kosgan10
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Το iZarc ελαφρύ μού φαίνεται και η κανονική έκδοσή του δεν έχει τα προβλήματα που ανέφερες παραπάνω.α ναι,,καλο και αυτο..το εχω ακουσει,,ειναι ελαφρυ ομως?
εβαλα την φορητη εκδοση -απλα δεν μπαινει στο δεξι κλικ,,και δεν συνδεεται μονιμα με αρχεια..
αλλα φαινεται καλο
αλλα παλι προτιμω το ui του winrar..![]()
Όντως το UI του winrar είναι πιο ωραίο αλλά δεν είναι δωρεάν και δε θέλω να μπλέκω με παράνομο λογισμικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τελικά, το παιχνίδι δεν έπαιζε. Τζάμπα κόπος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Όταν είχα vista στον υπολογιστή μου, είχα εγκαταστήσει το ubuntu με το wubi, το προγραμματάκι.
Μετά έκανα όμως αναβάθμιση βάζοντας τα win7 στη θέση των vista.
Το πρόγραμμα wubi, απεγκατάστασης αυτή τη φορά, σώθηκε στο νέο μου λογισμικό.
Εδώ και μερικές μέρες θέλω να απεγκαταστήσω το ubuntu, αλλά κάνοντας κλικ στο πρόγραμμα απεγκατάστασης αυτό δεν ανοίγει. Κάνει πως φορτώνει για λίγο (εμφανίζει το κυκλάκι αναμονης δηλαδή) αλλά μετά σταματά.
Το δοκίμασα αρκετές φορές, ακόμα και ως διαχειριστης.
Τιποτα.
Μπορεί κάποιος να με βοηθησει στο πώς να απεγκαταστησω το ubuntu;;
challenger
Επιφανές μέλος

Χρειάζομαι βοήθεια, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ!
Όταν είχα vista στον υπολογιστή μου, είχα εγκαταστήσει το ubuntu με το wubi, το προγραμματάκι.
Μετά έκανα όμως αναβάθμιση βάζοντας τα win7 στη θέση των vista.
Το πρόγραμμα wubi, απεγκατάστασης αυτή τη φορά, σώθηκε στο νέο μου λογισμικό.
Εδώ και μερικές μέρες θέλω να απεγκαταστήσω το ubuntu, αλλά κάνοντας κλικ στο πρόγραμμα απεγκατάστασης αυτό δεν ανοίγει. Κάνει πως φορτώνει για λίγο (εμφανίζει το κυκλάκι αναμονης δηλαδή) αλλά μετά σταματά.
Το δοκίμασα αρκετές φορές, ακόμα και ως διαχειριστης.
Τιποτα.
Μπορεί κάποιος να με βοηθησει στο πώς να απεγκαταστησω το ubuntu;;
μπορεις να μπείς με liveCD και θα ανοιξεις τερματικο
δινεις
sudo gparted
Βεβαια αυτο ειναι πολυ πιθανο να σου καταστρεψει το MBR και να θελεις πάλι φορματ....
Γιατι δεν το απεγκατεστησες κατα την εγκατασταση των winseven?

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Από τον πίνακα ελέγχου το δοκίμασες; Αν όχι, δοκίμασέ το

@chal: Έχει wubi ρε 'συ. Δεν έχει σπάσει το δίσκο για εγκατάσταση του ubuntu.
challenger
Επιφανές μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Βέβαια αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να χαθεί ο bootloader και να μήν φορτώνει τίποτα μετά απο επανεκίννηση.
Πρέπει να έχεις μαζι σου ένα rescue disk(άν δεν έχεις το δημιουργείς,δεν είναι δύσκολο) κάνεις boot απο αυτό,μπαίνεις σε command line,
και γράφεις 2 εντολές(μου διαφεύγουν τώρα) για να επαναφέρεις τον boot manager των windows...
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Επίσης δεν έχω δημιουργησει partitions, το wubi δουλευει αλλιώς.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Έκανε αναβάθμιση, όχι formatγια να υπάρχει ubuntu μέσα μετά από format, το έχει σε άλλον τόμο περασμένο

Αντώνη, δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά το wubi της έκδοσης του ubuntu που έχεις

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Έκανε αναβάθμιση, όχι format
Αντώνη, δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά το wubi της έκδοσης του ubuntu που έχειςΝομίζω θα αναγνωρίσει ότι το έχεις περασμένο με wubi και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το απεγκαταστήσεις.
Καλή σκέψη. Το αναγνωρισε μεν, μου ζητάει να το απεγκαταστήσω (μη αυτόματα) δε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπορεί να το απεγκαταστήσει μόνο του, δηλαδή;Καλή σκέψη. Το αναγνωρισε μεν, μου ζητάει να το απεγκαταστήσω (μη αυτόματα) δε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Οταν αρχίζει την εγκατασταση. μου εμφανίζει μηνυμα λάθους και μου λέει να το απεγκαταστήσω, εννοώ.Δεν μπορεί να το απεγκαταστήσει μόνο του, δηλαδή;
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι άλλοΟταν αρχίζει την εγκατασταση. μου εμφανίζει μηνυμα λάθους και μου λέει να το απεγκαταστήσω, εννοώ.

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Η ακραία λύση, ας πουμε.
Iratus
Δραστήριο μέλος

Αν είναι στον ίδιο δίσκο,ναι.Αν κάνω φορμάτ στα 7, θα σβήσει και τα ubuntu?
Η ακραία λύση, ας πουμε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να κάνω το bios, εκεί που λέει starting windows και γενικά πριν μπουταρει το λειτουργικό να είναι full screen, έψαξα παντού αλλά δεν βρήκα τίποτα οπότε είπα να ρωτήσω εσάς, πως θα το κάνω;;;![]()
Το logo των windows με την μπαρα φορτωσεις ενοειες;
Δεν εχω ιδεα αν και πως γινετε, αλλα γιατι σε ενδιαφερει τοσο;

Γιατί και το bios και όλα στην αρχή είναι κομμέναΤο logo των windows με την μπαρα φορτωσεις ενοειες;
Δεν εχω ιδεα αν και πως γινετε, αλλα γιατι σε ενδιαφερει τοσο;

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης είναι σημαντικό αν έχεις laptop η εξωτερική οθόνη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.