qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η εταιρεία που μας καλούσε ήταν μίας Αθηναίας επιχειρηματίος (σιγά μην κλέινεται έτσι, τεσπα) κι δε θέλω να επεκταθώ πιο πολύ.
Γενικά ο υπέυθυνος μου είχε πει ότι δεν πρέπει να μιλάω και πολύ πολύ γιατί σαν εμένα χίλιοι, λες κι εγώ είχα ανάγκη την υπερδουλειά

Tέσπα, και επίσης με ταξική συνείδηση (έλεος) μου είχε πει, ότι ας φάνε και μία φορά κι αυτόι σκατά φαί στη ζωή τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

εμενα παντως το ξενοδοχειο στο οποιο αναφερομαι μαλλον το ξερετε ε?

τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα τωρα, ειναι στο πως αντιμετωπιζονται ολα αυτα...
btw καθε φορα που τρωω κετερινκ σε δεξιωσεις (δυο τρεις φορε το μηνα δλδ) ειναι απλα τελειο και γλυφω και τα δαχτυλα του διπλανου μου :S

Giovanna
Επιφανές μέλος

Εαν μια νοσοκομα πουχου την βρουν να μην χρησιμοποιει πληρω αποστειρωμενα εργαλεια ενεσεις κτλ κτλ γιατι το μερος οπου δουλευει ΔΕΝ την τα παρεχει, τοτε σθγουρα οι περισσοτεροι θα αντιδρασουμε και θα πουμε πως μπορουε και το εκανε κτλ κτλ.
Και δικαιολογημενα 100%!
Κι εκεινη ουσιαστικα θα εχει να τα βαλει με ενα νοσοκομειο-κρατικο μηχανισμο ετσι?
Ειδικα σε μαγαζια οπου προσφερουν φαγητο και οπου ουσιαστικα προσφερουν στους πελατες σκ@τα, γιατι κανεις απο τους μεσα δεν αντιδρα?Δηλαδη πως ειναι δυνατον να βλεπεις ολους αυτους τους "ανυποψιαστους" να τρωνε οτι πιο αθλιο μπροστα στα ματια σου.
Και πολλα απο αυτα τα κετερινγκ πανε φαγητα και σε ευπαθης ομαδες ατομων ετσι?Απο γηροκομεια, μεχρι και διαφορα παρτυ μικρων παιδιων.
Δεν κατηγορω την εδαδ γιατι κι εγω εχω φιλο που δουλευε σε τετοια εταιρεια και μου ειχε πει κατι αναλογο και του ειχα θεσει τα ιδια ερωτηματικα.
Ουτε το παιζω ο Ρομπεν των Δασων εδω μεσα.

Απλως μου δημιουργουνται αυτες οι αποριες.
Μηπως τελικα ετσι οπως ειναι γενικοτερα το συστημα στην Ελλαδα, ο οποιοσδηποτε απο εμας τους "απλους υπαλληλους" δεν αντιδρα ποτε γιατι μας εχουν περασει απο πριν την ιδεα οτι οι μονοι χαμενοι θα ειμαστε εμεις?
Μηπως γοιατι πλεον ΔΕΝ εμπιστευομαστε την διακιοσυνη οποτε δεν λεμε "που να τρεχουμε?"
Μηπως υπαρχει τεραστιος "Ωχαδερφισμος"?
Πηπως κατι αλλο?
Και παλι γραφω ορισμενες αποριες ε? (εδαδ μην παρεξηγηθεις ε!

Ουτε την ουρα μου απ'εξω βγαζω ουτε τιποτα.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Οπου κι εμεις εχουμε ευθυνη μιας και τουλαχιστον τα πιο κραυγαλεα θα επρεπε να τα καταγκελουμε αμεσως,ενω αντιθετα λεμε το γνωστο..."Δεν βαριεσαι?"
Αλλα μιλαω και για εκεινους που δουλευουν μεσα στο προβλημα.
Ισως τελικα απλουστατα αυτη η χωρα να μας εχει περασει μεσα στο μυαλο οτι στην τελικη κανεις και ποτε δεν τιμωρειται, κι ετσι κι εμεις δεν αντιδρουμε γιατι απλως πιστευουμε πως θα χασουμε τον χρονο μας.
Neraida
Επιφανές μέλος

Μηπως υπαρχει τεραστιος "Ωχαδερφισμος"?
ακριβως αυτο....
περα απο τη μυτη μας δε μας ενδιαφερει τι γινεται...
τι φταιει?
η νοοτροπια μας...
ποιος εχει την κυρια ευθυνη γι αυτο?...η οικογενεια μας, ο τροπος που εχουμε μεγαλωσει....αντε να αλλαξει η νοοτροπια του Ελληνα...ο εαυτος του και τπτ παρα περα....δε συμβαινει σε εμας...ε και..?

Giovanna
Επιφανές μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

https://www.katagelies.gr/
Giovanna
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

κι εγω αναρωτιομουν... ποια ειναι η διαφορα του απο τον κανονικο ινκα..
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.