Isiliel
Επιφανές μέλος
Βρε αγόρι μου ακόμη κι αν βρισκόταν κάποιος -σαν τον μπαμπά Τάκη - να σου πει την εμπειρία του, δεν σημαίνει πως θα ίσχυαν και στη δική σου περίπτωση τα ίδια, ακόμη κι αν οι γυναίκες είχαν και τον ίδιο κύκλο. Χαλαρώστε, διότι με το άγχος η περίοδος καθυστερεί. Ό,τι έγινε, έγινε τώρα.Όμως αναρωτιέμαι αν έχει τύχει παρόμοιο ατύχημα σε κάποιον από εδώ στο φόρουμ. Εννοώ το να σπάσει το προφυλακτικό χωρίς ή με εκσπερμάτιση και ποιά ήταν τα αποτελέσματα.
Και μην παίρνετε τους εαυτούς σας τόσο σοβαρά! Θα γεράσετε πρόωρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Αμα ητανε τοσο ευκολο να μεινει μια κοπελα εγκυος....
"Και αν σου κάααατσει; σου αλλάζει τη ζωή..."
copyright qslv
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Έχει δίκιο η Ιsiliel. Μην αγχώνεστε! Μόνο ο Τσάκ ο Νόρρις θα άφηνε έτσι έγκυο κάποια. Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και από το άγχος (ούσα παντελώς άπειρη τότε) είχα καθυστέρηση 2,5 μήνες. Μην το σκέφτεστε.
Με όλο το θάρρος, αν μου επιτρέπεις να ρωτήσω...
Αν θεωρείς τα 18 έτη που είσαι τώρα ως χρόνο με κάποιες εμπειρίες, πότε άραγε είναι εκείνο το "τότε" στο "παντελώς άπειρη τότε" που αναφέρεις;
Χωρίς να θέλω να παρεισφρύσω στα προσωπικά σου. Απλή περιέργεια.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Αν θεωρείς τα 18 έτη που είσαι τώρα ως χρόνο με κάποιες εμπειρίες, πότε άραγε είναι εκείνο το "τότε" στο "παντελώς άπειρη τότε" που αναφέρεις;
μαν γέρασες, μην το κάνεις και θέμα.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως στα 16 ήμουν παντελώς άπειρη. Στα 18 είχα κάποιες εμπειρίες. Περνάω το τεστ;Αν θεωρείς τα 18 έτη που είσαι τώρα ως χρόνο με κάποιες εμπειρίες, πότε άραγε είναι εκείνο το "τότε" στο "παντελώς άπειρη τότε" που αναφέρεις;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
μαν γέρασες, μην το κάνεις και θέμα.
Περισσότερα χρόνια στην πλάτη, μεγαλύτερη διάρκεια και κουμάντο στο πέος.
Εγώ πάντως στα 16 ήμουν παντελώς άπειρη. Στα 18 είχα κάποιες εμπειρίες. Περνάω το τεστ;
Δεν κατάλαβα το υπονοούμενο. Κανένα τέστ δεν κάνω στο κορίτσι. Απλή περιέργεια έχω, ειλικρινά, δε σε κοροϊδεύω.
Φυσικά άμα θέλει απαντάει.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αναρωτιέμαι με τη σειρά μου αν θεωρείς πως η εμπειρία αποκτιέται μόνο με την εναλλαγή ερωτικών συντρόφων.
Λοιπόν, κοίταξε Ισι, δεν ξέρω αν είναι ο γραπτός λόγος που το κάνει να φαίνεται έτσι ή αν όντως είναι έτσι, αλλά διακρίνω μια μικρή μομφή στο ύφος του λόγου σου προς εμένα. Σα να θέλεις περισσότερο να με στριμώξεις με επικριτικότητα επειδή άνοιξα το θέμα στη θάλεια, παρά να λύσεις την απορία σου. Αν ισχύει, το βρίσκω άδικο, αν δεν ισχύει, παρεξήγησις.
Παρόλαυτά, θα σου απαντήσω:
Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος μπορεί να πάει με 50 συντρόφους και να είναι το ίδιο πίθηκος και λοβοτομημένος όπως την πρώτη φορά που είδε γυναίκα γυμνή, τόσο από πλευράς σεξουαλικής ποικιλίας όσο και γνώσης/σοφίας περί θεμάτων προστασίας. Επιπλέον ένας άνθρωπος μπορεί να έχει πάει όλη του τη ζωή με ένα σύντροφο και να έχει κάνει περισσότερα πράγματα απ' ότι εγώ ή εσύ ή όλοι μας.
