νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:37 Ο νικος ρεθυμνο: #3.621 29-10-11 20:37 Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:40 Η malbouffe: #3.622 29-10-11 20:40 Μήπως άλλαξες λειτουργικό σύστημα ? Μπορεί επίσης να φταίει μια βλάβη στο καλώδιο του χειριστηρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:45 Η malbouffe: #3.623 29-10-11 20:45 ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:45 Ο νικος ρεθυμνο: #3.624 29-10-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: Μήπως άλλαξες λειτουργικό σύστημα ? Μπορεί επίσης να φταίει μια βλάβη στο καλώδιο του χειριστηρίου. Click για ανάπτυξη... Οχι,οχι.Επισης το χειριστηριο ειναι ασυρματοα,απλα εχει ενα πραγματακι που το συνδεω σε μια θυρα usb,για να αναγνωριστει η συνδεση και να μπορεσω να το χρησιμοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:46 Ο νικος ρεθυμνο: #3.625 29-10-11 20:46 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Click για ανάπτυξη... προσπαθουμε να αποφυγουμε αυτην την χειροτερη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:48 Η malbouffe: #3.626 29-10-11 20:48 :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 22:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3.627 29-10-11 22:12 Κανεις αλλος καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 23:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.628 29-10-11 23:32 1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:40 Η malbouffe: #3.622 29-10-11 20:40 Μήπως άλλαξες λειτουργικό σύστημα ? Μπορεί επίσης να φταίει μια βλάβη στο καλώδιο του χειριστηρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:45 Η malbouffe: #3.623 29-10-11 20:45 ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:45 Ο νικος ρεθυμνο: #3.624 29-10-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: Μήπως άλλαξες λειτουργικό σύστημα ? Μπορεί επίσης να φταίει μια βλάβη στο καλώδιο του χειριστηρίου. Click για ανάπτυξη... Οχι,οχι.Επισης το χειριστηριο ειναι ασυρματοα,απλα εχει ενα πραγματακι που το συνδεω σε μια θυρα usb,για να αναγνωριστει η συνδεση και να μπορεσω να το χρησιμοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:46 Ο νικος ρεθυμνο: #3.625 29-10-11 20:46 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Click για ανάπτυξη... προσπαθουμε να αποφυγουμε αυτην την χειροτερη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:48 Η malbouffe: #3.626 29-10-11 20:48 :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 22:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3.627 29-10-11 22:12 Κανεις αλλος καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 23:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.628 29-10-11 23:32 1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως άλλαξες λειτουργικό σύστημα ? Μπορεί επίσης να φταίει μια βλάβη στο καλώδιο του χειριστηρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:45 Η malbouffe: #3.623 29-10-11 20:45 ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:45 Ο νικος ρεθυμνο: #3.624 29-10-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: Μήπως άλλαξες λειτουργικό σύστημα ? Μπορεί επίσης να φταίει μια βλάβη στο καλώδιο του χειριστηρίου. Click για ανάπτυξη... Οχι,οχι.Επισης το χειριστηριο ειναι ασυρματοα,απλα εχει ενα πραγματακι που το συνδεω σε μια θυρα usb,για να αναγνωριστει η συνδεση και να μπορεσω να το χρησιμοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:46 Ο νικος ρεθυμνο: #3.625 29-10-11 20:46 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Click για ανάπτυξη... προσπαθουμε να αποφυγουμε αυτην την χειροτερη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:48 Η malbouffe: #3.626 29-10-11 20:48 :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 22:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3.627 29-10-11 22:12 Κανεις αλλος καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 23:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.628 29-10-11 23:32 1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:45 Ο νικος ρεθυμνο: #3.624 29-10-11 20:45 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: Μήπως άλλαξες λειτουργικό σύστημα ? Μπορεί επίσης να φταίει μια βλάβη στο καλώδιο του χειριστηρίου. Click για ανάπτυξη... Οχι,οχι.Επισης το χειριστηριο ειναι ασυρματοα,απλα εχει ενα πραγματακι που το συνδεω σε μια θυρα usb,για να αναγνωριστει η συνδεση και να μπορεσω να το χρησιμοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:46 Ο νικος ρεθυμνο: #3.625 29-10-11 20:46 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Click για ανάπτυξη... προσπαθουμε να αποφυγουμε αυτην την χειροτερη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:48 Η malbouffe: #3.626 29-10-11 20:48 :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 22:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3.627 29-10-11 22:12 Κανεις αλλος καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 23:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.628 29-10-11 23:32 1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: Μήπως άλλαξες λειτουργικό σύστημα ? Μπορεί επίσης να φταίει μια βλάβη στο καλώδιο του χειριστηρίου. Click για ανάπτυξη... Οχι,οχι.Επισης το χειριστηριο ειναι ασυρματοα,απλα εχει ενα πραγματακι που το συνδεω σε μια θυρα usb,για να αναγνωριστει η συνδεση και να μπορεσω να το χρησιμοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:46 Ο νικος ρεθυμνο: #3.625 29-10-11 20:46 Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Click για ανάπτυξη... προσπαθουμε να αποφυγουμε αυτην την χειροτερη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:48 Η malbouffe: #3.626 29-10-11 20:48 :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 22:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3.627 29-10-11 22:12 Κανεις αλλος καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 23:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.628 29-10-11 23:32 1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από malbouffe: ουπς είναι ασύρματο... στην χειρότερη περίπτωση παίρνεις καινούριο. Click για ανάπτυξη... προσπαθουμε να αποφυγουμε αυτην την χειροτερη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
