Προεδρία Trump 2025

Θα οδηγήσουν οι δασμοί την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 26)
  • Ναι

Ψήφοι: 17 65,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 5 19,2%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 15,4%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    26
ευχαριστώ, μας υποχρέωσες! Αν δεν ξέρεις, δεν πειράζει. Εγώ να μαθω ήθελα
Οι Ιρανοί άφηναν μόνο όσα πλοία ήθελαν, βασικά δηλαδή όσα μετέφεραν δικό τους πετρέλαιο ή όσα τους πλήρωναν για να τους αφήσουν και ο Τραμπ είπε ότι δε θα αφήνει ούτε αυτά.

Στη πράξη μάλλον είναι άλλη μια κενή δήλωση, υπάρχουν ειδήσεις για διάφορα πλοία προς Κίνα που φόρτωσαν πετρέλαιο από Ιράν και πέρασαν από το Ορμούζ. Καλές οι δηλώσεις αλλά μάλλον δε θα πάει να βυθίσει/καταλάβει πλοίο που ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Κινεζικό κράτος...

Ο Τραμπ δεν κάνει κάτι που δεν έκαναν οι προκάτοχοι του. Για την ακρίβεια κάνει ο,τι έκαναν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι των ηνωμένων πολιτειών εδώ και πολλές δεκαετίες. Αυτό είναι βασικά και το πρόβλημα. Διότι ο Τραμπ το 2016 που εμφανίστηκε δεν ήταν "όλοι οι άλλοι". Ο Τραμπ εμφανίστηκε ως ξεχωριστό φαινόμενο στην αμερικανική πολιτική σκηνή. Ως ένας εναλλακτικός υποψήφιος που δεν μασούσε τα λόγια του. Που κατηγορούσε τους προκατόχους του για αναμείξεις σε ξένες χώρες αδιαφορώντας για το χάλι της Αμερικής σε κρίσιμους τομείς (όπως οι υποδομές). Που έκραζε τις φατρίες ακόμα και του ίδιου του του κόμματος (Μπους). Ο Τραμπ ήταν αυτός που έδωσε νόημα στις εκλογές του 2016 όταν για δεκαετίες οι Αμερικανοί είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χλιαρους υποψηφίους που οι διαφορές τους ήταν εξαιρετικά δυσδιάκριτες. Στην πρώτη του θητεία φάνηκε πως τηρούσε τα όσα έλεγε. Ο Αμερικανός πολίτης δεν είδε κανέναν νέο πόλεμο. Η δεύτερη θητεία του είναι η κορύφωση της ιμπεριαλιστικής Pax Americana όπως αυτή έχει καθιερωθεί εδώ και 80 χρόνια.

Θέλει να εδραιώσει περισσότερο την κυριαρχία των ΗΠΑ και αυτό το πετυχαίνει με χτυπήματα σε έθνη που έθιγαν τα αμερικανικά συμφέροντα. Ξεκίνησε με τη Βενεζουέλα, συνέχισε στο Ιράν (ακόμα δεν του βγαίνει όμως δεν ξέρεις), θέλει να συνεχίσει με την Κούβα... Ο Τραμπ συνεχίζει να κλείνει τις εκκρεμότητες των προκατόχων του.
Ειλικρινά πως πιστεύεις ότι ένας δισεκατομμυριούχος μεγαλωμένος στις ΗΠΑ, κολλητός με διάφορα λόμπι πχ των πετρελαικών και μπλεγμένος σε διάφορες περίεργες υποθέσεις θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από το υπόλοιπο σύστημα;
Είναι σίγουρο ότι τον κρατάνε από διάφορα πράγματα πχ υπόθεση Επστάιν και αντίστοιχα.

Και στην πρώτη του θητεία μπορεί να μη ξεκίνησε πόλεμο αλλά με αυτόν η κόντρα που υπήρχε με τη Κίνα έγινε εμπορικός πόλεμος και διάφορα περίεργα, απλά ήταν πιο μαζεμένος όπως όλοι οι πρόεδροι στη πρώτη θητεία τους γιατί ήθελε να ξαναβγεί. Τώρα δεν έχει τίποτα να χάσει.

