Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Γενικά, ήταν μία πολύ όμορφη και τρελή συναυλία!!! Αγάπησα Bregovic, αγάπησα τις παραδοσιακές γιαγιάδες να τραγουδάνε το "Θεός αν είναι" με σέρβικη προφορά και τα σχόλια του Bregovic για την Ελλάδα. Πολύς χορός όμως!!! (σε αντίθεση με το ejekt

Mind πως σου φάνηκε;;; Τετάρτη έχει Locomondo!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

mind τα λέμε αύριο στον Bregovic
(...)Mind πως σου φάνηκε;;;
Δεν πηγα.

Το αφησα στο τελειως φλου, δεν το πολυσυζητησα κιόλας, με αποτελεσμα να το ξεχασω

Τετάρτη έχει Locomondo!![]()

Δε μ'αρέσουν.

Αποψε ειναι, ελπιζω να τα περνας καλα ομως!

Α! Θελω να παω στον Χατζηγιάννη. Δεν ειμαι πορωμένη, αλλά θα ήθελα να τον ακούσω. Νομιζω μεσα στο καλοκαίρι κάνει κάποιες συναυλίες. Αυριο θα ψάξω και θα σας τα βάλω!
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Δε μ'αρέσουν.
Αποψε ειναι, ελπιζω να τα περνας καλα ομως!![]()
Ούτε εγώ πήγα...κάθισα απ'εξω

Επίσης έρχονται και οι Pink Martini στον Λυκαβηττό

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης έρχονται και οι Pink Martini στον Λυκαβηττό![]()
Σέλωωωω!!!!! Να το ψάξω αν θα έρθουν και Σαλόνικα...

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012
Είναι γεγονός!
Το θρυλικό ποπ γκρουπ, Duran Duran, θα εμφανιστεί για μία και μόνο συναυλία στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, επιλέγοντας σαν σταθμό της πανευρωπαικής περιοδίας του την Θεσσαλονίκη, την πόλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφθεί!
Η πιο...”pop” πόλη της Ελλάδας, υποδέχεται τα πιο λαμπερά pop είδωλα σε μια βραδιά που θα γράψει ιστορία.
Οι προηγούμενες εμφανίσεις τους στη χώρα μας «έσπασαν ταμεία» και ολοκληρώθηκαν μέσα σε επευφημίες και χαμόγελα δηλώνοντας την δυναμική σχέση αγάπης ανάμεσα στο Ελληνικό κοινό και την απαστράπτουσα ποπ συμμορία!
Μια μαγική βραδιά που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε, τόσο μεταφορικά όσο και ...κυριολεκτικά, καθώς δεν είναι λίγοι οι Duran φανς που με αυτή την είδηση σίγουρα ετοιμάζουν «καυτή» εξόρμηση στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη.
Save the date: 6 Ioυλίου 2012!
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
Γενική Είσοδος:
Προπώληση 35€
Ταμείο 38€
Τα μέλη της Duran Duran VIP fan community θα έχουν ειδικά προνόμια τα οποία και σύντομα θα ανακοινωθούν.
Οκ, το λέω πολύ αργά και δεν παίζει να πάω γιατί σήμερα φεύγω...αλλά το βάζω αν κάποιος ενδιαφέρεται

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

για μενα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Και να ρωτησω : ποιοι απο εδω θα πανε Red Hot Chilli Peppers ???
για μενα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα![]()
Moi ασυζητητί. Κι εμένα το ίδιο νεραιδοκόριτσο

Noisette
Περιβόητο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Πω ούτε 2 μήνες δεν έμειναν ΜάρωΤα εισιτήρια βρίσκονται στα χέρια μου από τον Γενάρη και ανυπομονώ να πάω! Προχθές στο utube είχε μία live συναυλία τους και πορώθηκα!!!![]()

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

για πείτε...
πότε και πού;
Noisette
Περιβόητο μέλος

Πω ούτε 2 μήνες δεν έμειναν Μάρω![]()
Ισχύει...!!!

Άντε για να μπαίνουμε στο κλίμα...
κάτι για pink martini πήρε το μάτι μου.
για πείτε...
πότε και πού;
Την Τετάρτη...στον Λυκαβηττό! Ακριβά εισιτήρια!

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε πόσο μου τη σπάει που μένω επαρχία κάτι τέτοιες στιγμές.

τέσπα, όσοι πάτε
καλά να περάσετε πφφφ

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν,οι Woven Hand ήταν στο Gagarin τη Παρασκευή.πφφφ ... μακριά μου πέφτει πάλι και έχω εξεταστική.
ρε πόσο μου τη σπάει που μένω επαρχία κάτι τέτοιες στιγμές.
τέσπα, όσοι πάτε
καλά να περάσετε πφφφ![]()

Βραχακια...Την Τετάρτη...στον Λυκαβηττό! Ακριβά εισιτήρια!![]()
Εγω εκει πανω εμαθα τι παει να πει αναβαση ανεξαρτητως καιρου
Ε και τωρα ασχολουμαι γενικα με την πεζοπορια και την αναβαση
Επισης εξασκεις και το βλεμμα του αετου..εχει καποια αποσταση
D.R.I. + Mentally Defiled
Τεταρτη 18 Ιουλιου
An club
20e
Εγω θα παω παντως και ας αφησω τα κοκκαλακια μου εκει μεσα
Noisette
Περιβόητο μέλος

Βραχακια...
Εγω εκει πανω εμαθα τι παει να πει αναβαση ανεξαρτητως καιρου
Ε και τωρα ασχολουμαι γενικα με την πεζοπορια και την αναβαση
Επισης εξασκεις και το βλεμμα του αετου..εχει καποια αποσταση
...και πάντα τα γλυκοκοιτούσα τα βραχάκια, αλλά έχουν ένα πρόβλημα!
Δεν έχουν χώρο και άνεση για χορό! Και pink martini χωρίς μία φούρλα...δεν έχει νοστιμάδα!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πω ούτε 2 μήνες δεν έμειναν Μάρω![]()
Ρε σεις πώς πέρασε έτσι ο καιρός....; Σα να το λέγαμε χθες μου φάινεται και κοντοζυγώνει πλάκα στην πλάκα...
Πότε το λέγαμε... πότε ήρθε ο Ιούλιος... Πότε φτάνει ο Σεπτέμβρης...

A! Οντως;;Ε και τωρα ασχολουμαι γενικα με την πεζοπορια και την αναβαση
Και τότε γιατί δεν είσαι εδώ;;
Αν όντως, έλα να μας τα πεις, θα χαρώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.