Εντάξει τώρα; Δεν είμαι μαλάκας τελικά;
Isiliel
Επιφανές μέλος
Παρεξήγησις!...αν δεν ισχύει, παρεξήγησις.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Απο εκει και περα,ναι..μπορει να μεινει εγκυος κοπελα απο τα προσπερματικα υγρα,αλλα οκ..δεν ειναι και οτι πιο πιθανο.Παντως οκ..οι μερες δεν ειναι και αφανταστα επικινδυνες,αν εχει νορμαλ κυκλο.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Παντελώς άπειρη ήμουν όταν τη 2η φορά που έκανα σεξ συνέβη αυτό το περιστατικό που περιγράφω (αυτό μπορεί να έγινε όταν ήμουν 13,15,17,18 χρονών, δεν παίζει ρόλο η ηλικία ). Έχω κάποια σχετική εμπειρία τώρα που έχουν περάσει κάποιες n φορές από τότε και έχω μάθει κάποια πράγματα. Αν μου συμβεί τώρα ξέρω πως να το χειριστώ.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Το σκεφτόμουν συνέχειαααααα, είχα και 6 μέρες καθυστέρηση μετά και είχα χεστεί λίγο, αλλά τελικά όλα καλά.
Οι πιθανότητες, εφόσον δεν τελείωσες, είναι ελάχιστες μωρέ.
- εντωμεταξύ δε θέλω να φανταστώ πόσο έχεις αγχώσει τη κοπέλα σου, αν το συζητάς συνέχεια.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου' χει τύχει κάτι παρόμοιο και ήμουν 15η μέρα (γόνιμες -υποτίθεται- μέρες) με σταθερό κύκλο.
Το σκεφτόμουν συνέχειαααααα, είχα και 6 μέρες καθυστέρηση μετά και είχα χεστεί λίγο, αλλά τελικά όλα καλά.
Οι πιθανότητες, εφόσον δεν τελείωσες, είναι ελάχιστες μωρέ.
- εντωμεταξύ δε θέλω να φανταστώ πόσο έχεις αγχώσει τη κοπέλα σου, αν το συζητάς συνέχεια.
Με την κοπέλα μου από τότε δεν το έχουμε ξανασυζητήσει. Άνοιξα εδώ το θέμα για να αντιμετωπίσω τη δική μου ανησυχία και να μην την αγχώσω.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε ξεκολλα , δεν παιζει ..σε ολους εχει συμβει κατι παρομοιο . Επισης , αυτο το παρομοιο συνοδευεται και απο καταστασεις του στυλ να βλεπεις συνεχεια μωρα στο δρομο , στην τηλεοραση , να ακους συζητησεις για εγκυμοσυνες , καθως προχωρας στους διαδρομους του σουπερμαρκετ να πεφτει τυχαια το ματι σου στα βρεφικα γαλατα και αλλα τετοια . Μη δωσεις σημασια ειναι λογω της ανησυχιας...
Ή απλά να βλέπεις τον ανιψιό σου που προήλθε κι αυτός απο ατύχημα;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Σιγαά! Το οτι υπάρχουν χέστες, δεν πάει να πει πως είναι κι όλοι!Ξες, μόνο μία είναι η καθοριστική στιγμή
στην ζωή ενός άντρα.
Είναι η στιγμή κατά την οποία θα ακούσει το
"Μπάμπη μου, είμαι έγκυος!!!! "
Εκείνη την αποφράδα μέρα, από ποσειδώνας που σερφάρει στα κύματα,
ο άντρας μετατρέπεται αυτόματα
σε ήρωα μιας τραγικωμωδίας,
όπως πολύ παραστατικά
μας λένε οι καλλιτέχνες της φόρμας.
...Για να σε καθησυχάσω πάντως, σου λέω το εξής:
έχουν πέσει οι τιμές στα πάμπερς
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Σιγαά! Το οτι υπάρχουν χέστες, δεν πάει να πει πως είναι κι όλοι!
lol
θα επελεγα διαφορετικη περιγραφικη κατηγορία για τον "μη-χεστη"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- Totreno
- χημεια4λαιφ
- brizoulis
- Joji
- _pathfinder_
- Kyc
- crazyScientist9
- annii
- borat
- Volvakias12
- L_D
- Λαμπρινηη
- kapa1405
- giannhs2001
- McManus
- Αλκης Κ.
- hirasawayui
- JohnGreek
- Devina
- fmarulezkd
- charmander
- chester20080
- Idontknoww
- jj!
- MarilynSt
- pangeo
- SweetGirl
- Καραγκιόζης
- tomicrotroll
- Georgiapon25
- NightOwl
- GiorgosAsi
- Viedo
- American Economist
- louminis
- Elena345
- Πανδεκτης
- Nickx
- me lene
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- Scandal
- Unseen skygge
- Jocaste
- DimitraA.
- fockos
- Κλημεντίνη
- Konstantinos_m
- Memetchi
- Meow
- venividivici
- panagiotis econ
- don_vito
- Έμμα
- Μάρκος Βασίλης
- uni77
- alex890
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.