akis95
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

εδω δινει λυση..υπαρχει backup
https://www.ehow.com/how_6120440_rest...y-firefox.html
αγγελε μου εδω μπηκα και μου λεει μια διαδικασια που δεν μπορω να την βρω εγω στο πισι μου. μου λεει πηγαινε start, search, tools etc αλλα εμενα στο start δεν εχω τετοια πραγματα.
εδω ειναι τσαμπα εργαλειο για επαναφορα σβησμενων αρχειων επισης..
το κατεβασα αλλα δεν κανει κατι. δεν ξερω εχω χαθει παλι. δεν εκανα backup γιατι πολυ απλα δεν ειχα ιδεα πως κανουν και τωρα δεν ξερω πως να τα βρω.
πς. θα παω δουλεια τωρα και θα επιστρεψω η ωρα 430. θα ξαναπροσπαθησω με αυτα που μου ειπες αν και δεν τα βρηκα ηδη τα βηματα.

akis95
Δραστήριο μέλος

ναι μετα ανοιγει αλλα δεν το ρρισκαρω οταν ζεσταινεται πολυ τον κλεινωΎστερα ανοίγει κανονικά;
Alessandra
Διάσημο μέλος

Ουσιαστικά κοιτάς την Motherboard αν έχει ελεύθερα SATA pins. Ανοίγεις με το κατσαβιδάκι και βλέπεις.
Ωστόσο, μπορείς υποθέτω να το δεις ΚΑΙ από το BIOS. Μπες και ψαχούλεψε στις ρυθμίσεις, αν έχεις παραπάνω SATA υποδοχές θα σου τις αναφέρει σε status disabled. Θα πρέπει ούτως ή άλλως να πας να τα ενεργοποιήσεις από το BIOS, αν τελικά έχεις και συνδέσεις, οπότε ξεκίνα από εκεί πέρα.
Προσοχή μην κάνεις overclock την CPU σου in the process.![]()
Γιώργο, ευχαριστώ. Ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή είναι SATA. Θα αντικαταστήασω το παλιό IDE dvd writer με ένα νέο SATA. Πρέπει πάλι να κάνω αυτό που ανέφερες, να πάω στο BIOS να το ενεργοποιήσω ή είναι ήδη ενεργοποιημένο; Διότι, όπως καταλαβαίνεις, το ψάξιμο μέσα στο πσ δεν είναι το φόρτε μου...

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Υποθέτω ότι είναι απενεργοποιημένο, αλλιώς θα σου έκανε το PC περίεργους ήχους όταν το ανάβεις - νομίζω.Γιώργο, ευχαριστώ. Ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή είναι SATA. Θα αντικαταστήασω το παλιό IDE dvd writer με ένα νέο SATA. Πρέπει πάλι να κάνω αυτό που ανέφερες, να πάω στο BIOS να το ενεργοποιήσω ή είναι ήδη ενεργοποιημένο; Διότι, όπως καταλαβαίνεις, το ψάξιμο μέσα στο πσ δεν είναι το φόρτε μου...![]()
Μπορείς απλά να το αντικαταστήσεις - για αρχή - και άμα παίξει καλώς. Αν όχι, ψάξε στο BIOS.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα το εβγαλα τωρα το δυτερο γιατι εχει περισσοτερο χωρο για ροη αερα θερμοκρασιες κλπ τωρα το καλοκαιρι ειδικα..
και οντως παιρνει περισσοτερο αερα τωρα το pc και ανοιγει λειτουργει πιο αθορυβα καπως..
όσο πιο λιτο ειναι το pc μεσα,,τοσο καλυτερα θα λειτουργει,,και θα ζεσταινεται φθείρεται λιγοτερο,,λιγοτερα κολληματα κλπ
προτεινω να αφησεις μονο το sata dvd writer..
πρακτικα ποσο συχνα αντιγραφεις αμεσα απο cd σε cd ?το κανεις και μεσω του δισκου..
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ό,τι θες μπορείς να κάνεις, αρκεί να είσαι σίγουρη ότι τα "σηκώνει" το τροφοδοτικό σου.Μπορώ να έχω το παλαιό IDE cd player μαζί με το νέο SATA dvd writer, συνδεδεμένα στον ίδιο πύργο; Μάλλον δεν επηρεάζεται το ένα από το άλλο...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και τωρα καταλαβα και το αδειασα,,και καταλαβα τις κοτσανες που εκανα..
Alessandra εχεις οδηγο δισκετας?εγω τον εβγαλα γιατι ηταν αχρηστος..και τωρα μπαινει αερας απο μπροστα καλυτερα..και δεν μουγκριζει στο αναμμα σβησιμο κλπ
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εκτός απο τα screen cleaning wipes που είχα αλλά μου τέλειωσαν, με τι άλλο μπορώ να καθαρίσω την οθόνη; Αν βάλω αζαξ λετε να πάθει κατι;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Εγώ σου προτείνω να πάρεις ειδικό σπρέι. Τα μαντηλάκια ξεραίνονται με την πάροδο του χρόνου, ενώ το σπρέι θα το έχεις για πολύ καιρό.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Αν τώρα είναι CRT, θα το αντέχει το AZAX![]()
Ok, 好 然后 ...

Bill_1992
Περιβόητο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος

CRT είναι η οθόνη με γυαλί και το μεγάλο όγκο στο πίσω μέρος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Kι επειδή όλοι ξέρουμε το ρητό με τις εικόνες και τις λέξεις...

Ελπίζω ότι δεν έχεις τέτοια οθόνη ακόμα...
Edit: Darn, με προλάβανε...
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Lcd εχω (οκ αυτήν την ηξερα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.