Καλημέέέέέρα,τι κάνετε?έχω μια απορία εγκατέστησα χθεσ τα windows 7 στο λαπτοπ μου με ram 4GB αλλα νόμιζα οτι το λειτουργικο συστημα που ειχε ηταν στα 32bit και ετσι παραγγειλα για τα windows 7 παλι τα 32bit αλλα τωρα καπου διάβασα οτι τα 32 ειναι για μνημη κατω απο 3 gb ενω τα 64 ειναι για μνήμη 4gb θα εχει μεγαλη αποκληση?παίζει να μου δημιουργήσει κανένα προβλημα?sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλα δεν ξέρω!!!!!!
Tα 32-bit Windows 7 βλεπουν μονο 3,2 GB. To δειχνουν στο
Control Panel / System and Security / System
στο installed memory (RAM): 4.00 GB (3200 GB usable)
Στα 64-bit δεν υπαρχει η παρενθεση: κανουν χρηση ολης της μνημης.
Αν εχεις 4 GB μνημης ειναι αμαρτια να μη μπορεις να τη χρησιμοποιησεις,γιατι 800 ΜΒ κανουν σε αρκετες περιπτωσεις τη διαφορα. Το καταλαβαινω εγω ο ιδιος που δουλευω παραλληλα ενα 32 αρι και ενα 64 αρι Windows 7. To 64 αρι ειναι πιο γρηγορο.
Προβλημα σαφεστατα και δε θα εχεις. Απλα δε θα εκμεταλλευεσαι 800 ΜΒ μνημης.
Αν δεν απατωμαι,η αναβαθμιση απο Βιστα σε 7 γινεται online με βαση το κουπονι που περιεχει το Product Key. Φανταζομαι πως αν υπαρχει η δυνατοτητα κατεβασματος του 7 βασει του κουπονιου,θα πρεπει σε καποιο σημειο της ολης διαδικασιας να υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης 32 μπιτου ή 64 μπιτου 7.
Ξαναδοκιμασε το - αν εχεις κανει την αναβαθμιση μονη σου - και κατεβασε το 64 αρι,το οποιο βεβαια θα πρεπει να εγκαταστησεις απο την αρχη,δηλ. να κανεις φορματ.
Εκτος και αν η διαδικασια αναβαθμισης γινεται με βαση την αυτοματη online αναγνωριση για το τι ειδους λειτουργικο (32 αρι ή 64 αρι) προκειται να αναβαθμιστει και συνεπως,απεκτησες 32 αρι 7 επειδη ειχες 32 αρι Βιστα...
Ρωτησε εκει που το πηρες το λαπτοπ αν υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις το 7 64 μπιτο,αν και χλωμο το κοβω. Αλλα δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
Προβλημα δε θα εχεις,απλα θα σου λειπουν 800 ΜΒ προς εκμεταλλευση.
Αν δεν τρεχεις βαριες και πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα,δε θα εχεις προβλημα.