shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα.

21-01-08

23:24
Εγώ είδα.
To tab bar υπάρχει ακόμα και με ένα μόνο tab ανοιχτό.
To tab bar υπάρχει ακόμα και με ένα μόνο tab ανοιχτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.765 μηνύματα.

21-01-08

23:31
Ααααααα! Θενκς βρε Σαμανίδιο! 

Αλλά εγώ πάντα έχω τουλάχιστον δύο tabs ανοιχτά, οπότε δεν θα μου αλλάξει και κάτι..

Αλλά εγώ πάντα έχω τουλάχιστον δύο tabs ανοιχτά, οπότε δεν θα μου αλλάξει και κάτι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα.

21-01-08

23:36
Αλλά εγώ πάντα έχω τουλάχιστον δύο tabs ανοιχτά, οπότε δεν θα μου αλλάξει και κάτι..![]()
ΙΙιιιιιιιι!!! Αγαπάει κι άλλο site εκτός απ'το στέκι

Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.765 μηνύματα.

21-01-08

23:38
Νι, το e-radio 

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.

22-01-08

12:43
Ααααααα! Θενκς βρε Σαμανίδιο!
Αλλά εγώ πάντα έχω τουλάχιστον δύο tabs ανοιχτά, οπότε δεν θα μου αλλάξει και κάτι..![]()
εμένα πάντως πριν και με 800 tabs δε μου έβγαζε tab στην πρώτη καρτέλα... στο αρχικό ουσιαστικά παράθυρο
τώρα έχουν όλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...