g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Αν πας μεσω πινακα ελεγχου δεν υπαρχει επιλογη να εμφανιζεται το εικονιδιο ηχου στο taskbar;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

"περιοχή ειδοποιήσεων", ενώ κανονικά υπάρχει επιλογή να εμφανίζεται πάντα η ένταση ήχου, η επιλογή αυτή είναι ασπρη και δεν μπορώ να την πατήσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Στον πινακα ελεγχου πηγαινε εκει που λεει για τον ηχο και τις ρυθμισεις του (δεν θυμαμαι πως το λεει ακριβως) . Δηλαδη αν δεν βρηκε κατι στην περιοχη "ιδιότητες γραμμής εργασιών και μενού έναρξης" τοτε πηγαινε να δεις εκει που σου ειπα.
Μηπως εχεις τον driver της καρτας ηχου σου ;
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

drivers? (μα τι λες τωρα; κατι μου λεει μόνο σα λεξη

παντως αλλες φορες που το ανοιγω εμφανίζεται. μια ετσι μια αλλιώς.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Παραξενο , που μια φαινεται και μια οχι. Αλλα θα μου πεις vista ειναι ,οτι θελουν κανουν

Σαν τελευταια επιλογη προτεινω:
1) Αναμενεις μπας και καποιος εχει αντιμετωπισει κατι τετοιο και σε βοηθησει.
2) Βρισκεις το σωστο driver(οδηγο) της καρτας ηχου σου (αν τον εχεις αγορασει τοτε ενδεχεται να ειναι στα cd που ειχες παρει) και τον κανεις ξανα εγκατασταση.
3) Αν ειχες κανει καποια εγκατασταση η οποια επηρεάζει , τοτε την κανεις απεγκατασταση και βλεπεις ή επαναφερεις τον υπολογιστη σε προηγουμενη ημερομηνια (2-3 μερες πριν) . Εκτος και αν προσφατα εχεις κανει μια εγκατασταση την οποια δεν θες να χασεις.
Αυτα θα σκεφτομουν εγω. Με ιδιαιτερη προτιμηση στο (2) και τελευταια το (3). Τωρα ξασου!
θα το ψαξω λιγο ακομα κι αν βρω τιποτα τοτε στελνω...
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει δε πειράζει..έψαξα αρκετά και δε βρήκα τίποτα..δε θα υπάρχει..
Ευχαριστώ πάντως!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχω δυο προβληματα, η τουλαχιστων αυτα εχω εντοπισει μεχρι στιγμης!
Προβλημα πρωτο, εχω ενα wireless desktop της microsoft, μεχρι την Παρασκευη δουλεβε παντα χωρις να χρειαστει connect κλπ. Σημερα που τα ξανασυνδεσα τιποτα... Προσπαθισα να κανω connect, παλι τιποτα... Λεω κατι επαθε το laptop (γιατι μου βγαζει και το δευτερο προβλημα). Δοκιμασα αλλες θυρες, εκανα μερικα restart αλλα ακομα τιποτα. Θεωρισα δεδομενο πως τα επαιξε το laptop, ισως να ηρθε η ωρα για ενα format, οποτε δοκιμασα στο netbook, αλλα παλι τιποτα.
Η μπαταριες ειναι οκ, δεν ειναι εκει το προβλημα... Τι αλλο να κοιταξω;
Προβλημα δευτερο... Δεν ανοιγει ο opera με τιποτα... Τον ανοιγω, δειχνει οτι παει να φορτωσει και ξαφνικα σταματαει. Αν τον ξαναανοιξω μου πεταει σφαλμα οτι καποιος αλλος χρηστης ηδη τον χρησιμοποιει...
Τι εγινε; Επεσε καταρα στο laptop μου;
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και
για το wireless desktop δεν καταλαβ τι ειναι και τι εννοεις..

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

.κανε επαναγκατασταση στον οπερα
και
για το wireless desktop δεν καταλαβ τι ειναι και τι εννοεις..![]()
Ειναι ασυρματο πληκλτρολογιο και ποντικι. Δεν λεει να συνθεθει και να λειτουργεισει, ουτε με το laptop ουτε με το netbook.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Προβλημα πρωτο, εχω ενα wireless desktop της microsoft, μεχρι την Παρασκευη δουλεβε παντα χωρις να χρειαστει connect κλπ. Σημερα που τα ξανασυνδεσα τιποτα... Προσπαθισα να κανω connect, παλι τιποτα... Λεω κατι επαθε το laptop (γιατι μου βγαζει και το δευτερο προβλημα). Δοκιμασα αλλες θυρες, εκανα μερικα restart αλλα ακομα τιποτα. Θεωρισα δεδομενο πως τα επαιξε το laptop, ισως να ηρθε η ωρα για ενα format, οποτε δοκιμασα στο netbook, αλλα παλι τιποτα.
Η μπαταριες ειναι οκ, δεν ειναι εκει το προβλημα... Τι αλλο να κοιταξω;
Δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση τους drivers ή καλύτερα κατέβασε τους τελευταίους από το site της Microsoft.
https://www.microsoft.com/hardware/en-us/downloads
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Με τους πειραματισμους παντος καταφερα να δουλεψει το πληκτρολογιο... Προσπαθισα να κανω ακριβος το ιδιο για να δουλεψει και το mouse αλλα δεν επιασε, εχασα και την συνδεση του πληκτρολογειου. Τελικα καταφερα να ξανα συνδεσω το πληκτρολογειο (που με καιει πιο πολυ) και για mouse εβαλα προς το παρων ενα αλλο.Καποια αλλη στιγμη ισως κοιταξω και για το mouse τι παιζει.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι λειτουργικό έχεις;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχω Vista
Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι λειτουργουσε κανονικοτατα, ξαφνικα το επαθε ολο αυτο...
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάνε και κάνε τους απεγκατάσταση από τον πινακα ελέγχου (αφού το έχεις αποσυνδέσει-δούλεψε με κάποιο άλλο ποντίκι προσωρινά), και μετά από επανεκκίνηση, ξαναβάλε το βύσμα. Λογικά θα πάει να κάνει εγκατάσταση εκ νέου. Αν πει κάπου για να ψάξει online για drivers, άστο να ψάξει
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

όντως δεν έχει αλλά μάλλον είναι ενσωματωμένοι στο λειτουργικό. Δοκίμασε το εξής:
Πάνε και κάνε τους απεγκατάσταση από τον πινακα ελέγχου (αφού το έχεις αποσυνδέσει-δούλεψε με κάποιο άλλο ποντίκι προσωρινά), και μετά από επανεκκίνηση, ξαναβάλε το βύσμα. Λογικά θα πάει να κάνει εγκατάσταση εκ νέου. Αν πει κάπου για να ψάξει online για drivers, άστο να ψάξει
Δεν υπαρχει κατι σχετικο γι ανα κανω απεγκατασταση.
Δεν εχει σημασια ομως μαλλον,ουτος η αλλος χρειαζομουν ενα format και μου εχει βγαλει και αλλα προβληματα, μαλλον θα του κανω ενα το βραδυ να στρωσει!
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.