Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:20 Η Isiliel έγραψε: #2.081 09-12-09 19:20 Λοιπόοοον... δεύτερος γύρος εχθροπραξιών Ήρθε ο τεχνικός αντικατέστησε ό,τι ήταν να αντικαταστήσει (HDD και fan) και όλα ωραία και καλά, ώσπου να βάλω κάποιο dvd/cd στο drive. Τότε το laptop κολλάει εντελώς και η οθόνη γεμίζει με pixels (δεν ξέρω πώς να το περιγράψω). Επίσης 2 φορές από χτες συναντήθηκα με την BSOD (μπρρρρρ....) που έγραφε: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και παρακάτω: ataport.sys Να υποθέσω ότι πρόκειται για κάποιον driver που κάνει conflict? Έλεγξα τους drivers του DVD drive και είναι updated. Λέτε να χρειάζομαι κανένα firmware update? Κι αν ναι, πώς να επιλέξω το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:31 Η DreamsRevenge: #2.082 09-12-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε παιδια, πως να καθαρισω το λαπτοπ που εχει μαζεψει τρελη λιγδα πανω; (κατι κιτρινα..) Βασικα κολαω στο πληκτρολογιο και το "ποντικι" που φοβαμε μην τους κανω καμια ζημια. Click για ανάπτυξη... Και στη fnac. Δεν ξέρω αν σε βολεύει από πλευράς απόστασης, αλλά έχει ένα σετάκι της ΑΜ με ένα μικρό spray με βάση το οινόπνευμα που εξατμίζεται πολύ γρήγορα και καθαρίζει το πληκτρολόγιο, άσε που μυρίζει και απολύμανση μετά και ένα απίθανα σχεδιασμένο σφουγγαράκι με εγκοπές για να μπαίνει μέσα στα διάκενα μεταξύ των πλήκτρων και να καθαρίζει! Το βγάζει και για οθόνες. Keyboard seen under UV detection light Εγώ κάνω μπουγάδες ολόκληρες με αυτό! https://www.am-denmark.com/sort/engelsk/cleaning/85200/85200.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Δεκεμβρίου 2009 eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:02 Η eleni999 έγραψε: #2.083 09-12-09 21:02 Να σας ρωτησω κατι?Στο φαισ μπορεις να κανεις κατι και μα μην σε βλεπουν μεσα,ενω εισαι μεσα,οχι ολοι αλλα συκρεκριμενα ατομα που ειναι φιλοι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:05 Ο giannis4ever: #2.084 10-12-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: ένα μικρό spray με βάση το οινόπνευμα που εξατμίζεται πολύ γρήγορα και καθαρίζει το πληκτρολόγιο, άσε που μυρίζει και απολύμανση μετά Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η DreamsRevenge: #2.085 10-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτά είναι για να καθαρίζεις τη σκόνη που έχει περάσει από το διάκενο στο εσωτερικό του πληκτρολογίου. Αυτό που λέω εγώ είναι για την επιφάνεια των πλήκτρων που ακουμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:27 Ο giannis4ever: #2.086 10-12-09 11:27 Τι ακριβώς έχει η επιφάνεια του πληκτρολογίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:36 Η julia έγραψε: #2.087 10-12-09 12:36 Ή μπαίνεις στο chat, ή δεν μπαίνεις.... Ή σε βλέπουν όλοι ή κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #2.088 10-12-09 13:58 Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόοοον... δεύτερος γύρος εχθροπραξιών Ήρθε ο τεχνικός αντικατέστησε ό,τι ήταν να αντικαταστήσει (HDD και fan) και όλα ωραία και καλά, ώσπου να βάλω κάποιο dvd/cd στο drive. Τότε το laptop κολλάει εντελώς και η οθόνη γεμίζει με pixels (δεν ξέρω πώς να το περιγράψω). Επίσης 2 φορές από χτες συναντήθηκα με την BSOD (μπρρρρρ....) που έγραφε: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και παρακάτω: ataport.sys Να υποθέσω ότι πρόκειται για κάποιον driver που κάνει conflict? Έλεγξα τους drivers του DVD drive και είναι updated. Λέτε να χρειάζομαι κανένα firmware update? Κι αν ναι, πώς να επιλέξω το σωστό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:31 Η DreamsRevenge: #2.082 09-12-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε παιδια, πως να καθαρισω το λαπτοπ που εχει μαζεψει τρελη λιγδα πανω; (κατι