Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το προγραμμα εγκαταστασης συνταντησε σφαλματα πριν ρυθμιστουν οι παραμετροι του iTunes. Παρουσιαστηκαν σφαλματα κατα την εγκατασταση. Το συστημα σας δεν τροποποιηθηκε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

;
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Λέτε να πρέπει να το πάω για ξεσκόνισμα;Το έχω 1,5 χρόνο περίπου.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

κανε system restore σε χρονικη περιοδο που δεν ειχες προβληματα και πανω απο ολα κρατα backup απο τα αρχεια σου γιατι εμενα στα καλα καθουμενα την περασμενη παρασκευη εμφανισε blue screen of death και δεν μπορουσα να το επαναφερω με τιποτα και αναγκαστηκα να κανω upgrade στα 10 για να μη χασω τα αρχεια μου γιατι η χαζη ειχα να κρατησω backup τουλαχιστον 3 βδομαδες και ειχα ενα σωρο αρχεια που αν τα εχανα θα σπαταλουσα παρα πολλες ωρες να τα κανω απο την αρχη.Το laptop μου τώρα τελευταία μου κάνει κάτι περίεργα. Τρώει κολλήματα και χτες στο άκυρο έκλεισε από μόνο του ενώ είχε γεμάτη μπαταρία. Ευτυχώς μετά άνοιξε κανονικά. Το έκανα και μια σάρωση για ιους και δεν βρέθηκε κάτι.
Λέτε να πρέπει να το πάω για ξεσκόνισμα;Το έχω 1,5 χρόνο περίπου.
fockos
Επιφανές μέλος

Θέλω να αλλάξω μνήμη το laptop μου παιδιά αλλά δε ξέρω τι να αγοράσω

https://www.e-shop.gr/acer-aspire-e1...500gb-amd-radeon-hd8750m-2gb-dos-p-PER.902862
αυτό είναι το laptop μου το πήρα από το e-shop και θέλω να του βάλω αλλα 4gbram
Έψαξα στο e-shop αλλά δε ξέρω ποια ταιριάζει στο δικο μου λαπτοπ
αυτή είναι η φωτογραφία που έβγαλα που είχε μέσα το laptop μου

αυτό που ζητώ είναι να μου βρείτε μια που να ταιριάζε από το e-shop να την πάρω να τελειώνουμε.
Από την φωτογραφία δε μπορώ να ξέρω ποια ταιριάζει

fockos
Επιφανές μέλος

(αυτή κάνει; )
πειράζει αν είναι διαφορετικές από την άλλη ddr3; Που έχω;
Johnny15
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

ευχαριστώ![]()
![]()
δε το σκέφτηκα
![]()
Τίποτα, έτσι θα έχεις ασφάλεια πως αν γίνει πατάτα και δεν δουλεύει είναι δικό τους λάθος και όχι δικό και θα στο αλλάξουν τζάμπα

Guest 209912
Επισκέπτης

https://www.e-shop.gr/ram-kingston-k...ddr3-1600mhz-pc3-12800-value-ram-p-PER.550540
(αυτή κάνει; )
πειράζει αν είναι διαφορετικές από την άλλη ddr3; Που έχω;
Αυτή η RAM που κοιτάς δεν είναι DDR3L αλλά DDR3. Ποια η διαφορά? Οι DDR3L μνημες τρέχουν σε μικρότερες τάσεις (1.3V) από τις κανονικές (1.5) και άρα καίνε λιγότερο ρεύμα και αναπτύσσουν μικρότερη θερμοκρασία. Είναι και θεωρητικά λίγο πιο γρήγορες από τις κανονικές. Μπορείς να βάλεις φυσικά και την DDR3 κανονικά θα παίζεις, αλλά αφου η εργοστασιακή σου είναι 3L το βέλτιστο είναι να βάλεις κι εσύ μια 3L. Πάντα να κοιτάς SO-DIMM μήνες (SO = small outline) καθώς αυτές είναι για laptop.
Από την φωτογραφία που έβαλες δεν ξέρω τι συχνότητα έχουν οι μνήμες σου αν είναι 1600 ή 1333.
https://www.e-shop.gr/ram-mushkin-997037-so-dimm-8gb-ddr3-1600-dual-essentials-series-p-PER.346022
αυτές θα σου κάνουν γάντι. Είναι 1600 αλλά και 1333 να υποστηρίζει μονάχα το laptop σου απλά θα τρέχουν στα 1333 αυτές αντί για τα 1600. Επίσης θες 2χ4GB όχι μία 8αρα σαν αυτή που παρέθεσες, γιατί το laptop σου έχει 2 θέσεις για μνήμες.
YΓ. Βασικά τώρα είδα πως είναι μια η μνήμη στην φωτό

