Άγγελος
Επιφανές μέλος

να βαλει το σκληρο δισκο,,για first bootPrevezane η γνώμη μου είναι ότι η Ολυμπία Οδός στο κομμάτι Κόρινθος Πάτρα είναι μέσα στα χρονοδιαγράμματα, ακόμα και αν ένα κομμάτι έχει μείνει λίγο πιο πίσω μπορεί να πατήσει γκάζι και να πιάσει της προθεσμίες. Όπως έχω ξαναγράψει αυτόν τον άξονα δεν πρέπει να τον φοβόμαστε, είναι πολλά τα κέρδη, αποκλείεται να μην ολοκληρωθεί στην ώρα του και η κοινοπραξία δουλεύει πλέον στο φουλ.
Λέω τώρα εγώ ... μήπως τα XP που πήγε να βάλει, δεν ήταν "και τόσο" XP;![]()
τι να πει κανεις....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας έλειψα;
Λοιπόόόν, το συστηματάκι δεν κάνει τα αντίγραφα ασφαλείας. Δοκίμασα και από τη σημαιούλα κάτω δεξιά (win 7) και με τον κλασσικό τρόπο. Μου λέει είτε να βάλω κάποιο αποθηκευτικό μέσο (ενώ του έχω βάλει καινούριο dvd) ή λέει πως απέτυχε η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
Καμία ιδέα για το τι να κάνω; Μου έμεινε άλλο ένα dvd.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Χρειάζεται να βάλω σε zip κάποια αρχεία και κάνω δεξί κλίκ αλλά δεν μου γίνεται γιατί μου εμφανίζει αυτό το παράθυρο...
View attachment 34280

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μηπως δεν χωραει στο dvd η εικονα του συστηματος?Λοιπόόόν, το συστηματάκι δεν κάνει τα αντίγραφα ασφαλείας. Δοκίμασα και από τη σημαιούλα κάτω δεξιά (win 7) και με τον κλασσικό τρόπο. Μου λέει είτε να βάλω κάποιο αποθηκευτικό μέσο (ενώ του έχω βάλει καινούριο dvd) ή λέει πως απέτυχε η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
Καμία ιδέα για το τι να κάνω; Μου έμεινε άλλο ένα dvd.
τι μεγεθος εχει το backup αρχειο..ποσο μεγεθος το dvd...?4.7gb το απλο dvd εχει..
Noisette
Περιβόητο μέλος

Πώς βλέπω το μέγεθος;μηπως δεν χωραει στο dvd η εικονα του συστηματος?
τι μεγεθος εχει το backup αρχειο..ποσο μεγεθος το dvd...?4.7gb το απλο dvd εχει..

@ Μάρω
κατέβασε άλλη έκδοση.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ή 7zip , ή Izarc
που ειναι τα καλυτερα free αναλογα που υπαρχουν.. το πρωτο πιο απλο,,το δευτερο πιο φιλικο στο χρηστη με εικονιτσες,κλπ..και (απο)συμπιεζουν τα παντα..οποτε αυτα θα το ανοιξουν σιγουρα.. και παναλαφρα και τα δυο..
μην εμπιστευεσαι το winzip
τι μεγεθος εχει ο δισκος με τα win?Πώς βλέπω το μέγεθος;![]()
το dvd τι μεγεθος εχει?
Noisette
Περιβόητο μέλος

Άγγελε ξέρεις μήπως γιατί μου βγάζει σε ακαταλαβίστικα το πρόγραμμα;

Το dvd είναι το απλό.
Edit:
Μάλλον εννοείς το φάκελο windows μέσα στο C.
Mέγεθος 17,6 Gb
Μέγεθος στο δίσκο 17,8 Gb.
Τι μπορώ να κάνω; Θέλω να βγει το κόκκινο ''χ'' κάτω στη σημαιούλα. (Μα πώς τα εξηγώ έτσι;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Το dvd είναι το απλό.
4.7gb ..δηλαδη...
σου φαινεται δυνατο να χωρεσει τα μεγεθη στο δισκο που λες?

Άγγελε ξέρεις μήπως γιατί μου βγάζει σε ακαταλαβίστικα το πρόγραμμα;
σαν ιερογλυφικα-κινεζικα?

μακαρι να ξερα..εμενα μου τα βγαζει παντως συνηθως οταν ειναι ενα προγραμμα στα ελληνικα και δεν μπορουν να εμφανιστουν σωστα λογω πχ αγγλικου λειτουργικου πχ..

Τhanks.
moonlight
Διάσημο μέλος

Κοίτα και εδώ.
moonlight
Διάσημο μέλος

Δοκίμασέ το αν θες, δεν ξέρω τι διαφορά έχει με έναν νέο λογαριασμό. Βασικά λέει:
View attachment 34318
moonlight
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

ΟΧΙ! ΜΗΝ ενεργοποιήσεις το Guest account. Καλύτερα φτιάξε εσύ ένα δικό σου και άμα ποτέ χρειαστεί κάποιος άλλος του φτιάχνεις επί τόπου ένα δικό του. Το guest account γενικά εγίρει κάποια θέματα ασφαλείας καθώς τρέχει με κάποια "elevated privileges" για να κάνει κάποιος μια δουλειά χωρίς να έχει user account.α εδω μου εχει τον δικο μου λογαριασμο και λεει και διπλα λογιαριασμος φιλοξενουμενων. να βαλω κωδικο στον δικο μου και να ενεργοποιησω και τον λογαριασμο για τους φιλοξενουμενους?
Βάλε password στο δικό σου και άμα χρειάζονται κι άλλοι το πισί σου φτιάξε τους accounts.
moonlight
Διάσημο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Μετά δημιουργείς Νέο λογαριασμό, απλά πρόσεξε στο νέο να μη δώσεις δικαιώματα διαχειριστή, αλλά να είναι "δευτερεύων" απλός user.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.