κιτρινα..) Βασικα κολαω στο πληκτρολογιο και το "ποντικι" που φοβαμε μην τους κανω καμια ζημια. Click για ανάπτυξη... Και στη fnac. Δεν ξέρω αν σε βολεύει από πλευράς απόστασης, αλλά έχει ένα σετάκι της ΑΜ με ένα μικρό spray με βάση το οινόπνευμα που εξατμίζεται πολύ γρήγορα και καθαρίζει το πληκτρολόγιο, άσε που μυρίζει και απολύμανση μετά και ένα απίθανα σχεδιασμένο σφουγγαράκι με εγκοπές για να μπαίνει μέσα στα διάκενα μεταξύ των πλήκτρων και να καθαρίζει! Το βγάζει και για οθόνες. Keyboard seen under UV detection light Εγώ κάνω μπουγάδες ολόκληρες με αυτό! https://www.am-denmark.com/sort/engelsk/cleaning/85200/85200.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Δεκεμβρίου 2009 eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:02 Η eleni999 έγραψε: #2.083 09-12-09 21:02 Να σας ρωτησω κατι?Στο φαισ μπορεις να κανεις κατι και μα μην σε βλεπουν μεσα,ενω εισαι μεσα,οχι ολοι αλλα συκρεκριμενα ατομα που ειναι φιλοι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:05 Ο giannis4ever: #2.084 10-12-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: ένα μικρό spray με βάση το οινόπνευμα που εξατμίζεται πολύ γρήγορα και καθαρίζει το πληκτρολόγιο, άσε που μυρίζει και απολύμανση μετά Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η DreamsRevenge: #2.085 10-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτά είναι για να καθαρίζεις τη σκόνη που έχει περάσει από το διάκενο στο εσωτερικό του πληκτρολογίου. Αυτό που λέω εγώ είναι για την επιφάνεια των πλήκτρων που ακουμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:27 Ο giannis4ever: #2.086 10-12-09 11:27 Τι ακριβώς έχει η επιφάνεια του πληκτρολογίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:36 Η julia έγραψε: #2.087 10-12-09 12:36 Ή μπαίνεις στο chat, ή δεν μπαίνεις.... Ή σε βλέπουν όλοι ή κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #2.088 10-12-09 13:58 Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε παιδια, πως να καθαρισω το λαπτοπ που εχει μαζεψει τρελη λιγδα πανω; (κατι κιτρινα..) Βασικα κολαω στο πληκτρολογιο και το "ποντικι" που φοβαμε μην τους κανω καμια ζημια. Click για ανάπτυξη... Και στη fnac. Δεν ξέρω αν σε βολεύει από πλευράς απόστασης, αλλά έχει ένα σετάκι της ΑΜ με ένα μικρό spray με βάση το οινόπνευμα που εξατμίζεται πολύ γρήγορα και καθαρίζει το πληκτρολόγιο, άσε που μυρίζει και απολύμανση μετά και ένα απίθανα σχεδιασμένο σφουγγαράκι με εγκοπές για να μπαίνει μέσα στα διάκενα μεταξύ των πλήκτρων και να καθαρίζει! Το βγάζει και για οθόνες. Keyboard seen under UV detection light Εγώ κάνω μπουγάδες ολόκληρες με αυτό! https://www.am-denmark.com/sort/engelsk/cleaning/85200/85200.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:02 Η eleni999 έγραψε: #2.083 09-12-09 21:02 Να σας ρωτησω κατι?Στο φαισ μπορεις να κανεις κατι και μα μην σε βλεπουν μεσα,ενω εισαι μεσα,οχι ολοι αλλα συκρεκριμενα ατομα που ειναι φιλοι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:05 Ο giannis4ever: #2.084 10-12-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: ένα μικρό spray με βάση το οινόπνευμα που εξατμίζεται πολύ γρήγορα και καθαρίζει το πληκτρολόγιο, άσε που μυρίζει και απολύμανση μετά Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η DreamsRevenge: #2.085 10-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτά είναι για να καθαρίζεις τη σκόνη που έχει περάσει από το διάκενο στο εσωτερικό του πληκτρολογίου. Αυτό που λέω εγώ είναι για την επιφάνεια των πλήκτρων που ακουμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:27 Ο giannis4ever: #2.086 10-12-09 11:27 Τι ακριβώς έχει η επιφάνεια του πληκτρολογίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:36 Η julia έγραψε: #2.087 10-12-09 12:36 Ή μπαίνεις στο chat, ή δεν μπαίνεις.... Ή σε βλέπουν όλοι ή κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #2.088 10-12-09 13:58 Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας ρωτησω κατι?