chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.088 μηνύματα.

24-07-24

18:52
εεε αυτο ειναι αδικοο.. πώς εκανες νέο post μεσα σε 5 λεπτα χωρις automerge;Στην κοινωνία που ζούμε πλέον ναι, αυτά τα κριτήρια είναι πολύ σημαντικά και σημαίνουν κάτι για πολλούς.
Μητέρα από Ινδία, πατέρας από Τζαμάικα.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.922 μηνύματα.

24-07-24

18:53
Εγώ βλέπω κάτι διαφορετικό:
View attachment 135696
Οι κόκκινες πολιτείες δεν είναι banned παρά μόνο σε μερικές περιπτώσεις. Επίσης, σε ενημερώνω ότι η αλλαγή της νομοθεσίας έγινε το 2021 επι προεδρίας Biden γεγονός που δείχνει ότι δεν έχει καμία σχέση ο πρόεδρος με το ζήτημα.
Σε ότι αφορά τις απελάσεις ελπίζω να κατάλαβες ότι οι Democrats κάνουν και εκείνοι μαζικές απελάσεις με πρώτο και καλύτερο τον Obama. Βέβαια όπως είπα αυτό μόνο θετικό είναι καθώς δεν έχει καμία υποχρεώσει το κράτος να κρατάει μετανάστες που εγκληματούν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στην κοινωνία που ζούμε πλέον ναι, αυτά τα κριτήρια είναι πολύ σημαντικά και σημαίνουν κάτι για πολλούς.
Μητέρα από Ινδία, πατέρας από Τζαμάικα.
Βασικά η μαζική πλειοψηφία κοιτάει να ζήσει καλά και να λυθούν τα οικονομικά πρόβλημα του και όχι την καταγωγή της Kamala που δεν απασχολεί κανέναν. Μου θυμίζεις που γράφατε εδώ μέσα ότι ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήταν όμορφος ο Τσιπρας, μέχρι που είδαμε την καταστροφή που έφερε.

24-07-24

18:58
Επειδή είμαι μοντ και δε μας βολεύει στις αναφορές το έχουμε απενεργοποιήσει για τους μοντ.εεε αυτο ειναι αδικοο.. πώς εκανες νέο post μεσα σε 5 λεπτα χωρις automerge;![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.922 μηνύματα.

24-07-24

19:04
οκαυ κατανοητο. Οπότε ο Trump και οι republicans σε ολο αυτο πού εντασσονται; Πιο δεξιά από τους democrats φανταζομαι. Αρα τωρα δεν υποστηριζεις democrats, παρολο που υπο αλλες συνθηκες θα το εκανες, επειδη δεν εχουν ισχυρο αρχηγο;
Λοιπόν οι Democrats όπως είπα βρίσκονται κάπου ανάμεσα στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, ανάλογα με τον πρόεδρο που έχουν κάθε φορά βασικά. Τώρα οι Republicans είναι πιο δεξιό κόμμα, κόμμα που στην Ευρώπη δεν θα έπαιρνε πάνω από 10-15% καθώς υποστηρίζει την οπλοκατοχή σε ακραίο βαθμό, μιλάει πολλές φορές για civil war και γενικά εκφράζει απόψεις που δεν ταιριάζουν στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι αυτό το κόμμα παίρνει 46-47% δείχνει ότι οι ΗΠΑ είναι πιο δεξιές από την Ευρώπη, βασικά πολύ πιο δεξιές. Τώρα όσο αφορά εμένα την περίοδο 1990-2015 θα ψήφιζα Democrats καθώς ο Clinton και ο Obama ήταν πραγματικά πολύ καλοί πρόεδροι. Από το 2016 και μετά όμως οι Democrats κάνουν λανθασμένες επιλογές στην προεδρία καθώς τα άτομα που βάζουν μόνο ασφάλεια δεν προσφέρουν. Τώρα όσο αφορά την Kamala αν δεν βάλει έναν άξιο και αγαπητό Vice President δίπλα της θα έχει την τύχη της Clinton καθώς ο Trump εμφανίζεται πιο δυνατός από ποτέ, αρα οι δημοσκοπήσεις θα έχουν νόημα μετά την επιλογή του Vice President και την διεξαγωγή των Debates.
Πάντως ισχύει αυτό που λέει ο @physicscrazy όσο αφορά τον Trump. Οι δασμοί που θέλει να επιβάλει, η διακοπή του ελεύθερου εμπορίου με την Ευρώπη αλλά και ο έλεγχος σε κάποια ζητήματα μόνο οικονομική φιλελεύθερη πολιτική δεν την λες. Οι Democrats πλέον παίζει να έχουν γίνει πιο δεξιοί στον τομέα της οικονομίας καθώς είναι υπέρ του ελεύθερου εμπορίου. Περίεργο όμως αληθινό.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.081 μηνύματα.

