akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:07 Ο akikos έγραψε: #2.441 06-11-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με να διαφωνώ φίλε μου, να εχω μια άλλη άποψη. Έμαθα οτι εισαι φαν της Apple. Μηλαράκι θες; Ερχεται κι ο Καναδάς σύντομα... Click για ανάπτυξη... Tα αποτελέσματα τα έκρινε η Β Αθήνας τότε και οι μεγάλες περιφέρειες. Στην επαρχία που η καταμέτρηση ήταν πιο γρήγορη ήταν μπροστά η ΝΔ. Επίσης δεν υπήρχε και ο τρόπος να συμβεί νοθεία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή και μας χρεοκόπησε. Αντίθετα στις ΗΠΑ με την επιστολική ψήφο γίνεται πάρτυ στη νοθεία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Ο American Economist: #2.442 06-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με να διαφωνώ φίλε μου, να εχω μια άλλη άποψη. Έμαθα οτι εισαι φαν της Apple. Μηλαράκι θες; Ερχεται κι ο Καναδάς σύντομα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2024 Όταν μου πείς τι εννοούσες, να το ξαναεξετάσουμε και να το συζητησουμε όσο θέλεις, αν σε αδίκησα. Ουσιαστικά δηλαδή μόλις μυρίζεται οτι καποιος χρησιμοποιεί τη φρασεολογια cis κλπ τον μπανάρει; Θεωρει οτι πρέπει να γράφει μονο male / female? Καλό μου ακούγεται. Σύμφωνο και με τη φυσική ταξη των πραγματων. Αν ειναι ετσι οπως το εκλαμβανω οτι μου λες. Click για ανάπτυξη... Pierre Poilievre, πραγματικά θεός και ειδικός στο να πηγαίνει τάπα τους Liberal του Trudeau μέσα στην Βουλή. Τον έχει ξεφτιλίσει τόσο πολύ που πλέον οι Conservatives προηγούνται με 20 μονάδες, ενώ βρίσκονται 45 έδρες πάνω από την αυτοδυναμία. Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα αποτελέσματα μιλάμε για την 2η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Καναδά. Trump+Poilevre+Meloni= Canadian Polls Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:12 Ο Valder έγραψε: #2.443 06-11-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Tα αποτελέσματα τα έκρινε η Β Αθήνας τότε και οι μεγάλες περιφέρειες. Στην επαρχία που η καταμέτρηση ήταν πιο γρήγορη ήταν μπροστά η ΝΔ. Επίσης δεν υπήρχε και ο τρόπος να συμβεί νοθεία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή και μας χρεοκόπησε. Αντίθετα στις ΗΠΑ με την επιστολική ψήφο γίνεται πάρτυ στη νοθεία. Click για ανάπτυξη... Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Και μη μου μιλας για επιστολικη γιατι και οι δικοι σας της ΝΔ εδω τα ιδια έκαναν τωρα με την επιστολική. 250% ΝΔ, 0.00001% λοιποί. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Poirot έγραψε: #2.444 06-11-24 18:28 Οκέι, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο. Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αφού βγήκε που βγήκε ας κάνει πράξη αυτά που λέει για τον τερματισμό των πολέμων. Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός επιλέγει ποιους θέλει για ηγέτες του. Δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:33 Ο akikos έγραψε: #2.445 06-11-24 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Click για ανάπτυξη... Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #2.446 06-11-24 18:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @Πουπουλίνα πες μου μια τι γευση εχουν τα δάκρυα μου τώρα Click για ανάπτυξη... Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.,διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:36 Ο Μαυρίκιος: #2.447 06-11-24 18:36 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 691153: #2.448 06-11-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με να διαφωνώ φίλε μου, να εχω μια άλλη άποψη. Έμαθα οτι εισαι φαν της Apple. Μηλαράκι θες; Ερχεται κι ο Καναδάς σύντομα... Click για ανάπτυξη... Tα αποτελέσματα τα έκρινε η Β Αθήνας τότε και οι μεγάλες περιφέρειες. Στην επαρχία που η καταμέτρηση ήταν πιο γρήγορη ήταν μπροστά η ΝΔ. Επίσης δεν υπήρχε και ο τρόπος να συμβεί νοθεία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή και μας χρεοκόπησε. Αντίθετα στις ΗΠΑ με την επιστολική ψήφο γίνεται πάρτυ στη νοθεία.