notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

G O O D L U C K
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HarissonFord
Νεοφερμένο μέλος

Πρόσφατα,εγκατέστησα στον υπολογιστή μου τα windows 7!!!!
Στην αρχή δεν είχα κανένα πρόβλημα ώσπου κάποια στιγμή ο υπολογιστής σταμάτησε να συνδέεται στο internet και έπαψε πλέον να αναγνωρίζει δίκτυα internet.Δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε μέσω wi-fi ούτε μέσω ethernet.Επίσης,δεν αναγνωρίζει υπηρεσίες ήχου και ουσιαστικά δεν λειτουργούν τα ηχεία ΧΩΡΙΣ να έχουν πρόβλημα.Τα γραφικά aero έχουν απενεργοποιηθεί.
Μήπως γνωρίζετε γιατί συνέβη κάτι τέτοιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billtimex
Νεοφερμένο μέλος

καμιά ιδεά??
ευχαριστώ εκ των προτέρων..
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Δεν πιστεύω ότι φταίει η υπερθέρμανση αφού κλείνει σε σχετικά κανονικές θερμοκρασίες...ούτε το τροφοδοτικό αφού κλείνει και χωρίς να είναι στην πρίζα.Κάποιες φορές κλείνει και μετά ξανά ανοίγει μόνος του και κάποιες φορές κλείνει τελείως.Επίσης κλείνει συνήθως όταν είμαι στο ιντερνετ ή όταν ακούω μουσική αλλά ποτέ όταν παίζω κάποιο βαρύ παιχνίδι....
καμιά ιδεά??
ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Σου βγάζει κάποιο μύνημα σφάλματος ή μπλε οθόνη? Φέναιτε σαν να έχεις πρόβλημα με τους drivers ή το hardware της κάρτας γραφικών.
Τις τελευταίες μέρες,δεν φορτώνει καμια σελιδα στον Chrome εκτός απο το facebook και το tumblr. Την πρωτη φορά που αντιμετώπισα αυτο το προβλημα,διορθώθηκε μονο του μετα απο μια μέρα. Σημερα όμως παλι τα ίδια. Δοκίμασα και απο internet explorer αλλα και εκει τα ίδια. (Δοκιμάζω να κατεβάσω και το Safari but guess what, δεν φορτώνει η σελιδα.) Ξερει κανενας τι μπορει να συμβαίνει; Διάβασα κάπου οτι μαλλον ο Chrome φταίει. Απο κινητό ανοιγουν ολα κανονικα. Αν έφταιγε η σύνδεση στο ιντερνετ,τότε δεν θα μπορούσα να μπω ουτε απο κινητό,σωστά; Εχω τσεκάρει τις επεκτάσεις,το antivirus,τα προγράμματα μηπως εχω εγκαταστήσει τιποτα περιεργο αλλα δεν βρήκα κατι. Καμια ιδέα;
Κάνε επανεκίνηση σε safe mode με network. Σε σταθερό αυτό γίνεται πατώντας f8 όταν ξεκινάει το pc. Για laptop το f8 αλλάζει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή μπορέι να είναι f10 f12 κτλ, δοκίμασε. Μόλις μπεις σε safe mode δες αν φροτώνουν οι σελίδες. Αν φορτώνουν σημαίνει πως είτε έχεις malware στο pc είτε το antivirus σου μπλοκάρει τις σελίδες. Απενεργοποίησε το av και κάνε restart σε κανονικό mode. Αν δεν δουλέψει ξανά σε safe mode, κατέβασε το malwarebytes και σκάναρε το pc. Αν δεν δουλεύουν οι σελίδες σε safe mode, σημαίνει πως έχει κάποιο πρόβλημα με το DNS. To DNS βρίσκεται στο router συνήθως στα οικιακά δύκτια. Πήγαινε στις ιδιότητες τις σύνδεσής σου, βρες το NETWORK PROTOCOL TCP/IP, πάτα ιδιότητες και απενεργοποίησε την αυτόματη ανάκτηση IP. Βάλε στατική IP, 192.168.1.67 στο pc σου, 255.255.255.0 subnet mast, 192.168.1.1 default gateway, 192.168.1.1 DNS server adress.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

