείων είναι προβληματικό. Ο καθένας να διδάσκει ο,τι του καπνίσει. Τα σχολεία δεν είναι μαγαζιά. Η γενικότερη αντίληψη περί ιδιωτικής παιδείας για εμένα είναι εγκληματική.
American Economist
Επιφανές μέλος

22-03-25

11:03
Μέρος των αρμοδιοτήτων του department of education θα περάσουν στην δικαιοδοσία άλλων υπουργείων, αρα το κράτος θα έχει κάποιες αρμοδιότητες όσο αφορά την παιδεία. Γενικά θεωρώ την κίνηση σωστή, καθώς τα τελευταία 5 χρόνια το συγκεκριμένο υπουργείο περνούσε με υπουλο τρόπο παρανοϊκές απόψεις (σημαίες LGBT στις τάξεις, βιβλία που κατηγόρησαν τους λευκούς ως ρατσιστές, προώθηση αλλαγής φύλου κτλ) που μόνο κακό έκανε στα παιδιά. Το θεωρώ μεγάλο θράσος να διδάσκονται αυτές οι αρρωστημένες απόψεις σε ανήλικα παιδιά. Σωστά λοιπόν καταργείται, μακάρι να γίνει το ίδιο σε όλες τις χώρες όσο πιο σύντομα γίνεται.
Σε αλλά νέα, οι ΗΠΑ εξασφάλισαν νέες επενδύσεις ύψους $1.4 τρισεκατομμυρίων από τα Ηνωμενα Αραβικά Εμιράτα.
www.forbes.com
Σε αλλά νέα, οι ΗΠΑ εξασφάλισαν νέες επενδύσεις ύψους $1.4 τρισεκατομμυρίων από τα Ηνωμενα Αραβικά Εμιράτα.

United Arab Emirates Pledges $1.4 Trillion U.S. Investment After Trump Meeting
An agreement stemmed from a meeting between Trump and an Emirati official earlier this week, the White House said.

touvlo
Διάσημο μέλος

22-03-25

16:55
Παρά το ότι δεν ξέρω καλά, τι συμβαίνει, πιστεύω πως σε κράτη που υπάρχει υποχρεωτική βασική εκπαίδευση, δεν μπορεί να είναι ιδιωτική. Διότι αν σε υποχρεώνει να πληρώνεις, μπορείς άνετα να πεις <δεν έχω> ή <δε δίνω>. Βέβαια όλα ...παίζονται. Ίσως να υπάρχουν και δημόσια και ιδιωτικά... ίσως...Δηλ το ότι όλα τα σχολεία είναι ιδιωτικά, δεν το πιστεύω για την Αμερική. Το πιστεύω για τα κορίτσια του Αφγανιστάν και του Πακιστάν, που και να μην πάει το κορίτσι σχολείο, δεν πειράζει. Ρε παιδιά, οι ΗΠΑ δεν είναι και τρίτος κόσμος!Στην Αμερική τα σχολεία είναι ιδιωτικά με εξαίρεση έναν θεσμό που λέγεται "charter schools" και είναι πάλι ιδιωτικά μεν αλλά με το κράτος να πληρώνει τα δίδακτρα των μαθητών δε. Οι ΗΠΑ κάνουν αυτό που νομίζω συμβαίνει στην Ιαπωνία, καταργούν το υπουργείο Παιδείας ως τε να δοθεί πλήρης ελευθερία στο κάθε σχολείο να καθορίζει μόνο του το τι θα κάνει χωρίς κεντρικό έλεγχο. Αυτό έχει κάποια θετικά (λιγότερη γραφειοκρατία και αποκέντρωση) αλλά έχει και πολλά αρνητικά. Αν εγώ κάνω επένδυση και γίνω λυκειάρχης ας πούμε έχω την ελευθερία να σας καθιερώσω πως στο δικό μου μαγαζάκι θα φοράτε όλοι Hugo Boss στολή των Ες Ες και αντί για πρωινή προσευχή θα έχει χαιρετισμό του Ήλιου με ανοικτή ανάγνωση από το Mein Kampf στα μεγάφωνα. Δεν με εμποδίζει κανένας, δικό μου μαγαζί είναι το σχολείο. Εσύ έχεις απλά την ελευθερία να πεις όχι δεν θα τα στείλω τα παιδιά μου στο σχολείο του φασίστα θα τα στείλω στο παραδίπλα σχολείο που ο εκεί λυκειάρχης έχει έπαρση της πολύχρωμης σημαίας κάθε πρωί ξέρω γω και το curriculum περιλαμβάνει μαθήματα για το κοινωνικό φύλο
.
Το υπουργείο Παιδείας είναι για τα μπάζα και σε ΗΠΑ Και σε Ελλάδα αλλά θεωρώ πως αυτό το σύστημα των τόσο αποκεντρωμένων σχολείων είναι προβληματικό. Ο καθένας να διδάσκει ο,τι του καπνίσει. Τα σχολεία δεν είναι μαγαζιά. Η γενικότερη αντίληψη περί ιδιωτικής παιδείας για εμένα είναι εγκληματική.
American Economist
Επιφανές μέλος
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