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Ο American Economist: #2.442 06-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με να διαφωνώ φίλε μου, να εχω μια άλλη άποψη. Έμαθα οτι εισαι φαν της Apple. Μηλαράκι θες; Ερχεται κι ο Καναδάς σύντομα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2024 Όταν μου πείς τι εννοούσες, να το ξαναεξετάσουμε και να το συζητησουμε όσο θέλεις, αν σε αδίκησα. Ουσιαστικά δηλαδή μόλις μυρίζεται οτι καποιος χρησιμοποιεί τη φρασεολογια cis κλπ τον μπανάρει; Θεωρει οτι πρέπει να γράφει μονο male / female? Καλό μου ακούγεται. Σύμφωνο και με τη φυσική ταξη των πραγματων. Αν ειναι ετσι οπως το εκλαμβανω οτι μου λες. Click για ανάπτυξη... Pierre Poilievre, πραγματικά θεός και ειδικός στο να πηγαίνει τάπα τους Liberal του Trudeau μέσα στην Βουλή. Τον έχει ξεφτιλίσει τόσο πολύ που πλέον οι Conservatives προηγούνται με 20 μονάδες, ενώ βρίσκονται 45 έδρες πάνω από την αυτοδυναμία. Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα αποτελέσματα μιλάμε για την 2η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Καναδά. Trump+Poilevre+Meloni= Canadian Polls Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:12 Ο Valder έγραψε: #2.443 06-11-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Tα αποτελέσματα τα έκρινε η Β Αθήνας τότε και οι μεγάλες περιφέρειες. Στην επαρχία που η καταμέτρηση ήταν πιο γρήγορη ήταν μπροστά η ΝΔ. Επίσης δεν υπήρχε και ο τρόπος να συμβεί νοθεία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή και μας χρεοκόπησε. Αντίθετα στις ΗΠΑ με την επιστολική ψήφο γίνεται πάρτυ στη νοθεία. Click για ανάπτυξη... Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Και μη μου μιλας για επιστολικη γιατι και οι δικοι σας της ΝΔ εδω τα ιδια έκαναν τωρα με την επιστολική. 250% ΝΔ, 0.00001% λοιποί. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Poirot έγραψε: #2.444 06-11-24 18:28 Οκέι, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο. Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αφού βγήκε που βγήκε ας κάνει πράξη αυτά που λέει για τον τερματισμό των πολέμων. Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός επιλέγει ποιους θέλει για ηγέτες του. Δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:33 Ο akikos έγραψε: #2.445 06-11-24 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Click για ανάπτυξη... Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #2.446 06-11-24 18:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @Πουπουλίνα πες μου μια τι γευση εχουν τα δάκρυα μου τώρα Click για ανάπτυξη... Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.,διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:36 Ο Μαυρίκιος: #2.447 06-11-24 18:36 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 691153: #2.448 06-11-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με να διαφωνώ φίλε μου, να εχω μια άλλη άποψη. Έμαθα οτι εισαι φαν της Apple. Μηλαράκι θες; Ερχεται κι ο Καναδάς σύντομα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2024 Όταν μου πείς τι εννοούσες, να το ξαναεξετάσουμε και να το συζητησουμε όσο θέλεις, αν σε αδίκησα. Ουσιαστικά δηλαδή μόλις μυρίζεται οτι καποιος χρησιμοποιεί τη φρασεολογια cis κλπ τον μπανάρει; Θεωρει οτι πρέπει να γράφει μονο male / female? Καλό μου ακούγεται. Σύμφωνο και με τη φυσική ταξη των πραγματων. Αν ειναι ετσι οπως το εκλαμβανω οτι μου λες. Click για ανάπτυξη... Pierre Poilievre, πραγματικά θεός και ειδικός στο να πηγαίνει τάπα τους Liberal του Trudeau μέσα στην Βουλή. Τον έχει ξεφτιλίσει τόσο πολύ που πλέον οι Conservatives προηγούνται με 20 μονάδες, ενώ βρίσκονται 45 έδρες πάνω από την αυτοδυναμία. Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα αποτελέσματα μιλάμε για την 2η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Καναδά. Trump+Poilevre+Meloni= Canadian Polls
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:12 Ο Valder έγραψε: #2.443 06-11-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Tα αποτελέσματα τα έκρινε η Β Αθήνας τότε και οι μεγάλες περιφέρειες. Στην επαρχία που η καταμέτρηση ήταν πιο γρήγορη ήταν μπροστά η ΝΔ. Επίσης δεν υπήρχε και ο τρόπος να συμβεί νοθεία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή και μας χρεοκόπησε. Αντίθετα στις ΗΠΑ με την επιστολική ψήφο γίνεται πάρτυ στη νοθεία. Click για ανάπτυξη... Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Και μη μου μιλας για επιστολικη γιατι και οι δικοι σας της ΝΔ εδω τα ιδια έκαναν τωρα με την επιστολική. 250% ΝΔ, 0.00001% λοιποί. