Προεδρία Trump 2025

Θα οδηγήσουν οι δασμοί την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)
  • Ναι

Ψήφοι: 16 69,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 4 17,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 13,0%

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.899 μηνύματα.
Δεν έχει πολλά ψωμιά ο τύπος, θα τον φάνε οι δικοί του...

Παρά δίπλα μήνυμα μου:
Ίσως παίζεται και η θέση του Trump, αν εξοργιστεί το Κογκρέσο.
Βέβαια το chatgpt μου περιγράφει τη διαδικασία καθαίρεσης ως αρκετά δύσκολη.

gegeorgiou90

Δραστήριο μέλος

Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 492 μηνύματα.
Το αντίθετο μπορεί να γίνει; Οι Τραμπικοί να διαλύσουν το Κογκρέσο;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.768 μηνύματα.
Κρίμα για το περιστατικό σκληρή σαν σκηνή, ειδικά τα αίματα μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν λέω ότι ήταν σωστή η πράξη του θύματος να προσπαθήσει να πέσει πάνω στον αστυνομικό, όμως ο τρόπος που αντέδρασε ήταν εντελώς απαράδεκτος. Μπορούσε να ρίξει στα λάστιχα του αυτοκινήτου ώστε να προστατευτεί, αν και από ότι κατάλαβα την σκότωσε εφόσον είχε αποφύγει το αυτοκίνητο.

View attachment 156021
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο Trump σε πολλές πολιτικές του έχει δίκιο (λαθρομετανάστες, Woke agenda, Ισλάμ) και νομίζω ότι κάθε λογικός άνθρωπος συμφωνεί μαζί του. Ομως ο τρόπος που αντιδράει σε πολλά ζητήματα είναι υπερβολικός και επικίνδυνος θα έλεγα. Είναι λες και έχει χάσει τον έλεγχο πλέον, προσπαθεί να φτάσει τα πράγματα στα άκρα δυστυχώς. Όντως μεγάλο λάθος του να πάρει το μέρος του αστυνομικού στην περίπτωση αυτή, ειδικά από την στιγμή που ο αστυνομικός πυροβόλησε αφού είχε αποφύγει το αυτοκίνητο.​

Ο Τραμπ όπως και άλλοι Αμερικανοί αξοωματουχοι συνέχισαν το δόγμα των ΗΠΑ που βέβαια είναι επεκτατισμος και η παρεμβαση σε άλλες χώρες.

Θυμάσαι το Βιετνάμ ; και εκεί ήθελαν να μπουν αλλο αν μετατράπηκε σε πανωλεθρια. Τώρα ετοιμάζονται για το Ιράν και τη Γροιλανδία. Πολυ ενεργό ρόλο στη Μέση Ανατολή ίσως περισσοτερο απο καθε άλλη κυβέρνηση.
Δεν ειναι τυχαίο π ξεσπασαν τώρα οι διαδηλώσεις στο Ιράν. Ο Τραμπ μαζί με Νετανιάχου βρήκαν τη κατάλληλη ευκαιρία να επιτεθουν και μπορεί και η 7η Οκτωβρίου να ήταν στημένη... Για να έχουν αφορμή. Σου λέει θα τους επιτεθούμε θα τους καθαρίσουμε μετά θα έχουν θέματα οικονομικά θα πέσουν μόνοι τους.

Καθαρισαν Χεζμπολάχ - Χαμάς και το Ιράν αποδυναμώθηκε εντελώς. Μετά είχε σειρά η Βενεζουέλα. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Έγιναν τη καταλληλη στιγμή.

touvlo

Περιβόητο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.000 μηνύματα.

Μάλλον άρχισε να του ......στρίβει και αυτού

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.768 μηνύματα.

Μάλλον άρχισε να του ......στρίβει και αυτού

Κάντε εμενα Πρόεδρο της Κίνας να δείτε για πότε θα σταματήσει ο τύπος αυτός....

θα φυγω και απο Ελλάδα..... θα ειμαι σε ενα όχι παλάτι δε θέλω πολλά πλούτη... μου αρκούν 2 ή 1 κινεζούλες να με αγκαλιάζει τα βράδια να μην κοιμάμαι μόνος μου και κρυώνω. -.-

Θα εβγαινα κιόλας να κάνω δηλώσεις... Ο Τράμπ και οι διεθνείς βλέψεις του κάπου θα περιοριστούν... δε ζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. Απευθειας ποστ στο Τουιτερ !!!!

touvlo

Περιβόητο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.000 μηνύματα.
μου αρκούν 2 ή 1 κινεζούλα να με αγκαλιάζει τα βράδια να μην κοιμάμαι μόνος μου και κρυώνω. -.-
Αγόρι μου εσύ όμορφο! :) :) :)

Κάντε εμενα Πρόεδρο της Κίνας να δείτε για πότε θα σταματήσει ο τύπος αυτός....

θα φυγω και απο Ελλάδα..... θα ειμαι σε ενα όχι παλάτι δε θέλω πολλά πλούτη... μου αρκούν 2 ή 1 κινεζούλες να με αγκαλιάζει τα βράδια να μην κοιμάμαι μόνος μου και κρυώνω. -.-

Θα εβγαινα κιόλας να κάνω δηλώσεις... Ο Τράμπ και οι διεθνείς βλέψεις του κάπου θα περιοριστούν... δε ζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. Απευθειας ποστ στο Τουιτερ !!!!
Μαζί σου!:angel:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αγόρι μου εσύ όμορφο! :) :) :)

Μαζί σου!:angel:

E nai

Θέλουμε πρόσβαση σε όμορφες και ευγενικές - περιποιητικές Ασιάτισσες ! Πωπω να δω γυναικα με πειθαρχία και θα γίνω χαλί να με πατήσει.
Κατα τα αλλα ο Τράμπ πρέπει να περιοριστεί.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.829 μηνύματα.
Ο Τραμπ όπως και άλλοι Αμερικανοί αξοωματουχοι συνέχισαν το δόγμα των ΗΠΑ που βέβαια είναι επεκτατισμος και η παρεμβαση σε άλλες χώρες.