22-03-25

20:57
Αυτό δεν νομίζω πως ισχύει έτσι όπως το γράφεις. Αν δεν κάνω λάθος ήδη οι πολιτείες είχαν την ευθύνη για τα προγράμματα σπουδών ξεχωριστά, όπου γινόταν ως ένα βαθμό αυτό που περιγράφεις. Στην Καλιφόρνια μπορεί να είχαν προοδευτικά προγράμματα και στη Φλόριντα έβγαλαν τον λεγόμενο dont say gay νόμο που απαγόρευε οποιαδήποτε αναφορά μέσα στα σχολεία. Το δικό τους υπουργείο από όσο έχω καταλάβει διαχειρίζεται τα κονδύλια για την εκπαίδευση. Δηλαδή είναι υπεύθυνο για οικονομικά προγράμματα σε σχολεία ειδικής αγωγής, κωφών, ανάπηρων κτλ, χρηματοδοτήσεις σε αγροτικές περιοχές, εκπαιδευτικά προγράμματα γενικώς και τα σχετικά. Οι ρεπουμπλικανοί από πάντα ήθελαν μειώσεις στα σχολεία, θυμάμαι που ζήταγαν να κοπεί το δωρεάν γεύμα στα παιδιά και να πληρώνει ο καθένας το δικό του. Ε τώρα πατάνε και πάνω στο ότι μέσα σε όλα ήταν υπεύθυνο το υπουργείο και για το equality act και όλα αυτά για ισότητες και διακρίσεις (στο οποίο είναι μέρος και τα σχολεία που ανέφερα) για τους γνωστούς λόγους και πετυχαίνουν αυτό που θέλουν με ένα ωραίο επικοινωνιακό σόου. Έβαλε και τα παιδιά να υπογράφουν δίπλα του να βλέπουν οι ψηφοφόροι να χαίρονται. Σώθηκαν τα παιδιά μας!!11!Στην Αμερική τα σχολεία είναι ιδιωτικά με εξαίρεση έναν θεσμό που λέγεται "charter schools" και είναι πάλι ιδιωτικά μεν αλλά με το κράτος να πληρώνει τα δίδακτρα των μαθητών δε. Οι ΗΠΑ κάνουν αυτό που νομίζω συμβαίνει στην Ιαπωνία, καταργούν το υπουργείο Παιδείας ως τε να δοθεί πλήρης ελευθερία στο κάθε σχολείο να καθορίζει μόνο του το τι θα κάνει χωρίς κεντρικό έλεγχο. Αυτό έχει κάποια θετικά (λιγότερη γραφειοκρατία και αποκέντρωση) αλλά έχει και πολλά αρνητικά. Αν εγώ κάνω επένδυση και γίνω λυκειάρχης ας πούμε έχω την ελευθερία να σας καθιερώσω πως στο δικό μου μαγαζάκι θα φοράτε όλοι Hugo Boss στολή των Ες Ες και αντί για πρωινή προσευχή θα έχει χαιρετισμό του Ήλιου με ανοικτή ανάγνωση από το Mein Kampf στα μεγάφωνα. Δεν με εμποδίζει κανένας, δικό μου μαγαζί είναι το σχολείο. Εσύ έχεις απλά την ελευθερία να πεις όχι δεν θα τα στείλω τα παιδιά μου στο σχολείο του φασίστα θα τα στείλω στο παραδίπλα σχολείο που ο εκεί λυκειάρχης έχει έπαρση της πολύχρωμης σημαίας κάθε πρωί ξέρω γω και το curriculum περιλαμβάνει μαθήματα για το κοινωνικό φύλο
.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