O ''ανθρωπος αυτος ειναι απολυτα επικινδυνος για ολη την ανθρωποτητα.Δυστυχως ακομα κα τωρα καποιοι δεν θελουν να το αντιληφθουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στο μεταξυ πλεον δεν τον υπολογιζει ΚΑΝΕΝΑΣ!

1776163767016.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οχι επειδή είσαι όλο ερωτήσεις και πειτε μου το ένα και πειτε μου το άλλο... Κουβά ξέρουμε εμείς ;;; παρε τηλ στη Πρεσβεία και πες θέλω να κάνω μια απ τις πολλες ερωτήσεις που έχω στο μυαλό μου 😄

Επειδή θες να μάθεις σε παρεπεμψα στους αρμόδιους.
Ο Βack ήξερε όμως. Αυτό που είχα υποπτευτεί ήταν.
Και μ' αρέσει, που ο παλάβρας ήθελε και να τον υποστηρίξουμε στο να εμποδίσουμε αυτά τα πλοία να περάσουν! Να πάμε εμείς μέσα στην Ερυθρά θάλασσα, να χτυπάμε κινέζικα πλοία! Δηλαδή, μάλλον δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλό του ! Τό 'χει χάσει!

Ο Βack ήξερε όμως. Αυτό που είχα υποπτευτεί ήταν.
Και μ' αρέσει, που ο παλάβρας ήθελε και να τον υποστηρίξουμε στο να εμποδίσουμε αυτά τα πλοία να περάσουν! Να πάμε εμείς μέσα στην Ερυθρά θάλασσα, να χτυπάμε κινέζικα πλοία! Δηλαδή, μάλλον δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλό του ! Τό 'χει χάσει!

Τη δουλειά του κάνει... Όταν βλέπει σημαιάκια και ζητώ ο Τραμπ και ζητώ η Γκιλφοιλ και με ποιους είμαστε ;;; με το Ισραήλ η με τις ΗΠΑ; τι θες να κάνει;

Σου λέει τα χειριζόμαστε καλά τα ψώνια.

"Δεν ξέραμε, δεν φανταστήκαμε ποτέ οτι θα έκανε τέτοια πράγματα" κτλπ.
Πιστεύω πως ένα τεράστιο ποσοστό τυπου 80% είναι τόσο ηλίθιοι ώστε όντως να μην ξέραν και να μην φαντάστηκαν το αποτέλεσμα. Μια συντριπτική πλειοψηφία ανθρώπων δεν μπορεί να επεξεργαστεί βασικές πράξεις λογικής στο κεφάλι της.

Οι τραμπόφιλοι κ πουτινόφιλοι έχουν λουφαξει... Ο Τραμπ πάντως σε αντίθεση με τον Πούτιν δεν φιλάει το Κοράνι.

Τελευταία επεξεργασία:
Οι τραμπόφιλοι κ πουτινόφιλοι έχουν λουφαξει... Ο Τραμπ πάντως σε αντίθεση με τον Πούτιν δεν φιλάει το Κοράνι.
Σε 6 μέρες ΓΚΕΜΠΟΥΡΤΣΤΑΓΚ ΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ.

Σε θέλω ακμαία και ντυμένη με φόρεμα στα χρώματα της ΝΔ, ουρανιοτοξέ.

Τραμποπουτινοφιλος ισλαμοφασιστας κουμουνιστης δηλωνω απο εδω και περα.

Ενας αχταρμας με ραντομ λεξεις!!

Το θέμα δεν ειναι τι είναι οι άλλοι, στα θέματα της πολιτικής, και τι κάνουν.

Το θέμα ειναι το ποιοί είμαστε εμείς και τι κάνουμε, και κυρίως με ποια πρόθεση το κάνουμε.