24-07-24

19:09
Ναι και; Πέραν του ότι η φρουρά του κτηρίου είχε την δύναμη να σταματήσει την είσοδο αλλά το άφησε να συμβεί, τι δηλαδή με αυτό; Εννοείται κάθε αγωνιστής χαιρετίζει την αντιστασιακή ενέργεια των πατριωτών τότε. Όμως και πάλι τι με αυτό; Και ποια πόλωση της κοινωνίας σας αγχώνει; Η πόλωσις είναι καλό πράγμα γιατί δείχνει πως υπάρχουν δύο όντως διαφορετικά στρατόπεδα που συγκρούονται. Τα «πολιτικός πολιτισμός» του Μητσοτάκη είναι για όσους θέλουν να απευθύνονται στα πρόβατα και να τους λένε στα μούτρα τους ναι το ίδιο είμαστε. Δεν θέλω χειραψίες και ας κερδίσει ο καλλίτερος. Η δουλειά τους είναι να εκπροσωπούν διαφορετικούς κόσμους που μάχονται για επικράτηση, ένας αξιακός πόλεμος με κομματική έκφραση. Το ότι υπάρχει αυτό στις ΗΠΑ σημαίνει πως κάνουν και κάτι καλό οι εκεί πολιτικοί και κρατάνε τα προσχήματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-07-24

19:10
Είχαμε νεκρούς; Μια χαρά πόλωση ήταν που οδήγησε σε νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Φοβάμαι πως πάλι θα αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα οι Ρεπουμπλικάνοι και ίσως κάνουν χειρότερα.Ναι και; Πέραν του ότι η φρουρά του κτηρίου είχε την δύναμη να σταματήσει την είσοδο αλλά το άφησε να συμβεί, τι δηλαδή με αυτό; Εννοείται κάθε αγωνιστής χαιρετίζει την αντιστασιακή ενέργεια των πατριωτών τότε. Όμως και πάλι τι με αυτό; Και ποια πόλωση της κοινωνίας σας αγχώνει; Η πόλωσις είναι καλό πράγμα γιατί δείχνει πως υπάρχουν δύο όντως διαφορετικά στρατόπεδα που συγκρούονται. Τα «πολιτικός πολιτισμός» του Μητσοτάκη είναι για όσους θέλουν να απευθύνονται στα πρόβατα και να τους λένε στα μούτρα τους ναι το ίδιο είμαστε. Δεν θέλω χειραψίες και ας κερδίσει ο καλλίτερος. Η δουλειά τους είναι να εκπροσωπούν διαφορετικούς κόσμους που μάχονται για επικράτηση, ένας αξιακός πόλεμος με κομματική έκφραση. Το ότι υπάρχει αυτό στις ΗΠΑ σημαίνει πως κάνουν και κάτι καλό οι εκεί πολιτικοί και κρατάνε τα προσχήματα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.316 μηνύματα.