22-03-25

23:14
Πόση ώρα το σκεφτοσουν αυτό; Ειλικρινά τωραΑν εγώ κάνω επένδυση και γίνω λυκειάρχης ας πούμε έχω την ελευθερία να σας καθιερώσω πως στο δικό μου μαγαζάκι θα φοράτε όλοι Hugo Boss στολή των Ες Ες και αντί για πρωινή προσευχή θα έχει χαιρετισμό του Ήλιου με ανοικτή ανάγνωση από το Mein Kampf στα μεγάφωνα. Δεν με εμποδίζει κανένας, δικό μου μαγαζί είναι το σχολείο. Εσύ έχεις απλά την ελευθερία να πεις όχι δεν θα τα στείλω τα παιδιά μου στο σχολείο του φασίστα θα τα στείλω στο παραδίπλα σχολείο που ο εκεί λυκειάρχης έχει έπαρση της πολύχρωμης σημαίας κάθε πρωί ξέρω γω και το curriculum περιλαμβάνει μαθήματα για το κοινωνικό φύλο
.

juste un instant
Επιφανές μέλος

23-03-25

09:20

To X του Μασκ ανέστειλε λογαριασμούς της αντιπολίτευσης στην Τουρκία εν μέσω αναβρασμού για τον Ιμάμογλου - iefimerida.gr
Το Χ, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Έλον Μασκ, ανέστειλε αρκετούς λογαριασμούς της αντιπολίτευσης στην Τουρκία εν μέσω ταραχών για τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.037 μηνύματα.