Στο φαισ μπορεις να κανεις κατι και μα μην σε βλεπουν μεσα,ενω εισαι μεσα,οχι ολοι αλλα συκρεκριμενα ατομα που ειναι φιλοι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:05 Ο giannis4ever: #2.084 10-12-09 08:05 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: ένα μικρό spray με βάση το οινόπνευμα που εξατμίζεται πολύ γρήγορα και καθαρίζει το πληκτρολόγιο, άσε που μυρίζει και απολύμανση μετά Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η DreamsRevenge: #2.085 10-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτά είναι για να καθαρίζεις τη σκόνη που έχει περάσει από το διάκενο στο εσωτερικό του πληκτρολογίου. Αυτό που λέω εγώ είναι για την επιφάνεια των πλήκτρων που ακουμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:27 Ο giannis4ever: #2.086 10-12-09 11:27 Τι ακριβώς έχει η επιφάνεια του πληκτρολογίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:36 Η julia έγραψε: #2.087 10-12-09 12:36 Ή μπαίνεις στο chat, ή δεν μπαίνεις.... Ή σε βλέπουν όλοι ή κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #2.088 10-12-09 13:58 Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: ένα μικρό spray με βάση το οινόπνευμα που εξατμίζεται πολύ γρήγορα και καθαρίζει το πληκτρολόγιο, άσε που μυρίζει και απολύμανση μετά Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η DreamsRevenge: #2.085 10-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτά είναι για να καθαρίζεις τη σκόνη που έχει περάσει από το διάκενο στο εσωτερικό του πληκτρολογίου. Αυτό που λέω εγώ είναι για την επιφάνεια των πλήκτρων που ακουμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:27 Ο giannis4ever: #2.086 10-12-09 11:27 Τι ακριβώς έχει η επιφάνεια του πληκτρολογίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:36 Η julia έγραψε: #2.087 10-12-09 12:36 Ή μπαίνεις στο chat, ή δεν μπαίνεις.... Ή σε βλέπουν όλοι ή κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #2.088 10-12-09 13:58 Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Νομίζω πως υπάρχουν και spray με αέρα για το πληκτολόγιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτά είναι για να καθαρίζεις τη σκόνη που έχει περάσει από το διάκενο στο εσωτερικό του πληκτρολογίου. Αυτό που λέω εγώ είναι για την επιφάνεια των πλήκτρων που ακουμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:27 Ο giannis4ever: #2.086 10-12-09 11:27 Τι ακριβώς έχει η επιφάνεια του πληκτρολογίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:36 Η julia έγραψε: #2.087 10-12-09 12:36 Ή μπαίνεις στο chat, ή δεν μπαίνεις.... Ή σε βλέπουν όλοι ή κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #2.088 10-12-09 13:58 Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ακριβώς έχει η επιφάνεια του πληκτρολογίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:36 Η julia έγραψε: #2.087 10-12-09 12:36 Ή μπαίνεις στο chat, ή δεν μπαίνεις.... Ή σε βλέπουν όλοι ή κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #2.088 10-12-09 13:58 Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ή μπαίνεις στο chat, ή δεν μπαίνεις.... Ή σε βλέπουν όλοι ή κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η moukelis έγραψε: #2.088 10-12-09 13:58 Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #2.089 10-12-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Με γειές και καλό βόλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #2.090 10-12-09 14:08 Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:17 Η Burp έγραψε: #2.091 10-12-09 20:17 ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #2.092 10-12-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... Μεγεια!!!!!!!! Ειδες διαφορα ομως με τις compact; Τωρα θα ευχεσαι να ερθει η ανοιξη να βγαζεις macro τα λουλουδακια Δεν σε βλεπω να μενεις με τον ιδιο φακο για πολυ καιρο ακομα Η compact σου θα βγαλει αραχνες και οταν θα την χρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, θα σου φαινεται απαισιο το liveview Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... ξερεις ε; Περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:11 Η skai-animals: #2.093 10-12-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα το αποφασισα! Θα παρω τη Nikon D5000 στο Kit που κυκλοφορει.Σημερα μαλλον θα περασω απο το multirama γιατι απο οτι ειδα εχει την καλυτερη προσφορα. Click για ανάπτυξη... πολύ καλή εταιρία η nicon σε φακούς και φωτογραφικά. εγώ χρησιμοποιώ την ίδια nikon που επέλεξες και την canon eos digital με φανταστική νάλυση και η 2 αν και η nikon δεν έχει καλό ζουμ(18-55 μόνο)... για πολύ κοντινά η nicon θέλει τηλεφακό...και οι δύο όμως έχουν φοβερή ανάλυση και καλό μενού.σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ την canon κορυφή...(αν και δεν ξέρω για τι χρήση την θες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:14 Η skai-animals: #2.094 10-12-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... α, δεν έφτασα στο τέλος του ποστ! ευχομαι με υγεία η νέα μηχανή και καλές καλυτεχνίες! είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει ένα πολύ καλό μενού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Isiliel έγραψε: #2.095 10-12-09 21:25 Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τι προσπαθείς να τα ανοίξεις; Δοκίμασες με winrar ή winzip? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Burp έγραψε: #2.096 10-12-09 21:47 πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως δε δοκίμασα; βσκ μου τα στείλανε και προσπαθώ τόση ώρα να τα ανοίξω μήπως παίζει ρόλο το ότι είναι unpacked size τα αρχεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Isiliel έγραψε: #2.097 10-12-09 21:50 Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουχ, δεν το ξέρω αυτό. Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί από εδώ να ξέρει να σου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Dark_kronos: #2.098 10-12-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Burp: ρε παιδιά δν μπορώ να ανοίξω MIME files ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Click για ανάπτυξη... https://www.fileinfo.com/extension/mime Για το πληκτρολογιο ευχαριστω παιδια, αλλα μου εδωσε την λυση ο καθηγιτης μου της πληροφορικης προτου προλαβετε εσεις (οινοπνευμα και βαμβακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:38 Ο drf έγραψε: #2.099 11-12-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Απο οτι καταλαβατε,εχω στα χερια μου τη Nikon D5000.Με εκανε να μετανιωσω που τοσα χρονια φωτογραφιζα με compact.Προς το παρον τη δουλευω στο αυτοματο και καταφερα μονο βραδυ να τη δοκιμασω,αλλα ευελπιστω να σας βαλω συντομα μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες απο αυτη,και να αρχισω να πειραματιζομαι. Click για ανάπτυξη... τέλεια!!! μεγιές μεγιές και καλό φως! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω πολυ πολυ!Κανω σαν χαζο (παρομοιωση ειναι,δεν αιμαι κιολας),χτες βγηκα για καφε και την πηρα μαζι μου! Click για ανάπτυξη... αυτό δεν είναι πρόβλημα , πρόβλημα γίνεται εάν αρχίζεις να κοιμάσαι μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η moukelis έγραψε: #2.100 11-12-09 10:41 Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπα,κοιμουνται και οι γατες μαζι μου οποτε δεν το ρισκαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.