moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και το nod kai to avast ειναι πολυ καλο.
Και εγώ NOD32 έχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KORNILAKIS
Νεοφερμένο μέλος

kambana
Δραστήριο μέλος

Έχω έναν υπολογιστή αρκετά παλιό. Έχει σκληρό μόλις 40GB. Τελευταία είναι πολύ αργός.Μήπως φταίει ότι έχω μόνο γύρω στα 3GB ελεύθερα; Τί θα μπορούσα να κάνω; Αν πάρω εξωτερικό σκληρό δίσκο και βάλω σχεδόν όλα τα αρχεία εκεί, ώστε ο άλλος σκληρός να είναι σχεδόν άδειος θα βοηθούσε;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά θα μπορούσε να είναι και spyware*
kambana
Δραστήριο μέλος

Σίγουρα η μνήμη είναι ένας λόγος!!Το Pc επίσης μπορεί να γίνει αργό από spyware!!Αν μπορείς βάλε και άλλη μνήμη-αν ξέρει καποιος γνωστός σου- ή βγάλε κάποια αρχεία...
Αλλά θα μπορούσε να είναι και spyware*
Όταν λες μνήμη τί εννοείς και τί είναι το spyware?Ξέρω είμαι λίγο άσχετη!
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρώτα πρέπει να ελένξεις αν έχεις κακόβουλο πρόγραμμα...ποιο αnti-virus έχεις;
kambana
Δραστήριο μέλος

Ααα..ούτε εγώ τα ξέρω καλά...ο..spyware είναι προγραμματα που κάνουν αργό το Pc!!!Για την μνήμη γράψε λάθος!
Πρώτα πρέπει να ελένξεις αν έχεις κακόβουλο πρόγραμμα...ποιο αnti-virus έχεις;
Δε νομίζω να είναι ιός...
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι σκληροί δίσκοι με κινητά μέροι (όχι οι ssd, αλλά αν είχες ssd θα το ξερες), όταν γεμίσουν πάνω από 85-90% η ταχύτητά τους μειώνεται ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ. Άρα ΝΑΙ φταίει ότι έχεις μόνο 3gb ελεύθερα. Μην πάρεις εξωτερικό δίσκο, πάρε νέο "εσωτερικό". Και μετά περνάς τα πάντα απ τον παλιό στον καινούριο. Και δεν φοβάσαι και για το παρακάτω:
Από εκεί και πέρα:
40άρης δίσκος σε desktop με παραπέμπει πίσω 8ετία (ίσως και παραπάνω?). Πάνω κάτω είσαι στο όριο (αναλόγως και με την χρήση φυσικά), οπότε να σαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να κρασάρει ανά πάσα στιιγμή. Δες βασικά το SMART status, και πάρε backup σε ότι πολύτιμο.
Συνεχίζοντας:
Απάντησα ακριβώς σε ότι ρώτησες, αν θελήσεις να γενικεύσουμε: Πώς να κάνω ένα οποιοδήποτε PC πιο γρήγορο, τότε μιλάμε και για άλλα, π.χ. startup services κτλ
kambana
Δραστήριο μέλος

Το χω πει και το ξαναλέω:
Οι σκληροί δίσκοι με κινητά μέροι (όχι οι ssd, αλλά αν είχες ssd θα το ξερες), όταν γεμίσουν πάνω από 85-90% η ταχύτητά τους μειώνεται ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ. Άρα ΝΑΙ φταίει ότι έχεις μόνο 3gb ελεύθερα. Μην πάρεις εξωτερικό δίσκο, πάρε νέο "εσωτερικό". Και μετά περνάς τα πάντα απ τον παλιό στον καινούριο. Και δεν φοβάσαι και για το παρακάτω:
Από εκεί και πέρα:
40άρης δίσκος σε desktop με παραπέμπει πίσω 8ετία (ίσως και παραπάνω?). Πάνω κάτω είσαι στο όριο (αναλόγως και με την χρήση φυσικά), οπότε να σαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να κρασάρει ανά πάσα στιιγμή. Δες βασικά το SMART status, και πάρε backup σε ότι πολύτιμο.
Συνεχίζοντας:
Απάντησα ακριβώς σε ότι ρώτησες, αν θελήσεις να γενικεύσουμε: Πώς να κάνω ένα οποιοδήποτε PC πιο γρήγορο, τότε μιλάμε και για άλλα, π.χ. startup services κτλ
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!!Δεν μπορώ να πάρω εξβτερικό σκληρό δίσκο και να βάλω τα αρχεά εκεί;
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι πάντα!Πολλές φορές σταματάει διάφορες διεργασίες για να κάνει πιο γρήγορο το pcΤο ξερω! Αλλα βοηθαει και αυτο!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.