23-03-25

11:27
Πάνω κάτω αυτό εννοώ. Έτσι κι αλλιώς οι θεσμοί στις ΗΠΑ είναι διαφορετικοί. Κάθε πολιτεία έχει μεγαλύτερη εξουσία από ο,τι φανταζόμαστε. Δεν είναι σαν τους δήμους εδώ. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι περισσότερο υποστηρικτική και καθοδηγητική. Είναι και το παράδοξο των ΗΠΑ, έχουν ισχυρές κυβερνήσεις για ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό αλλά ανίσχυρες για το εσωτερικό σε πολλές περιπτώσεις. Απλά η κυβέρνηση Τραμπ (και γενικότερα οι Ρεπουμπλικάνοι) προωθούν μια όλο και μεγαλύτερη αποδέσμευση των πολιτειών. Άλλωστε σε αντίστοιχο θέμα αυτό έγινε και με τις αμβλώσεις. Σταδιακά δίνουν όλο και περισσότερες ελευθερίες στις πολιτείες να διαχειρίζονται τα εσωτερικά τους μόνες τους. Η εκπαίδευση εκεί είναι σαν μαγαζάκια, για αυτό και εδώ πέρα λέμε πως είναι επικίνδυνο αυτό που προωθεί η νεοφιλελεύθερη ΝΔ τα τελευταία χρόνια με το να υπάρχει το ελεύθερο της επιλογής για τα σχολεία. Θα σημάνει σχολεία δύο ταχυτήτων (προνομιούχα και της πλεμπας) κάτι που είναι αντιπαιδαγωγικό.Αυτό δεν νομίζω πως ισχύει έτσι όπως το γράφεις. Αν δεν κάνω λάθος ήδη οι πολιτείες είχαν την ευθύνη για τα προγράμματα σπουδών ξεχωριστά, όπου γινόταν ως ένα βαθμό αυτό που περιγράφεις. Στην Καλιφόρνια μπορεί να είχαν προοδευτικά προγράμματα και στη Φλόριντα έβγαλαν τον λεγόμενο dont say gay νόμο που απαγόρευε οποιαδήποτε αναφορά μέσα στα σχολεία. Το δικό τους υπουργείο από όσο έχω καταλάβει διαχειρίζεται τα κονδύλια για την εκπαίδευση. Δηλαδή είναι υπεύθυνο για οικονομικά προγράμματα σε σχολεία ειδικής αγωγής, κωφών, ανάπηρων κτλ, χρηματοδοτήσεις σε αγροτικές περιοχές, εκπαιδευτικά προγράμματα γενικώς και τα σχετικά. Οι ρεπουμπλικανοί από πάντα ήθελαν μειώσεις στα σχολεία, θυμάμαι που ζήταγαν να κοπεί το δωρεάν γεύμα στα παιδιά και να πληρώνει ο καθένας το δικό του. Ε τώρα πατάνε και πάνω στο ότι μέσα σε όλα ήταν υπεύθυνο το υπουργείο και για το equality act και όλα αυτά για ισότητες και διακρίσεις (στο οποίο είναι μέρος και τα σχολεία που ανέφερα) για τους γνωστούς λόγους και πετυχαίνουν αυτό που θέλουν με ένα ωραίο επικοινωνιακό σόου. Έβαλε και τα παιδιά να υπογράφουν δίπλα του να βλέπουν οι ψηφοφόροι να χαίρονται. Σώθηκαν τα παιδιά μας!!11!
Τώρα για αυτό που λες για το equality act δεν διαφωνώ. Πατάνε πολλοί πάνω στην αγανάκτηση του κόσμου με το όλο woke thing για να περνάνε αντιλαϊκά νομοσχέδια. Την μια η αδυναμία του κράτους να αντιμετωπίσει τις καιρικές καταστροφές είναι ευθύνη κάτι trans αρχηγών πυροσβεστικής. Την άλλη τώρα ο λόγος που το υπουργείο Παιδείας διαλύεται και απολύονται εκπαιδευτικοί είναι επειδή κάποιοι μετέτρεψαν την εκπαίδευση σε χώρο με πολύχρωμες σημαίες και black lives matter και τέτοια. Τους έχει έρθει κουτί όλο αυτό. Εργαλειοποιούν την αγανάκτηση υπέρ των ανωτέρων συμφερόντων και αυτό είναι επικίνδυνο. Βέβαια εδώ ξεκινάει η συζήτηση για το γιατί δεν έχω καλή γνώμη για τον μέσο συντηρητικό μπατριώτη που αφήνεται άβουλα στα χέρια του κάθε απατεώνα να τον απαυτώνει εμπαιζοντας τον με δήθεν χριστιανισμό και εθνοπρέζα αλλά τέλος πάντων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- back2967
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Scandal
- camil
- Kate1914
- giannhs2001
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- American Economist
- touvlo
- Αντικειμενικός
- A350
- Ilma
- johnsala
- Jack of Spades
- RPO
- Entropy24
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- chester20080
- vasilis123321
- bibliofagos
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Joji
- thodoris_eng
- Reader
- ck_chrysiis
- Vasiliis
- giorgos5002
- Hecticism
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- rafaela11
- thenutritionist
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.