Johnnaousa
Επιφανές μέλος

α δηλαδη βαζεις το cd και σου εμφανιζει την επιλογη στην τηλεοραση? σορυ αν ρωταω κατι αυτονοητο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε!Εγώ που έχω συνδέσει την tv με το λαπτοπ μου παίζει μια χαρά και χωρίς κάποιο ειδικό πρόγραμμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

αγόρασα ένα tv tuner, σε μορφή usb, (15 ευρώ ) και βλέπω τηλεόραση μέσω της οθόνης του υπολογιστή. Έχει υποδοχή για την κεραία της τηλεόρασης, την έχω συνδέσει. Εσύ , από ό,τι γράφεις, έχεις ήδη αγοράσει την τηλεόραση...Δεν πειράζει, το γράφω έτσι γενικά, προς γνώσιν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν δεν γινει αυτοματα τοτε πρεπει μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης να επιλεξεις οτι εχεις 2 οθονες συνδεδεμενες στην καρτα γραφικων . ειναι αρκετα ευκολο . πηγαινε στις ρυθμισης της οθονης και θα το βρεις . αν εχεις προβλημα στειλε μου μηνυμα να σου στειλω ακριβως τι πρεπει να κανεις . αρκει να μου πεις τι windows εχεις !ευχαριστω πολυτελευται ερωτηση..αγορασα μια τηλεοραση για το καινουριο σπιτι και πηρα ενα καλωδιο για να συνδεεται με το λαπτοπ..ας πουμε οτι βαζω ενα cd να δω στο λαπτοπ..πως μπορω να δω την ταινια στην τηλεοραση? χρειαζεται καποιο προγραμμα?
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Αλλιως

και εισαι ενταξει λογικα !
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Mε το HDMI έχεις και εικόνα και ήχο έτσι;
ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,,
ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα..
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχα.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το καλωδιο HDMI περνα ηχος. Για να ακουγετε απο την τηλεοραση ο ηχος αυτος και οχι απο τα ηχεια (αν αυτο θες ) τοτε νομιζω πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στον driver της καρτας ηχου σου...
ναι,,αυτη η ειναι η διαφορα ,,
ενω τα αλλα καλωδια dvi, κλπ που συνδεεται η οθονη ειναι μονο εικονα..
Cool, thanks guys.

Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αμα θες για ασφαλεια,,ριξε ενα καθαρισμα ιστορικου και σελιδων του firefox εργαλεια /εκκαθαριση
ή στο avast βρες να καθαρισεις την καραντινα που εχει τιποτα ισως..
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Το Pc δν αναγνωρίζει την συσκευή. Unkown device.
Αυτό συμβαίνει κι στις τρείς θύρες usb ενώ αυτές δουλεύουν κανονικά με τα φλασάκια κι τον εξωτερικό σκληρό.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Υγ. Τσέκαρα ότι όλα τα σχετικά driver είναι οκ, έκανα unistall τις θύρες μήπως είχαν κολήσει...τπτ
Τι προτείνετε;
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Ειχε μεσα cd driver και το εκανες install;
Όχι δεν είχε... συνήθως αυτές οι συσκευές είναι plug & play
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ctrl + "+" πάταπαιδια υπαρχει λογικη εξηγηση στο να μικραινουν ξαφνικα τα γραμματα στο Mozilla? το παθαινω στο καινουριο μου λαπτοπ..ειδικα η σελιδα του google βγαινει σε θεομικρα γραμματα που δεν μπορω να διαβασω με την καμια

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Χμμ..! Μηπος ειναι θεμα συμβατοτιτας; Τι λειτουργικο εχεις;
όχι δεν είναι. Έχω xp sp3... μάλλον το μπαλονάκι τον windows για πρώτη φορά έχει δίκιο κι έχει κάποια βλάβη το ποντίκι... τι το ήθελα κι εγώ κι το αγόραζα απο το κοτσόβολο

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.