Άγγελος
Επιφανές μέλος

κανε ανασυγκροτηση δισκου
κανε ενα full καθαρισμα και βελτιωση με αυτο
και γω το κανω και τρεχει ο υπολογιστης σφαιρα.. ασφαλεσταστο και τσαμπα..
θερμοκρασιες ειδες καθολου?
δες τες με αυτο εδω ουτε εγκατασταση δεν θελει.. μηπως δεν ακουμπαει καλα η ψυκτρα στον επεξεργαστη ή τιποτε αλλο.
οταν κολλαει πολυ,,δες τις θερμοκρασιες..αν ανεβαινουν
αλλιως φορματ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Βάζεις linux.Ούτε να το σκέφτεσαι!Next choice is...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Φταίει λίγο η έκδοσηΑυτό που καταρρέει τόσο ο flash..., είναι απίστευτο...

Λύση: Αν έχουμε τους καινούργιους browsers(opera 10.60+, firefox 4.0, google chrome, Internet explorer 9) και μας καταρρέει το flash συχνά, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία html5 στο youtube, ώστε να βλέπουμε τα video, που θέλουμε. Για ενεργοποίηση, πηγαίνουμε εδώ και πατάμε "είσοδος στη δοκιμή του html5 (=join html5 trial)". Το μόνο που θέλουμε όμως, είναι ο υπολογιστής μας να έχει καλές επιδόσεις.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Tον firefox 4.0 έχω.
Υπάρχει κάποιος browser που να μοιάζει με τον firefox;
Να σου πω, jj!, δεν πειράζει, θα πορευτώ ως έχει. Απλά, τον πόνο μου είπα.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

οταν εχεις ανοιχτο τον firefox κανε cntrl alt delete και δες,,τρεχει καποιο
plugin-container.exe?
βαλε about:config
στον firefox και πατα ipc στο ψαξιμο
εκει κανε με διπλοπατημα ή δεξι κλικ ολα τα true false και αν σου κρασαρει ο flash ξανα να μου γραψεις

εγω το εκανα και ολα τρεχουν γρηγοροτερα,,και ποτέ κρασαρισμα..
jj!
Τιμώμενο Μέλος

O flock, άλλα "project discontinued"Καλημέρα.
Tον firefox 4.0 έχω.
Υπάρχει κάποιος browser που να μοιάζει με τον firefox;
Να σου πω, jj!, δεν πειράζει, θα πορευτώ ως έχει. Απλά, τον πόνο μου είπα.Merci beaucoup.

Πάω Άνοιγμα με.. και στις Ιδιότητες αλλά δε μου βγάζει να επιλέξω το Powerpoint παρόλο που κάνω αναζήτηση.
Τα άλλα αρχεία ppt που μου ήρθαν μαζί με αυτό τα ανοίγει μια χαρά, αυτό όχι.
Τι να κάνω πριν σπάσω το pc μου;

Alessandra
Διάσημο μέλος

Δεν κατάλαβα.O flock, άλλα "project discontinued"![]()

Θα τα κάνω όσα μου είπες, δεν μπορώ να υποσχεθώ το πότε...

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ο flock είναι παρόμοιος του firefox, άλλα διακόπηκε η ανάπτυξή του.Δεν κατάλαβα.
Θα τα κάνω όσα μου είπες, δεν μπορώ να υποσχεθώ το πότε...Αφού είμαι τόσο "ανεπρόκοπη", είπα να μη σε ζαλίζω άλλο...
![]()
Κανείς δε με ζαλίζει εμένα, έχω πολλή υπομονή

Guest 986132
Επισκέπτης

Έχω ένα αρχείο ppt το οποίο πάει να μου το ανοίξει με άλλα προγράμματα.
Πάω Άνοιγμα με.. και στις Ιδιότητες αλλά δε μου βγάζει να επιλέξω το Powerpoint παρόλο που κάνω αναζήτηση.
Τα άλλα αρχεία ppt που μου ήρθαν μαζί με αυτό τα ανοίγει μια χαρά, αυτό όχι.
Τι να κάνω πριν σπάσω το pc μου;![]()
Ίσως σου το άνοιγε, αν άλλαζες την επέκταση του αρχείου σε .pps
Alessandra
Διάσημο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Φτιάχνοντας μία διαδραστική-πολυμεσική (ή όπως θετε πείτε τη) με το adobe flash, και σε κάποια στιγμή έπρεπε να βάλω γλώσσα για να λειτουργήσει το κουμπί. Αλλά μας έβγαλε TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference και ούτε ο καθηγητής μου μπορούσε να δει τι λείπει. Έψαξα και σε forums για αυτό το πρόβλημα και διάβασα ότι θα έπρεπε να κάνω ένα κενό frame πριν την "loaded swf". Το κάναμε και δεν λειτούργησε.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή τι μπορούμε να κάνουμε τελικά;
O κώδικας που χρησιμοποιήσαμε είναι αυτός.Στο 270 frame υπάρχει το κουμπί και όταν πατηθεί θα πρέπει να πάει στο 271 frame.
stop();
btn_1.addEventListener(MouseEvent.CLICK,spiti1);
function spiti1(event:MouseEvent):void{
gotoAndPlay(271)
}

Έχω το cdburnerxp (κάπως έτσι) και μου λέει δεν έχει δίσκο και τέτοια.
Λίγη help καθώς άρχισα να παραδίδω πνεύμα από την κούραση.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Δεν έχω διάθεση να ψάχνω και όσο για πρόγραμμα θα ψαχτώ όταν έχω χρόνο. (Α ρε εξεταστική!)
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ή απλα αντιγραφη και επικοληση στο cd στον υπολογιστη μου..
και ανοιγεις το cd και πατας εγγραφη των δεδομενων..πανω αριστερα νομιζω..
ο πιο αξιοπιστος τροπος εγραφης..ειναι..με windows
τα xp που εχω εγω γραφουν μονο cd τα win 7 γραφουν και dvd νομιζω..
για win 7 οδηγιες
mastered format ειναι η κοινη εγγραφη απο ότι καταλαβα.

Thanks!

(Πόσο άσχετη φαίνομαι Θεέ μου!)
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Πληροφοριακά, και ο windows media player μπορεί να γράψει CD τραγουδιών, άλλα δεν είναι της παρούσης

Είμαι καλυμμένη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.