Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.517 μηνύματα.

1/4, 1/3,1/2, είχα μία σκασίλα. Εσύ πάντως ρε φίλε, που με παραθέτεις, δηλαδή τι; Δεν ντρέπεσαι με τέτοιο άβαταρ και username να εκθειάζεις τις "φιλελεύθερες δυτικές αξίες;"
Πάρε εδώ κομματάρα για τους Γερμανούς του πρώτου Παγκοσμίου πολέμου που χάθηκαν για να υπερασπιστούν τον τσάρο και νιώσε τι πάει να πει πραγματικές δυτικές αξίες
Γαμώ τις φιλελεύθερες και δυτικές αξίες σας
Είστε αμφότεροι άσχετοι.Με τέτοιο άβαταρ να είναι υπέρ του Ισραήλ και εν μέρει του Μητσοτάκη.
Πραγματικά θέλω να αιτηθώ να του το αλλάξουν. Προσβάλλει έστω και μιμιδιακά μια στολή που μάτωσε ενάντια σε ο,τι πρεσβεύουν αυτοί που υποστηρίζει.
Μη μιλάτε για ζητήματα επί των οποίων δεν έχετε ιδέα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν δεν γουστάρεις δυτικές αξίες, πάνε πολέμα στη Ρωσία να γίνεις κιμάς για τα αφγανικά drone που παραγγέλνουν οι φίλοι σου γιατί δεν έχουν λεφτά να στήσουν εγχώρια βιομηχανία. Να σε πλησιάζει αστυνομικός και να μη σου επιτρέπουν ραντεβού με δικηγόρο πριν τη δίκη.1/4, 1/3,1/2, είχα μία σκασίλα. Εσύ πάντως ρε φίλε, που με παραθέτεις, δηλαδή τι; Δεν ντρέπεσαι με τέτοιο άβαταρ και username να εκθειάζεις τις "φιλελεύθερες δυτικές αξίες;"
Πάρε εδώ κομματάρα για τους Γερμανούς του πρώτου Παγκοσμίου πολέμου που χάθηκαν για να υπερασπιστούν τον τσάρο και νιώσε τι πάει να πει πραγματικές δυτικές αξίες
Γαμώ τις φιλελεύθερες και δυτικές αξίες σας
Πρόσεξε μη κολλήσεις HIV όμως.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.408 μηνύματα.

Είσαι σχετικός εσύ, δικηγόρε. Κατέβασε λίγο τη μυτούλα.Είστε αμφότεροι άσχετοι.
Μη μιλάτε για ζητήματα επί των οποίων δεν έχετε ιδέα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.517 μηνύματα.

Φιλαράκο μόνο με εμένα ασχολείστε όλοι, ενώ το μόνο που κάνω είναι να λέω τη γνώμη μου.Είσαι σχετικός εσύ, δικηγόρε. Κατέβασε λίγο τη μυτούλα.
Ε, όταν μου την μπαίνεις υποχρεώνομαι να αμυνθώ.
Κατά τα άλλα πίστεψέ με είμαι πολύ προσγειωμένος.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.408 μηνύματα.

Εγώ δεν νομίζω να ασχολούμαι. Σπάνια μιλάμε εδώ εμείς οι δυο. Απλά λέω αυτό που βλέπω και με ενοχλεί. Είσαι το άτομο με όνομα το πιο γνωστό Γερμανικό tank του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου και προφίλ το wojak meme με τη Γερμανική στολή. Παραπέμπεις ξεκάθαρα σε Εθνικοσοσιαλισμό (έμμεσα έχεις στηρίξει και σε άλλα θρεντ). Και παράλληλα είσαι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ισραήλ αλλά και της Δύσης και μάλιστα με τα πιο κεντροφιλελεύθερα επιχειρήματα που μπορεί να βρει κανείς τύπου "Στη Δύση υπάρχει ελευθερία κόντρα στην απολυταρχία του Πούτιν".Φιλαράκο μόνο με εμένα ασχολείστε όλοι, ενώ το μόνο που κάνω είναι να λέω τη γνώμη μου.
Με την Ουκρανία είμαι και εγώ αλλά για τελείως άλλους λόγους. Για τους λόγους που όλο (σχεδόν) το ευρωπαϊκό εθνικιστικό κίνημα είναι υπέρ της Ουκρανίας.
Όμως για το Ισραήλ τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Εκεί πια είναι φύσει αδύνατο άτομο που δηλώνει εθνικιστής ή πόσο μάλλον Εθνικοσοσιαλιστής να στηρίζει αυτό το κράτος. Είναι σαν να είσαι καπιταλιστής και να στηρίζεις Βόρεια Κορέα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