malbouffe Νεοφερμένο μέλος Η malbouffe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 20:48 Η malbouffe: #3.626 29-10-11 20:48 :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 22:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3.627 29-10-11 22:12 Κανεις αλλος καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 23:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.628 29-10-11 23:32 1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 22:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3.627 29-10-11 22:12 Κανεις αλλος καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 23:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.628 29-10-11 23:32 1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανεις αλλος καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2011 στις 23:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #3.628 29-10-11 23:32 1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Προβλημα θυρας usb (δοκιμασε το σε ολες και δες αν το προβλημα ειναι εκει) 2)οταν αγορασες το χειριστηριο σου δωσανε ενα driver (cd) μαζι και δενν το εχεις κανει εγκατασταση (σωστη) . Αυτο ελεγχεται αν κοιταξεις την κουτα και δεις αν γραφει οτι σου προσφερει driver μαζι με την συσκευη 3) Εχει χαλασει ενα απο τα δυο σημεια (το ενα πανω στο χειριστηριο και το αλλο πανω στο κομματακι που συνδεεται με θυρα usb) τα οποια ειναι υπευθυνο για την επικοινωνια υπολογιστη - χειριστηριο. Τροπος να το ελεγξεις ...δεν νομιζω πως μπορεις να το δεις και να καταλαβεις Ιδεες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 09:59 Ο Σπυρακος (^^): #3.629 30-10-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα!!!Εχω ενα ασυρματο χειριστηριο υπολογιστη(λεγεται dragonpro sam-p3wd3vc) και αν και παλαιοτερα λειτουργουσε μια χαρα,τωρα τελευταια ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει τη συνδεση του χειριστηριου,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου!Οποιος μπορει να βοηθησει,ας γραψει εδω ή ας στειλει προσωπικο μηνυμα!Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη π ειναι ασυρματο σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Συμβουλη: Μην ξαναπαρεις τιποτα ασυρματο για το pc σου!!Και θα με θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 18:38 Ο KingFox έγραψε: #3.630 31-10-11 18:38 https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://explore.live.com/windows-live-sign-in-single-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 18:54 Ο antwwwnis: #3.631 06-11-11 18:54 Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επείγον! Ο υπολογιστής μου εμφάνισε το system restore, δεν ξέρω τι είναι, ενώ μου εξαφάνισε όλη την επιφάνεια εργασίας. Επιπλέον μου εμφανισε καμιά εικοσαριά παράθυρα αποτυχίας, και κάτι για το catalyst center. Ιος, πάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:16 Ο Άγγελος έγραψε: #3.632 06-11-11 23:16 κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κατι τετοιο μυριζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:52 Ο Balthazor: #3.633 07-11-11 21:52 Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:58 Ο Mercury έγραψε: #3.634 07-11-11 21:58 Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο Balthazor: #3.635 07-11-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Οπως λεει και το ονομα, ειναι ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστων. Πχ. Εχω μια εφαρμογη στον σκληρο μου δισκο, και την κατεβαζεις μεσω ιντερνετ, συνηθως με την χρηση καποιου λινκ. Σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι. Click για ανάπτυξη... Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:37 Ο Mercury έγραψε: #3.636 07-11-11 22:37 Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μονο που τα αρχεια δεν βρισκονται σε καποιον σερβερ αλλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν τον δικο σου. Τα τορρεντ σαιτς απλως παιζουν τον ρολο του διαμεσολαβητη μεταξυ των χρηστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:39 Η Dogie έγραψε: #3.637 07-11-11 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Θελω να κανω μια ερωτηση, που δεν εχει πολυ σχεση με το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω...Θα ηθελα καποιος να μου πει με οσο το δυνατον κατανοητα λογια, τι ειναι το λεγομενο peer to peer? Click για ανάπτυξη... Διάβασε αυτό https://www.cyberlaw.gr/node/119 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:42 Ο Dark_kronos: #3.638 07-11-11 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Στο στυλ του rapidshare δλδ περιπου? Click για ανάπτυξη... Οχι, το peer to peer ειναι ανταλαγη, σου δινω ενα και περνω ενα (καλα οχι αμεσα μεταξυ μας, γενικα, προσφερο στο δυκτιο των συνδεδεμενων και περνω κιολας). Το rapishare απλα δεινει, χωρις να δεινεις και εσυ κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο Balthazor: #3.639 07-11-11 22:52 Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σας ευχαριστω ολους!!! Dogie ευχαριστω πολυ για αυτο που βρηκες, γιατι τις πληροφοριες τις θελω στα πλαισια ενος μαθηματος της νομικης! Ευχαριστω και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 17:29 Ο KingFox έγραψε: #3.640 09-11-11 17:29 https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://explore.live.com/windows-live...-use-code-faq? Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για το μήνυμα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.