24-07-24

19:12
Αυτό είναι το πρόβλημα του δικομματισμού, κάτι αφήνεις, κατι παίρνεις και συνήθως αυτό που αφήνεις είναι αυτό που δεν επηρεάζει και τη ζωή σου σε καθημερινό βιωματικό βαθμό. Εσυ ειδικά που ψηφίζεις με το σκεπτικό τουλάχιστον να υπάρχει έστω τυπικά ο τάδε ιδεολογικός λόγος και ας κάνουν άλλα που δεν συμφωνείς νομίζω το καταλαβαίνεις. Οι περισσότεροι Αμερικάνοι αμφιβάλλω αν γνωρίζουν τόσο για τους πολέμους και δεν έχουν μάθει την κασέτα Ζουστ για το πως έσωσαν τους λαούς και η αντιφατικότητα πάει ανέτα και στην άλλη κομματική μεριά με άτομα που θα σε πουν ότι ψηφίζουν Τραμπ γιατί είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας στην Αμερική και πρώτοι θα πάρουν πίσω ελευθερίες ή χριστιανούς που ξεχνάνε τις οικουμενικές αλληλέγγυες θεωρίες όταν πρόκειται για ξένους. Βέβαια αυτό που γράφεις ειναι το σκεπτικό των περισσότερων που ειναι τώρα υπέρ της γάζας και ανήκουν στην αριστερά ή σε δικαιωματικά κινήματα (αν και στο Ισραήλ και οι Ρεπουμπλικάνοι υπέρ ειναι, οπότε γιατί να μπει στην εξίσωση του τι να διαλέξω), αλλα σε αντίστοιχα θρεντ αυτοί που τώρα συμφωνούν απορούν μα καλά γιατί τους στηρίζουν ενώ ειναι χώρες που καταπατούν δικαιώματα;Το ότι πασιφιστές, δικαιωματιστές, ανθρωπιστές και λοιποί ψηφίζουν το πολεμοχαρές κόμμα των Δημοκρατικών είναι για να γελάς με την κατάντια τους. Ακούγεται τόσο ωραίο να μιλάς για δικαιώματα στη Γη σου και για πρόοδο των ανθρώπων και των δικαιωμάτων τους ενώ παράλληλα στερείς σε παιδιά σε όλο το πλανήτη το να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή με τους γονείς τους ζωντανούς. Ο Trump με τα χίλια στραβά του τουλάχιστον ήταν αυτός που δεν προκάλεσε κανέναν νέο πόλεμο. Οι ανθρωπιστές αλληλέγγυοι που δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά ένα γρανάζι του σαπισμένου συστήματος δεν θέλουν ούτε να τον ακούσουν. Οι "All Eyes on Gaza" θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν Δημοκρατικούς. Τρικυμία.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

24-07-24

19:47
Και γενικά αυτό είναι το πρόβλημα. Προσωπικά δε γουστάρω τον Τραμπ, θα ψήφιζα Δημοκρατικούς πολύ εύκολα. Αλλά δε θα ήμουν ευχαριστημένος με αυτό και πάλι. Στο τέλος της ημέρας, οποιος και να βγει, η ελεύθερη αγορά θα φάει μεγάλο πλήγμα από την επόμενη μέρα. Και αυτό θα μας κάνει όλους φτωχότερους.Πάντως ισχύει αυτό που λέει ο @physicscrazy όσο αφορά τον Trump. Οι δασμοί που θέλει να επιβάλει, η διακοπή του ελεύθερου εμπορίου με την Ευρώπη αλλά και ο έλεγχος σε κάποια ζητήματα μόνο οικονομική φιλελεύθερη πολιτική δεν την λες. Οι Democrats πλέον παίζει να έχουν γίνει πιο δεξιοί στον τομέα της οικονομίας καθώς είναι υπέρ του ελεύθερου εμπορίου. Περίεργο όμως αληθινό.
American Economist
Επιφανές μέλος

24-07-24

20:03
Σε δημοσκόπηση του CNN ο Trump προηγείται με 49% έναντι του 46% που λαμβάνει η Harris.
juste un instant
Επιφανές μέλος