Φίλε, αυτή ακριβώς η τοποθέτηση επιβεβαιώνει για ποιό λόγο η Ελλάδα έχει μείνει 50 χρόνια πίσω σε όλα γαμώ τη κρίση μου γαμώ.Εγώ δεν νομίζω να ασχολούμαι. Σπάνια μιλάμε εδώ εμείς οι δυο. Απλά λέω αυτό που βλέπω και με ενοχλεί. Είσαι το άτομο με όνομα το πιο γνωστό Γερμανικό tank του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου και προφίλ το wojak meme με τη Γερμανική στολή. Παραπέμπεις ξεκάθαρα σε Εθνικοσοσιαλισμό (έμμεσα έχεις στηρίξει και σε άλλα θρεντ). Και παράλληλα είσαι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ισραήλ αλλά και της Δύσης και μάλιστα με τα πιο κεντροφιλελεύθερα επιχειρήματα που μπορεί να βρει κανείς τύπου "Στη Δύση υπάρχει ελευθερία κόντρα στην απολυταρχία του Πούτιν".
Με την Ουκρανία είμαι και εγώ αλλά για τελείως άλλους λόγους. Για τους λόγους που όλο (σχεδόν) το ευρωπαϊκό εθνικιστικό κίνημα είναι υπέρ της Ουκρανίας.
Όμως για το Ισραήλ τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Εκεί πια είναι φύσει αδύνατο άτομο που δηλώνει εθνικιστής ή πόσο μάλλον Εθνικοσοσιαλιστής να στηρίζει αυτό το κράτος. Είναι σαν να είσαι καπιταλιστής και να στηρίζεις Βόρεια Κορέα.
Δε θες πολιτική, θες ίδρυμα. Δηλαδή για το μυαλό σου εφόσον ταυτίζομαι με τη χ παράταξη (που btw εγώ ποτέ δεν υποστήριξα ανοικτά κανέναν) θα πρέπει σόνι και καλά να υποστηρίζω και τις πιο αυτοκτονικές πολιτικές της επειδή έτσι.
Αυτό δεν είναι πολιτική, είναι οπαδισμός. Δεν είναι επιχείρημα, είναι φυλλάδα (που έχω κράξει πάμπολλες φορές). Κάτι τέτοια κάνουν οι ΚΝΙτες και γελάω μαζί τους στα μούτρα τους. Θες να πέσω εγώ σε αυτό το επίπεδο;
Δηλαδή κάτσε λίγο: ας υποθέσουμε ότι δηλώνω π.χ. Εθνικοσοσιαλιστής (που δεν υπάρχει καν πλέον οργανωμένος εθνικοσοσιαλισμός πουθενά στη Δύση αλλά γάμησέ το κουβέντα να γίνει). Πρέπει σόνι και καλά να καβαλήσω το άρμα της Ρωσίας επειδή ... "Δύση == κακιά"; Τι γίνεται αν γουστάρω να εκφέρω τη γνώμη μου χωρίς να γλείφω κανέναν; Δε μπορώ να γίνω Ρώσος τότε!
Ή το άλλο: ας υποθέσουμε ότι δηλώνω π.χ. Έλληνας Συντηρητικός Εθνικιστής (σκέψου ΛΑΟΣ του 2006). Πρέπει σόνι και καλά να γουστάρω τον αποτυχημένο Βελόπουλο και να θέλω να ξεπουλήσω τη ψυχή μου στο ρωσοποντιακό λόμπι επειδή μόνο αυτής την "εκφράζει" εν έτει 2025; Είσαι σοβαρός;
Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα ρε φίλε. Δε θέλετε πολιτική, ούτε κόμματα. Ιδρύματα θέλετε. Γιατί τουλάχιστον αν γίνετε παρατρεχάμενοι κάποιου κόμματος θέλει και μισό εγκεφαλικό κύτταρο να βρείτε τη καλή. Αλλά ούτε τόσο μυαλό δεν έχετε. Κανένας δε νοιάζεται για κουβέντα. Τυφλός οπαδισμός. Ή με εμάς ή με αυτούς κλπ κλπ.
Ε δε πρόκειται να γίνω έτσι ρε μάγκα τι να κάνουμε. Τη γνώμη μου την εκφέρω όπως τη νιώθω και στα παπάρια μου αν χαρακτηριστώ αναρχικός, φασίστας, δεξιός, αριστερός. Γελάω με αυτές τις ανόητες ταμπέλες. Οι ιδεολόγοι ποτέ κυβέρνησαν.
Ο Λένιν έγραφε για 25 χρόνια κατά της νομισματικής οικονομίας αλλά μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση κακήν κακώς και είδε ότι δε μπορείς να χτίσεις βιομηχανία πληρώνοντας σε κιλά αλεύρι γύρισε τη μπιφτέκα του αιώνα, τη βάφτισε "Νέα Οικονομική Πολιτική" και έμεινε με θετικό πρόσημο στην ρωσική ιστορία. Εγώ τι είμαι, κορόιδο;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.173 μηνύματα.

