akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-24

18:07
Tα αποτελέσματα τα έκρινε η Β Αθήνας τότε και οι μεγάλες περιφέρειες. Στην επαρχία που η καταμέτρηση ήταν πιο γρήγορη ήταν μπροστά η ΝΔ. Επίσης δεν υπήρχε και ο τρόπος να συμβεί νοθεία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή και μας χρεοκόπησε.Άσε με να διαφωνώ φίλε μου, να εχω μια άλλη άποψη.
Έμαθα οτι εισαι φαν της Apple. Μηλαράκι θες; Ερχεται κι ο Καναδάς σύντομα...
Αντίθετα στις ΗΠΑ με την επιστολική ψήφο γίνεται πάρτυ στη νοθεία.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

06-11-24

18:08
Άσε με να διαφωνώ φίλε μου, να εχω μια άλλη άποψη.
Έμαθα οτι εισαι φαν της Apple. Μηλαράκι θες; Ερχεται κι ο Καναδάς σύντομα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όταν μου πείς τι εννοούσες, να το ξαναεξετάσουμε και να το συζητησουμε όσο θέλεις, αν σε αδίκησα.
Ουσιαστικά δηλαδή μόλις μυρίζεται οτι καποιος χρησιμοποιεί τη φρασεολογια cis κλπ τον μπανάρει; Θεωρει οτι πρέπει να γράφει μονο male / female?
Καλό μου ακούγεται. Σύμφωνο και με τη φυσική ταξη των πραγματων. Αν ειναι ετσι οπως το εκλαμβανω οτι μου λες.
Pierre Poilievre, πραγματικά θεός και ειδικός στο να πηγαίνει τάπα τους Liberal του Trudeau μέσα στην Βουλή. Τον έχει ξεφτιλίσει τόσο πολύ που πλέον οι Conservatives προηγούνται με 20 μονάδες, ενώ βρίσκονται 45 έδρες πάνω από την αυτοδυναμία. Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα αποτελέσματα μιλάμε για την 2η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Καναδά.
Trump+Poilevre+Meloni=

Canadian Polls
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

06-11-24

18:12
Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ.Tα αποτελέσματα τα έκρινε η Β Αθήνας τότε και οι μεγάλες περιφέρειες. Στην επαρχία που η καταμέτρηση ήταν πιο γρήγορη ήταν μπροστά η ΝΔ. Επίσης δεν υπήρχε και ο τρόπος να συμβεί νοθεία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός ψήφισε Καραμανλή και μας χρεοκόπησε.
Αντίθετα στις ΗΠΑ με την επιστολική ψήφο γίνεται πάρτυ στη νοθεία.
Και μη μου μιλας για επιστολικη γιατι και οι δικοι σας της ΝΔ εδω τα ιδια έκαναν τωρα με την επιστολική.
250% ΝΔ, 0.00001% λοιποί.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

06-11-24

18:28
Οκέι, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο. Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αφού βγήκε που βγήκε ας κάνει πράξη αυτά που λέει για τον τερματισμό των πολέμων.
Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός επιλέγει ποιους θέλει για ηγέτες του. Δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε.
Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός επιλέγει ποιους θέλει για ηγέτες του. Δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-24

18:33
Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ.Επειδη εχω μελετησει τα γραφήματα (και εχω και καποιες μνημες) η όλη ζημια εγινε μετα το '81, ειδικα το 92 με Μητσοτάκη κορυφωθηκε, έβλεπες κατι επιτοκια στο Θεο. Φαινομενικα ο Σημιτης πηγε να το μαζέψει λιγο προς στιγμήν αλλά σταλθηκαν μαγειρεμένα στοιχεια για να μπουμε στην ΟΝΕ.

Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-24

18:35
Θα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.,διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον.@Πουπουλίνα πες μου μια τι γευση εχουν τα δάκρυα μου τώρα![]()
Για μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

06-11-24

18:36
Ο Σημίτη είχε να διοργανώσει Ολυμπιακούς και άφησε τόσα έργα. Το χρέος του που παρέδωσε υπερκαλυπτόταν από την ανάπτυξη που είχαμε. Ήμασταν η χώρα με το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης της ΕΕ.
![]()
![]()
Η μεγάλη εικόνα είναι ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ. Το πως μπήκαμε δεν έχει σημασία. Ο λαός έβγαλε μόνος του τα μάτια του ψηφίζοντας τον Καραμανλή και αρνήθηκε στο ΠΑΣΟΚ να φτιάξει το ασφαλιστικό.
Δεν φταίει βέβαια μόνο ο Σημίτης, πολλά κοράκια όρμησαν τότε τόσο με τον Σημίτη όσο και με τον Καραμανλή μετά.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα.

06-11-24

18:44
Ξεκολλα, ο κοσμος γυρισε 3 μηνες δε ξερω ποσες φορες πρεπει να πω οτι ειμαι ουδετερος προς ισραηλ μεριά? Και ουτε λογαριασμο θα σου δωσω φυσικαΘα κλαις οταν θα υποστηριζει ο ντερνταλ ασυστολα τους ισραηλινους που τοσο μισεις και θα την αρπαζουν οι παλαιστινιοι που τοσο αγαπας...εκτος αν εισαι μονο αντιδραση για την αντιδραση.
Τις εχω δει. Ξερω τις θεσεις τραμπ καμαλα καλυτερα απο εσενα, που ειναι απλως "ειμαι γυναικα ειναι γυναικα υποστηριζω"διοτι δεν ξερω αν εχεις δει τις θεσεις του νεαντερνταλ για την μεση ανατολη..η μηπως ζηταω πολλα απο σενα; Μαλλον.

Δικαίωμά σουΓια μενα τα αρχιδια μου κουνιουνται..που βγηκ ο νεαντερνταλ...μου αρκει που δεν ταυτιζομια με τον νεαντερνταλ...
Ναι ο καλος ο τραμπ με την παγκοσμια ειρηνη την ακμη της οικονομιας και της ασφαλειας και το ποσο προσιτες ειναι οι τιμες για τα σπιτια...κατα τα αλλα θα λουστουμε τις μαλακιες του ΟΛΤΟΥΓΚΕΔΕΡ...αλλα δεν ξερω αν θα εχεις το θαρρος να το παραδεχτεις
Μεγαλο πληγμα για την ανθρωποτης. Επρεπε ανταυτου να εχουμε τον συνεχη πολεμο και την οικειοθελη αποδυναμωση των ηπα γιατι δε μπορουμε να διευθυνουμε μια χωρα και την δικτατορια των λοατκι που γατζωνονται σε παιδια. Συμφωνω

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-24

18:46
Στο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας.
Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς.
Το πιο ενδεικτικο ομως της καταντιας του ανθρωπινου ειδους ειναι οτι αυτος ο νεαντερνταλ που εκτος απο ολα τα αλλα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.155 μηνύματα.

06-11-24

19:23
XAXAXAXAAXAXAXQ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

06-11-24

19:45
Αντίσταση αλα φεμινέζικα
(ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου):
www.in.gr
www.in.gr
www.in.gr
Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι:
(ή πως είναι αξιοπρόσεκτο οτι όλες οι φιλελε φελλελέ ασύδοτες απαντάνε με τον ιδιο τροπο καρμπόν - διάολε το λες και πλύση εγκεφάλου):

Έξαλλη η Λίλι Ράινχαρτ με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίζεστε έναν καταδικασμένο βιαστή | in.gr
«Δεν μπορώ να συλλάβω το συναίσθημα των γυναικών που μίλησαν για τη σεξουαλική επίθεση του Τραμπ. Βλέπουν εκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν τον θύτη τους. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε.

Cardi B: Τα «γαλλικά» και το online ξέσπασμα για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ | in.gr
Η σταρ της μουσικής Cardi B δεν άντεξε την (επερχόμενη) ήττα της Κάμαλα Χάρις και ξέσπασε κατά την διάρκεια ενός live της στο Instagram.

