Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρώτα από ολα δεν προτείνω 30?, κατεβάζει το trial.2ον μιλάς γενικά και αόριστα χωρίς συγκεκριμένα επιχειρήματα. Τέλος για να πληρώνεις το winrar όλο και κάτι παραπάνω θα έχει καθιστώντας το καλύτερο.
Και αυτό με τα σπασμένα προγραμματα, δε σου πέφτει απολύτως κανενας λόγος στο τι εχει ο καθένας.
-----------------------------------------
Ναι για το nrg έκανα λάθς
Πρώτον 30Ε κάνει η άδεια χρήσης, θες να το χρησιμοποιείς? Το δοκιμάζεις (trial) και μετά το αγοράζεις αν σ αρέσει.
Δεύτερον χρησιμοποιώ επιχειρήματα αν δεν είσαι σε θέση να τα καταλάβεις, thats y.p.
Δεν ξέρω κατά πόσον μου πέφτει λόγος, προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν μπορείς να ΜΗΝ ΚΛΕΨΕΙΣ την δουλειά και τον κόπο κάποιου προγραμματιστή, να μην το κάνεις. \
Το τρίτο σου "επιχειρημα" ήταν όλα τα λ7!! Δηλαδή ότι πληρώνεις είναι αναγκαστικά καλύτερο? Ο Χριστός κι η μάνα του, τι ακούμε σήμερα..
Δηλαδή για να πληρώνεις τα Windows τόσο λ7 σίγουρα καλύτερο λειτουργικό είναι από Linux. E?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω πως σου έχει δώσει!Οκ θα ήθελες να μας δώσεις ενα παραδειγμα freeware που είναι καλύτερο από κάποιο που πληρώνεις?
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

τέσπα...είναι οφ η συζήτηση
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Οκ θα ήθελες να μας δώσεις ενα παραδειγμα freeware που είναι καλύτερο από κάποιο που πληρώνεις?
Αρκετά off topic δεν έχουμε βγει? Αν θες άνοιξε τόπικ free vs non-free να τα αναλύσουμε όλα, το κλασσικό παράδειγμα είναι linux-windows όπως προ-ανέφερα.
Από κει και πέρα:
1) Γενικά δεν μπορείς να οριοθετήσεις το "καλύτερο" πρόγραμμα, είναι το τι "ζητάει" καθένας.
2) Δηλαδή ο τυπάς στο server-o-κούτι του θα βάλει linux για να έχει ότι του παρέχει το linux (βλ. σταθερότητα - πείραγμα όσο δεν πάει), ενώ ο πιτσιρικάς που θέλει να παίζει παιχνιδια θα θέλει προφανώς windows.
3) To point μου εξ αρχής ήταν ότι αν υπάρχει κάτι open-source που καλύπτει τις ανάγκες σας, πηγαίνετε εκεί και μην "κλέβετε" την δουλειά και τον κόπο άλλου.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσύ κόλλησες john ότι θα το πάρουμε πειρατικό
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει απαντήσει ο Γιάννης για μένα!Ρε σιλεντ αφου είναι καλύτερα τα linux γτ δεν βάζεις και εσύ και φαγωθηκες να βάλεις τα 7/.?

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε σιλεντ αφου είναι καλύτερα τα linux γτ δεν βάζεις και εσύ και φαγωθηκες να βάλεις τα 7/.?
Καλά, καλύτερο είναι το linux στο 90% των χρήσεων, με μοναδική εξαίρεση τα παιχνίδια, και (ίσως) και το user-friendlyness. Από εκεί και περα κι εγώ σε ένα box έβαλα τα 7, κυρίως για beta-testing. Αυτή την στιγμή έχω bootarei vista. Αλλά προφανώς όταν θέλω να κάνω κάποια σοβαρή δουλειά θα bootarw linux.
Απλά δεν βρίσκω λόγο να ΜΗΝ πας στο open source. Δηλαδή δεν μου είναι εμφανής κάποιος λόγος ώστε να προτιμήσω είτε να πληρώσω το rar είτε να το κατεβάσω σπασμένο, καθότι το 7z με καλύπτει.

Μαμηθήκαμε στα oφφ
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα πνίγεστε λίγο σε μια κουταλιά νερό. Το winrar παρόλο που έχει 30 μέρες, εμένα δεν μου είχε λήξει ποτέ.
Απο την άλλη με το 7z ξέρεις τι βάζεις στον υπολογιστή σου.
Για όσους θέλουν συγκρίσεις:
https://gomeler.com/2006/07/08/file-compression-review/ (διαβάστε και τα σχόλια όμως)
https://www.rojakpot.com/showarticle.aspx?artno=4&pgno=11
Απο ότι φαίνεται το 7z κάνει καλύτερη συμπίεση και είναι πραγματικά free, ενώ το winrar είναι πιο γρήγορο αλλα είναι proprietary. Διαλέγετε και παίρνετε.
SweetyCat
Νεοφερμένο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως το εννοείς σαν visual?lol
Νομίζω πως εδώ πρέπει να συμφωνήσω λίγο με τον Eukleidh. Το Mac έχει άπειρες δυνατότητες, εκατομμύρια πλεονεκτήματα απ' τα Windows, αλλά ένα από τα ελάχιστα μειονεκτήματα, είναι ότι τα περισσότερα προγράμματα που έχουν αγαπήσει οι χρήστες windows δεν είναι συμβατά με mac.
nicky
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή είναι απο τους ομορφότερους ήχους το χουρχούρισμα της γάτας το έβαλα σε ήχο μηνήματος στο κινήτό και απλά... με ηρεμεί.
https://www.4shared.com/file/126899568/206ac4dd/Cat_Purring_ringtone.html
Και ήχο κλήσης έβαλα νιαούρισμα απο γατάκι...είναι τόσο αληθινό και δυνατό που εχτες μέσα σε μαγαζί όλοι κοιτούσαν κάτω απο τις καρέκλες μήπως δουν κανένα γατάκι...
https://www.4shared.com/file/126900829/809d5c42/Cat_Meow.html

Giannis-Vivi
Νεοφερμένο μέλος
al_zogo
Νεοφερμένο μέλος

Παραδέχομαι ότι κι εγώ έκανα λάθος. Όταν ανέβει επικίνδυνα η θερμοκρασία, ο υπολογιστής κλείνει και δεν κάνει επανεκκίνηση, ζητώ συγνώμη για το λάθος μου...
Έτσι λοιπόν προτείνω να ακολουθήσεις πιστά ότι σου έγραψε ο Agahnim ο οποίος ήταν και ο μόνος τελικά που σκέφτηκε πριν σου προτείνει μια λύση.

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

b) Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τους drivers της καρτας ήχου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.