Αντιαριστερος πρωτα και μετα ΝΔ ειναι ο παντσερ, οχι εθνικοσοσιλιστης ή φασιστας.Είσαι το άτομο με όνομα το πιο γνωστό Γερμανικό tank του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου και προφίλ το wojak meme με τη Γερμανική στολή. Παραπέμπεις ξεκάθαρα σε Εθνικοσοσιαλισμό (έμμεσα έχεις στηρίξει και σε άλλα θρεντ). Και παράλληλα είσαι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ισραήλ αλλά και της Δύσης και μάλιστα με τα πιο κεντροφιλελεύθερα επιχειρήματα που μπορεί να βρει κανείς τύπου "Στη Δύση υπάρχει ελευθερία κόντρα στην απολυταρχία του Πούτιν".
το ιδιο κανεις εσυ με τα ιδιωτικα αει. Τα υποστηριζες για τη λεζα του κουλη και οταν καταλαβες οτι με 10κ μορια και λιγα χιλιαρικα το χρονο θα σου τρωει το ψωμι ο γιος του δικηγορου, προσπαθεις να κανεις ηπια κωλοτουμπα και αναφερεις σαχλαμαρες για κλεισιμο δημοσιων πανεπιστημιων οπου μαλιστα φοιτας και εσυ σε ενα.Δηλαδή κάτσε λίγο: ας υποθέσουμε ότι δηλώνω π.χ. Εθνικοσοσιαλιστής (που δεν υπάρχει καν πλέον οργανωμένος εθνικοσοσιαλισμός πουθενά στη Δύση αλλά γάμησέ το κουβέντα να γίνει). Πρέπει σόνι και καλά να καβαλήσω το άρμα της Ρωσίας επειδή ... "Δύση == κακιά"; Τι γίνεται αν γουστάρω να εκφέρω τη γνώμη μου χωρίς να γλείφω κανέναν; Δε μπορώ να γίνω Ρώσος τότε!
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.253 μηνύματα.