fockos
Επιφανές μέλος

YΓ. Βασικά τώρα είδα πως είναι μια η μνήμη στην φωτό. Το laptop σου έχει 2 ή μια υποδοχές για RAM?
Ευχαριστώ
Εχει 2 υποδοχείς η 1 γεματη.
Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτο

https://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-E1-572G-54204G75Mnkk-Notebook.99958.0.html
αλλά αφού και DDR3 να είναι θα παίζει μικρό το κακό.
Guest 209912
Επισκέπτης

fockos
Επιφανές μέλος

Πάρε τότε αυτές που σου έδειξα 2χ4GB. Καλό είναι όταν αλλάζεις μνήμες να τις αλλάζεις όλες. Αν πάρεις δηλαδή μια 4GB μονή και την βάλεις στην δεύτερη υποδοχή είναι πολύ πιθανόν να μην τρέχει.
Αυτές που μου είπες είναι DDR3L

αυτή που είπα είναι 1,5v
https://www.e-shop.gr/ram-kingston-kcp3l16ss8-4-4gb-so-dimm-ddr3l-1600mhz-low-voltage-p-PER.557960
αυτή είναι ddrl3 λειτουργεί στα ίδια volt Οπότε είναι ιδια με την πάνω που είναι ddr3 ¨

Guest 209912
Επισκέπτης

Αυτές που μου είπες είναι DDR3L; γράφει ότι λειτουργουν στα 1.35V
αυτή που είπα είναι 1,5v
Ναι αυτές που λειτουργούν στα 1.35V είναι DDR3L. Καλά το e-shop έχει ότι νάνε πληροφορίες τις περισσότερες φορές.
fockos
Επιφανές μέλος

Στο ξένο site τις λεει DDR3LΝαι αυτές που λειτουργούν στα 1.35V είναι DDR3L. Καλά το e-shop έχει ότι νάνε πληροφορίες τις περισσότερες φορές.
https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820226280

Ευχαριστώ

έκανα την παραγγελία μου 2 slots 4gb (αυτή που μου είπες)
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Προσφατα εκανα αναβαθμιση στο λαπτοπ μου και το πηγα στα 16 και ο υπαλληλος στο καταστημα μου ειπε οτι θελει ιδιαιτερη προσοχη με τα volt γιατι αν παρεις την λαθος καρτα δεν θα λειτουργει. Το δικο μου ηθελε low voltage στα 1600 και αν επαιρνα την αλλη θα ειχα προβληματα. Μπες στο site της acer κατεβασε το manual για τον τυπο του λαπτοπ σου και δες τι μνημη παιρνει πριν την περασεις στο λαπτοπ σου, σε περιπτωση που εχεις αγορασει λαθος μνημη.
Και να πάρεις μνήμη διαφορετικής συχνότητας δεν έχεις πρόβλημα, απλώς κάνει downscale και δεν είναι καλό value for money. Το σημαντικό είναι να κοιτάς latency και voltage.
fockos
Επιφανές μέλος

Η acer ενώ έχει εξαιρετικό site με τους drivers (τουλάχιστον στον υπολογιστή μου) δε τα πάει καθόλου
καλά ουσιαστικά ενώ κατέβασα όλους τους drivers που έχει η σελίδα για τα windows 10 υπήρχαν σοβαρά προβλήματα ασυμβατότητα Εγκατέστησα το πρόγραμμα driver easy όπου ανίχνευσε όλο το υλικό και μου ανανέωσε όλους τους drivers και τώρα επιτέλους έχω τον υπολογιστή μου να λειτουργεί όπως ποτέ άλλοτε.
Περιμένω πως και πως να έρθουν οι μνήμες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.