Κάρα Ντελεβίν εναντίον Τραμπ: «Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους φασίστες, μισογύνηδες, ψεύτες» | in.gr
« πρόκειται να μάθουν ότι το πιο δύσκολο πράγμα όταν κερδίζεις την εξουσία είναι να τη διατηρήσεις» έγραφε το μήνυμα που αναδημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν.
Ετσι πρέπει να ειναι η σωστή γυναίκα. Κυρία, σεμνή και δίπλα στον άντρα της, όχι απέναντι:
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα.

06-11-24

20:00
Κυριολεκτικα ολοι οι ηγετες θα επρεπε να πανε φυλακη αν πραγματικα δουλευε η δικαιοσυνη αλλα οτι σε κανει να κοιμασαι το βραδυΣτο μεταξυ και μονο οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κια για υποθεσης βιασμων...γενικοτερα βιας κλπ...και του επετρεψαν να ειναι υποψηφιος..ειναι ενδεικτικο για την καταντια της δικαστικης και κρατικης εξουσιας.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.084 μηνύματα.

06-11-24

20:07
Πραγματικά ήλπιζα σε ενσ διαφορετικο αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι οι εκλογές, ο κόσμος επέλεξε συνειδητά τον Trump ενώ ξέρει ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και το σεβόμαστε. Ελπίζω αν μη τι άλλο να σταματήσει όντως τους πολέμους όπως υπόσχεται, οχι μετρήσεις γενοκτονία αλλά με δίκαιο τρόπο, αναμένουμε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

06-11-24

20:08
Στο μεταξυ χαιρομαι για αυτα τα 2 πραγματα που εχει πει οτι θα κανει...και τουλαχιστον για το ενα δεν χαιρονται καποια τραμπακια εδω.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,..,ΚΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ τουλαχιστον να κανει αυτα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.084 μηνύματα.

06-11-24

20:09
O Trump πήρε και το Michigan.
Είναι πλέον στους 292 εκλέκτορες.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

06-11-24

20:11
Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ;O Trump πήρε και το Michigan.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

06-11-24

20:13
Breaking news: Donald Trump just took the state of Michigan, winning by 1.5 percentage points. He also leads in Arizona, Nevada and in Alaska.
chester20080
Επιφανές μέλος

06-11-24

20:15
Μένουν Alaska, Arizona και NevadaΜένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ;
Σε όλες προηγείται ο Trump
Ίσως μόνο στην Arizona αν εχει ελπίδες η Harris
American Economist
Επιφανές μέλος

06-11-24

20:17
Μένει κανένας εκλέκτορας να πάρει η Χάρις ή όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε Τραμπ;
Δύσκολα καθώς έχουμε:
• Nevada: Trump +4.70% in 93%
• Arizona: Trump +4.80% in 61%
• Alaska: Trump +15% in 76%
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Ilma
- thodoris_eng
- Libertus
- Kate1914
- Αλκίμαχος
- AggelikiGr
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- touvlo
- johnsala
- Memetchi
- Jack of Spades
- Scandal
- back2967
- vasilis123321
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Entropy24
- A350
- fmarulezkd
- Αντικειμενικός
- camil
- J.Cameron
- Μαυρίκιος
- exotic xo
- aggelosst9
- strsismos88
- Hecticism
- physicscrazy
- kafka
- bibliofagos
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Sosstoss
- Ryuzaki
- Fernando_A
- theodle
- rafaela11
- Joji
- jellojina
- iew
- NeosUser2023
- tsiobieman
- Ωρορα
- thenutritionist
- Unboxholics
- hirasawayui
- Reader
- Γιωργος15773
- kost28
- ayahuasca97
- ghоul
- AN.PA
- ROM32
- despoina13
- thunder3
- linuxman
- De Niro
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- phleidhs
- epote
- Arianara S3
- gegeorgiou90
- Bleach_enjoyer
- Δροσουλίτης
- grtt
- AK-92
- fourkaki
- Leo komm
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- BatGuin
- Dmzk
- jj!
- xristarac
- jims
- ana.roi
- aggorf
- Totreno
- P.Dam.
- Helen06
- Athens2002
- ggl
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.