Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2024
Έλα ρε Γιάννη που κανεις λες και δεν καταλαβαίνεις, λες και ο Τραμπ έχει στηρίξει την καμπανια του πάνω στην παγκόσμια ειρήνη ή λες και δεν θα στηρίξουν 100% το Ισραήλ οποίος και να βγει στην Αμερική και θα πει ο άλλος α ναι, αφού είμαι υπέρ του περιβάλλοντος ανάμεσα στις δυο επιλογές να στηρίξω αυτή που λέει ανοιχτά ότι όχι μόνο δεν θα ενδιαφερθεί, αλλά θα πάρει πίσω και τα προηγούμενα μέτρα γιατί έμμεσα και πάλι θα υπάρχει καταστροφή. Πες μου έναν άνθρωπο που σκέφτεται έτσι στις εκλογές ή ότι αν θα ψήφιζες ποτέ έτσι σε μια παρόμοια περίπτωση. Καταλαβαίνω τι εννοείς, άλλα η μόνη άλλη κατάληξη θα ήταν να μη ψηφίσουν τίποτα όπως στην Ελλάδα εφόσον και η στήριξη στον Τραμπ θα έκρυβε ιδεολογική αντίφαση σε άλλα πιστεύω τους. Εντωμεταξύ μάλλον δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται ανάμεσα στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους, τι φάγωμα γίνεται ακριβώς για αυτό και ποσά βαιραλ ποστ έχω δει μόνο σήμερα για το πως θα πρέπει να ψηφίσουν την Χαρις ακόμα και ως την εσχάτη επιλογή γιατί διακυβεύονται παραπάνω από το πολεμικό. Π.χ πριν λίγο έπεσα σε αυτό
Αν και ξέρω ότι κάνω μεγάλο λάθος που σου απαντώ το κάνω μόνο και μόνο καθώς η εικόνα που έβαλες είναι fake.
• Ο Trump δεν απαγόρευσε καμία άμβλωση καθώς δεν είναι στο χέρι της κεντρικής κυβέρνησης να το κάνει αλλά αρμοδιότητα της κάθε πολιτείας. Μάλιστα οι περιορισμοί στις αμβλώσεις ήρθαν το 2021 όταν στην εξουσία ήταν ο Biden.
• Καμία απαγόρευση στο γάμο των ομοφυλοφίλων δεν έβαλε ο Trump, απορώ που το βρήκες και το έβαλες.
• Παιδόφιλος ο Trump?? Να φανταστώ έχεις κάποια πηγή η κάποια επίσημη κατηγορία εναντίον του που το επιβεβαιώνει σωστά??
• Ο Trump δεν είναι δικτάτορας, βγήκε στην εξουσία μέσω δημοκρατικών διαδικασιών κερδίζοντας 304 εκλέκτορες το 2016. Το μόνο ακραίο που έκανε ήταν τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου που προφανώς δεν συμφωνώ.
• Όσο αφορά τις απελάσεις νομίζω ότι έβαλα χθες αρκετά άρθρα που δείχνουν ότι ο Obama είναι ο πρόεδρος με τις περισσότερες απελάσεις στην ιστορία των ΗΠΑ ενώ ο Biden το 2023 απέλασε 142.000 μετανάστες. Αρα αυτό το ψέμα ότι μόνο ο Trump κάνει απελάσεις το λένε τα άτομα που δεν έχουν κάποια επαφή με την Αμερικανική πραγματικότητα, φαίνεται ότι είσαι ένας από αυτούς. Βέβαια ακόμα να μας πείτε τι σας ενοχλεί στις απελάσεις εφόσον γίνονται σε μετανάστες που παραβατούν, έχουν μπει παράνομα στην χώρα καθώς και σε μετανάστες που συνέχιζαν να παραμένουν στις ΗΠΑ ενώ είχε λήξει η Visa. Να φανταστώ ότι ιδανικό για εσένα είναι να μπουκάρουν όλοι μέσα στην χώρα, να παραβατούν ελεύθερα χώρα τον κίνδυνο της απέλασης;; Δεν ξέρω αλλά δεν μου ακούγεται άποψη φυσιολογικού ατόμου αυτή. Προφανώς και η Kamala θα κάνει απελάσεις σε περίπτωση που εκλεγεί καθώς είναι κάτι που γίνεται από πάντα σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και Αυστραλία, βασικά αυτό είναι και το λογικό όταν μιλάμε για επικίνδυνα άτομα.
abcnews.go.com
President Donald Trump wants to deport a lot of people this weekend. “You know what? They came in illegally. They have to go out,” he told reporters Friday as he confirmed that planned immigration raids would go ahead in certain cities starting this weekend.
amp.cnn.com
<em>Gale</em> Academic OneFile includes Deportations of migrants rise to more than 142,000 under Biden. by Maria Sacchetti. Click to explore.
go.gale.com
Αλλά εντάξει άλλος ένας αριστερός ψηφοφόρος που υποστηρίζει την ΝΔ των ΗΠΑ μόνο και μόνο επειδή νομίζει ότι είναι αριστερό κόμμα η μάλλον επειδή είναι πιο αριστερό από τους Republicans . Προφανώς και έχεις δικαίωμα να το κάνεις αλλά τουλάχιστον μην βάζεις fake news που δεν ισχύουν, γιατί προφανώς οι περισσότερες κατηγορίες που δείχνει η εικόνα που έβαλες όσο αφορά τον Trump δεν ισχύουν ενώ όσο αφορά το mass deportation και Pro police είναι πολιτικές που ευτυχώς ακολουθούν και οι Democrats