Προσεχείς συναυλίες!

Giannoutas

Διάσημο μέλος

Ο Giannoutas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2,313 μηνύματα.
REWORKS 2013
INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL
20-22 SEPTEMBER THESSALONIKI - GREECE


Το Reworks γιορτάζει την 9η του έκδοση τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη καθιστώντας την Θεσσαλονίκη για μια ακόμη χρονιά σημείο συνάντησης των φίλων της μουσικής από όλη την χώρα και το εξωτερικό. Με αφετηρία την Αθήνα τον Μάρτη και με φετινές παρουσιάσεις σε Λονδίνο, Βερολίνο, Σόφια και Σκόπια μέσα στο καλοκαίρι η 9η έκδοση του Διεθνούς Μουσικού φεστιβάλ Reworks θα πραγματοποιηθεί από τις 20-22 Σεπτεμβρίου 2013.

Βασισμένο σε καινοτόμες ιδέες το Reworks είναι το μοναδικό Ελληνικό φεστιβάλ το οποίο προβάλλει σταθερά το ευρύ πεδίο της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής και βραβεύεται σταθερά εδώ και 6 χρόνια στα 10 καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου για τον μήνα Σεπτέμβρη σύμφωνα με τον Αμερικάνο-Βρετανικό οδηγό Resident Advisor.

Σήμερα το φεστιβάλ παρουσιάζει τους πρώτους καλλιτέχνες και σχήματα που θα παρουσιαστούν στο 3ο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη από τα οποία ξεχωρίζουν ο Paul Kalkbrenner και ο Josh Wink, δύο ονόματα τα οποία έχουν επηρεάσει την εξέλιξη και την πορεία της σύγχρονης μουσικής όσο λίγοι καλλιτέχνες.
Line up και ειδικά προτζεκτ / Τα πρώτα ονόματα

Και φέτος το Reworks θα προβάλλει πρωτοποριακές μουσικές τάσεις, νέες πολιτιστικές ιδέες μέσα από το αστικό περιβάλλον παρουσιάζοντας καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Tο παιδί- θαύμα Paul Kalkbrenner από το Βερολίνο αγαπητός όσο λίγοι στην χώρα μας, ο θρύλος της αμερικανικής Techno & House Josh Wink θα φιλoξενηθούν μαζί με μερικά από τα πιο καταξιωμένα ονόματα της χρονιάς όπως τους Αμερικανούς Maceo Plex & Danny Daze σε μια παρουσίαση της Ellum, την εκλεκτική Nina Kraviz, τους Βρετανούς Εats Everything & Bicep. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επίσης στην Θεσσαλονίκη η δισκογραφική εταιρεία Desolat με την tINI και τον Robert Dietz, αλλά και ο John Talabot. Παράλληλα για μια ακόμη χρονιά θα αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα παρουσίασης νέων και πρωτοπόρων Ελλήνων καλλιτεχνών. Τα πρώτα ονόματα για το Reworks 2013 είναι.

Paul Kalkbrenner (PK Recs, Γερμανία)

Josh Wink (Ovum, Η.Π.Α)

Maceo Plex (Elum, Η.Π.Α)

Nina Kraviz (Rekids, Ρωσία)

Danny Daze (Ellum, Η.Π.Α)

tINI (Desolat, Γερμανία)

Robert Dietz (Desolat, Γερμανία)

Eats Everything (Pets, Η. Βασίλειο)

Bicep (Feel My Bicep, Η. Βασίλειο)

John Talabot (Permanent Vacation, Ισπανία)

Ison/ Actor One (Noir Music, Ελλάς)

9west (Dessous, Ελλάς)

Stassy (Watergate, Ελλάς)

Plastic Flowers (Manic Pop, Ελλάς)

DreaMachinery (Republic, Ελλάς)

Αναμφίβολα η παρουσία που ξεχωρίζει στο line up είναι αυτή του Paul Kalkbrenner ο οποίος σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στον χώρο, με κομμάτια τα οποία αποτελούν σταθμό στην πορεία της σύγχρονης μουσικής σήμερα όπως “Sky & Sand”, “Aaron”, “Mad World”, “Dockyard” “Gigahertz” κ.α. Δημιουργός του σάουντρακ και πρωταγωνιστής της ταινίας “Berlin Calling” o Kalkbrenner αποτελεί την νέα εμβληματική προσωπικότητα της Γερμανικής σκηνής ε τις πωλήσεις του να έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ. Στο Reworks θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “Icke Wieder” αλλά και όλες τις αγαπημένες του επιτυχίες.

