Προσέχετε τους τίτλους των posts;

Προσέχετε τους τους τίτλους των posts;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 33)
  • Ναι πάντα

Ψήφοι: 6 18,2%
  • Ναι αλλά μόνο όταν δεν καταλαβαίνω που κολλάει το μήνυμα

Ψήφοι: 19 57,6%
  • Όχι δεν ξέρω καν τι είναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι επειδή πιστεύω ότι δεν είναι χρήσιμο

Ψήφοι: 8 24,2%

shaman

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα.
Εγώ είδα.
To tab bar υπάρχει ακόμα και με ένα μόνο tab ανοιχτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.765 μηνύματα.
Ααααααα! Θενκς βρε Σαμανίδιο! :redface::D
Αλλά εγώ πάντα έχω τουλάχιστον δύο tabs ανοιχτά, οπότε δεν θα μου αλλάξει και κάτι.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MonaXoS

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.
με απενεργοποιημένη τη σχετική επιλογή:

Με ενεργοποιημένη τη σχετική εντολή:

shaman

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα.
Αλλά εγώ πάντα έχω τουλάχιστον δύο tabs ανοιχτά, οπότε δεν θα μου αλλάξει και κάτι.. :)

ΙΙιιιιιιιι!!! Αγαπάει κι άλλο site εκτός απ'το στέκι :mad:

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.765 μηνύματα.
Νι, το e-radio :P

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
Ααααααα! Θενκς βρε Σαμανίδιο! :redface::D

εμένα πάντως πριν και με 800 tabs δε μου έβγαζε tab στην πρώτη καρτέλα... στο αρχικό ουσιαστικά παράθυρο
τώρα έχουν όλα :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...