Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:47 Η Melini έγραψε: #2.101 11-12-09 13:47 Με γεια Δωράκι, καλές λήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η moukelis έγραψε: #2.102 11-12-09 13:49 Ευχαριστω Μελινι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:58 Η Melini έγραψε: #2.103 11-12-09 18:58 Καλά, μιλάμε την έχω καταβρει με την τελευταία τεχνολογία Έχω μαζί το μινάκι μου, κάθομαι σε σικ καφετέρια, με ένα διπλο καπουτσίνο και μπαίνω στο wifi δίκτυο, και απολαμβάνωωωωωωωω Μόλις αγόρασα κι ένα φορητό πανάλαφρο CD-DVD player και Recorder για το μωρό μου και η ευτυχία μας ολοκληρώθηκε τώρα το δοκιμάζω Δώρα, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη τσάντα για τη φωτογραφική σου μηχανή, έχω εγώ μια που μου περισσεύει γιατί αγόρασα καινούργια... μήπως τη θέλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #2.104 11-12-09 19:09 Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Melini έγραψε: #2.105 11-12-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Click για ανάπτυξη... OK, πάντως είναι διαθέσιμη, γιατί βρήκα μια πιο κομψή και αγόρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.106 11-12-09 19:12 Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Η skai-animals: #2.107 11-12-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Click για ανάπτυξη... είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.108 11-12-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με γεια Δωράκι, καλές λήψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η moukelis έγραψε: #2.102 11-12-09 13:49 Ευχαριστω Μελινι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:58 Η Melini έγραψε: #2.103 11-12-09 18:58 Καλά, μιλάμε την έχω καταβρει με την τελευταία τεχνολογία Έχω μαζί το μινάκι μου, κάθομαι σε σικ καφετέρια, με ένα διπλο καπουτσίνο και μπαίνω στο wifi δίκτυο, και απολαμβάνωωωωωωωω Μόλις αγόρασα κι ένα φορητό πανάλαφρο CD-DVD player και Recorder για το μωρό μου και η ευτυχία μας ολοκληρώθηκε τώρα το δοκιμάζω Δώρα, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη τσάντα για τη φωτογραφική σου μηχανή, έχω εγώ μια που μου περισσεύει γιατί αγόρασα καινούργια... μήπως τη θέλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #2.104 11-12-09 19:09 Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Melini έγραψε: #2.105 11-12-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Click για ανάπτυξη... OK, πάντως είναι διαθέσιμη, γιατί βρήκα μια πιο κομψή και αγόρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.106 11-12-09 19:12 Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Η skai-animals: #2.107 11-12-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Click για ανάπτυξη... είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.108 11-12-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω Μελινι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:58 Η Melini έγραψε: #2.103 11-12-09 18:58 Καλά, μιλάμε την έχω καταβρει με την τελευταία τεχνολογία Έχω μαζί το μινάκι μου, κάθομαι σε σικ καφετέρια, με ένα διπλο καπουτσίνο και μπαίνω στο wifi δίκτυο, και απολαμβάνωωωωωωωω Μόλις αγόρασα κι ένα φορητό πανάλαφρο CD-DVD player και Recorder για το μωρό μου και η ευτυχία μας ολοκληρώθηκε τώρα το δοκιμάζω Δώρα, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη τσάντα για τη φωτογραφική σου μηχανή, έχω εγώ μια που μου περισσεύει γιατί αγόρασα καινούργια... μήπως τη θέλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #2.104 11-12-09 19:09 Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Melini έγραψε: #2.105 11-12-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Click για ανάπτυξη... OK, πάντως είναι διαθέσιμη, γιατί βρήκα μια πιο κομψή και αγόρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.106 11-12-09 19:12 Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Η skai-animals: #2.107 11-12-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Click για ανάπτυξη... είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.108 11-12-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, μιλάμε την έχω καταβρει με την τελευταία τεχνολογία Έχω μαζί το μινάκι μου, κάθομαι σε σικ καφετέρια, με ένα διπλο καπουτσίνο και μπαίνω στο wifi δίκτυο, και απολαμβάνωωωωωωωω Μόλις αγόρασα κι ένα φορητό πανάλαφρο CD-DVD player και Recorder για το μωρό μου και η ευτυχία μας ολοκληρώθηκε τώρα το δοκιμάζω Δώρα, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη τσάντα για τη φωτογραφική σου μηχανή, έχω εγώ μια που μου περισσεύει γιατί αγόρασα καινούργια... μήπως τη θέλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:09 Η moukelis έγραψε: #2.104 11-12-09 19:09 Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Melini έγραψε: #2.105 11-12-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Click για ανάπτυξη... OK, πάντως είναι διαθέσιμη, γιατί βρήκα μια πιο κομψή και αγόρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.106 11-12-09 19:12 Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Η skai-animals: #2.107 11-12-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Click για ανάπτυξη... είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.108 11-12-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Melini έγραψε: #2.105 11-12-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Click για ανάπτυξη... OK, πάντως είναι διαθέσιμη, γιατί βρήκα μια πιο κομψή και αγόρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.106 11-12-09 19:12 Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Η skai-animals: #2.107 11-12-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Click για ανάπτυξη... είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.108 11-12-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με γεια Μελινι! Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι. Click για ανάπτυξη... OK, πάντως είναι διαθέσιμη, γιατί βρήκα μια πιο κομψή και αγόρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.106 11-12-09 19:12 Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Η skai-animals: #2.107 11-12-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Click για ανάπτυξη... είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.108 11-12-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Η skai-animals: #2.107 11-12-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Click για ανάπτυξη... είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.108 11-12-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί... Click για ανάπτυξη... είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.108 11-12-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η skai-animals: #2.109 11-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ... Click για ανάπτυξη... οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.110 11-12-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ Click για ανάπτυξη... Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:22 Η skai-animals: #2.111 11-12-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!! Click για ανάπτυξη... θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.112 11-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.113 11-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας? Click για ανάπτυξη... Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω) κάντε αυτό που είπα πιο πάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Ο kl1993 έγραψε: #2.114 11-12-09 21:22 Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7 https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043 B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100 Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video. Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell? Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:15 Ο garch έγραψε: #2.115 11-12-09 22:15 Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα Dell είναι γαϊδούρια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και έχουν και μαμάτο σέρβις. Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους... Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kl1993 Νεοφερμένο μέλος Ο kl1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:31 Ο kl1993 έγραψε: #2.116 12-12-09 00:31 οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι δεν είναι ----------------------------------------- ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5 το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB επίσης 2gb ram vs 4 gb ram τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:48 Ο KostasTheGreek: #2.117 12-12-09 00:48 Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακομα το σκεφτεσαι? Το multirama φυσικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:43 Η skai-animals: #2.118 12-12-09 01:43 [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1kontino.jpg 151,9 KB · Εμφανίσεις: 144 3kontono.jpg 177 KB · Εμφανίσεις: 140 2kontino.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 135 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.119 12-12-09 02:06 Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:10 Η Ceres Victoria: #2.120 12-12-09 02:10 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: [FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT] Click για ανάπτυξη... φανταστικες!! Τι φακο χρησιμοποιησες; Εχω και εγω εμμονη με τις κοντινες ληψεις!!! Δεν εχω ομως καλο φακο για macro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.