Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

-Πολύ φτηνό σούσι σε σχέση με την Ελλάδα και γενικά πολυ φτηνό και νόστιμο Κινέζικό-γιαπωνέζικο στα κινέζικα-γιαπωνέζικα σελφ-σερβις
-Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα εμπορικά κέντρα εκεί (shopping malls //δεν είμαι σιγουρη για την ορθογραφία, εξ'ακοής το ξέρω) που είναι κάτι τεράστια κτίρια με μέσα ο,τι μπορεις να φανταστεις, απο εστιατόρια και φαρμακεία μέχρι καταστήματα ρούχψν και είδη γυμναστηρίου
-Να επισκεφτείς όπωσδήποτε ενα φαρμακείο (CVS κατα προτίμηση που είναι τα πιο γνωστα) να δεις ποσο διαφορετικό είναι απο αυτά που έχουμε στην Ελλάδα. Πιο πολυ φέρνει σε σουπερ-μαρκετ παρά σε ελληνικό φαρμακείο.
-Αν θες πήγαινε και σε ένα σουπερ-μαρκετ να δεις ποσο μεγάλη ποικιλία έχουν σε σχέση με τα ελληνικά και πόσα πράγματα έχουν που εδώ δεν υπάρχουν.
-Αν πας Χριστούγεννα (εγώ σχεδόν πάντα τότε πηγαινα) και μένεις σε κάποιο προάστιο της Νεάς Υόρκης όπως το Pelham (εκει μέναμε) κάνε μια βόλτα γιατι η διακόσμηση που κάνει ο καθένας σε συδυασμό με τα σπίτια και το χιόνι που συνήθως υπάρχει έιναι μαγευτικά.
-Αν πας χειμώνα πάρε ο,τι πιο χοντρό έχεις γιατι συνηθως κάνει υπερβολικό κρύο που στην Ελλάδα δεν το έχεις δει μαλλον ποτέ.
Εξαρτάται βέβαια και που θα πας. Τώρα για μουσεία-μνημεία και τέτοια δεν σου λεω, αφενός μεν γιατι τα λένε παντου και αφετέρου γιατι είχα πάει μόνο την πρώτη φορά και δεν θυμάμαι πολλά πια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν... Ολλανδία(Αμστερνταμ), Γαλλία(Νικαια, Μονακο), Ιταλία(Παλέρμο, Μιλάνο), Γερμανια(Βερολινο, Λεβερκουζεν, Μοναχο), Ουγγαρία(Βουδαπέστη), Αγγλία(Λίβερπουλ, Μαντσεστερ), Ισπανια(Λα Κορουνια, Λεών), Νορβηγία(Οσλο, Τροντχαϊμ), Γιουγκοσλαβία (Βελιγράδι), Τουρκία (Αξαζ, Αντάλια), Βουλγαρία(Φιλιπούπολη).
Θέλω να πάω Πράγα, Μόσχα, Βαρκελώνη(στο κοντινό μέλλον) και φυσικά να ξεφύγω απο Ευρώπη! Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή Τουρ στην Λατινική Αμερική και στην καλήτερη παραλία που θα βρώ θα κατασκοινώσω!!!
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε όλα αυτά τα μέρη έχεις πάει????????? Συγνώμη, αλλά τι ηλικία έχεις???? Να ξέρω αν είναι να αγχωθώ!Αρχική Δημοσίευση από Founes :ααα όμορφο τοπικ! Τα ταξίδια είναι η μεγάλη μου αδυναμία!!!
Λοιπόν... Ολλανδία(Αμστερνταμ), Γαλλία(Νικαια, Μονακο), Ιταλία(Παλέρμο, Μιλάνο), Γερμανια(Βερολινο, Λεβερκουζεν, Μοναχο), Ουγγαρία(Βουδαπέστη), Αγγλία(Λίβερπουλ, Μαντσεστερ), Ισπανια(Λα Κορουνια, Λεών), Νορβηγία(Οσλο, Τροντχαϊμ), Γιουγκοσλαβία (Βελιγράδι), Τουρκία (Αξαζ, Αντάλια), Βουλγαρία(Φιλιπούπολη).
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Λουγκάνο

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από nv :Σε όλα αυτά τα μέρη έχεις πάει????????? Συγνώμη, αλλά τι ηλικία έχεις???? Να ξέρω αν είναι να αγχωθώ!
Αν ξεκινήσεις απο μικρή ηλικία δεν είναι και τόσο δύσκολο. Κι εμένα οι γονείς μου με έσερναν απο μικρή σε ταξίδια και έτσι έχω πάει σε πολλά μέρη αλλά το μόνο που δεν ήθελα να φύγω ήταν η Αμερική, ίσως επειδη είχα και συγγενείς εκει ενώ τα άλλα ήταν με γκρουπ. Γενικά δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ταξίδια (παρ'οτι το έβαλα στα ενδιαφέροντα στο βιογραφικό), πιο πολύ με νοιάζει η παρέα που θαέχω μαζί μου.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Founes :Εγώ ξεκίνησα (εξωτερικό) πρίν απο περίπου 6-7 χρόνια και δεν έχω πάει κανένα με τους γονείς μου!!!
Καλά ντε, δεν σε είπα και καμπούρη!

nv
Πολύ δραστήριο μέλος
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης έχω πάει Ρουμανία , Ιταλία , Αυστρία

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

θελω να παω τοοοοοοοοσο πολυ διακοπες σε: Γαλλια, Τουρκια(να δω το motogp...ROSSI No1

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.