Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:12 Ο Johnnaousa: #3.401 13-09-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από talismans: Εγώ που έχω συνδέσει την tv με το λαπτοπ μου παίζει μια χαρά και χωρίς κάποιο ειδικό πρόγραμμα Click για ανάπτυξη... α δηλαδη βαζεις το cd και σου εμφανιζει την επιλογη στην τηλεοραση? σορυ αν ρωταω κατι αυτονοητο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Η Alessandra: #3.402 13-09-11 00:15 Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετούσε αυτό: αγόρασα ένα tv tuner, σε μορφή usb, (15 ευρώ ) και βλέπω τηλεόραση μέσω της οθόνης του υπολογιστή. Έχει υποδοχή για την κεραία της τηλεόρασης, την έχω συνδέσει. Εσύ , από ό,τι γράφεις, έχεις ήδη αγοράσει την τηλεόραση...Δεν πειράζει, το γράφω έτσι γενικά, προς γνώσιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:27 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #3.403 13-09-11 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ευχαριστω πολυ τελευται ερωτηση..αγορασα μια τηλεοραση για το καινουριο σπιτι και πηρα ενα καλωδιο για να συνδεεται με το λαπτοπ..ας πουμε οτι βαζω ενα cd να δω στο λαπτοπ..πως μπορω να δω την ταινια στην τηλεοραση? χρειαζεται καποιο προγραμμα? Click για ανάπτυξη... αν δεν γινει αυτοματα τοτε πρεπει μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης να επιλεξεις οτι εχεις 2 οθονες συνδεδεμενες στην καρτα γραφικων . ειναι αρκετα ευκολο . πηγαινε στις ρυθμισης της οθονης και θα το βρεις . αν εχεις προβλημα στειλε μου μηνυμα να σου στειλω ακριβως τι πρεπει να κανεις . αρκει να μου πεις τι windows εχεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:28 Ο *StarFalLeN*: #3.404 13-09-11 02:28 ΗDMI καλώδιο-αν έχεις HDTV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:11 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.405 13-09-11 08:11 Αν εχεις tv με hd εικονα και το laptop εχει θυρα HDMI τοτε Αλλιως και εισαι ενταξει λογικα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:27 Ο Kossal έγραψε: #3.406 13-09-11 08:27 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:41 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.407 13-09-11 08:41 Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:20 Ο Άγγελος έγραψε: #3.408 13-09-11 09:20 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από talismans: Εγώ που έχω συνδέσει την tv με το λαπτοπ μου παίζει μια χαρά και χωρίς κάποιο ειδικό πρόγραμμα Click για ανάπτυξη... α δηλαδη βαζεις το cd και σου εμφανιζει την επιλογη στην τηλεοραση? σορυ αν ρωταω κατι αυτονοητο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Η Alessandra: #3.402 13-09-11 00:15 Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετούσε αυτό: αγόρασα ένα tv tuner, σε μορφή usb, (15 ευρώ ) και βλέπω τηλεόραση μέσω της οθόνης του υπολογιστή. Έχει υποδοχή για την κεραία της τηλεόρασης, την έχω συνδέσει. Εσύ , από ό,τι γράφεις, έχεις ήδη αγοράσει την τηλεόραση...Δεν πειράζει, το γράφω έτσι γενικά, προς γνώσιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:27 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #3.403 13-09-11 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ευχαριστω πολυ τελευται ερωτηση..αγορασα μια τηλεοραση για το καινουριο σπιτι και πηρα ενα καλωδιο για να συνδεεται με το λαπτοπ..ας πουμε οτι βαζω ενα cd να δω στο λαπτοπ..πως μπορω να δω την ταινια στην τηλεοραση? χρειαζεται καποιο προγραμμα? Click για ανάπτυξη... αν δεν γινει αυτοματα τοτε πρεπει μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης να επιλεξεις οτι εχεις 2 οθονες συνδεδεμενες στην καρτα γραφικων . ειναι αρκετα ευκολο . πηγαινε στις ρυθμισης της οθονης και θα το βρεις . αν εχεις προβλημα στειλε μου μηνυμα να σου στειλω ακριβως τι πρεπει να κανεις . αρκει να μου πεις τι windows εχεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:28 Ο *StarFalLeN*: #3.404 13-09-11 02:28 ΗDMI καλώδιο-αν έχεις HDTV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:11 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.405 13-09-11 08:11 Αν εχεις tv με hd εικονα και το laptop εχει θυρα HDMI τοτε Αλλιως και εισαι ενταξει λογικα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:27 Ο Kossal έγραψε: #3.406 13-09-11 08:27 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:41 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.407 13-09-11 08:41 Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:20 Ο Άγγελος έγραψε: #3.408 13-09-11 09:20 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετούσε αυτό: αγόρασα ένα tv tuner, σε μορφή usb, (15 ευρώ ) και βλέπω τηλεόραση μέσω της οθόνης του υπολογιστή. Έχει υποδοχή για την κεραία της τηλεόρασης, την έχω συνδέσει. Εσύ , από ό,τι γράφεις, έχεις ήδη αγοράσει την τηλεόραση...Δεν πειράζει, το γράφω έτσι γενικά, προς γνώσιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:27 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #3.403 13-09-11 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ευχαριστω πολυ τελευται ερωτηση..αγορασα μια τηλεοραση για το καινουριο σπιτι και πηρα ενα καλωδιο για να συνδεεται με το λαπτοπ..ας πουμε οτι βαζω ενα cd να δω στο λαπτοπ..πως μπορω να δω την ταινια στην τηλεοραση? χρειαζεται καποιο προγραμμα? Click για ανάπτυξη... αν δεν γινει αυτοματα τοτε πρεπει μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης να επιλεξεις οτι εχεις 2 οθονες συνδεδεμενες στην καρτα γραφικων . ειναι αρκετα ευκολο . πηγαινε στις ρυθμισης της οθονης και θα το βρεις . αν εχεις προβλημα στειλε μου μηνυμα να σου στειλω ακριβως τι πρεπει να κανεις . αρκει να μου πεις τι windows εχεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:28 Ο *StarFalLeN*: #3.404 13-09-11 02:28 ΗDMI καλώδιο-αν έχεις HDTV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:11 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.405 13-09-11 08:11 Αν εχεις tv με hd εικονα και το laptop εχει θυρα HDMI τοτε Αλλιως και εισαι ενταξει λογικα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:27 Ο Kossal έγραψε: #3.406 13-09-11 08:27 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:41 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.407 13-09-11 08:41 Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:20 Ο Άγγελος έγραψε: #3.408 13-09-11 09:20 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ευχαριστω πολυ τελευται ερωτηση..