Ακόμη μια σημαντική παρουσία είναι αυτή του Josh Wink ο οποίος επιστρέφει έπειτα από 7 χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Ένας θρύλος της Αμερικανικής σκηνής με έδρα την Φιλαδέλφεια έχει χαρίσει μερικές από τις πιο σημαντικές μουσικές στιγμές στην techno & house με κομμάτια όπως “Don’ t Laugh”, “Higher State of consciousness”, “How is your evening so far”, “Are you there” κ.α. Στο Reworks θα βρεθεί για πρώτη φορά όπου θα παρουσιάσει το μοναδικό υπνωτικό του ήχο.

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση του το 2012 στη σκηνή του Reworks Warehouse, ο Maceo Plex δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Reworks. Έχοντας μια δυνατή χρονιά στο ενεργητικό του και τις επιτυχίες του “Vibe Your love”, “Under the sheets”, “Future Musik”, θεωρείται ο νέος ηγέτης της House και αυτό τον ήχο θα παρουσιάσει μέσα από την παρουσίαση μιας εκ των δισκογραφικών της χρονιάς, της Ellum η οποία θα παρουσιαστεί μέσα από ένα showcase μαζί με τον Danny Daze.

Επιστροφή στην Ελλάδα και για την Nina Kraviz ένα από τα πιο καυτά ονόματα παγκοσμίως η οποία αγαπιέται πολύ και στην χώρα μας όπως και για τον John Talabot.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί και η Desolat με τον γεμάτο ρυθμό tech house ήχο της με εκπροσώπους την tINI και τον Robert Dietz. To φεστιβάλ συνεχίζοντας την παρουσίαση νέων τάσεων και καλλιτεχνών καλωσορίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Eats Everything και τους Bicep δύο από τα ονόματα της χρονιάς οι οποίοι θα παρουσιάσουν την Βρετανική nu-house & Disco σκηνή.

Στην Ελληνική παρουσίαση τα πρώτα ονόματα είναι οι Ιson / Actor One, Darktom & George Adi, 9west, DreaMachinery, Plastic Flowers και ο Stassy εκπροσωπώντας το πρότζεκτ Techno Taverna.
Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ένα σύμβολο στην πολιτιστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης
Το Reworks συνεχίζει να είναι παρών για 9η συνεχή χρονιά και να αποτελεί το μοναδικό μουσικό γεγονός που διατηρεί την Θεσσαλονίκη στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια με βραβεύσεις και συνεχείς παρουσιάσεις. Μια μουσική γιορτή για όλους που προσδοκά και φέτος να δώσει χαμόγελο και χαρά στο κοινό. Για 2ησυνεχή χρονιά το φεστιβάλ θα διαρκέσει για 3 ημέρες από τις 20 μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά το φεστιβάλ ωστόσο εντάσσει στην πρώτη ημέρα εκτός από τα workshops και το Free Stage στην καρδιά της πόλης και μια παρουσίαση μια δισκογραφικής εταιρείας το βράδυ της Παρασκευής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χώρους και τις ακριβείς δράσεις και δραστηριότητες θα ανακοινωθούν σύντομα.

We Define our Future

Με την οικονομική κρίση να μαστίζει την χώρα και τον πολιτισμό να είναι ένα από τα θύματα της, το Reworks συνεχίζει με όλη του την δύναμη να προσπαθεί να δημιουργήσει μια μουσική γιορτή για όλους. Να δώσει στιγμές χαράς αλλά παράλληλα να ενημερώσει το κοινό.
Με μήνυμα του και φέτος το «we define our future», καλεί το κοινό να αντιπαρατεθεί στις δύσκολες καταστάσεις της εποχής και προσκαλεί τους καλλιτέχνες και κοινό από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να «ορίσουν» το δικό τους μέλλον χωρίς αδράνεια και στασιμότητα. Καλεί τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε πόλη να γίνουν ένα.

