Προεδρία Trump 2025

  • Thread starter Thread starter amarelia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Θα οδηγήσουν οι δασμοί την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 25)
  • Ναι

    Ψήφοι: 17 68,0%
  • Όχι

    Ψήφοι: 4 16,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 4 16,0%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    25
Κοίτα, κάτι πιο μίζερο από το οι ιδέες και οι πεποιθήσεις κάποιου να περιορίζονται στο μίσος και την αντιπάθεια για τις ιδέες του άλλου (αντί στα πάντα, κατά οικογένειας, Έθνους, φυλής και θρησκείας) δεν μπορώ να φανταστώ αλλά οκ, όπως νιώθει κανείς.
Εδώ ρε συ ilias εχει εξαπολύσει τα μυρια όσα για ολόκληρες ομάδες ανθρώπων, εγώ σε πείραξα που έχω μίσος για μισάνθρωπες ιδέες;
cut me some slack.
 
Παλιά λάτρευα τον RFK Jr. καθώς τον έβλεπα ως εναν καλογυμνασμένο άνθρωπο που είχε πραγματικά όνειρα για την πορεία της χώρας του και της υγείας της, όταν έτρεχε ως independent candidate. Έχει αλλάξει όμως η άποψή μου απο την στιγμή που άρχισε να μιλάει για αυτισμούς και να πίνει μπλε του μεθυλενίου, να προωθεί το μη παστεριωμένο γάλα και γενικά η απόσυρση των ΗΠΑ απο το WHO με ξίνησαν αρκετά.
Πλέον υποστηρίζω ο κάθε υπουργός να είναι ειδήμων στο πεδίο του. Είναι κρίμα να έχουμε υπουργό υγείας φερειπείν και να είναι ιστορικός
 
Δεν πήραν πίσω τίποτα απο όσα είπαν.
Εξ αρχής το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες αλλά το κεφάλαιο.
Τραμπ, Μελόνι και λοιποί απλά το υπηρετούν και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου με αποδιοπομπαίο τράγο τους -ασθενέστερους- μετανάστες όπως γίνεται πάντα, ώστε να έχουν οι αφελέστεροι κάτι να ασχολούνται και να παραμυθιάζονται όσο αυτοί συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Πρέπει να είσαι αδιανόητα αφελής για να νομίζεις πως απειλείσαι απο τον μετανάστη ενώ εχεις πολλά περισσότερα μαζί του παρά με τοὺς δισεκατομμυριούχους τα συμφέροντα των οποίων εκπροσωπούν όσοι υποστηρίζεις.

Αλλά εδώ είμαστε, δεν περιμένω κανείς να αντιλαμβάνεται τα βασικά, για οΛαΦτεΝεοΙΜΕταΝαΣτΕς

α ρε κατακαημένο απολειφάδι, σου αξιζουν ολα τα δεινά
Πρέπει να είσαι αδιανόητα αφελής για να μην καταλαβαίνεις πως κυριολεκτικά ο λαθρομετανάστης είναι ο,τι ακριβώς χρειάζεται το κεφάλαιο σε βάρος του ημεδαπού εργάτη. Οι μόνοι που έχουν να δουν κέρδος από αυτούς είναι οι καπιταλιστές.

Από εκεί και πέρα στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι πως υπάρχει εξαιρετική αφέλεια και πολλοί νομίζουν πως όλα θα λυθούν αν φύγουν τα Ορκ μονομιάς. Υπάρχουν αρκετοί χαζούληδες στο χώρο που κατακρίνουν κάθε έννοια ταξικής πάλης και πιστεύουν στις ουτοπίες περί συνεργασίας των τάξεων. Εμένα προσωπικά δεν με ενώνει τίποτα ούτε με τον Έλληνα αστό αλλά ούτε και με τον λαθρομετανάστη προλετάριο που ήρθε για να ρίξει τα δικά μου μεροκάματα και είναι φυλετική/πολιτιστική απειλή για το Έθνος μου.
 
