Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:37 Η Mάιρα έγραψε: #4.441 10-02-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: ή έπιασε σκόνη το laptop σου ή απλά ζεσταίνεται.Έχεις βάση απο κάτω? Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στο κοιτάξει τεχνικός για σιγουριά. Λογικά με καθάρισμα και βάση θα είσαι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... H αλήθεια είναι πως ένα ξεσκονισματάκι το θέλει, μερικές φορές έχω ένα μικρό ανεμηστηράκι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πατα chrome://plugins/ κλικ πανω δεξια..και δες το φλας προσθετο πανω,,το πρωτο ειναι το ενσωματωμενο,,του χρωμ το δευτερο το ξεχωρο flash απενεργοποιησε ενα ,,μηπως κοντραρουν..το πρωτο πχ.. κανε και μια επανεγκατασταση..του χρωμ Click για ανάπτυξη... Τώρα μια χαρά δουλεύει, ήταν του 2002. Γιαυτό προφανώς δεν θα δούλευε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Φεβρουαρίου 2014 Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:42 Ο Zed έγραψε: #4.442 10-02-14 20:42 Πρώτα παίρνεις ένα σεσουάρ για μαλλιά και το φυσάς από κάτω ενώ είναι κλειστό, μήπως φύγουν σκόνες από τα ανεμιστηράκια. Τώρα, κατέβασε το Speccy, τρέξ'το και δες τι θερμοκρασίες βγάζει στον επεξεργαστή, στην μητρική και στην κάρτα γραφικών. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι θέμα της κάρτας γραφικών και σου παγώνει, το είχα πάθει κι εγώ. Αν ήταν θέμα επεξεργαστή, θα έσβηνε από μόνο του. Και φυσικά, αν πάρεις μια βάση με ανεμιστηράκια να το δροσίζει, θα βοηθήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:12 Η Darkness έγραψε: #4.443 10-02-14 23:12 Εγώ που είχα θέματα με σκληρούς κάρτες γραφικών και τα πάντα καλά είμαι σε θερμοκρασία; (5 ώρες ανοικτός σε απλή χρήση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καταγραφή.PNG 133,7 KB · Εμφανίσεις: 247 Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:09 Ο Zed έγραψε: #4.444 11-02-14 01:09 Εφόσον οι θερμοκρασίες είναι κίτρινες κι όχι πορτοκαλί ή κόκκινες, είναι ικανοποιητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:56 Η Darkness έγραψε: #4.445 11-02-14 20:56 Ανακουφιστικό. Έστω. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:13 Η merry poppins: #4.446 14-02-14 23:13 προβλημα σε φορητο υπολογιστη. Συνδεσα καινουργιο φορτιστη στο φορητο και η θηρα τροφοδοτησης του laptop μυρισε καμενο και δε φορτιζει τωρα ενω το pc λειτουργει με τη μπαταρια κανονικα; τι κανω; κ που τον παω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 03:03 Η Ροβερτα έγραψε: #4.447 01-03-14 03:03 Καλησπέρα , συμφορουμίτες !! Αντιμετωπίζω ένα μουσικό προβληματάκι : Έχω αγοράσει μια card reader για να μπορέσω να περάσω τραγούδια της επιλογής μου στο κινητό μου, αλλά παρόλο που καταφέρνω να μετατρέψω τα τραγούδια σε μορφή mp3 ,δεν μπορω να τα περάσω στην card reader και κατ'επέκτασιν στην κάρτα μνήμης που έχω εισάγει μέσα στην card reader ! Μήπως γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα περάσω στο κινητό μου ,απ'την card reader ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 14:12 Ο iJohnnyCash: #4.448 01-03-14 14:12 Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Klaus: ή έπιασε σκόνη το laptop σου ή απλά ζεσταίνεται.Έχεις βάση απο κάτω? Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στο κοιτάξει τεχνικός για σιγουριά. Λογικά με καθάρισμα και βάση θα είσαι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... H αλήθεια είναι πως ένα ξεσκονισματάκι το θέλει, μερικές φορές έχω ένα μικρό ανεμηστηράκι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πατα chrome://plugins/ κλικ πανω δεξια..