Εισιτήρια - Προπώληση

Προνομιακό εισιτήριο 3ημέρου (Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων 500 εισιτήρια) – 50€

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 (TBA): 23:00 - 06:00, Τιμή: 15€
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 (Πολυχώρος Μύλος): 19:00 - 07:00, Τιμή: 25€
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 (The MET Hotel): 16:00 - 00:00, Τιμή: 20€

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο www.reworks.gr ( το site θα είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουλίου) ή στο
2310 266 648


Ο μεγαλος Παυλαρας στην Θεσσαλονικη. Ποναει το 25αρι αλλα τι να κανουμε. Θα παει κανενας αλλος?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΞεφυσκωτοΤουρσι

Νεοφερμένος

Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ WITCHCRAFTTTTT
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pequeño

Τιμώμενο Μέλος

Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,829 μηνύματα.



Το Love Casual Living παρουσιάζει
Χρήστος Θηβαίος & Μίλτος Πασχαλίδης

από 12 Οκτωβρίου 2013
και για 4 Σάββατα

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινούν τη συνεργασία τους το φετινό Χειμώνα, από τη Θεσσαλονίκη. Η φιλόξενη σκηνή του Love Casual Living θα γίνει ο τόπος συνάντησης τραγουδιών αλλά και ιστοριών που συνδέουν τους δύο τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο κοντινούς τραγουδοποιούς.
Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη τραγούδια.
Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος από τα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το Κρητικό τραγούδι που ενέπνεε το Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, το μόνο βέβαιό είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μουσικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.
Ξεκινώντας από τις 12 Οκτωβρίου, και για 4 Σάββατα, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Love Casual Living και υπόσχονται να τις πιο μελωδικές νύχτες του φετινού Φθινοπώρου.


Ώρα προσέλευσης: 22:00
Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρω / φοιτητικό-κάρτα ανεργίας 5 ευρω



Πηγή..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
Μιας και καποιοι εγραψαν σχετικα με το παρακατω στο chat ας το ποσταρω μιας και επισημοποιηθηκε:

Είναι αλήθεια λοιπόν! Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 οι Placebo επισκέπτονται την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

Placebo
Παρασκευή 8 Αυγούστου
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας- Open Air Area

"Loud Like Love" European Tour

Στον τελευταίο όροφο του Σταδίου (Open Air Area) και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, η εμφάνιση των Placebo φαντάζει ιδανική επιλογή για το συναυλιακό μας καλοκαίρι, φέρνοντας στη μνήμη την αξέχαστη, παρθενική τους επίσκεψη στη χώρα μας στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο, "Loud Like Love", οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες fans δίνοντας ένα πολύ-αναμενόμενο show.

Έχοντας στις αποσκευές τους έναν υπερ-επιτυχημένο δίσκο που βρέθηκε στο top-20 των ευπώλητων άλμπουμ 27 χωρών, ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση, οι πρωτοπόροι του εναλλακτικού rock υπόσχονται ένα αξέχαστο show.

Ξεκινώντας το μακρινό 1994, οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη rock μουσική σκηνή. Με μια σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών, από τον ομώνυμο πρώτο δίσκο μέχρι το περσινό "Loud Like Love", και συνολικές πωλήσεις άνω των 12 εκατομμυρίων άλμπουμ, οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με ορμητήριο τους το Ηνωμένο Βασίλειο δεν άργησαν να κατακτήσουν κοινό και κριτικούς οι οποίοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο τους. Πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς και έπαιξαν σε σπουδαία venues του εξωτερικού.

Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις τους, το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα "Every You, Εvery Me", "Come Home", "The Bitter End", "Twenty Years", "Meds" αγαπήθηκαν όσο λίγα από ξένους και Έλληνες μουσικόφιλους.

Πλέον, στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας τους οι Placebo μας καλούν την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Open Air Area ώστε να χτίσουμε ένα νέο αύριο σήμερα (μεταφράζοντας το δικό τους "Speak In Tongues"), σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, μια βραδιά δυνατή όσο και η αγάπη!

Τιμές εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 ευρώ,
μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 ευρώ
και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ.

Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 11:00.

ΠΗΓΗ: https://www.rocking.gr/news/Oi-Placebo-ton-Augousto-stin-Ellada/19385/

Τελικα σε σχετικα λογικες τιμες τα εισητηρια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Θελουμε κάποιο ακόμα μεγαλύτερο όνομα..άντε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
Θελουμε κάποιο ακόμα μεγαλύτερο όνομα..άντε!

Θα συμφωνησω. Περιμενουμε ανακοινωσεις απο rockwave(για το οποιο ξερουμε μονο ημερομηνιες) μηηηπως και σκασει τιποτα καλο...