Εδώ ρε συ ilias εχει εξαπολύσει τα μυρια όσα για ολόκληρες ομάδες ανθρώπων, εγώ σε πείραξα που έχω μίσος για μισάνθρωπες ιδέες;
cut me some slack.
Μισάνθρωπες ιδέες είναι η αγάπη για τη θρησκεία, τη φυλή, το έθνος και τον θεσμό της οικογένειας; Γιατί για αυτές έχετε μίσος. Κι αυτό το μίσος γέννησε τις ιδέες σας. Δεν έχετε τίποτα αυθεντικό, ο λόγος σας είναι μόνο αντί και αποδομητικός. Κατά της πατριαρχίας, κατά του παραδοσιακού θεσμού της οικογένειας κοκ... ένα κατά είστε, τίποτα δικό σας.

Κι όσο για τους λάθρο, αρχικά δεν θέλω το κακό τους ούτε τίποτα έχω μαζί τους. Απλά να μην έρχονται θέλω και να τους έχει ο Θεός καλά. Δεν τους μισώ, απλά αγαπώ τη δική μου φυλή, η οποία θέλω να είναι κυρίαρχη και ανεξάρτητη στα πατρογονικά της εδάφη. Προφανώς είναι αποκρουστική και απεχθής μια μελλοντική εικόνα με μια Ευρώπη γεμάτη τζαμιά.

Τώρα για τη μιζέρια και την κακία, καλύτερα να μην μιλήσω γιατί θα γίνω και εγώ κακός. Μόνο το προφανές θα πω, ότι δεν τρέφετε καμία συμπάθεια για λάθρο, γύφτους κλπ. Εμάς (όχι προσωπικά, τις ιδέες μας) μισείτε, απλά και ξεκάθαρα. Αν μπορούσατε θα επιβάλατε τον "ανθρωπισμό" σας πάνω μας. Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει και ήταν φιλολάθρο επειδή όντως αγαπούσαν όλους τους ανθρώπους. Η πλειοψηφία το κάνετε είτε λόγω υποταγής σε συστημικά πιστεύω είτε, όπως επανέλαβα, λόγω αγνού μίσους προς εμάς.
 
Κι όσο για τους λάθρο, αρχικά δεν θέλω το κακό τους ούτε τίποτα έχω μαζί τους. Απλά να μην έρχονται θέλω και να τους έχει ο Θεός καλά.
Ναι θυμάμαι τι έλεγες για τις βάρκες που βούλιαζαν.

Ο Θεός δεν τους είχε καλα εκεί που ήταν και αναζητούν να επιβιώσουν όπως όπως.

Τέλος πάντων ψιλά γράμματα, τσάμπα μιλάω και το ξέρω.

κρατήστε και τη πατρίδα σας και τα σύμβολά σας, και τις τελετουργίες σας.
πάρτε τα μαζί σας στον τάφο, στο τέλος τίποτα απο αυτά δεν έχει σημασία, παρά μόνο το πόσο καταφέραμε να μείνουμε άνθρωποι ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
 
Περαστικά ευχήθηκε ο Τραμπ στο Biden καθώς ο προκάτοχός του διαγνώστηκε με καρκίνο
 
Οτι πει ο σουλτανος λεμε..ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.Ποσο μαλακες οι υποστηρικτες του κυριως αυτοι που ΔΕΝ ειναι αμερικανοι;Βοδια προσωποποιημενα λεμε


ΣΤΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟ ΛΕΜΕ...
 
Το χρέος των ΗΠΑ έχει ξεπεράσει τα $36 τρισεκατομμύρια ήδη από το Q4 2024 όταν πρόεδρος ήταν ο Biden. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο Trump πάλι.

IMG_2794.png
 
Το χρέος των ΗΠΑ έχει ξεπεράσει τα $36 τρισεκατομμύρια ήδη από το Q4 2024 όταν πρόεδρος ήταν ο Biden. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο Trump πάλι.

