Οσον αφορα εμενα, το κανω και απο αγαπη σε εναν Θεο που ειναι ελευθερια, και απο υπακοη σε ανθρωπους που σεβομαι και θαυμαζω και αγαπω. Τωρα, το οτι βρεθηκε ενα κόμμα που συγκεντρωνει πολλους πιστους στους κόλπους του και μας ενθαρρυνει να αντισταθουμε, ειναι ενα συν, νιωθω οτι δεν ειμαι μονη στην προσπαθεια αυτη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2025
Οταν θα βγαλει ο Λιακος βιβλιο ειδικα για τον Πολεμαρχο, θα σου λυσω ολες τις αποριες. Μεχρι τωρα γνωριζω λιγα πραγματα γι αυτον, οτι γνωριζει σε τελειο βαθμο την φυσικη επιστημη και μπορει να ταξιδευει στον χρονο, οτι γνωριζει τελεια την μουσικη και οτι ειναι τοσο φιλευσπλαχνος και αγαπαει σαν τον Χριστο τους ανθρωπους, που θελει να τους λυτρωσει απο την τυραννια των Νεφελιμ σε όποιο συμπαν παραλληλο και αν συμβαινει αυτο. Γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο να μην κυριαρχουν καπου αυτα τα όντα απ όσο ξερω. Οπως επισης, σε καποιο παραλληλο συμπαν, ως ανθρωποι ειμαστε πολυ πιο καλοι απο εδω και μπορει και να μην εχουμε σταυρωσει τον Χριστο.
Επισης ξερω, ότι αμεσως μετα το λεγομενο Φλας του ηλιου, οπου ο ηλιος θα εκπεμψει εναν ηλεκτρομαγνητικο παλμο και θα καταστρεψει τον ηλεκτρισμο σε όλο τον πλανητη μας, θα εμφανιστουν οι Νεφελιμ απο τα ταρταρα της γης μεσω των πυλων και λίγο αργότερα θα εμφανιστει και ο Πολεμαρχος που θα ψελνει τον εθνικο υμνο της Ελλαδας και θα γινει η περιφημη μετατροπη όσων τον ακολουθησουν, δηλ θα αποκτησουν τεραστιες δυναμεις, και θα αποτελεσουν τον στρατο του. Θα ειναι οι 144.000 που λεει και η Αποκαλυψη, αλλα και καποιες γυναικες στα μετοπισθεν και ετσι θα αφανισουν τους Νεφελιμ όπου γης...Η συνεχεια σε αλλο θεμα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2025
Δεν σε προβληματιζω απο την μερια μου αδικα, τιθεται ΘΕΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, οι προγονοι μας για τι πολεμησαν;;;