Αμα δεν μου λες ποιός είσαι, είσαι ιρέλεβαντ. (δεν πάει για το παραγόντι αυτό)

Το θέμα ειναι το ποιοί είμαστε εμείς και τι κάνουμε, και κυρίως με ποια πρόθεση το κάνουμε.
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ρε συ? Ποσο μαλλον οταν βλεπεις οτι δεν τον ενδιαφερει να μας αλλαξει αποψη για το τι πιστευει το φορουμ για το συγκεκριμενο ακαουτν ...

@Valder

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ρε συ? Ποσο μαλλον οταν βλεπεις οτι δεν τον ενδιαφερει να μας αλλαξει αποψη για το τι πιστευει το φορουμ για το συγκεκριμενο ακαουτν ...

@Valder
Η δουλίτσα να γίνεται. Το μεροκάματο αδερφέ.

Δεν υπάρχει ντροπή να πλένεις. Κι εγω πλυντήριο έβαλα σήμερα αλλά σε ρούχα.

ΟΧΙ στα Τραμπαύγουλα και στα Πουτιναύγουλα/
προσυπογράφω πάντως, αν αλλάξει

Τελευταία επεξεργασία:
Σε 6 μέρες ΓΚΕΜΠΟΥΡΤΣΤΑΓΚ ΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ.

Σε θέλω ακμαία και ντυμένη με φόρεμα στα χρώματα της ΝΔ, ουρανιοτοξέ.

Τραμποπουτινοφιλος ισλαμοφασιστας κουμουνιστης δηλωνω απο εδω και περα.

Ενας αχταρμας με ραντομ λεξεις!!

Παιδιά τσάμπα ασχολείστε. Όσο απαντάτε σε τέτοια Τρολ σχόλια ή σε σχόλια που έχουν στόχο να προσβάλουν/επιτεθούν τόσο αυτά τα άτομα αναπαράγουν τέτοιες συμπεριφορές. Μην συντηρείτε τέτοια μέλη, απλά αγνοείστε αυτές τις συμπεριφορές και στο τέλος θα βαρεθούν.​

Παιδιά τσάμπα ασχολείστε. Όσο απαντάτε σε τέτοια Τρολ σχόλια ή σε σχόλια που έχουν στόχο να προσβάλουν/επιτεθούν τόσο αυτά τα άτομα αναπαράγουν τέτοιες συμπεριφορές. Μην συντηρείτε τέτοια μέλη, απλά αγνοείστε αυτές τις συμπεριφορές και στο τέλος θα βαρεθούν.​
Κοίτα φίλε μου,

Εγω σέβομαι τους διαφορετικά πιστεύοντες και αισθανόμενους, εφόσον αυτό είναι πηγαίο και βασίζεται σε πίστη και αξίες.

Εντάξει, ένας άνθρωπος ψηφίζει Κούλη, ή ειναι ΛΓΒΤ, δε θα τα χαλάσουμε, αυτό νιώθει κι αυτό είναι, κι ας μη νιωθουμε το ίδιο.

Όμως όταν κανείς ανοίγει το στόμα του, ε καλό είναι να σπάνε και κανα δυο δόντια να μαθαίνει η γνάθος να μην ξελαργεύει η γλώσσα για πολύ.

Να θυμούνται μέχρι που τους παίρνει και ποιοί μιλάνε εδω και με τι κόσμιο τρόπο, και όχι φτηνές flaming προκλήσεις.

Γιατί θα πέφτει η μπουνιά, μες τα δόντια. (διαλεκτικά εννοώ στο φόρουμ, όχι κυριολεκτικά, δεν επικροτώ τη βια)

Κοίτα φίλε μου,

Εγω σέβομαι τους διαφορετικά πιστεύοντες και αισθανόμενους, εφόσον αυτό είναι πηγαίο και βασίζεται σε πίστη και αξίες.

Εντάξει, ένας άνθρωπος ψηφίζει Κούλη, ή ειναι ΛΓΒΤ, δε θα τα χαλάσουμε, αυτό νιώθει κι αυτό είναι, κι ας μη νιωθουμε το ίδιο.