IMG_2794.png
Δημιουργία εντυπώσεων από αριστερούς ρε Φώτη, γνωστά αυτά. Τους χαλάει που έχει ανέβει στην προεδρία ένας αρρενωπός winner, που τους χαλάει τη σούπα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και άλλες τέτοιες χίπικες βλακείες.
 
Ο Τραμπ απαγορεύει στο Χάρβαρντ τις εγγραφές ξένων φοιτητών
Ποιος θα το φανταζόταν όμως, η Αμερική, που πρωτοστάτησε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην προσέλευση ανθρώπινου δυναμικού (φτιαχτηκε ίδρυμα φυσικης για τον εινσταιν) αυτή τη στιγμή να κάνει το εντελώς αντίθετο. Και η Ευρώπη, που παραδοσιακά ήταν πιο συντηρητική από την Αμερική, να προσπαθεί να προσελκύσει ερευνητές από την Αμερική να έρθουν Ευρώπη
 
Ο Τραμπ απαγορεύει στο Χάρβαρντ τις εγγραφές ξένων φοιτητών
Ποιος θα το φανταζόταν όμως, η Αμερική, που πρωτοστάτησε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην προσέλευση ανθρώπινου δυναμικού (φτιαχτηκε ίδρυμα φυσικης για τον εινσταιν) αυτή τη στιγμή να κάνει το εντελώς αντίθετο. Και η Ευρώπη, που παραδοσιακά ήταν πιο συντηρητική από την Αμερική, να προσπαθεί να προσελκύσει ερευνητές από την Αμερική να έρθουν Ευρώπη
το άκουσα το πρωί. Είναι δυνατό; Μπορεί το κράτος να επέμβει στα εσωτερικά ενός και μόνο πανεπιστημίου και να επιβάλλει, ποιους φοιτητές θα πάρει;
Καλά, γίνονται πράματα εκτός φαντασίας
 
Εκεί που σημαδεύεται η γνώση και η πληροφορία είναι εκεί που ξεκινάει ο αυταρχισμός και η ηθική έκπτωση ενός πολιτισμού
 
Αν και οπαδος του Trump, δεν συμφωνώ με αυτό το μέτρο. Βασικά δεν νομίζω ότι θα περάσει καθώς πολλοί Ρεπουμπλικανοί βουλευτές και γερουσιαστές δεν συμφωνούν με αυτό το μέτρο.

Επίσης, είναι γνωστό ότι όποιος πάει στο Harvard (και σε κάθε Αμερικανικό πανεπιστήμιο) είναι νόμιμος μετανάστης με πολύ υψηλές δεξιότητες, άρα δεν μιλάμε για λαθρομετανάστες εδώ (που προφανώς καλά κάνει και τους πετάει έξω από τις ΗΠΑ). Γενικά είναι λάθος νομοσχέδιο και χωρίς καμία ουσία. Αν και ξαναλέω ότι δεν νομίζω να περάσει από την βουλή, καθώς υπάρχουν εσωτερικές αντιδράσεις στους Republicans.​
 
δεν πειράζει, να πηγαίνουν μόνο Αμερικανοί στο Harvard που εχουν μέσο ορο iq πατάτας.
Να σερβίρουν καναν καφέ στο κυλικείο
 
Ο Τραμπ απαγορεύει στο Χάρβαρντ τις εγγραφές ξένων φοιτητών
Ποιος θα το φανταζόταν όμως, η Αμερική, που πρωτοστάτησε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην προσέλευση ανθρώπινου δυναμικού (φτιαχτηκε ίδρυμα φυσικης για τον εινσταιν) αυτή τη στιγμή να κάνει το εντελώς αντίθετο. Και η Ευρώπη, που παραδοσιακά ήταν πιο συντηρητική από την Αμερική, να προσπαθεί να προσελκύσει ερευνητές από την Αμερική να έρθουν Ευρώπη
Ευκαιρια να ερθουν αυτα τα μυαλα στα καινουργια σουπερ ντουπερ ιδιωτικα ελληνικα πανεπιστημια.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top