zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος

το path που λες τι ειναι;
Η προελευση του αρχειου.
π.χ. C:\Documents and settings\.............
Εσυ θα προσεξεις να μην ειναι C:\Windows\...................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω μονο να μην εβγαλα τπτ σημαντικο..
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και αν εβγαλες τπτ σημαντικο θα το καταλαβουμε γιατι δε θα ξανα-γραψεις εδω, αφου δεν θα ανοιγει καν ο υπολογιστης σου!

Kανε ενα restart και δες αν βελτιωθηκε η κατασταση......
Και αν εβγαλες τπτ σημαντικο θα το καταλαβουμε γιατι δε θα ξανα-γραψεις εδω, αφου δεν θα ανοιγει καν ο υπολογιστης σου!![]()
εκανε επανακινηση αυτοματα αλλα οχι οτι καταλαβα καποια σημαντικη διαφορα..

Μην το κάνεις ακόμα format! Μήπως είναι κανένας ιος που δε βρίσκει το antivirus? Έχεις κάνει αναβάθμιση?
το antivirus εννοεις;
markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

παρε και το λινκ για την ενημερωση https://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=el-el
δες και αυτο: https://www.microsoft.com/downloads/render.aspx?displaylang=el&content=updateservices
KOITA TI ΒΡΗΚΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ!: https://www.infohq.com/Computer/help/slow-computer.shtml
και ο firefox μπορει να καθυστερει τον υπολογιστή σου https://hubpages.com/hub/Why_is_my_Computer_so_Slow

artemaki
Διάσημο μέλος

markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω κανει δεν βρεθηκε καποιος ιος...
ειδες τα λινκ που σου εγραψα βρηκες καμια λυση σε αυτα?

ειδες τα λινκ που σου εγραψα βρηκες καμια λυση σε αυτα?
ναι τα ειδα αλλα οχι οτι πολυκαταλαβα...ηταν βασικα καποια στα αγγλικα..και εμεις εχουμε παρει διαζυγιο

ευχαριστω παντως για την προθυμια..
markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλοί τρόποι για ένα γρηγορότερο υπολογιστή
Παραπονιόμαστε συχνά πως ο υπολογιστής μας είναι αργός. Θα προσπαθήσω σε αυτό το βοήθημα να σας δείξω τρόπους και προγράμματα που χρησιμοποιώ και έχω δει αποτελέσματα. Πιστεύω να σας βοηθήσει και εσάς.
- Χρησιμοποιήστε το classic theme των windows
- Αφαιρέστε όλα τα effect του θέματος
- Βγάλτε τους ήχους σφάλματος κλπ.
- Ανοίξτε το msconfig από run πηγαίνετε στην καρτέλα startup και αφαιρέστε τα προγράμματα που τρέχουν πίσω από τον υπολογιστή μας στην έναρξη χωρίς λόγο. Πηγαίνετε στην καρτέλα Services και αφαιρέστε το Background Intelligent Transfer Service (μετά το ΟΚ θα χρειαστείτε restart).
- Κάντε δεξί κλικ στο Start>Properties και χρησιμοποιήστε την πρώτη επιλογή (Start Menu).
- Βγάλτε την εικόνα από το background σας και χρησιμοποιήστε ένα χρώμα (εγώ χρησιμοποιώ μαύρο).
- Αφαιρέστε όλα τα εικονίδια από το Desktop και αφήστε μόνο μόνο τον κάδο ανακύκλωσης.
- Κάντε δεξί κλικ στην μπάρα έναρξης και πατήστε Properties, επιλέξτε την Show Quick Launch και εισάγετε εκεί τις συντομεύσεις σας όπως πχ Firefox, C, My Computer, ...
- Έχετε κάποιο ελαφρή antivirus (έχω NOD32).
- Κατεβάστε το Adaware και κάντε έναν έλενχο.
- Κατεβάστε το Registry Booster και διορθώστε την registry σας και κάντε και defrag για να έχετε γρήγορο άνοιγμα του υπολογιστή σας.
- Κατεβάστε το Registry Mechanic και κάντε έλενχο.
πηγη https://www.greekzlive.com/forum/showpost.php?p=6073995&postcount=37

κοιτα και αυτο:
Απλοί τρόποι για ένα γρηγορότερο υπολογιστή
Παραπονιόμαστε συχνά πως ο υπολογιστής μας είναι αργός. Θα προσπαθήσω σε αυτό το βοήθημα να σας δείξω τρόπους και προγράμματα που χρησιμοποιώ και έχω δει αποτελέσματα. Πιστεύω να σας βοηθήσει και εσάς.
- Χρησιμοποιήστε το classic theme των windows
- Αφαιρέστε όλα τα effect του θέματος
- Βγάλτε τους ήχους σφάλματος κλπ.
- Ανοίξτε το msconfig από run πηγαίνετε στην καρτέλα startup και αφαιρέστε τα προγράμματα που τρέχουν πίσω από τον υπολογιστή μας στην έναρξη χωρίς λόγο. Πηγαίνετε στην καρτέλα Services και αφαιρέστε το Background Intelligent Transfer Service (μετά το ΟΚ θα χρειαστείτε restart).
- Κάντε δεξί κλικ στο Start>Properties και χρησιμοποιήστε την πρώτη επιλογή (Start Menu).
- Βγάλτε την εικόνα από το background σας και χρησιμοποιήστε ένα χρώμα (εγώ χρησιμοποιώ μαύρο).
- Αφαιρέστε όλα τα εικονίδια από το Desktop και αφήστε μόνο μόνο τον κάδο ανακύκλωσης.
- Κάντε δεξί κλικ στην μπάρα έναρξης και πατήστε Properties, επιλέξτε την Show Quick Launch και εισάγετε εκεί τις συντομεύσεις σας όπως πχ Firefox, C, My Computer, ...
- Έχετε κάποιο ελαφρή antivirus (έχω NOD32).
- Κατεβάστε το Adaware και κάντε έναν έλενχο.
- Κατεβάστε το Registry Booster και διορθώστε την registry σας και κάντε και defrag για να έχετε γρήγορο άνοιγμα του υπολογιστή σας.
- Κατεβάστε το Registry Mechanic και κάντε έλενχο.
πηγη https://www.greekzlive.com/forum/showpost.php?p=6073995&postcount=37
οκ θα τα κοιταξω...οποια μπορω και τα καταλαβω θα τα κανω...thanks
KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

>Τί είναι

>Πως μπορώ να ανεβάσω ένα αρχείο μέσω FTP?
>Αν έχω ένα blog, μπορώ να ανεβάσω εκεί ένα forum που έχω ήδη κατεβάσει στο pc μου?
Thanks εκ των προτέρων

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.