και δες το φλας προσθετο πανω,,το πρωτο ειναι το ενσωματωμενο,,του χρωμ το δευτερο το ξεχωρο flash απενεργοποιησε ενα ,,μηπως κοντραρουν..το πρωτο πχ.. κανε και μια επανεγκατασταση..του χρωμ Click για ανάπτυξη... Τώρα μια χαρά δουλεύει, ήταν του 2002. Γιαυτό προφανώς δεν θα δούλευε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:42 Ο Zed έγραψε: #4.442 10-02-14 20:42 Πρώτα παίρνεις ένα σεσουάρ για μαλλιά και το φυσάς από κάτω ενώ είναι κλειστό, μήπως φύγουν σκόνες από τα ανεμιστηράκια. Τώρα, κατέβασε το Speccy, τρέξ'το και δες τι θερμοκρασίες βγάζει στον επεξεργαστή, στην μητρική και στην κάρτα γραφικών. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι θέμα της κάρτας γραφικών και σου παγώνει, το είχα πάθει κι εγώ. Αν ήταν θέμα επεξεργαστή, θα έσβηνε από μόνο του. Και φυσικά, αν πάρεις μια βάση με ανεμιστηράκια να το δροσίζει, θα βοηθήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:12 Η Darkness έγραψε: #4.443 10-02-14 23:12 Εγώ που είχα θέματα με σκληρούς κάρτες γραφικών και τα πάντα καλά είμαι σε θερμοκρασία; (5 ώρες ανοικτός σε απλή χρήση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καταγραφή.PNG 133,7 KB · Εμφανίσεις: 247 Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:09 Ο Zed έγραψε: #4.444 11-02-14 01:09 Εφόσον οι θερμοκρασίες είναι κίτρινες κι όχι πορτοκαλί ή κόκκινες, είναι ικανοποιητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:56 Η Darkness έγραψε: #4.445 11-02-14 20:56 Ανακουφιστικό. Έστω. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:13 Η merry poppins: #4.446 14-02-14 23:13 προβλημα σε φορητο υπολογιστη. Συνδεσα καινουργιο φορτιστη στο φορητο και η θηρα τροφοδοτησης του laptop μυρισε καμενο και δε φορτιζει τωρα ενω το pc λειτουργει με τη μπαταρια κανονικα; τι κανω; κ που τον παω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 03:03 Η Ροβερτα έγραψε: #4.447 01-03-14 03:03 Καλησπέρα , συμφορουμίτες !! Αντιμετωπίζω ένα μουσικό προβληματάκι : Έχω αγοράσει μια card reader για να μπορέσω να περάσω τραγούδια της επιλογής μου στο κινητό μου, αλλά παρόλο που καταφέρνω να μετατρέψω τα τραγούδια σε μορφή mp3 ,δεν μπορω να τα περάσω στην card reader και κατ'επέκτασιν στην κάρτα μνήμης που έχω εισάγει μέσα στην card reader ! Μήπως γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα περάσω στο κινητό μου ,απ'την card reader ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 14:12 Ο iJohnnyCash: #4.448 01-03-14 14:12 Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτα παίρνεις ένα σεσουάρ για μαλλιά και το φυσάς από κάτω ενώ είναι κλειστό, μήπως φύγουν σκόνες από τα ανεμιστηράκια. Τώρα, κατέβασε το Speccy, τρέξ'το και δες τι θερμοκρασίες βγάζει στον επεξεργαστή, στην μητρική και στην κάρτα γραφικών. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι θέμα της κάρτας γραφικών και σου παγώνει, το είχα πάθει κι εγώ. Αν ήταν θέμα επεξεργαστή, θα έσβηνε από μόνο του. Και φυσικά, αν πάρεις μια βάση με ανεμιστηράκια να το δροσίζει, θα βοηθήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:12 Η Darkness έγραψε: #4.443 10-02-14 23:12 Εγώ που είχα θέματα με σκληρούς κάρτες γραφικών και τα πάντα καλά είμαι σε θερμοκρασία; (5 ώρες ανοικτός σε απλή χρήση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Καταγραφή.PNG 133,7 KB · Εμφανίσεις: 247 Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:09 Ο Zed έγραψε: #4.444 11-02-14 01:09 Εφόσον οι θερμοκρασίες είναι κίτρινες κι όχι πορτοκαλί ή κόκκινες, είναι ικανοποιητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:56 Η Darkness έγραψε: #4.445 11-02-14 20:56 Ανακουφιστικό. Έστω. