panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι στα cd που σου εδωσαν οταν αγορασες το πισι...
maraki love
Διάσημο μέλος

panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

κανε εγκατασταση τους driver και λογικα δεν θα εχεις προβλημα...
Cosdel
Νεοφερμένο μέλος

το βρηκες?
κανε εγκατασταση τους driver και λογικα δεν θα εχεις προβλημα...
:iagree: Πρεπει να βαλεις τους drivers. Εγω που ειχα realtek και το εκανα απεγκατασταση γιατι νομιζα οτι δεν χρειαζεται(οταν ημουν πιο μικρος και ανιδεος

Αν δεν βρεις το cd σου προτεινω να το κατεβασεις.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένη σελίδα;τι ειναι αυτο;
Guest 990498
Επισκέπτης

Σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά και ζήτα το όπως μας το είπες.παιδια γνωρίζετε μήπω σε τι κατάστημα μπορω να βρω δεν ξέρω πως λεγεται θα το περιγράψω
απο την μια να μπαίνει καλώδιο ethernet και απο την άλλη να βγαίνει φισ για πρίζα τηλεφωνου?![]()

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Τι να το κάνεις ακριβώς;παιδια γνωρίζετε μήπω σε τι κατάστημα μπορω να βρω δεν ξέρω πως λεγεται θα το περιγράψω
απο την μια να μπαίνει καλώδιο ethernet και απο την άλλη να βγαίνει φισ για πρίζα τηλεφωνου?![]()

roumana
Διάσημο μέλος

Αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένη σελίδα;
Αυτό συμβαίνει μόνο με το firefox, σε όλες τις σελίδες, από το πρωί. Και ξαφνικά, χωρίς να αλλάζω κάτι, απλά δουλεύει. Έχει 3-4 μέρες που το κάνει αυτό.
Ενώ το explorer δεν έχει κανένα προβλ.
roumana
Διάσημο μέλος

Με το explorer δεν τη παλεύω…

Guest 990498
Επισκέπτης

Δοκίμασες να το εγκαταστήσεις ξανά;Τίποτα? Κανένας δεν ξέρει τι είναι?
Με το explorer δεν τη παλεύω….
Τσέκαρες μήπως πειράχτηκαν οι ρυθμίσεις πρόσβασης;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

αστροφεγγιά
Νεοφερμένο μέλος

Έχω στο pc κάποια τραγούδια και θέλω να επιλέξω μερικά και να τα αντιγράψω σε cd. Όχι για mp3 γιατί δεν έχω κατάλληλη συσκευή. Πώς μπορώ να τα αντιγράψω? τι cd να αγοράσω κ πόσα τραγούδια περίπου να περάσω.
Επαναλαμβάνω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι είμαι εντελώς άσχετη σ' αυτά τα θέματα.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ακόμη και DATA CD σε καλύπτει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για δημιουργία CD/DVD (π.χ. nero ή Roxio) να επιλέξεις Audio CDAίτημα για βοήθεια Νο 2:
Έχω στο pc κάποια τραγούδια και θέλω να επιλέξω μερικά και να τα αντιγράψω σε cd. Όχι για mp3 γιατί δεν έχω κατάλληλη συσκευή. Πώς μπορώ να τα αντιγράψω? τι cd να αγοράσω κ πόσα τραγούδια περίπου να περάσω.
Επαναλαμβάνω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι είμαι εντελώς άσχετη σ' αυτά τα θέματα.![]()
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

αστροφεγγιά
Νεοφερμένο μέλος

Παναγιώτη, ευχαριστώ για τη βοήθεια. Για το nero έχω δει στο google ότι υπάρχει το linux 3, nero6,7,8. ποιό απ' όλα κάνει? Έχω το Acer aspire 5920G, με windows vista.Ακόμη και DATA CD σε καλύπτει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για δημιουργία CD/DVD (π.χ. nero ή Roxio) να επιλέξεις Audio CD
Απλά κάνω free download από τη σελίδα του? (ανόητες ερωτήσεις ε?)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.