Ενα οχι και τοσο μικρο προβλημα...
Λοιπον... Κυριακη βραδακι (κατα τις 8), μιλαω στο μσν και ξαφνικα σβηνει το pc μου (μου το ειχε ξανακανει κανα 2 μερες πριν). Αρχικα υποπτευθικα ιο. Το ανοιξα και αρχισα το σκαν για ιους. Μετα απο λιγα δευτερα ξανα σβηνει. Λεω θα υπερθερμανθικε, η την εχω ασχημα απο ιο. Το αφηνω μερικα λεπτα, το ξανα αναβω και πριν καν προλαβει να φορτωσει τα windows σβηνει παλι... Λεω υπερθερμανση θα ειναι, μου το εχει ξανακανει. Αρχηζω να τον λινω για να βγαλω καθε πιθανη σκονη απο ανεμιστιρακια που δυσκολευει την λειτουγεια του. Το ξεσκωνιζω, το κανω αστερι και το ξανασυνδεω, αλλα δεν τον αναβω. Δευτερα πρωΐ παω να τον αναψω και ανακαληπτω οτι δεν περναει καν ρευμα. Τον ξανα ανοιγω, λινω το τροφοδοτικο, και μου ερχετε μια απιστευτει μυρωδια καμενου... Λεω παει, καΐκε... Το αλλαξα με ενα αλλο που να δουλευει και ολα μια χαρα. Ομως ενω τον αφησα λιγες ωρες, μετα οταν γυρισα βρηκα το pc να δουλευει, αλλα την οθονη σβηστη, περνωντας ρευμα αλλα με το λαμπακι πορτοκαλη (οπως οταν το pc ειναι κλειστω). Δοκιμαζω να βαλω πιο καλα το βιζμα, αλλα ητανε μια χαρα. κανω restart απο το κουμπακι, και αναβει και ηοθονη. Το πρωΐ σημερα παλι τον βρησκω στην ιδια κατασταση...
Τωρα το θεμα ειναι τι τρεχει; Θα δοκιμασω να ανανεωσω τους drivers της καρτας γραφικων, αλλα με το μικρο μου μυαλο δεν νομιζω να φταιει αυτο... Φταει ομως η μητρικη, η καρτα γραφικων, η οθονη;... Τι;...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.