Θυμάσαι το Βιετνάμ ; και εκεί ήθελαν να μπουν αλλο αν μετατράπηκε σε πανωλεθρια. Τώρα ετοιμάζονται για το Ιράν και τη Γροιλανδία. Πολυ ενεργό ρόλο στη Μέση Ανατολή ίσως περισσοτερο απο καθε άλλη κυβέρνηση.
Δεν ειναι τυχαίο π ξεσπασαν τώρα οι διαδηλώσεις στο Ιράν. Ο Τραμπ μαζί με Νετανιάχου βρήκαν τη κατάλληλη ευκαιρία να επιτεθουν και μπορεί και η 7η Οκτωβρίου να ήταν στημένη... Για να έχουν αφορμή. Σου λέει θα τους επιτεθούμε θα τους καθαρίσουμε μετά θα έχουν θέματα οικονομικά θα πέσουν μόνοι τους.

Καθαρισαν Χεζμπολάχ - Χαμάς και το Ιράν αποδυναμώθηκε εντελώς. Μετά είχε σειρά η Βενεζουέλα. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Έγιναν τη καταλληλη στιγμή.

Συμφωνώ πάνω κάτω σε αυτά που λες, εγώ ο ίδιος έχω πει ότι ο Trump ήταν πολύ καλύτερος στην πρώτη θητεία του σε σχέση με τώρα. Ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι τον έτρεχαν στα δικαστήρια και τώρα θέλει να πάρει το αίμα του πίσω.

Βέβαια θα ξαναπώ ότι βασική αιτία της επανόδου του Trump στην εξουσία ήταν η αποτυχία της κυβέρνησης Biden. Αν είχαν κατεβάσει ένα σοβαρό υποψήφιο στις περσινές εκλογές (Josh Shapiro, Andy Beshear) τότε θα είχαν νικήσει θεωρώ. Όμως με την woke Kamala που ήθελε ανοικτά σύνορα, και DEI Policies δεν πας πουθενά.​

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Συμφωνώ πάνω κάτω σε αυτά που λες, εγώ ο ίδιος έχω πει ότι ο Trump ήταν πολύ καλύτερος στην πρώτη θητεία του σε σχέση με τώρα. Ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι τον έτρεχαν στα δικαστήρια και τώρα θέλει να πάρει το αίμα του πίσω.

Βέβαια θα ξαναπώ ότι βασική αιτία της επανόδου του Trump στην εξουσία ήταν η αποτυχία της κυβέρνησης Biden. Αν είχαν κατεβάσει ένα σοβαρό υποψήφιο στις περσινές εκλογές (Josh Shapiro, Andy Beshear) τότε θα είχαν νικήσει θεωρώ. Όμως με την woke Kamala που ήθελε ανοικτά σύνορα, και DEI Policies δεν πας πουθενά.​

Και τώρα στο Ιράν μπορεί να έχουν βάλει δικούς τους να κάνουν ανακατοσούρες.... οχι πως ο Χαμενεί ειναι σοβαρός ηγέτης πλέον αλλά και οι άλλοι ειναι.... Όλα αυτα ειναι Μακιαβελικά κόλπα , τακτικισμοί των αντιπάλων για να σε βγάλουν απο τη μέση , σου δημιουργούν ενα αδιέξοδο και βάζουν και τη κοινή γνώμη απεναντι σου.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.201 μηνύματα.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.453 μηνύματα.
Περίεργο πραγμα αυτή η ηθική.. Τελικά είναι... Υποκειμενικο το ζήτημα της ηθικής.. Ε;

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε επίσης στους ΝΥΤ ότι δεν αισθάνεται υπεύθυνος απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και πως αυτοπεριορίζεται με βάση τη συνείδησή του. «Η ηθική μου. Το μυαλό μου. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να με σταματήσει», σημείωσε, προσθέτοντας: «Δεν χρειάζομαι το Διεθνές Δίκαιο».

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.204 μηνύματα.
Αυτά να τα βλέπετε όσοι υποστηρίζετε Τραμπ. Ντροπή.

Ας συνεχίσουμε με ενα αποκαλυπτικο βίντεο ανάλυσης των New York Times μηπως και σταματήσουν τα χαχανιζομενα τραμπικα πλυντήρια να κοροϊδεύουν για τον θάνατο μιας αμερικανιδας υπερασπιζομενα την κυβέρνηση Τραμπ που ταχθηκε υπερ της ICE.

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Περιβόητο μέλος

Περίεργο πραγμα αυτή η ηθική.. Τελικά είναι... Υποκειμενικο το ζήτημα της ηθικής.. Ε;

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε επίσης στους ΝΥΤ ότι δεν αισθάνεται υπεύθυνος απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και πως αυτοπεριορίζεται με βάση τη συνείδησή του. «Η ηθική μου. Το μυαλό μου. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να με σταματήσει», σημείωσε, προσθέτοντας: «Δεν χρειάζομαι το Διεθνές Δίκαιο».
ποστ 2784

Χρήστες Βρείτε παρόμοια