Περιμενω παντως τη μερα που θα γινει κανα φεστ τυπου γερμανιας(rock am ring) ή αγγλιας αλλα δεν το κοβω... Δεν εγινε τις καλες εποχες, σιγα μην γινει τωρα...

Αλλο ενα αρκετα καλο ειναι η επιστροφη των Clutch.:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Θα συμφωνησω. Περιμενουμε ανακοινωσεις απο rockwave(για το οποιο ξερουμε μονο ημερομηνιες) μηηηπως και σκασει τιποτα καλο...

Περιμενω παντως τη μερα που θα γινει κανα φεστ τυπου γερμανιας(rock am ring) ή αγγλιας αλλα δεν το κοβω... Δεν εγινε τις καλες εποχες, σιγα μην γινει τωρα...

Αλλο ενα αρκετα καλο ειναι η επιστροφη των Clutch.:clapup:
Αμφιβάλλω ότι θα έχουμε κάτι ιδιαίτερο...
Ελπίζω να μην το περιμένεις αυτό που γράφεις στο 2ο κομμάτι...0% πιθανότητες :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
Αμφιβάλλω ότι θα έχουμε κάτι ιδιαίτερο...
Ελπίζω να μην το περιμένεις αυτό που γράφεις στο 2ο κομμάτι...0% πιθανότητες :P

Δυστυχως και εγω αυτο φανταζομαι... Οτι δεν θα εχουμε "μεγαλα" ονοματα μαζεμενα και φετος...
Τωρα για τον 2ο κομματι η ελπιδα πεθαινει πανα τελευταια!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Δυστυχως και εγω αυτο φανταζομαι... Οτι δεν θα εχουμε "μεγαλα" ονοματα μαζεμενα και φετος...
Τωρα για τον 2ο κομματι η ελπιδα πεθαινει πανα τελευταια!:P
Θα αρκεστούμε στους Placebo φαντάζομαι...
πρώτα από όλα..θεωρεις ότι σαν μουσικό κοινό μπορούμε να στηρίξουμε κάτι τέτοιο? ΟΧΙ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
πρώτα από όλα..θεωρεις ότι σαν μουσικό κοινό μπορούμε να στηρίξουμε κάτι τέτοιο? ΟΧΙ!

Ολος παραδοξως πιστευω πως ναι... Μπορει να μην εχουμε την δυναμικη γερμανιας ή αγγλιας, οι οποιες πρωτον λογω πληθυσμου, δευτερον λογω μουσικης προιστοριας και τριτον λογω οργανωσης και εμπειριας των διοργανωσεων, αλλα εναν χωρο μεγαθους ΣΕΦ ή κλειστο ΟΑΚΑ ή και το terravibe μπορει να γεμισει για τρεις και τεσσερις μερες αν μιλαμε για καλα line-up. Χαρακηριστικο νομιζω ειναι οταν ειχε γινει το Sonishpere με τους "The Big Four"... (Αν και σε εκεινο αμα εξαιρεσεις τους Metallica δεν θα πηγαινα γιατι τους υπολοιπους δεν τους πολυακουω)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Poetofmadness

Νεοφερμένος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Έρχονται οι FUZZTONES ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ GARAGE ROCK
https://www.gagarin205.gr/the-fuzztones-2/

https://youtu.be/I1N7w4vi1QM
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ejekt Festival https://www.ejekt.gr/


KASABIAN
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα, οι Kasabian επιστρέφουν στη σκηνή του EJEKT δύο χρόνια μετά την θριαμβευτική, πρώτη εμφάνισή τους μπροστά στο ελληνικό κοινό που δίκαια θεωρήθηκε ως η εμφάνιση της χρονιάς.
Το εξαιρετικά επιτυχημένο συγκρότημα από την Μεγάλη Βρετανία κλείνει φέτος 10 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και θα το γιορτάσει με μεγάλες συναυλίες σε πόλεις όπου λατρεύτηκαν, ανάμεσα στις οποίες και η Αθήνα. Στα πλαίσια του εορταστικού κλίματος, θα παρουσιάσουν επί σκηνής όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και τον νέο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες.