24-07-24

20:05

«Πολύ πιθανό η Χάρις να κερδίσει τις εκλογές - Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την καγκελαρία», λέει ο Σολτς | in.gr
Ο Όλαφ Σολτς δήλωσε πως είναι καθήκον δικό του, της Γερμανίας και της Ευρώπης να συνεργαστούν με όποια είναι τελικά η νέα αμερικανική κυβέρνηση
American Economist
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος

24-07-24

20:20

Kamala Harris speaks at historically Black sorority event in Indiana: live updates
Vice President accuses Republican nominee Donald Trump of trying to ‘take the country backward’ in first stump speech

juste un instant
Επιφανές μέλος

25-07-24

00:18

Η Χάρις στοχεύει να κερδίσει την ψήφο των μαύρων γυναικών - Ποια εσωτερική οδηγία έδωσαν οι Ρεπουμπλικανοί | in.gr
Η Κάμαλα Χάρις δεν παρευρέθηκε στην ομιλία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Κογκρέσο, αντίθετα επισκέφτηκε μια ιστορική αδελφότητα μαύρων γυναικών στην Ιντιάνα
Ο Τραμπ έχει γενικά μεγαλύτερη απήχηση στους λευκούς ψηφοφόρους που δεν έχουν πτυχίο κολεγίου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.081 μηνύματα.

25-07-24

00:24
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο εγώ με αυτούς. Εγώ ψηφίζω απλά αναγκαστικά τους πιο μετριοπαθείς υποστηρικτές των ιδεών μου. Αυτοί πρακτικά ψηφίζουν κάτι που πάει ενάντια στα πιστεύω τους. Να λες all eyes on gaza και να στηρίζεις το κόμμα που το υποστηρίζει αυτό είναι οξύμωρο. Να λες για ανθρώπινα δικαιώματα και να υποστηρίζεις το κόμμα που τα καταπατάει παντού. Να λες για περιβαλλοντισμό και να βομβαρδίζεις τον μισό πλανήτη. Τόσο οι Δημοκρατικοί όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν ένα βαρύ ποινικό μητρώο. Απλά ο Trump είναι κάτι διαφορετικό και καινούργιο (και αυτό φαίνεται και από το ότι οι ίδιες οι εσωκομματικές φατρίες όπως οι διεφθαρμένοι Bush τον πολεμούν). Για κάθε άνθρωπο πραγματικά πασιφιστή είναι τρομερά οξύμωρο να μην στηρίζει αυτόν που μάχεται για America First και Isolationism/Non-interventionism. Τα ίδια άτομα που αν η χώρα τους κάνει πόλεμο γίνονται χίπηδες peace and love είναι τα ίδια άτομα που προτιμάνε τους πολεμοχαρείς κόντρα σε αυτόν που τους υπόσχεται εσωστρέφεια και τα λέει και έξω από τα δόντια.Αυτό είναι το πρόβλημα του δικομματισμού, κάτι αφήνεις, κατι παίρνεις και συνήθως αυτό που αφήνεις είναι αυτό που δεν επηρεάζει και τη ζωή σου σε καθημερινό βιωματικό βαθμό. Εσυ ειδικά που ψηφίζεις με το σκεπτικό τουλάχιστον να υπάρχει έστω τυπικά ο τάδε ιδεολογικός λόγος και ας κάνουν άλλα που δεν συμφωνείς νομίζω το καταλαβαίνεις
juste un instant
Επιφανές μέλος
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.316 μηνύματα.

