Έχω διαβάσει πολιτικά βιβλία από κομμουνιστικά εως και εθνικοσοσιαλιστικά. Έχω διαβάσει και έχω μελετήσει διάφορες μορφές κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών συστημάτων, από αναρχία έως και φιλελεύθερα (ιστορικά και οικονομικά μιλώντας για την ορολογία)
Έχω συμμετάσχει σε συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νεολαίας, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια του MUN στο Αμερικάνικο Κολλέγιο
Από μικρός έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια οπού απο την μία πλευρά ακούγονται κομμουνιστικές και απο την άλλη δεξιές απόψεις, όπου έχω οργανωθεί και όλας σε μία πολιτική οργάνωση νεολαίας, κάθε χρόνο πηγαίνω σε 3 πολιτικά φεστιβάλ και σε αμέτρητες πορείες, στον ελεύθερό μου χρόνο παρακολουθώ podcasts πολιτικά, καθώς και το κανάλι της βουλής και σκοπεύω σε έναν χρόνο μόλις απαλλαχθώ απο τις πανελλήνιες να ξεκινήσω πάλι το διάβασμα για πολιτικά. Επίσης έχω ασκήσει το δικαίωμα της ψήφου μου και ήμουν ενας απο τους ελάχιστους στην τόσο νεαρή ηλικία που επικαλείσαι μονίμως.
Και αν είμαι και τόσο νεαρός, ουδέποτε είπα "ενώνονται τα κοινοβουλευτικά κόμματα και αφήνουν τις διαφορές τους (???) για να υπερασπίσουν το κοινό συμφέρον (!!!).
Αλλά όπως επιθυμείς