Για σας
έχω ένα πρόβλημα
είμαι παντρεμένος εδώ και 9 χρόνια και έχω μια κόρη 3 χρονών και 1 μηνός
η σύζυγος μου είναι από Ταϊλάνδη η κόρη μας έχει και της 2 υπηκοότητες και είναι τώρα εδώ Ελλάδα
επειδή δεν είναι και η πιο ιδανική σύζυγος και μητέρα
ξεκίνησα ασφαλιστικά μέτρα λόγο ακαταλληλότητας και τα πήρα
έγινε πριν κάνα μήνα και το δικαστήριο για την επιμέλεια και η απόφαση δεν βγήκε ακόμη αλλά θα είναι 100% θετική
( η έτσι λέει τουλάχιστον ο δικηγόρος μου αλλά και άλλοι που γνωρίζουν

)
Θέλω μετά να πάρω και την γονική μέριμνα και για να τελειώνω και να χωρίσω
Η σύζυγος μου ξαφνικά τώρα κάνει θέμα πατρότητας και ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας

εγώ εκεί ήμουν πάντως όταν ήταν έγκυος και είχαμε σχέσεις .
Ίσος κάνοντας ένα τεστ DNA να βγει θετικό αλλά τώρα σκέφτομαι το χειρότερο και θέλω να ετοιμαστώ .
Εγώ την αγαπάω την μικρή είτε είμαι ο βιολογικός πατέρας είτε όχι .
Μπορώ όντος να την χάσω εάν αποδειχτεί ότι δεν είμαι ο βιολογικός πατέρας ακόμη και εάν έχω την γονική μέριμνα & επιμέλεια ?
Είναι αποδεδειγμένα ακατάλληλη για μητέρα και η κόρη μου θα περάσει άσχημα μαζί της και
η κόρη μου με αγαπά πάρα πολλή και δεν αναζητά καθόλου την μητέρα της μια και την έχει παρατήσει 3 φορές έως σήμερα ,
μια φορά όταν ήταν 6 μηνών για 3 μήνες το τελευταίο καλοκαίρι ξανά για 3 μήνες και από τον Οκτώβριο συνεχόμενα μέχρι σήμερα ( ήρθε 10 μέρες για Πρωτοχρονιά μόνο και έφυγε ξανά ) .
Μια τέτοια δικαστική διαμάχη πόσο καιρό μπορεί να τραβήξει παίρνοντας αναβολές εφέσεις κτλ ?
η εάν δεν με βρίσκουν για να μου γίνει επίδοση της κλήσης με δικαστικό κλητήρα τι γίνεται ?
το αναφέρω αυτό διότι τώρα που ήταν να της γίνει επίδοση της κλήσης με δικαστικό κλητήρα και δεν την δέχτηκε
στο γραφείο του δικαστικού κλητήρα παραλίγο να ακυρωθεί το δικαστήριο και ευτυχώς ήρθε στο σπίτι αλλά και εκεί αρνήθηκε να υπογράψει και έγινε θυροκόλληση.
κάτι διάβασα για κάποια χρονικά περιθώρια ενός χρόνου αλλά και 5 χρόνων .
Αυτή είναι καλυμμένη με αυτά τα όρια ?
η Γυναίκα μου είναι τώρα Γερμανία και έμαθα ότι προσπαθεί να κάνει κάποιες ενέργειες από εκεί μέσο ενός οργανισμού ,
μπορεί να το κάνει αυτό πραγματικά χωρίς Ελληνικά δικαστήρια και δικηγόρους και χωρίς να κατοικεί και εδώ ?
έχει αυτή κάποιες ίσως ποινικές ευθύνες εάν αποδειχτεί ότι όλα τα έκανε με δόλο για να πληρώνω τα πάντα
αλλά και για λόγο βίζας - παραμονής ?