Giovanna
Επιφανές μέλος

εχει 2 usb θυρες πισω στο tower και η μια εσπασε.
δυστυχως, δια μαγειας, δε λειτουργει ουτε η αλλη.
αυτο εχει ως συνεπεια, να μη λειτουργει το ασυρματο ποντικι/πληκτρολογιο του, εφοσον συνδεεται με usb αλλα ουτε και ενα πραγματακι που το συνδεω με την αλλη εξοδο και βγαζει 4 εξοδους usb.
συνεπως, δεν μπορω να χρησιμοποιησω το πισι.
τα αρχεια που εχω μεσα δεν τα χρειαζομαι τωρα, αλλα θα τα χρειαστω αμεσα.
το desktop ειναι σε δικτυο με το laptop αλλα για να λειτουργησει προφανως πρεπει να ναι ανοιχτο και να εχω πληκτρολογησει και κωδικο ασφαλειας (δλδ χρειαζομαι πληκτρολογιο οπωςδηποτε)...
τι μου προτεινετε να κανω?
το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να βρω απο καπου ενσυρματο, παλιο πληκτρολογιο και ποντικι που δε συνδερονται με usb αλλα με εκεινο το στρογγυλακι...
απο την αλλη ειναι τελειως πεταμενα λεφτα, οσα και να ναι...
μηπως να παω κατευθειαν για αναβαθμιση / νεα αγορα?
τι προτεινετε? ΣΟΣ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δες το σαν να παίρνεις backup εξοπλισμό. Δεν 'ναι πεταμένα λεφτά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

δεν υπαρχει αλλη λυση ε?
λετε να επισκευαζεται? η να μπορει καπως να προστεθει εστω μια usb?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά αν εγώ τα 'χα άμεση ανάγκη θα πήγαινα αύριο πρωί-πρωί (μιας και σήμερα είναι κλειστά, νομίζω) για αγορά ενσύρματου πληκτρολογίου - ποντικιού. Είναι μακράν η πιο γρήγορη λύση.
Άλλωστε δες το ότι αγοράζεις κι εξοπλισμό για περιπτώσεις που χαλάνε τα ασύρματα.
Giovanna
Επιφανές μέλος

ναι, αυτη ειναι η λυση αλλα ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΤΕΣ πεταξα ακριβως αυτα που τωρα χρειαζομαι.. οποτε τα κλαιω λιγο γιατι θα ναι τελειως πεταμενα λεφτα

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

ποιος εχει κιμπορντ και ποντικι ενσυρματα, παλια, που δεν τα θελει?

Hunter
Περιβόητο μέλος

παρε με τηλεφωνο αυριο, εχω εγω πολλα και περρισευουνναι κι εγω αυτο σκεφτηκα.
ποιος εχει κιμπορντ και ποντικι ενσυρματα, παλια, που δεν τα θελει?![]()
Giovanna
Επιφανές μέλος

merci beaucoup, θα σε παρω αυριο!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Giovanna
Επιφανές μέλος

δες το πρωτο ποστ μου.
στη μια εχω ποντικι και πληκτρολογιο, στην αλλη hub.
και οι δυο χαλασμενες. τα γραφω και παραπανω

Giovanna
Επιφανές μέλος

ψαχνω μερικες μερες να το κανω, αλλα δε ξερω πως.
θελω καθε που ανοιγω το πισι και ανοιγω firefox, να ανοιγουν αυτοματα 5 Tabs τα οποια θα ειναι πχ, το ενα Mail, Το αλλο in.gr, κλπ κλπ... δηλαδη προεπιλεγμενες τοποθεσιες.
γινεται αυτο? ξερετε πως?
Hunter
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

πα να το κανω τώρα!
το κανα, ωραιαααα!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

The installshield engine (iKernel.exe) could not be launched. Access is denied.
Googleαρα το error message, βρήκα κάτι "λύσεις", όπως στο
https://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q110719
Αλλά
- Δεν καταλαβαίνω τι είναι ακριβώς αυτά (
), αν μπορούσε κάποιος με 2 λόγια να μου πει γιατί δεν κατάλαβα.
- Τι απ' όλα αυτά πρέπει να κάνω;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108379
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν το 'χω το Local Users & Groups.Δοκίμασε την πιο απλή λύση για αρχή
https://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108379

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δοκίμασες καμία από τις άλλες λύσεις;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αντιμετωπίζω δύο διαφορετικά προβλήματα με τους browsers μου
με τον ΙΕ7, ξαφνικά δε μπορούμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να γυρίσουμε τη γλώσσα στα Ελληνικά! Δε γυρνάει με τίποτα... μόνο αγγλικά δέχεται, και δεν γυρνάει ούτε "Χειροκίνητα" με το κουμπάκι της γλωσας που υπάρχει κάτω στην μπάρα
με τον FF 2.00.11 δεν μπορώ για κάποιο λόγο να εγκαταστήσω την εφαρμογή για την Ελληνική Ορθογραφία.
Εχει δεχτεί μια χαρά την Αγγλική, αλλά με την Ελληνική τίποτα (γιαυτό και τελευταίως βλέπετε όσοι ξέρετε ορθογραφία ότι κάνω λάθη

any ideas?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.