Το οποίο είναι περίεργο γιατί όταν έκανα format δε δήλωσα κάποιον administrator στο pc. Τι να κάνω για να αποκτήσω πρόσβαση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://support.microsoft.com/kb/315350

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γραφω mp3 τραγουδια σε σιντι μεσω του nero.
καθως τα περναω με την σειρα που θελω, αλλαζουν σειρα. με μετακινηση ποντικιου δε γινεται η αλλαγη σειρας κατα συνεπεια να γραφτουν οπως ναναι ενω εγω τα θελω με τη σειρα που ταχω βαλει.
τι να κανω, λετε?

Καμιά ιδέα; Δε θέλω να κάνω του κεφαλιού μου γιατί τώρα έφτιαξε το κομπιούτερ, μην το καταστρέψω ξανά...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αντεγραψε τα με το windows media playerτι να κανω, λετε?

τα γραφεις σαν νορμαλ cd μουσικης ή απλα σαν mp3?και στις δυο περιπτωσεις το wmp τα κανει αψογα...
τι εννοεις δεν ανοιγει?τα βαζεις και δεν μπορεις να τα ανοιξεις ουτε απο "Τον υπολογιστη μου?ειναι νεκρο δεν το γυριζει καν?εξήγα..Να προσθέσω κάτι. Παίζει dvd, cd με παιχνίδια και γραμμένο cd. Δεν ανοίγει καινούρια cd.

ειναι λαπτοπ ή σταθερο?

gademis
Τιμώμενο Μέλος

καινούρια εννοείς άδεια;Να προσθέσω κάτι. Παίζει dvd, cd με παιχνίδια και γραμμένο cd. Δεν ανοίγει καινούρια cd.
επίσης δες τι windows έχεις πατόντας windows-pause/break (στο general tab εκει που λέει system) και πες μας και τι εχεις εγκαταστήσει για να γράφεις cd.

τι εννοεις δεν ανοιγει?τα βαζεις και δεν μπορεις να τα ανοιξεις ουτε απο "Τον υπολογιστη μου?ειναι νεκρο δεν το γυριζει καν?εξήγα..
ειναι λαπτοπ ή σταθερο?
Προφανώς δεν το γυρίζει καν, δεν ανοίγει ούτε από τον υπολογιστή μου. Είναι σταθερό.
καινούρια εννοείς άδεια;
επίσης δες τι windows έχεις πατόντας windows-pause/break (στο general tab εκει που λέει system) και πες μας και τι εχεις εγκαταστήσει για να γράφεις cd.
Ναι εννοώ άδειο.
Δεν έχω ιδέα πού θες να το πατήσω αυτό

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Προφανώς δεν το γυρίζει καν, δεν ανοίγει ούτε από τον υπολογιστή μου. Είναι σταθερό.
στον "υπολογιστη μου" δηλαδη δεν φαινεται πουθενα το cd...ειναι σαν να μην υπαρχει...
ποσο καιρο εχεις τη συσκευη στον κομπιουτερ.?
αν εχει χαλασει παντως,το αλλαζεις και μονη σου ευκολα με 15-20 Ευρω που κανουν οι συσκευες dvd-rw

στον "υπολογιστη μου" δηλαδη δεν φαινεται πουθενα το cd...ειναι σαν να μην υπαρχει...
ποσο καιρο εχεις τη συσκευη στον κομπιουτερ.?
αν εχει χαλασει παντως,το αλλαζεις και μονη σου ευκολα με 15-20 Ευρω που κανουν οι συσκευες dvd-rw
Στον υπολογιστή μου φαίνεται το Dvd D αλλά όταν κάνω διπλό κλικ μου βγάζει το μήνυμα "D is not accessible, incorrect function".
Δε νομίζω να έχει χαλάσει γιατί ανοίγει dvd και γραμμένα cd.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

α και με αυτο το προγραμμα,ψαξε και επανεφερε τα σβησμενα αρχεια..δεν θελει ουτε καν εγκατασταση...
για το cd δες ολες τις ιδιες περιπτωσεις στο google
https://www.google.com/search?q=D is not accessible, incorrect function
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

μηπως υπαρχει κανενας ιος?τετοιες στα καλα καθουμενα διαγραφες βρωμανε...
α και με αυτο το προγραμμα,ψαξε και επανεφερε τα σβησμενα αρχεια..δεν θελει ουτε καν εγκατασταση...
για το cd δες ολες τις ιδιες περιπτωσεις στο google
https://www.google.com/search?q=D is not accessible, incorrect function
Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα με το πρόγραμμα. Μου φαίνεται θα κάνω ένα φορμάτ και θα ξαναποκτήσω τα αρχεία. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια

Άγγελος
Επιφανές μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.