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:13 Η merry poppins: #4.446 14-02-14 23:13 προβλημα σε φορητο υπολογιστη. Συνδεσα καινουργιο φορτιστη στο φορητο και η θηρα τροφοδοτησης του laptop μυρισε καμενο και δε φορτιζει τωρα ενω το pc λειτουργει με τη μπαταρια κανονικα; τι κανω; κ που τον παω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 03:03 Η Ροβερτα έγραψε: #4.447 01-03-14 03:03 Καλησπέρα , συμφορουμίτες !! Αντιμετωπίζω ένα μουσικό προβληματάκι : Έχω αγοράσει μια card reader για να μπορέσω να περάσω τραγούδια της επιλογής μου στο κινητό μου, αλλά παρόλο που καταφέρνω να μετατρέψω τα τραγούδια σε μορφή mp3 ,δεν μπορω να τα περάσω στην card reader και κατ'επέκτασιν στην κάρτα μνήμης που έχω εισάγει μέσα στην card reader ! Μήπως γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα περάσω στο κινητό μου ,απ'την card reader ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 14:12 Ο iJohnnyCash: #4.448 01-03-14 14:12 Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ που είχα θέματα με σκληρούς κάρτες γραφικών και τα πάντα καλά είμαι σε θερμοκρασία; (5 ώρες ανοικτός σε απλή χρήση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:09 Ο Zed έγραψε: #4.444 11-02-14 01:09 Εφόσον οι θερμοκρασίες είναι κίτρινες κι όχι πορτοκαλί ή κόκκινες, είναι ικανοποιητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:56 Η Darkness έγραψε: #4.445 11-02-14 20:56 Ανακουφιστικό. Έστω. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:13 Η merry poppins: #4.446 14-02-14 23:13 προβλημα σε φορητο υπολογιστη. Συνδεσα καινουργιο φορτιστη στο φορητο και η θηρα τροφοδοτησης του laptop μυρισε καμενο και δε φορτιζει τωρα ενω το pc λειτουργει με τη μπαταρια κανονικα; τι κανω; κ που τον παω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 03:03 Η Ροβερτα έγραψε: #4.447 01-03-14 03:03 Καλησπέρα , συμφορουμίτες !! Αντιμετωπίζω ένα μουσικό προβληματάκι : Έχω αγοράσει μια card reader για να μπορέσω να περάσω τραγούδια της επιλογής μου στο κινητό μου, αλλά παρόλο που καταφέρνω να μετατρέψω τα τραγούδια σε μορφή mp3 ,δεν μπορω να τα περάσω στην card reader και κατ'επέκτασιν στην κάρτα μνήμης που έχω εισάγει μέσα στην card reader ! Μήπως γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα περάσω στο κινητό μου ,απ'την card reader ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 14:12 Ο iJohnnyCash: #4.448 01-03-14 14:12 Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εφόσον οι θερμοκρασίες είναι κίτρινες κι όχι πορτοκαλί ή κόκκινες, είναι ικανοποιητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:56 Η Darkness έγραψε: #4.445 11-02-14 20:56 Ανακουφιστικό. Έστω. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:13 Η merry poppins: #4.446 14-02-14 23:13 προβλημα σε φορητο υπολογιστη. Συνδεσα καινουργιο φορτιστη στο φορητο και η θηρα τροφοδοτησης του laptop μυρισε καμενο και δε φορτιζει τωρα ενω το pc λειτουργει με τη μπαταρια κανονικα; τι κανω; κ που τον παω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 03:03 Η Ροβερτα έγραψε: #4.447 01-03-14 03:03 Καλησπέρα , συμφορουμίτες !! Αντιμετωπίζω ένα μουσικό προβληματάκι : Έχω αγοράσει μια card reader για να μπορέσω να περάσω τραγούδια της επιλογής μου στο κινητό μου, αλλά παρόλο που καταφέρνω να μετατρέψω τα τραγούδια σε μορφή mp3 ,δεν μπορω να τα περάσω στην card reader και κατ'επέκτασιν στην κάρτα μνήμης που έχω εισάγει μέσα στην card reader ! Μήπως γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα περάσω στο κινητό μου ,απ'την card reader ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 14:12 Ο iJohnnyCash: #4.448 01-03-14 14:12 Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανακουφιστικό. Έστω. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:13 Η merry poppins: #4.446 14-02-14 23:13 προβλημα σε φορητο υπολογιστη. Συνδεσα καινουργιο φορτιστη στο φορητο και η θηρα τροφοδοτησης του laptop μυρισε καμενο και δε φορτιζει τωρα ενω το pc λειτουργει με τη μπαταρια κανονικα; τι κανω; κ που τον παω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 03:03 Η Ροβερτα έγραψε: #4.447 01-03-14 03:03 Καλησπέρα , συμφορουμίτες !! Αντιμετωπίζω ένα μουσικό προβληματάκι : Έχω αγοράσει μια card reader για να μπορέσω να περάσω τραγούδια της επιλογής μου στο κινητό μου, αλλά παρόλο που καταφέρνω να μετατρέψω τα τραγούδια σε μορφή mp3 ,δεν μπορω να τα περάσω στην card reader και κατ'επέκτασιν στην κάρτα μνήμης που έχω εισάγει μέσα στην card reader ! Μήπως γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα περάσω στο κινητό μου ,απ'την card reader ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 14:12 Ο iJohnnyCash: #4.448 01-03-14 14:12 Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προβλημα σε φορητο υπολογιστη. Συνδεσα καινουργιο φορτιστη στο φορητο και η θηρα τροφοδοτησης του laptop μυρισε καμενο και δε φορτιζει τωρα ενω το pc λειτουργει με τη μπαταρια κανονικα; τι κανω; κ που τον παω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 03:03 Η Ροβερτα έγραψε: #4.447 01-03-14 03:03 Καλησπέρα , συμφορουμίτες !! Αντιμετωπίζω ένα μουσικό προβληματάκι : Έχω αγοράσει μια card reader για να μπορέσω να περάσω τραγούδια της επιλογής μου στο κινητό μου, αλλά παρόλο που καταφέρνω να μετατρέψω τα τραγούδια σε μορφή mp3 ,δεν μπορω να τα περάσω στην card reader και κατ'επέκτασιν στην κάρτα μνήμης που έχω εισάγει μέσα στην card reader ! Μήπως γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα περάσω στο κινητό μου ,απ'την card reader ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 14:12 Ο iJohnnyCash: #4.448 01-03-14 14:12 Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα , συμφορουμίτες !! Αντιμετωπίζω ένα μουσικό προβληματάκι : Έχω αγοράσει μια card reader για να μπορέσω να περάσω τραγούδια της επιλογής μου στο κινητό μου, αλλά παρόλο που καταφέρνω να μετατρέψω τα τραγούδια σε μορφή mp3 ,δεν μπορω να τα περάσω στην card reader και κατ'επέκτασιν στην κάρτα μνήμης που έχω εισάγει μέσα στην card reader ! Μήπως γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα περάσω στο κινητό μου ,απ'την card reader ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 14:12 Ο iJohnnyCash: #4.448 01-03-14 14:12 Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 03:44 Η Ροβερτα έγραψε: #4.449 02-03-14 03:44 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Καλησπέρα και σε εσένα! Πιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Σου βγάζει κάποιο μήνυνμα; Από την στιγμή που συνδέσεις το card reader και την μνήμη στον υπολογιστή όλα λειτουργούν σαν usb stick. Απλά κάνεις copy-paste. Πιθάνων να σου ζητήσει την πρώτη φορά να κάνεις φορμάτ την κάρτα αλλά αυτό είναι εύκολο. Καλύτερα να επιλέξεις FAT32 Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση ! Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην οθόνη. Αλλά κάποια τραγούδια τα μετέτρεψα σε μορφή mp3 και μεταφέρθηκαν στις λήψεις μου (στον φάκελο με τα έγγραφά μου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2014 στις 17:48 Ο Klaus έγραψε: #4.450 02-03-14 17:48 όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:55 Η Ροβερτα έγραψε: #4.451 03-03-14 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Klaus: όταν λες ότι δεν μπορείς τι σε εμποδίζει? Βασικά που κολάς? @Πάνο ορισμένες κάρτες θέλουν το σύστημα κατάτμισης που ορίζει το brand του κινητού για να συνεργαστούν που δεν είναι απαραίτητα αυτό που είπες... Click για ανάπτυξη... Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 16:59 Η Darkness έγραψε: #4.452 03-03-14 16:59 Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να κάνω εγκατάσταση του SPSS Statistics 17. Έχει κάτι λεπτομέρειες όσον αφορά στην εγκατάσταση αλλά τώρα δεν τις πετυχαίνω. Το έχω ξανά εγκαταστήσει και περίπου 1 χρόνο πριν μα δεν θυμάμαι τα πάντα. Αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 17:10 Ο Klaus έγραψε: #4.453 03-03-14 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ροβερτα: Μετά την μετατροπή τoυ τραγουδιού σε μορφή mp3 ( στο https://www.youtube-mp3.org/gr ) , και αφού το τραγούδι μεταφερθεί στις λήψεις μου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το περάσω στο κινητό, μέσω της card reader . :/ Click για ανάπτυξη... Βάζεις την κάρτα του κινητού στο card reader για αρχή.. Την αναγνωρίζει ο υπολογιστής ο οποίος θα πει βρέθηκε μία νέα συσκευή κτλ... Πας μετά και από τις λήψεις με αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεις τα αρχεία μέσα στην κάρτα. Αφού τελειώσει η διαδικασία κάνεις ασφαλή κατάργηση όπως και στα φλασάκια και την βάζεις στο κινητό σου, το οποίο πριν την βγάλεις το έκλεισες. Στην εκίνηση θα δει και τα τραγούδια. //off topic Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για βασικό χειρισμό του Η/Υ γιατί στην ηλικία σου και δεδομένου ότι θα έχει και κάποιες απαιτήσεις η σχολή σου πρέπει τέτοια πράγματα που αφορούν χειρισμό αρχείων να τα παίζεις στα δάχτυλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.454 08-03-14 23:17 Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω ενα θεμα μετον ff. Σε αρκετα sites εχει θεμα με τα ενσωματωμενα videos και δεν εμφανιει τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τ μπορ να παιζει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:24 Η τρελή φιλόσοφος: #4.455 20-03-14 16:24 μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μετά απο 5 μήνες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια...........έχω πρόβλημα με την καμερα του λαπτοπ.Η αδερφή μου καταλάθος έκανε απεγκατάσταση του προγράμματος της καμερας του λάπτοπ και έκτοτε ψάχνω ψάχνω να βρω το ίδιο πρόγραμμα για κάμερα που είχα πρώτα και δεν βρίσκω.Χώρια που όσα άκυρα προγράμματα βρήκα και τα εγκατέστησα δεν συνδέονται με το εργαλείο και δεν δουλεύουν.Το προτείνετε να κάνω (εκτος από το να πάρω καινούριο λάπτοπ) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.456 20-03-14 16:32 Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 16:41 Η τρελή φιλόσοφος: #4.457 20-03-14 16:41 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Σιγα μην παρεις καινουργιο λαπτοπ. Απο τον πινακα ελεγχου θα μπορουσες αναλογα με το λειτουργικο που εχχεις να δεις ποια ειναι η καμερα σου. Επειτα μπαινεις στο site της εταιριας που εχει την καμερα και κατεβαζεις τον καταλληλο οδηγο για το μοντελο και το OS που εχεις. Thats it! Click για ανάπτυξη... μια ερωτηση:που ακριβώς να μπω στον πινακα ελεγχου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:33 Ο JKaradakov: #4.458 20-03-14 17:33 Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:40 Η τρελή φιλόσοφος: #4.459 20-03-14 17:40 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πες μας λίγο μάρκα και μοντέλο του λαπτοπ σου. Click για ανάπτυξη... hp pavillion g6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:02 Ο JKaradakov: #4.460 20-03-14 18:02 Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δες εδώ πως: https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...indModel&cc=gr&dlc=el&docname=c01778733&lc=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.