xristaras9
Διάσημο μέλος

Εντόπισε τον φάκελοX:\Αρχεία Εφαρμογών\Microsoft Office\Office14
Δεξί κλικ στο excel>ιδιοτητες
Κάνε κλικ στη καρτέλα Συμβατότητακαι επίλεξε το πλαίσιο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος με δικαιώματα διαχειριστή. Μετά ΟΚ
Ανοιξε το Excel, και κάνε κλικ στο Αρχείο, και έπειτα στο Επιλογές
Κάνε κλικ στο Για προχωρημένους, επιλογη στο πλαίσιο Παράβλεψη άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιούν δυναμική ανταλλαγή δεδομένων (DDE), κλικ στο ΟΚ, και κλείσε το Excel
Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Είχα κωδικό και όταν άνοιγε ο υπολογιστής αλλά τον έβγαλα, αλλά από το κλείδωμα οθόνης δεν μπορώ να βρω πως να το κάνω!
HELP!
Backdrop
Δραστήριο μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Εννοείς τον κωδικό που εμφανίζεται όταν ανοίγεις τον υπολογιστή?
Ναι.
Αυτόν κατάφερα να τον απενεργοποιήσω αλλά όταν κλειδώνει η οθόνη μου ζητάει πάλι κωδικό.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

ή
πατάς το εικονίδιο της μπαταρίας στην γραμμή έναρξης -> περισσότερες επιλογές παροχής ενέργειας-> και στην αριστερή στήλη επιλέγεις το "απαιτείται κωδικός πρόσβασης κατά την ενεργοποίηση"
καπου εκεί θα δεις να γράφει "να μην απαιτείται κωδικός πρόσβασης¨ -> το επιλέγεις
ή πιο μπακαλίστικα εκεί που έχει τα εικονίδια με την πρίζα και την μπαταρία επιλέγεις το "καμία ενέργεια"

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

πίνακας ελέγχου->υλικό και ήχος->επιλογές παροχής ενέργειας->ρυθμίσεις συστήματος (βήμα-βήμα για win7)
ή
πατάς το εικονίδιο της μπαταρίας στην γραμμή έναρξης -> περισσότερες επιλογές παροχής ενέργειας-> και στην αριστερή στήλη επιλέγεις το "απαιτείται κωδικός πρόσβασης κατά την ενεργοποίηση"
καπου εκεί θα δεις να γράφει "να μην απαιτείται κωδικός πρόσβασης¨ -> το επιλέγεις
ή πιο μπακαλίστικα εκεί που έχει τα εικονίδια με την πρίζα και την μπαταρία επιλέγεις το "καμία ενέργεια"![]()
Ωωω σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Tα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα δεν έγινε...Αρχικά, κάνε κλικ στο "Έναρξη" και έπειτα"Υπολογιστής"
Εντόπισε τον φάκελοX:\Αρχεία Εφαρμογών\Microsoft Office\Office14
Δεξί κλικ στο excel>ιδιοτητες
Κάνε κλικ στη καρτέλα Συμβατότητακαι επίλεξε το πλαίσιο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος με δικαιώματα διαχειριστή. Μετά ΟΚ
Ανοιξε το Excel, και κάνε κλικ στο Αρχείο, και έπειτα στο Επιλογές
Κάνε κλικ στο Για προχωρημένους, επιλογη στο πλαίσιο Παράβλεψη άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιούν δυναμική ανταλλαγή δεδομένων (DDE), κλικ στο ΟΚ, και κλείσε το Excel
Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Tα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα δεν έγινε...ευχαριστώ πάντως!!
Απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή των office δοκίμασες να κάνεις?
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή των office δοκίμασες να κάνεις?
τελικά δεν χρειάστηκε...μου πήρε λίγο καιρό, αλλά το έφτιαξα!

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

*Το laptop μου είναι Dell Inspiron15.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;

Guest 209912
Επισκέπτης

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Τι κάνεις εκείνη τη στιγμή θυμάσαι? Βλέπεις video ακούς μουσική κτλ?
Άλλοτε είμαι εδώ στο φόρουμ, άλλοτε διαβάζω επιστημονικά άρθρα και ειδήσεις... Δε νομίζω να μου έχει τύχει να μου "κλείσει" ενόσω είμαι στην επιφάνεια εργασίας ας πούμε, ή όταν ακούω μουσική. Δε ξέρω τι φταίει. Από ένα googleαρισμα που έκανα, είδα ότι και άλλα dell inspiron, είχαν εμφανίσει αυτό το θεματάκι.

*Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Guest 209912
Επισκέπτης

Edit:
Δεν είδα τα μικρά γράμματα στην φωτογραφία σου. Τελικά έχεις error message. Το πρόβλημά σου μάλλον είναι κάποιος driver ή κάποιο application που είναι corrupt. Πρέπει να δεις το errordumpfile του υπολογιστή για να βρεις τον ένοχο. Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα (blueScreenView).
https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
Θα σου επιτρέψει να δεις τα dumpfiles του υπολογιστή μετά από κάθε blui screen restart. Αφού βρεις ποιο πρόγραμμα ή driver κάνει τη ζημιά πρέπει να κάνεις restart σε safe mode και να το απεγκαταστήσεις.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.