EDITORS
Το line-up του φετινού, εορταστικού EJEKT Festival γίνεται ακόμα καλύτερο με την προσθήκη ενός από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα που έχει περάσει από τη σκηνή του. Πέντε χρόνια μετά, οι Editors έχουν γίνει πια ένα από τα μεγάλα ονόματα της ροκ μουσικής του σήμερα και βρισκονται στο απόγειο της εξαιρετικά πετυχημένης καριέρας τους. Έχουν πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, κερδίζοντας πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, είναι headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης και οι περιοδείες τους είναι sold out παντού. Το πολυπληθές κοινό τους στην Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στη σκηνή του EJEKT Festivalτραγούδια-ύμνους όπως τα “Munich”, “Papillon”, “Bones”, “Smokers Outside The Hospital Doors”, “An End Has A Start”, “Lights”.



WHITE LIES
Στα πέντε χρόνια που πέρασαν από την πρώτη εμφάνισή των White Lies στην Ελλάδα στη σκηνή του EJEKT, το συγκρότημα βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο: έκανε περιοδείες με τους Coldplay, τους Muse και τους Kings of Leon και απέκτησε τέτοια δημοτικότητα, ώστε και οι τρεις δίσκοι τους να έχουν βρεθεί στο τοπ5 της Μεγάλης Βρετανίας! Πλέον το όνομά τους φιγουράρει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης και τα εισιτήρια των εμφανίσεων τους ξεπουλάνε με τρελούς ρυθμούς. Στις 25 Ιουνίου η πλατεία Νερού θα γεμίσει από τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών όπως τα “To Lose My Life”, “Farewell To The Fairground”, “Death”, “BiggerThan Us”, “There Goes Our Love Again”.



DARKSIDE
Ο περίφημος Nicolas Jaar, ο Αμερικανο-Χιλιανός που εμφανίστηκε από το πουθενά το 2011 και κέρδισε για πάντα τις καρδιές των οπαδών της σύγχρονης μουσικής (χορευτικής και μη) με το έξοχο άλμπουμ “Space Is Only Noise” (νο1 δίσκος για το 2011 για το Resident Advisor και το Mixmag, νο2 για το DJ mag και σημαντικές θέσεις σε πολλές λίστες της χρονιάς), θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα με το νέο project του, τους Darkside.
Tο ντουέτο που έχει δημιουργήσει με τον (συνεργάτη και μέλος της live μπάντας του) Dave Harrington ξεχώρισε το 2013 με το εξαιρετικό “Psychic”, το ντεμπούτο άλμπουμ τους που κέρδισε το περιζήτητο 9άρι από το Pitchfork και εξίσου διθυραμβικές κριτικές από τα σημαντικότερα μουσικά media. Το “Psychic” συνεχίζει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το “Space Is Only Noise”, ανοίγοντας νέους δρόμους για την ηλεκτρονική μουσική. Δικαίως, λοιπόν, η περιοδεία τους κάνει sold out το ένα venue μετά το άλλο και το όνομά τους φιγουράρει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Άλλωστε, ο Jaar έχει έναν μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό, κάτι που πιστοποιεί και η παρουσία του στο Νο1 της λίστας Top Live Act για το Resident Advisor για το 2012!



PAUL KALKBRENNER
Επιτέλους, το “Sky And Sand” θα ακουστεί στο πιο ταιριαστό σημείο της Αθήνας, την σκηνή του EJEKT Festival ακριβώς δίπλα στην θάλασσα! O σούπερ-σταρ της Βερολινέζικης χορευτικής σκηνής Paul Kalkbrenner θα βρεθεί στις 25 Ιουνίου για πρώτη φορά στη σκηνή του EJEKT Festival, κάνοντας πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του αθηναϊκού dance κοινού που τον περιμένει πολλά χρόνια.
Ο μοναδικός του τρόπος να συνδυάζει την techno, το minimal και την electronica- πάντα με βάση την μελωδία - τον έχει φέρει στην κορυφή των charts με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους (κάτι σχεδόν αδύνατο για dance όνομα) και οι εμφανίσεις του στα πιο σημαντικά dance venues είναι διαρκώς sold-out. Το 2013 τον βρήκε ως headline rστα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, από τα πιο εμπορικά μέχρι και το πειραματικό Sonar. Ο Paul Kalkbrennerκατέχει το μυστικό που ξεσηκώνει το dance κοινό και θα το χρησιμοποιήσει για να απογειώσει το φετινό EJEKTFestival!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vassia93

Νεοφερμένος

Η Vassia93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
PLANET OF ZEUS , 25/5 @GAGARIN ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Member_012