αγορασα μια τηλεοραση για το καινουριο σπιτι και πηρα ενα καλωδιο για να συνδεεται με το λαπτοπ..ας πουμε οτι βαζω ενα cd να δω στο λαπτοπ..πως μπορω να δω την ταινια στην τηλεοραση? χρειαζεται καποιο προγραμμα? Click για ανάπτυξη... αν δεν γινει αυτοματα τοτε πρεπει μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης να επιλεξεις οτι εχεις 2 οθονες συνδεδεμενες στην καρτα γραφικων . ειναι αρκετα ευκολο . πηγαινε στις ρυθμισης της οθονης και θα το βρεις . αν εχεις προβλημα στειλε μου μηνυμα να σου στειλω ακριβως τι πρεπει να κανεις . αρκει να μου πεις τι windows εχεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:28 Ο *StarFalLeN*: #3.404 13-09-11 02:28 ΗDMI καλώδιο-αν έχεις HDTV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:11 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.405 13-09-11 08:11 Αν εχεις tv με hd εικονα και το laptop εχει θυρα HDMI τοτε Αλλιως και εισαι ενταξει λογικα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:27 Ο Kossal έγραψε: #3.406 13-09-11 08:27 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:41 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.407 13-09-11 08:41 Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:20 Ο Άγγελος έγραψε: #3.408 13-09-11 09:20 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΗDMI καλώδιο-αν έχεις HDTV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:11 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.405 13-09-11 08:11 Αν εχεις tv με hd εικονα και το laptop εχει θυρα HDMI τοτε Αλλιως και εισαι ενταξει λογικα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:27 Ο Kossal έγραψε: #3.406 13-09-11 08:27 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:41 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.407 13-09-11 08:41 Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:20 Ο Άγγελος έγραψε: #3.408 13-09-11 09:20 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν εχεις tv με hd εικονα και το laptop εχει θυρα HDMI τοτε Αλλιως και εισαι ενταξει λογικα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:27 Ο Kossal έγραψε: #3.406 13-09-11 08:27 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:41 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.407 13-09-11 08:41 Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:20 Ο Άγγελος έγραψε: #3.408 13-09-11 09:20 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:41 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.407 13-09-11 08:41 Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:20 Ο Άγγελος έγραψε: #3.408 13-09-11 09:20 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:20 Ο Άγγελος έγραψε: #3.408 13-09-11 09:20 Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι; Click για ανάπτυξη... ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:27 Ο Kossal έγραψε: #3.409 13-09-11 09:27 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,, ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα.. Click για ανάπτυξη... Cool, thanks guys. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η Andriana93: #3.410 13-09-11 13:03 Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα..δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα..! 'Ανοιξα μια σελίδα με τον firefox και το avast antivirus μου βγαλε από κάτω ότι αντιμετωπησε έναν "δούριο ήππο" και ότι θα τον μπλοκάρει! Αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ασφαλής ο υπολογιστής ή όχι?? Εκανα έναν γρήγορο έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα..παρά μόνο μου λέει ότι στο ιστορικό υπάρχουν 4μολυσμένες σελίδες οι οποίες και αποκλείστηκαν! Λέτε να έχω πρόβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο Άγγελος έγραψε: #3.411 13-09-11 13:09 οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι,,το μπλοκαρε.. αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:16 Η Andriana93: #3.412 13-09-11 13:16 Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ! Σ ευχαριστώ!Πάντως η σελίδα δεν φαινόταν ύπουλη..! Θα κάνω αυτό με το firefox γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι με το avast(φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα)Ευχαριστώ πολύ πάντως..τουλάχιστον να ξέρω ότι όντως δεν κόλλησα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:30 Ο Liakouras: #3.413 13-09-11 18:30 Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά αγόρασα το ενσύρματο optical mouse 200 microsoft κι έχω πρόβλημα. Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device. Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ Τι προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:33 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.414 13-09-11 18:33 Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:37 Ο Liakouras: #3.415 13-09-11 18:37 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #3.416 13-09-11 23:09 Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:01 Ο Johnnaousa: #3.417 14-09-11 00:01 παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:04 Ο Γιώργος έγραψε: #3.418 14-09-11 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: παιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια Click για ανάπτυξη... Ctrl + "+" πάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο Liakouras: #3.419 14-09-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις; Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:34 Ο Dark_kronos: #3.420 14-09-11 00:34 Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δυσκολο να εχει προβλημα το mouse, αλλα μαλλον ειναι η μονη πιθανοτιτα που μενει! Πρεπει να εχει εγκυηση παντος, οποτε να τους το επιστρεψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.