Όμως όταν κανείς ανοίγει το στόμα του, ε καλό είναι να σπάνε και κανα δυο δόντια να μαθαίνει η γνάθος να μην ξελαργεύει η γλώσσα για πολύ.

Να θυμούνται μέχρι που τους παίρνει και ποιοί μιλάνε εδω και με τι κόσμιο τρόπο, και όχι φτηνές flaming προκλήσεις.

Γιατί θα πέφτει η μπουνιά, μες τα δόντια. (διαλεκτικά εννοώ στο φόρουμ, όχι κυριολεκτικά, δεν επικροτώ τη βια)

Καλά αυτό είναι σίγουρο. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να είναι ό,τι θέλει στο τέλος της ημέρας. Αυτό όμως είναι εντελώς διαφορετικό από το να μπαίνεις σε ένα φόρουμ ώστε να τρολάρεις με flaming μηνύματα ή να γράφεις μηνύματα ώστε να επιτεθείς σε μέλη (κάνοντας ύπουλες επιθέσεις με έμμεσο τρόπο χωρίς να αναφέρεις καν το όνομα του άλλου μέλους). Όμως η άποψη μου δεν αλλάζει. Δεν αξίζει να ασχολείσαι καν ούτε να απαντήσεις σε τέτοια μηνύματα. Απλά τα αγνοείς και συνεχίζεις. Δεν αξίζει να χαλιέσαι. Όσο και να θέλει να τρολάρει ο άλλος στο τέλος θα βαρεθεί.​

Ακόμα και άτομο που γράφει μόνο για να εκνευρίζει ή να τρολάρει μπορεί να του απαντήσω κάποια φορά αλλά μέλος που περνάει κομματική προπαγάνδα απλά δεν πρέπει να του απαντάς ή να του απαντάς σαν να μιλάς σε μποτ και όχι σε άνθρωπο. Οποιαδήποτε απόπειρα διαλόγου είναι κέρδος για αυτόν και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

σο απαντάτε σε τέτοια Τρολ σχόλια ή σε σχόλια που έχουν στόχο να προσβάλουν/επιτεθούν τόσο αυτά τα άτομα αναπαράγουν τέτοιες συμπεριφορές. Μην συντηρείτε τέτοια μέλη, απλά αγνοείστε αυτές τις συμπεριφορές και στο τέλος θα βαρεθούν.
Παντως στο αλλο φορουμ με τοσα βρισιδια που μαζεψε , μαλλον την εκανε με τα ελαφρα και ηρθε ξανα εδω. Ποσο μαλλον τωρα που μπαινουμε σε προεκλογικο αγωνα!

Καλά αυτό είναι σίγουρο. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να είναι ό,τι θέλει στο τέλος της ημέρας. Αυτό όμως είναι εντελώς διαφορετικό από το να μπαίνεις σε ένα φόρουμ ώστε να τρολάρεις με flaming μηνύματα ή να γράφεις μηνύματα ώστε να επιτεθείς σε μέλη (κάνοντας ύπουλες επιθέσεις με έμμεσο τρόπο χωρίς να αναφέρεις καν το όνομα του άλλου μέλους). Όμως η άποψη μου δεν αλλάζει. Δεν αξίζει να ασχολείσαι καν ούτε να απαντήσεις σε τέτοια μηνύματα. Απλά τα αγνοείς και συνεχίζεις. Δεν αξίζει να χαλιέσαι. Όσο και να θέλει να τρολάρει ο άλλος στο τέλος θα βαρεθεί.​

Ακόμα και άτομο που γράφει μόνο για να εκνευρίζει ή να τρολάρει μπορεί να του απαντήσω κάποια φορά αλλά μέλος που περνάει κομματική προπαγάνδα απλά δεν πρέπει να του απαντάς ή να του απαντάς σαν να μιλάς σε μποτ και όχι σε άνθρωπο. Οποιαδήποτε απόπειρα διαλόγου είναι κέρδος για αυτόν και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Σοφόν το σαφές. Έχετε δίκιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back