gademis
Τιμώμενο Μέλος

Όμως, γι' αυτό δεν χρειάζεται το open-office (writer);;![]()
Όχι, αν και δεν υπάρχει λόγος να μήν έχεις openoffice.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δε θα σου πει τίποτα η Microsoft, αν έχεις και το open-office μαζίεσυ το εχεις μαζι με το office?

Άγγελος
Επιφανές μέλος

απλα προσφερει κατι παραπανω να εχεις το openoffice ενω εχεις ηδη το office?
το σκεφτομαι..
ανοιγει docx πχ?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εσύ τι λες; Τζάμπα οι κυβερνητικές υπηρεσίες της Δανίας άλλαξαν σε OpenOffice; (link)απλα προσφερει κατι παραπανω να εχεις το openoffice ενω εχεις ηδη το office?
Μόνο οι δικοί μας οι έξυπνοι συνεχίζουν να δίνουν εκατομμύρια στην Microsoft. Και θέλουν και να μειώσουν και το έλλειμα.
Φυσικά και ανοίγει.ανοιγει docx πχ?
Βασικά, το OpenOffice τα ανοίγει όλα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργο, πώς κάνω αναβάθμιση τον firefox στo Ubuntu 9.04 (το ξέρω ότι χρειάζεται αναβάθμιση

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αυτός νομίζω δεν γίνεται αυτόματα, έτσι; :/Γιώργο, πώς κάνω αναβάθμιση τον firefox στo Ubuntu 9.04 (το ξέρω ότι χρειάζεται αναβάθμιση)
Νομίζω πρέπει να γράψεις (σε terminal):
$ apt-get install firefox-3.5
Αν βρεις firefox-3.6 βάλε αυτό, αλλά νομίζω δεν έχει.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν πολυκατάλαβα αυτό που είπες. Τέλος πάντων, θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Opera

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Τι σου εμφανίζει; Paste την έξοδο.Δεν γίνεται, όχι![]()
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Λάθος διατύπωσηΤι σου εμφανίζει; Paste την έξοδο.

Δεν γίνεται. όχιΑρχική Δημοσίευση από Γιώργος:Αυτός νομίζω δεν γίνεται αυτόματα, έτσι; :/

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος από τον παραπάνω;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ξέρεις τι είναι το τερματικό; Το άνοιξες; Έγραψες αυτό που σου 'πα; Αν ναι, τι σου έβγαλε;
fockos
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εμ..αυτα λεμε..Aνοίγουν doc, docx αλλά με προβλήματα. Αν δημιουργήσεις το doc απο το openoffice δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν πας να ανοίξεις ένα doc που έχει δημιουργήθεί από οffice τότε υπάρχουν κάποια εκνευριστικά προβληματάκια στην εμφάνιση εκτός αν έγινα θεαματικές αλλάγες από τότε που τα έσβησα.
παλι εχουμε ασυννενοησιες microsoft με ελευθερους..
ειπα και εγω,τοσο τελεια θα ηταν η συνυπαρξη..
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ok, μόλις μπω από το ubuntu θα σου πω τι έγινεΜα ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο "εύκολος" τρόπος (δηλαδή να έχει τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ βήματα).
Ξέρεις τι είναι το τερματικό; Το άνοιξες; Έγραψες αυτό που σου 'πα; Αν ναι, τι σου έβγαλε;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ναιτο doc ή docx απο το openoffice ανοιγει κανονικα απο το office?

Εκτός αν έχεις γράψει το κείμενο, με γραμματοσειρά που δεν υπάρχει στο MS office, οπότε η Microsoft θα το μετατρέψει σε μία πιο εφάμιλλη με το MS office

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ωραιο ελαφρυ.αλλα τα doc docx με πινακες στατιστικης κλπ,,εβγαλε σπασμενα γραμματα...ολα τα αλλα τα ανοιξε καλα..
ε,,νταξει,,κατα αλλα μου αρεσει που εχει μια μονο συντομευση.
και πολυ ελαφρυ..σαν πιο απλη εκδοση σε interface απο το office 2010,,μοιαζει με office 2003..
απλοτητα..ενδιαφερον..
δεν εχει save as docx ..εδω μου λεγατε οτι ανοιγει και δημιουργει τα παντα..

βλεπω οτι ειναι δυσκολο,,εως αδυνατο αυτο..
βασικα βλεπω οτι η συνεργασια συνυπαρξη των προτυπων αρχειων ειναι δυσκολη..
παντως το office 2010 αποπνεει μια συγχρονίλα

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τι να κανω τωρα?απο το bios εβαλα "none" το καναλι του δευτερου δισκου,,και παλι τον ειδε το λειτουργικο και ειχα αργη εκκινηση..
οι 500αρηδες σατα δισκοι wd ,seagate ειναι στο ιδιο καλωδιο sata ρευματος(χωρις επεκταση ,εκαρχης του 550w τροφοδοτικου), και master και οι δυο σε διαφορετικα καναλια,οπως δειχνει το bios.
λετε να φταιει το ρευμα ή τα δεδομενα?
ειναι φυσιολογικο ?
να τον βγαλω και να τον κανω εξωτερικο ?
μπορω να κατεβασω τις στροφες του ενος δισκου απο τα windows οπως διαβασα καπου?θα βοηθησει καπως αυτο?
ακουω προτασεις..
Noisette
Περιβόητο μέλος

πρώτο πρόβλημα του χρόνου is here

Δεν αναγνωρίζονται οι υπότιτλοι που κατεβάζω. Γιατί; Στο laptop (vista) όλα κυλούσαν καλά ενώ στο pc (windows 7) δεν αναγνωρίζονται. Εμφανίζονται σε μία γλώσσα αλαμπουρνέζικη. Τι φταίει;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Δεν το έφτιαξα εγώ, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και έφτιαξε, αλλά ψάξε στις ρυθμίσεις του προγράμματος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.