25-07-24

01:00
Έλα ρε Γιάννη που κανεις λες και δεν καταλαβαίνεις, λες και ο Τραμπ έχει στηρίξει την καμπανια του πάνω στην παγκόσμια ειρήνη ή λες και δεν θα στηρίξουν 100% το Ισραήλ οποίος και να βγει στην Αμερική και θα πει ο άλλος α ναι, αφού είμαι υπέρ του περιβάλλοντος ανάμεσα στις δυο επιλογές να στηρίξω αυτή που λέει ανοιχτά ότι όχι μόνο δεν θα ενδιαφερθεί, αλλά θα πάρει πίσω και τα προηγούμενα μέτρα γιατί έμμεσα και πάλι θα υπάρχει καταστροφή. Πες μου έναν άνθρωπο που σκέφτεται έτσι στις εκλογές ή ότι αν θα ψήφιζες ποτέ έτσι σε μια παρόμοια περίπτωση. Καταλαβαίνω τι εννοείς, άλλα η μόνη άλλη κατάληξη θα ήταν να μη ψηφίσουν τίποτα όπως στην Ελλάδα εφόσον και η στήριξη στον Τραμπ θα έκρυβε ιδεολογική αντίφαση σε άλλα πιστεύω τους. Εντωμεταξύ μάλλον δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται ανάμεσα στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους, τι φάγωμα γίνεται ακριβώς για αυτό και ποσά βαιραλ ποστ έχω δει μόνο σήμερα για το πως θα πρέπει να ψηφίσουν την Χαρις ακόμα και ως την εσχάτη επιλογή γιατί διακυβεύονται παραπάνω από το πολεμικό. Π.χ πριν λίγο έπεσα σε αυτόΔεν είναι ακριβώς το ίδιο εγώ με αυτούς. Εγώ ψηφίζω απλά αναγκαστικά τους πιο μετριοπαθείς υποστηρικτές των ιδεών μου. Αυτοί πρακτικά ψηφίζουν κάτι που πάει ενάντια στα πιστεύω τους. Να λες all eyes on gaza και να στηρίζεις το κόμμα που το υποστηρίζει αυτό είναι οξύμωρο. Να λες για ανθρώπινα δικαιώματα και να υποστηρίζεις το κόμμα που τα καταπατάει παντού. Να λες για περιβαλλοντισμό και να βομβαρδίζεις τον μισό πλανήτη. Τόσο οι Δημοκρατικοί όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν ένα βαρύ ποινικό μητρώο. Απλά ο Trump είναι κάτι διαφορετικό και καινούργιο (και αυτό φαίνεται και από το ότι οι ίδιες οι εσωκομματικές φατρίες όπως οι διεφθαρμένοι Bush τον πολεμούν). Για κάθε άνθρωπο πραγματικά πασιφιστή είναι τρομερά οξύμωρο να μην στηρίζει αυτόν που μάχεται για America First και Isolationism/Non-interventionism. Τα ίδια άτομα που αν η χώρα τους κάνει πόλεμο γίνονται χίπηδες peace and love είναι τα ίδια άτομα που προτιμάνε τους πολεμοχαρείς κόντρα σε αυτόν που τους υπόσχεται εσωστρέφεια και τα λέει και έξω από τα δόντια.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

25-07-24

01:10
Πρέπει κάποτε ο κόσμος να αποφασίσει τι είδους Αμερική θέλει. Αυτήν που παρεμβαίνει παντού και κάνει μπουρδέλο τον μισό πλανήτη ή αυτήν που κοιτάει τα εσωτερικά της; Δεν μπορείς να είσαι κατά της επιθετικής εξωτερικής πολιτικής αλλά ταυτόχρονα να στηρίζεις τους Δημοκρατικούς που στηρίζονται διαχρονικά στην ιδέα μίας παρεμβατικής και εξωστρεφούς Αμερικής.λες και ο Τραμπ έχει στηρίξει την καμπανια του πάνω στην παγκόσμια ειρήνη
Όσο για το Ισραήλ, κανένας υποψήφιος είτε Ρεπουμπλικάνος είτε Δημοκρατικός είτε ο Μπέρνι είτε ο οιοσδήποτε θα πήγαινε ποτέ κόντρα στα συμφέροντα των παιδιών με τις μεγάλες μύτες. Για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης.
Αυτή η εικόνα είναι ο ορισμός του cringe βασικά που απλά παρουσιάζουν τον Trump ως τον υπέρτατο μπαμπούλα. Καλό θα ήταν γενικά να υπήρξε κάποιος υποψήφιος που να εναντιώνονταν στο έκτρωμα που λέγεται "Civil Rights Act of 1964" και πρακτικά είναι η τερατογένεση της σημερινής εκφυλισμένης Δύσης. Σίγουρα αυτός ο κάποιος δεν είναι ο Trump πάντως.Π.χ πριν λίγο έπεσα σε αυτό
American Economist
Επιφανές μέλος