Φίλε, καλά σου λέει ο Γιάννης, νομίζεις ότι ασχολούνται όλοι μαζί σου. Κανένας δεν στη μπαίνει, αλλά όταν προβάλεις ένα στικάκι πάντσερ και σχετικές στολές και ταυτόχρονα υμνείς φιλελεύθερες αξίες (δηλαδή εχθρικές από που προβάλεις) φαίνεται ότι είτε τρολάρεις είτε δεν γνωρίζεις από ιδεολογίες γενικώς.Φιλαράκο μόνο με εμένα ασχολείστε όλοι, ενώ το μόνο που κάνω είναι να λέω τη γνώμη μου.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα.

Περιμένω "δε ψηφίζω Χρυσή Αυγή" με ένα αντίστοιχο "ΧΑ generator" link.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

Δεν έχεις βαρεθεί σε κάθε τόπικ να μου πρήζεις τα ούμπαλα με το εν λόγω ζήτημα.το ιδιο κανεις εσυ με τα ιδιωτικα αει. Τα υποστηριζες για τη λεζα του κουλη και οταν καταλαβες οτι με 10κ μορια και λιγα χιλιαρικα το χρονο θα σου τρωει το ψωμι ο γιος του δικηγορου, προσπαθεις να κανεις ηπια κωλοτουμπα και αναφερεις σαχλαμαρες για κλεισιμο δημοσιων πανεπιστημιων οπου μαλιστα φοιτας και εσυ σε ενα.
Δε πρόκειται να αλλάξω γνώμη.
Ούτε φοβάμαι μη "μου φάει το ψωμί" ο άχρηστος δικηγόρος που απλά έχει λεφτά.
Η Mercedes δε φοβάται το Lada φίλε -- όλοι υπό την ίδια αγορά κινούμαστε. Τσιλλ.
Αυτό είναι έπαινος για εμένα, αλλά δυστυχώς γνωρίζω αρκετά λόγω εντονότατης ενασχόλησης.είτε δεν γνωρίζεις από ιδεολογίες γενικώς.
Όπως προείπα, οι ιδεολογίες ποτέ δε κυβερνούν.
Ανέφερα πάνω το παράδειγμα του Λένιν με την ΝΟΠ, και έχω 15000 άλλα.
Άλλωστε εγώ δε μπαίνω σε ταμπέλες, αρνούμαι να παίξω αυτό το παιχνίδι.
χετικές στολές και ταυτόχρονα υμνείς φιλελεύθερες αξίες (δηλαδή εχθρικές από που προβάλεις)
- Κανένας δεν είπε ότι είμαι φιλελεύθερος.
Αν επειδή υποστηρίζω την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τη διάκριση των εξουσιών, δικαίωμα υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ελεύθερη αγορά και ανταγωνισμό με κόβεις για "φιλελεύθερο" είναι επειδή στερείσαι γνώσεων. Αυτές οι έννοιες υπάρχουν στο κόσμο από την Αρχαία Αθήνα.
Δεν ανακαλύπτω κανένα τροχό. - Απόψεις καθεστώτων που κυβέρνησαν για 10 και 15 χρόνια δεν με νοιάζουν.
Είναι μακροϊστορικά ασήμαντες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- taketrance
- Paragontas7000
- Memetchi
- chester20080
- giannhs2001
- camil
- Entropy24
- American Economist
- AggelikiGr
- charmander
- touvlo
- giorgos5002
- Pyotr_Krasnov
- eupalinaros
- Wonderkid
- johnsala
- back2967
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- Searching
- mauro_koraki
- aris65
- fmarulezkd
- Ole Gunnar Solksjaer
- Μαυρίκιος
- kostas.samis
- Joji
- Kate1914
- A350
- Obi-Wan Kenobi
- vas 78
- Jack of Spades
- grtt
- hihat1
- Μήτσος10
- Hecticism
- vasilis123321
- Ilma
- Αντικειμενικός
- nimbus
- manozzz
- Last Stand
- globglogabgalab
- GeorgePap2003
- thenutritionist
- rafaela11
- RPO
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- thodoris_eng
- ck_chrysiis
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- Sosstoss
- jellojina
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.