Νεοφερμένος

Ο Member_012 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Heavy By The Sea

23 IOYNIOY 2014
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – ΦΑΛΗΡΟ

DEFTONES
GHOST
BEHEMOTH
NIGHTSTALKER
PLANET OF ZEUS
TARDIVE DYSKINESIA
+ more tba


Το Heavy By The Sea Festival επιστρέφει δυναμικά, υποδεχόμενο και φέτος την αφρόκρεμα του παγκόσμιου και ελληνικού «σκληρού» ήχου. Το σημαντικότερο φεστιβάλ του σκληρού ήχου της χώρας που εντυπωσιάσε σε όλα τα επίπεδα στην πρώτη του εκδοχή πέρυσι, συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε και παρουσιάζει τα πρώτα ονόματα του φετινού line-up: τους μεγάλους Deftones για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και τρεις κορυφαίες μπάντες της χώρας, τους Nightstalker, τους Planet Of Zeus και του Tardive Dyskinesia.

Deftones
Οι Deftones έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα! Μια από τις κορυφαίες μπάντες της τελευταίας 20ετίας και το μεγαλύτερο απωθημένο του ελληνικού συναυλιακού κοινού του «σκληρού» ήχου, οι Deftones έχουν κερδίσει τον σεβασμό των ακροατών ενός ιδιαίτερα μεγάλου φάσματος μουσικής, από την ροκ έως το μέταλ. Έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια πωλήσεις, έχουν 3 πλατινένιους δίσκους στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία και έχουν κερδίσει ως και βραβεία Grammy. Οι συναυλίες τους είναι τόσο εντυπωσιακές, ώστε να θεωρούνται ένα από τα καλύτερα live acts του πλανήτη.

Οι Ghost στο Heavy By The Sea Festival!

Ένα από τα πιο επιβλητικά επί σκηνής συγκροτήματα της metal μουσικής προστίθεται στο line-up του Heavy By The Sea Festival. Ο Papa Emeritus II και οι Nameless Ghouls θα βρεθούν στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου για να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό την μοναδική μουσική εμπειρία που είναι κάθε συναυλία των Ghost.

Ραγδαία ανερχόμενοι, οι Ghost έχουν καταφέρει με μόλις δύο δισκους να τραβήξουν την προσοχή του κοινού τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Η μυστικοπάθεια γύρω από τις προσωπικότητές τους, καθώς και η προκλητική σκηνογραφία τους σίγουρα συνεισφέρουν στον μύθο τους. Είναι όμως η μουσική τους που τους έχει καθιερώσει και τους έχει ανοίξει τον δρόμο για τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου και τις περιοδείες με τεράστια συγκροτήματα του χώρου.

Οι Behemoth στο Heavy By The Sea Festival!

Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του ακραίου ήχου προστίθεται στο line-up του Heavy By The Sea Festival: οι Behemoth επιστρέφουν στην Αθήνα για να εμφανιστούν μπροστά στο πολυπληθές κοινό που έχουν στην χώρα μας. O Νέργκαλ και η παρέα του έχουν διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στον metal χώρο, με κάθε νέο βήμα τους να αποδεικνύεται πιο πετυχημένο. Το ότι τα δύο πρόσφατα άλμπουμ τους είναι και τα πιο εμπορικά πετυχημένα της καριέρας τους, αποδεικνύει ότι βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους.

Nighstalker
Τους έχουν χαρακτηρίσει grunge, stoner, rock και πολλά άλλα. Όποια ταμπέλα και να βάλεις στη μουσική τους, σημασία έχει ότι με έξι στιβαρούς δίσκους στο ενεργητικό τους και περιοδείες στο εξωτερικό και ολόκληρη την Ελλάδα, βρίσκονται στο προσκήνιο για πάνω από δύο δεκαετίες και γεμίζουν διαρκώς venues. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Planet of Zeus
Οι Planet of Zeus είναι η νέα μεγάλη δύναμη της stoner/heavy rock μουσικής της χώρας. Tο υποψιαζόσουν ακούγοντας τον πρώτο δίσκο τους “Eleven The Hard Way”. Το καταλάβαινες ακούγοντας τον δεύτερο δίσκο τους “Macho Libre”. Το πήρες οριστικά απόφαση σε ένα από τα ξέφρενα sold-out live τους. Στο Heavy By The Sea θα παίξουν και τραγούδια από τον νέο δίσκο τους.

