Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:22 Ο Melkon έγραψε: #321 13-02-08 21:22 μπα να τον προσεχεις και δεν τον πολυκουνας δεν κανει τπτ>αυτο τολεω γιατι μαι φορα εχει παρει εναν ενας θειος και το κουνουσαμε το pc την ωρα που δουλευε και την δευτερη μερα τεζα ο δυτικος ψηφιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:52 Ο Anarki έγραψε: #322 13-02-08 21:52 Ε αυτό ισχύει γενικά, δεν το κουνάς όταν δουλεύει . Άντε να γίνουν πιο προσιτοί οι SSD δίσκοι να μην έχουμε τέτοια προβλήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:14 Ο Melkon έγραψε: #323 13-02-08 22:14 Λοιπον νατα μας νατα μας ανεβηκαν οι φοτο Εξωτερικη οψη του κουτιου Απο μεσα μετα αφου εγω βαλει τα stand offs για την mobo και το PSU Η mobo βιδωμενη με τον 8400 αλλη αποψη Ενα πρωτο cable management Τελικο cable management απο μπροστα(καποια καλωδια μπηκαν τοσο χυμα διοτι στην αρχη που τα ειχα περασει μια χαρα απο πισω δεν εκλεινε το καπακι και αναγκαστηκα να τα παω εκει!) Cable management απο πισω (που δεν ειναι ετσι διοτι αλαξε για τον απο πανω λογο) Μια ωραια αποψη την motherboard Τελος(my workbench) *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Ο Anarki έγραψε: #324 13-02-08 22:21 Έχει σε ωραία θέση το τροφοδοτικό αυτό το κουτί, δεν ξέρω κατά πόσο είναι βολικό με τα καλώδια αλλά σίγουρα είναι καλύτερα απο άποψης airflow. Αρχική Δημοσίευση από Melkon: *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Click για ανάπτυξη... Αυτό έλειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:25 Ο Melkon έγραψε: #325 13-02-08 22:25 Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Edit:η θεση του τροφοδοτικου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ βολικη τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:27 Ο Anarki έγραψε: #326 13-02-08 22:27 Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Melkon έγραψε: #327 13-02-08 22:35 ενταξει το θεμα ειναι να το αγαπας το ολο θεμα εγω δλδ σημερα το παλευα απο τις 11,30 μεχρι τις 5 (αλλα το τελειωσα και εναι GG) αλλα τωρα λεω και ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:44 Ο Anarki έγραψε: #328 13-02-08 22:44 Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα να τον προσεχεις και δεν τον πολυκουνας δεν κανει τπτ>αυτο τολεω γιατι μαι φορα εχει παρει εναν ενας θειος και το κουνουσαμε το pc την ωρα που δουλευε και την δευτερη μερα τεζα ο δυτικος ψηφιακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:52 Ο Anarki έγραψε: #322 13-02-08 21:52 Ε αυτό ισχύει γενικά, δεν το κουνάς όταν δουλεύει . Άντε να γίνουν πιο προσιτοί οι SSD δίσκοι να μην έχουμε τέτοια προβλήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:14 Ο Melkon έγραψε: #323 13-02-08 22:14 Λοιπον νατα μας νατα μας ανεβηκαν οι φοτο Εξωτερικη οψη του κουτιου Απο μεσα μετα αφου εγω βαλει τα stand offs για την mobo και το PSU Η mobo βιδωμενη με τον 8400 αλλη αποψη Ενα πρωτο cable management Τελικο cable management απο μπροστα(καποια καλωδια μπηκαν τοσο χυμα διοτι στην αρχη που τα ειχα περασει μια χαρα απο πισω δεν εκλεινε το καπακι και αναγκαστηκα να τα παω εκει!) Cable management απο πισω (που δεν ειναι ετσι διοτι αλαξε για τον απο πανω λογο) Μια ωραια αποψη την motherboard Τελος(my workbench) *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Ο Anarki έγραψε: #324 13-02-08 22:21 Έχει σε ωραία θέση το τροφοδοτικό αυτό το κουτί, δεν ξέρω κατά πόσο είναι βολικό με τα καλώδια αλλά σίγουρα είναι καλύτερα απο άποψης airflow. Αρχική Δημοσίευση από Melkon: *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Click για ανάπτυξη... Αυτό έλειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:25 Ο Melkon έγραψε: #325 13-02-08 22:25 Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Edit:η θεση του τροφοδοτικου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ βολικη τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:27 Ο Anarki έγραψε: #326 13-02-08 22:27 Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Melkon έγραψε: #327 13-02-08 22:35 ενταξει το θεμα ειναι να το αγαπας το ολο θεμα εγω δλδ σημερα το παλευα απο τις 11,30 μεχρι τις 5 (αλλα το τελειωσα και εναι GG) αλλα τωρα λεω και ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:44 Ο Anarki έγραψε: #328 13-02-08 22:44 Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε αυτό ισχύει γενικά, δεν το κουνάς όταν δουλεύει . Άντε να γίνουν πιο προσιτοί οι SSD δίσκοι να μην έχουμε τέτοια προβλήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:14 Ο Melkon έγραψε: #323 13-02-08 22:14 Λοιπον νατα μας νατα μας ανεβηκαν οι φοτο Εξωτερικη οψη του κουτιου Απο μεσα μετα αφου εγω βαλει τα stand offs για την mobo και το PSU Η mobo βιδωμενη με τον 8400 αλλη αποψη Ενα πρωτο cable management Τελικο cable management απο μπροστα(καποια καλωδια μπηκαν τοσο χυμα διοτι στην αρχη που τα ειχα περασει μια χαρα απο πισω δεν εκλεινε το καπακι και αναγκαστηκα να τα παω εκει!) Cable management απο πισω (που δεν ειναι ετσι διοτι αλαξε για τον απο πανω λογο) Μια ωραια αποψη την motherboard Τελος(my workbench) *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Ο Anarki έγραψε: #324 13-02-08 22:21 Έχει σε ωραία θέση το τροφοδοτικό αυτό το κουτί, δεν ξέρω κατά πόσο είναι βολικό με τα καλώδια αλλά σίγουρα είναι καλύτερα απο άποψης airflow. Αρχική Δημοσίευση από Melkon: *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Click για ανάπτυξη... Αυτό έλειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:25 Ο Melkon έγραψε: #325 13-02-08 22:25 Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Edit:η θεση του τροφοδοτικου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ βολικη τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:27 Ο Anarki έγραψε: #326 13-02-08 22:27 Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Melkon έγραψε: #327 13-02-08 22:35 ενταξει το θεμα ειναι να το αγαπας το ολο θεμα εγω δλδ σημερα το παλευα απο τις 11,30 μεχρι τις 5 (αλλα το τελειωσα και εναι GG) αλλα τωρα λεω και ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:44 Ο Anarki έγραψε: #328 13-02-08 22:44 Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον νατα μας νατα μας ανεβηκαν οι φοτο Εξωτερικη οψη του κουτιου Απο μεσα μετα αφου εγω βαλει τα stand offs για την mobo και το PSU Η mobo βιδωμενη με τον 8400 αλλη αποψη Ενα πρωτο cable management Τελικο cable management απο μπροστα(καποια καλωδια μπηκαν τοσο χυμα διοτι στην αρχη που τα ειχα περασει μια χαρα απο πισω δεν εκλεινε το καπακι και αναγκαστηκα να τα παω εκει!) Cable management απο πισω (που δεν ειναι ετσι διοτι αλαξε για τον απο πανω λογο) Μια ωραια αποψη την motherboard Τελος(my workbench) *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:21 Ο Anarki έγραψε: #324 13-02-08 22:21 Έχει σε ωραία θέση το τροφοδοτικό αυτό το κουτί, δεν ξέρω κατά πόσο είναι βολικό με τα καλώδια αλλά σίγουρα είναι καλύτερα απο άποψης airflow. Αρχική Δημοσίευση από Melkon: *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Click για ανάπτυξη... Αυτό έλειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:25 Ο Melkon έγραψε: #325 13-02-08 22:25 Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Edit:η θεση του τροφοδοτικου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ βολικη τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:27 Ο Anarki έγραψε: #326 13-02-08 22:27 Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Melkon έγραψε: #327 13-02-08 22:35 ενταξει το θεμα ειναι να το αγαπας το ολο θεμα εγω δλδ σημερα το παλευα απο τις 11,30 μεχρι τις 5 (αλλα το τελειωσα και εναι GG) αλλα τωρα λεω και ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:44 Ο Anarki έγραψε: #328 13-02-08 22:44 Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει σε ωραία θέση το τροφοδοτικό αυτό το κουτί, δεν ξέρω κατά πόσο είναι βολικό με τα καλώδια αλλά σίγουρα είναι καλύτερα απο άποψης airflow. Αρχική Δημοσίευση από Melkon: *υποψην για την δουλεια που εκανα στον φιλο μου δεν πηρα χρηματα! Click για ανάπτυξη... Αυτό έλειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:25 Ο Melkon έγραψε: #325 13-02-08 22:25 Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Edit:η θεση του τροφοδοτικου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ βολικη τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:27 Ο Anarki έγραψε: #326 13-02-08 22:27 Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Melkon έγραψε: #327 13-02-08 22:35 ενταξει το θεμα ειναι να το αγαπας το ολο θεμα εγω δλδ σημερα το παλευα απο τις 11,30 μεχρι τις 5 (αλλα το τελειωσα και εναι GG) αλλα τωρα λεω και ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:44 Ο Anarki έγραψε: #328 13-02-08 22:44 Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Edit:η θεση του τροφοδοτικου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ βολικη τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:27 Ο Anarki έγραψε: #326 13-02-08 22:27 Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Melkon έγραψε: #327 13-02-08 22:35 ενταξει το θεμα ειναι να το αγαπας το ολο θεμα εγω δλδ σημερα το παλευα απο τις 11,30 μεχρι τις 5 (αλλα το τελειωσα και εναι GG) αλλα τωρα λεω και ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:44 Ο Anarki έγραψε: #328 13-02-08 22:44 Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Melkon έγραψε: #327 13-02-08 22:35 ενταξει το θεμα ειναι να το αγαπας το ολο θεμα εγω δλδ σημερα το παλευα απο τις 11,30 μεχρι τις 5 (αλλα το τελειωσα και εναι GG) αλλα τωρα λεω και ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:44 Ο Anarki έγραψε: #328 13-02-08 22:44 Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενταξει το θεμα ειναι να το αγαπας το ολο θεμα εγω δλδ σημερα το παλευα απο τις 11,30 μεχρι τις 5 (αλλα το τελειωσα και εναι GG) αλλα τωρα λεω και ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:44 Ο Anarki έγραψε: #328 13-02-08 22:44 Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι, ωραίο είναι να το κάνεις μόνος σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο D|m|tr| έγραψε: #329 13-02-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Πιστευω πως δεν ξερεις ποσα θα επαιρνε ενας τεχνικος για την δουλεια που εκανα και ολη την δουλεια και την μελετη που εκανα προσωπικα για το hw κτλπ! Click για ανάπτυξη... Ε τώρα και 'συ, για φίλους (πρόσεξε με όμως, ΦΙΛΟΥΣ και όχι "φιλους" ) ούτε καν τα σκεφτόμαστε αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ξέρω και είναι τραγικά τα ποσά που ζητάνε για τόσο απλές δουλειές, κορόιδα ψάχνουν (και τα βρίσκουν δυστυχώς). Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Πόσα λεφτά παίρνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Ο Anarki έγραψε: #330 13-02-08 22:49 Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:50 Ο D|m|tr| έγραψε: #331 13-02-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ο,τι του κατέβει ζητάει ο καθένας, έχω ακούσει και 40 ευρώ απλά για τον έλεγχο, χωρίς να έχει βρει καν τι πρόβλημα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... :wow::wow::wow::wow: Ο,τι να 'ναι πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Melkon έγραψε: #332 13-02-08 22:52 κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλα εγω εδω εχω ακουσει χειροτερα κατι σαν 50 ευρα για να σου βαλει μια καρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:40 Ο Ηλίας έγραψε: #333 13-02-08 23:40 Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω σήμερα τον ξεσκόνισα με αφορμή την προσθήκη RAΜ και PSU. Σκέφτομαι να του βάλω και μία κάρτα γραφικών ακόμα αλλά αυτά το καλοκαίρι που θα υπάρχει και ο παράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Ο D|m|tr| έγραψε: #334 15-02-08 19:58 Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλε ποιο είναι αυτό το κουτί; Ψήνομαι να πάρω και δείχνει καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:23 Ο Melkon έγραψε: #335 15-02-08 22:23 Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Coolermaster Cosmos Rc-1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Ο D|m|tr| έγραψε: #336 16-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melkon: Coolermaster Cosmos Rc-1000 Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ίδια, όποτε λέω να πάρω case βλέπω τις τιμές για ένα καλό και λέω να πάρω κάποιο άλλο κομμάτι hardware με τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι οτι παίρνοντας "άλλα" κομμάτια hardware δεν χωράνε στο κουτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Ο Anarki έγραψε: #337 16-02-08 15:35 Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί 2. Τροφοδοτικό 3. Μητρική για σταθερό και αξιόπιστο σύστημα και σε οθόνη για υγιή μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lagiator Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:02 Ο lagiator έγραψε: #338 16-02-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν τσιγκουνευόμαστε σε: 1. Κουτί Click για ανάπτυξη... Ξανά πες το! Μισή ώρα έφαγα χτες για να συνδέσω έναν δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalis-det Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:29 Ο mixalis-det: #339 20-02-08 16:29 Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αγόρασα σχετικά πρόσφατα ένα laptop για τη σχολή μου (ξέρετε τώρα για εργασίες κτλ. που χρειάζονται μεταφορά στους καθηγητές σε real time αλλά και για προσωπική χρήση). Το πρόβλημα τώρα πιο είναι: Είχε προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα τα Windows Vista Home Premium. Ναι όλα ωραία και καλά στην αρχή μέχρι ως ότου είπα να βάλω πάνω κάποιο πρόγραμμα. Τι ήθελα και το έκανα? Δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα ούτε καν κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd-dvd (από αυτά που χρησιμοποιούσα). Το λάμβανε ως ιό!!! Anyway, ήμουν στη φάση «Να τα καινούρια windows» και έκανα υπομονή… Μέχρι που είδα ότι το pc μου δεν τα άντεχε πλέον ειδικά όταν το έβαζα στο internet. Και είπα άντε μου στο καλό και έβαλα τα Windows Χp σε partition με συνεργασία τα Linux Mandriva 2007. Προς έκπληξή μου τα Linux αναγνώριζαν το 90% των συσκεών(κάρτα γραφικών κτλ) ενώ τα Xp τίποτα. Ok πήρα τους drivers από τα Vista και δεν ταίριαζε κανείς. Μετά από μια διεξοδική έρευνα στο καλό μας internet βρήκα ¨’παράνομους’ drivers για τα Xp όπου και δουλεύουν επίσης το 90% των συσκευών. Το Wi fi και το Lan χαμπάρι όπως και στα Mandriva. Τι να κάνω? Το μοντέλο είναι το Sony Vaio VGN-N21E. Η Vaio υποστηρίζει μόνο Vista τα οποία δεν τα θέλω. Δεν τα σηκώνει το pc με 1Gb Ram. Mόνο τα Vista πιάνουν τα 800Mb τι να βάλω από εκεί και πέρα…Θα πάει σαν χελώνα!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα και τι έγινε? Μια συσκευή δεν λειτουργεί. Έλα μου ντε που στο σπίτι έχω πλέον ασύρματο δίκτυο…? Sos εκπέμπω Sos!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:50 Ο Bill έγραψε: #340 20-02-08 16:50 Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για windows bβήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ. Αυτό που προτείνεται είναι να χρησιμοποιήσεις προεγκατεστημένους drivers και utilities από τη σειρά N11 της Vaio. Για μαντριβα θελω να το κοιταξω λιγο ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.