25-07-24

07:06
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έλα ρε Γιάννη που κανεις λες και δεν καταλαβαίνεις, λες και ο Τραμπ έχει στηρίξει την καμπανια του πάνω στην παγκόσμια ειρήνη ή λες και δεν θα στηρίξουν 100% το Ισραήλ οποίος και να βγει στην Αμερική και θα πει ο άλλος α ναι, αφού είμαι υπέρ του περιβάλλοντος ανάμεσα στις δυο επιλογές να στηρίξω αυτή που λέει ανοιχτά ότι όχι μόνο δεν θα ενδιαφερθεί, αλλά θα πάρει πίσω και τα προηγούμενα μέτρα γιατί έμμεσα και πάλι θα υπάρχει καταστροφή. Πες μου έναν άνθρωπο που σκέφτεται έτσι στις εκλογές ή ότι αν θα ψήφιζες ποτέ έτσι σε μια παρόμοια περίπτωση. Καταλαβαίνω τι εννοείς, άλλα η μόνη άλλη κατάληξη θα ήταν να μη ψηφίσουν τίποτα όπως στην Ελλάδα εφόσον και η στήριξη στον Τραμπ θα έκρυβε ιδεολογική αντίφαση σε άλλα πιστεύω τους. Εντωμεταξύ μάλλον δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται ανάμεσα στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους, τι φάγωμα γίνεται ακριβώς για αυτό και ποσά βαιραλ ποστ έχω δει μόνο σήμερα για το πως θα πρέπει να ψηφίσουν την Χαρις ακόμα και ως την εσχάτη επιλογή γιατί διακυβεύονται παραπάνω από το πολεμικό. Π.χ πριν λίγο έπεσα σε αυτό
Αν και ξέρω ότι κάνω μεγάλο λάθος που σου απαντώ το κάνω μόνο και μόνο καθώς η εικόνα που έβαλες είναι fake.
• Ο Trump δεν απαγόρευσε καμία άμβλωση καθώς δεν είναι στο χέρι της κεντρικής κυβέρνησης να το κάνει αλλά αρμοδιότητα της κάθε πολιτείας. Μάλιστα οι περιορισμοί στις αμβλώσεις ήρθαν το 2021 όταν στην εξουσία ήταν ο Biden.
• Καμία απαγόρευση στο γάμο των ομοφυλοφίλων δεν έβαλε ο Trump, απορώ που το βρήκες και το έβαλες.
• Παιδόφιλος ο Trump?? Να φανταστώ έχεις κάποια πηγή η κάποια επίσημη κατηγορία εναντίον του που το επιβεβαιώνει σωστά??
• Ο Trump δεν είναι δικτάτορας, βγήκε στην εξουσία μέσω δημοκρατικών διαδικασιών κερδίζοντας 304 εκλέκτορες το 2016. Το μόνο ακραίο που έκανε ήταν τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου που προφανώς δεν συμφωνώ.
• Όσο αφορά τις απελάσεις νομίζω ότι έβαλα χθες αρκετά άρθρα που δείχνουν ότι ο Obama είναι ο πρόεδρος με τις περισσότερες απελάσεις στην ιστορία των ΗΠΑ ενώ ο Biden το 2023 απέλασε 142.000 μετανάστες. Αρα αυτό το ψέμα ότι μόνο ο Trump κάνει απελάσεις το λένε τα άτομα που δεν έχουν κάποια επαφή με την Αμερικανική πραγματικότητα, φαίνεται ότι είσαι ένας από αυτούς. Βέβαια ακόμα να μας πείτε τι σας ενοχλεί στις απελάσεις εφόσον γίνονται σε μετανάστες που παραβατούν, έχουν μπει παράνομα στην χώρα καθώς και σε μετανάστες που συνέχιζαν να παραμένουν στις ΗΠΑ ενώ είχε λήξει η Visa. Να φανταστώ ότι ιδανικό για εσένα είναι να μπουκάρουν όλοι μέσα στην χώρα, να παραβατούν ελεύθερα χώρα τον κίνδυνο της απέλασης;; Δεν ξέρω αλλά δεν μου ακούγεται άποψη φυσιολογικού ατόμου αυτή. Προφανώς και η Kamala θα κάνει απελάσεις σε περίπτωση που εκλεγεί καθώς είναι κάτι που γίνεται από πάντα σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και Αυστραλία, βασικά αυτό είναι και το λογικό όταν μιλάμε για επικίνδυνα άτομα.