Tardive Dyskinesia
Κάπου ανάμεσα στο progressive, το post και το metal, ο ήχος των Tardive Dyskinesia σε γραπώνει από το σβέρκο και σε πετάει τριγύρω. Ο τελευταίος δίσκος τους “Static Apathy in Fast Forward” όχι απλά εντυπωσίασε, αλλά τους ανέβασε επίπεδο. Είναι προφανές ότι είναι πια έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα για το Heavy By The Sea Festival 2014.

ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!! :alljumpy:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Loreley

Περιβόητο μέλος

Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,860 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

unπαικτable

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
NEW LONG FESTIVAL 2014

Ακολουθεί δελτίο τύπου.
Το New Long Fest, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο ίσως open air festival της underground rock και metal ελληνικής σκηνής είναι για 10η συνεχή χρονιά κοντά σας, με ένα δυναμικό όπως πάντα line up, τo Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.
Από το 2004 το φεστιβάλ με αρχικό όνομα "Μουσικά Κύματα", υπό την αιγίδα του συλλόγου Πολιτιστικές Απόπειρες και του Δήμου Μαραθώνα, φιλοξενεί με επιτυχία τους πιο επίκαιρους και ενεργούς εκπρόσωπους του σκληρού ήχου της εγχώριας σκηνής.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος 19 εξαιρετικές μπάντες σε μία σκηνή, άφθονη και κρύα βαρελίσια μπύρα, ζεστά σουβλάκια, merchandise, Camping, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, θα συνθέσουν το μεγαλύτερο underground πάρτι του καλοκαιριού που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε με είσοδο μόνο 2€ ανά ημέρα!
Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της metal/rock μουσικής.
Όσοι δεν είχατε την τύχη να παρευρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
(ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ) ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 196
ΕΙΣΟΔΟΣ: 2 EΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 17:00 (και τις 2 μέρες)


LINE UP 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
1000MODS
POEM
FULL HOUSE BREW CREW
45 RATS
ABOVE US THE WAVES
SPEEDBLOW
ALLOCHIRIA
AUTOMATON
SINCE (TIME)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
(SPECIAL SECRET ACT)
AENAON
DEPHOSPHORUS
KONKAVE
STILL FALLING
REVENGE OF THE GIANT FACE
KIN BENEATH CHORUS
HOSTAGE
BLAME KANDINSKY


Επειδη αγαπαμε ελληνικη σκηνη οσοι μπορειτε και σας αρεσει το ειδος(stoner, heavy, doom και black) τιμηστε το, αξιζει. 2€ εισοδο εχει... Εγω θα τιμησω πρωτη μερα σιγουρα αν ειμαι εδω. Δευτερη μερα δυσκολο μιας και τα συγκροτηματα ειναι αρκετα "βαρια" για το αυτι μου.
NewLongFest στο FB

ΠΗΓΗ: rockway.gr
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Monte Cristo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,336 μηνύματα.
ADIOS TOUR
BUENA VISTA SOCIAL CLUB

H ORQUESTA BUENA VISTA SOCIAL CLUB αποχαιρετά το Ελληνικό κοινό με 3 μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα-Λάρισα-Θεσσαλονίκη στην τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους.

https://www.ipolistonkosmo.gr/allmusic.php?selectgener=4&selection=2359
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GiorgosAsi

Δραστήριο μέλος

Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 781 μηνύματα.
Πανακριβα τα εισητηρια 25 ευρω.Δεν δικαιολογειται τοσο ακριβα.Ειναι κ κουβανεζοι δηλαδη,μαλλον σαν μια τελευταια αρπαχτη θελουν να κανουν κ αυτοι καβαλα στο πτωμα τους,τοσα χρονια μπαντα κ ακομα τα ιδια παιζουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

KeepDreaming!

Δραστήριο μέλος

Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 634 μηνύματα.
Manu Chao La Ventura
23 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! :clapup::D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chiyo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα.
Το είπανε πιο πάνω και το ξαναλέω. το EJEKT φέτος φέρνει ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΕΣ! must κατά τη γνώμη μου. να ρωτήσω ρε παιδιά επειδή δεν έχω ιδέα. είναι μονοήμερο έτσι;

Για όσους θα πάτε Manu Chao τα λέμε εκεί παιδάκια ^_^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top