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Poirot έγραψε: #2.444 06-11-24 18:28 Οκέι, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο. Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αφού βγήκε που βγήκε ας κάνει πράξη αυτά που λέει για τον τερματισμό των πολέμων. Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός επιλέγει ποιους θέλει για ηγέτες του. Δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:33 Ο akikos έγραψε: #2.445 06-11-24 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Click για ανάπτυξη... Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #2.446 06-11-24 18:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @Πουπουλίνα πες μου μια τι γευση εχουν τα δάκρυα μου τώρα Click για ανάπτυξη... Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.,διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:36 Ο Μαυρίκιος: #2.447 06-11-24 18:36 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 691153: #2.448 06-11-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Tα αποτελέσματα τα έκρινε η Β Αθήνας τότε και οι μεγάλες περιφέρειες. Στην επαρχία που η καταμέτρηση ήταν πιο γρήγορη ήταν μπροστά η ΝΔ. Επίσης δεν υπήρχε και ο τρόπος να συμβεί νοθεία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή και μας χρεοκόπησε. Αντίθετα στις ΗΠΑ με την επιστολική ψήφο γίνεται πάρτυ στη νοθεία. Click για ανάπτυξη... Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Και μη μου μιλας για επιστολικη γιατι και οι δικοι σας της ΝΔ εδω τα ιδια έκαναν τωρα με την επιστολική. 250% ΝΔ, 0.00001% λοιποί.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:28 Ο Poirot έγραψε: #2.444 06-11-24 18:28 Οκέι, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο. Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αφού βγήκε που βγήκε ας κάνει πράξη αυτά που λέει για τον τερματισμό των πολέμων. Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός επιλέγει ποιους θέλει για ηγέτες του. Δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:33 Ο akikos έγραψε: #2.445 06-11-24 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Click για ανάπτυξη... Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #2.446 06-11-24 18:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @Πουπουλίνα πες μου μια τι γευση εχουν τα δάκρυα μου τώρα Click για ανάπτυξη... Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.,διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:36 Ο Μαυρίκιος: #2.447 06-11-24 18:36 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 691153: #2.448 06-11-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκέι, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο. Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αφού βγήκε που βγήκε ας κάνει πράξη αυτά που λέει για τον τερματισμό των πολέμων. Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός επιλέγει ποιους θέλει για ηγέτες του. Δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:33 Ο akikos έγραψε: #2.445 06-11-24 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Click για ανάπτυξη... Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #2.446 06-11-24 18:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @Πουπουλίνα πες μου μια τι γευση εχουν τα δάκρυα μου τώρα Click για ανάπτυξη... Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.,διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:36 Ο Μαυρίκιος: #2.447 06-11-24 18:36 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 691153: #2.448 06-11-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ. Click για ανάπτυξη... Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #2.446 06-11-24 18:35 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @Πουπουλίνα πες μου μια τι γευση εχουν τα δάκρυα μου τώρα Click για ανάπτυξη... Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.,διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:36 Ο Μαυρίκιος: #2.447 06-11-24 18:36 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 691153: #2.448 06-11-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: @Πουπουλίνα πες μου μια τι γευση εχουν τα δάκρυα μου τώρα Click για ανάπτυξη... Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.,διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:36 Ο Μαυρίκιος: #2.447 06-11-24 18:36 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 691153: #2.448 06-11-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 691153: #2.448 06-11-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικα Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον. Click για ανάπτυξη... Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω" Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ... Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις Click για ανάπτυξη... Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια... Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 18:46 Η Πουπουλίνα: #2.449 06-11-24 18:46 Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2024 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.903 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:23 Η rafaela11: #2.450 06-11-24 19:23 Your browser is not able to display this video. XAXAXAXAAXAXAXQ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #2.451 06-11-24 19:45 Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντίσταση αλα φεμινέζικα (ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου): Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr «Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε. www.in.gr Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram. www.in.gr Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr « πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν. www.in.gr Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι:
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:00 Ο Guest 691153: #2.452 06-11-24 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας. Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυ
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:07 Ο chester20080: #2.453 06-11-24 20:07 Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:08 Η Πουπουλίνα: #2.454 06-11-24 20:08 Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:09 Ο chester20080: #2.455 06-11-24 20:09 O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:11 Ο Poirot έγραψε: #2.456 06-11-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: O Trump πήρε και το Michigan. Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες. Click για ανάπτυξη... Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο American Economist: #2.457 06-11-24 20:13 Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.468 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:15 Ο chester20080: #2.458 06-11-24 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon American Economist Wonderkid Ilma thodoris_eng Libertus Kate1914 Αλκίμαχος AggelikiGr charmander Paragontas7000 giannhs2001 taketrance chester20080 touvlo johnsala Memetchi Jack of Spades Scandal back2967 vasilis123321 Μήτσος10 giorgos5002 Entropy24 A350 fmarulezkd Αντικειμενικός camil J.Cameron Μαυρίκιος exotic xo aggelosst9 strsismos88 Hecticism physicscrazy kafka bibliofagos GeorgePap2003 Sosstoss Ryuzaki Fernando_A theodle rafaela11 jellojina iew tsiobieman Ωρορα thenutritionist Unboxholics hirasawayui Γιωργος15773 kost28 ayahuasca97 ghоul AN.PA ROM32 thunder3 linuxman De Niro Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... epote Arianara S3 gegeorgiou90 Bleach_enjoyer Δροσουλίτης grtt AK-92 fourkaki Leo komm Esperos1 parrot/παπαγάλος BatGuin Dmzk jj! xristarac jims ana.roi aggorf Totreno P.Dam. Helen06 Lathy ggl Meow Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Μένουν Alaska, Arizona και Nevada Σε όλες προηγείται ο Trump Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.103 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο American Economist: #2.459 06-11-24 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76% Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ; Click για ανάπτυξη... Δύσκολα καθώς έχουμε: • Nevada: Trump +4.70% in 93% • Arizona: Trump +4.80% in 61% • Alaska: Trump +15% in 76%
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:30 Ο Μαυρίκιος: #2.460 06-11-24 20:30 Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε.
Είναι άξιος θαυμασμού πάνω από όλα λόγω ηλικίας είναι 80 ετών, ακόμα και ο επίτιμος στα 75 του αποσύρθηκε.