Obama Has Deported More People Than Any Other President

Yes, Obama deported more people than Trump but context is everything
President Donald Trump wants to deport a lot of people this weekend. "You know what? They came in illegally. They have to go out," he told reporters Friday as he confirmed that planned immigration raids would go ahead in certain cities starting this weekend.

Deportations of migrants rise to more than 142,000 under Biden. - Document - Gale Academic OneFile
<em>Gale</em> Academic OneFile includes Deportations of migrants rise to more than 142,000 under Biden. by Maria Sacchetti. Click to explore.
go.gale.com
Αλλά εντάξει άλλος ένας αριστερός ψηφοφόρος που υποστηρίζει την ΝΔ των ΗΠΑ μόνο και μόνο επειδή νομίζει ότι είναι αριστερό κόμμα η μάλλον επειδή είναι πιο αριστερό από τους Republicans . Προφανώς και έχεις δικαίωμα να το κάνεις αλλά τουλάχιστον μην βάζεις fake news που δεν ισχύουν, γιατί προφανώς οι περισσότερες κατηγορίες που δείχνει η εικόνα που έβαλες όσο αφορά τον Trump δεν ισχύουν ενώ όσο αφορά το mass deportation και Pro police είναι πολιτικές που ευτυχώς ακολουθούν και οι Democrats
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.088 μηνύματα.

25-07-24

07:29
Για την Jill Stein τι γνωμη εχετε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Ilma
- thodoris_eng
- Libertus
- Kate1914
- Αλκίμαχος
- AggelikiGr
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- touvlo
- johnsala
- Memetchi
- Jack of Spades
- Scandal
- back2967
- vasilis123321
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Entropy24
- A350
- fmarulezkd
- Αντικειμενικός
- camil
- J.Cameron
- Μαυρίκιος
- exotic xo
- aggelosst9
- strsismos88
- Hecticism
- physicscrazy
- kafka
- bibliofagos
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Sosstoss
- Ryuzaki
- Fernando_A
- theodle
- rafaela11
- Joji
- jellojina
- iew
- NeosUser2023
- tsiobieman
- Ωρορα
- thenutritionist
- Unboxholics
- hirasawayui
- Reader
- Γιωργος15773
- kost28
- ayahuasca97
- ghоul
- AN.PA
- ROM32
- despoina13
- thunder3
- linuxman
- De Niro
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- phleidhs
- epote
- Arianara S3
- gegeorgiou90
- Bleach_enjoyer
- Δροσουλίτης
- grtt
- AK-92
- fourkaki
- Leo komm
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- BatGuin
- Dmzk
- jj!
- xristarac
- jims
- ana.roi
- aggorf
- Totreno
- P.Dam.
- Helen06
- Athens2002
- ggl
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.