roumana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν έχεις CRT τότε πρέπει να βρεις το manual για να δεις σε πόσα hz υποστηρίζει την ανάλυση που χρησιμοποίεις. Αν έχεις tft πρέπει να βρεις ποία είναι η native ανάλυση.Ο υπολογιστής μου κάνει ζαβολιές τώρα τελευταία.
Μου σβήνει η οθόνη και σε ένα τετραγωνάκι γράφει μέσα “Imput not supported”. Στην συχνότητα ανανέωσης οθόνης έβαλα αντί 75 hertz, το χαμηλότερο που μπορώ να επιλέξω,60 hertz, ωστόσο το πρόβλημα δεν λύθηκε. Πώς αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα?
Ωστόσο κάτι μου λέει πως δεν είναι αυτό το πρόβλημα

roumana
Διάσημο μέλος

tazbour
Νεοφερμένο μέλος

Εχω το hp pavilion dv6520ea,το οποιο δεχεται RAM sodimm ddr2-667 pc2-5300(409967-001 2 gb,ειναι το μοντελο
).
Αυτη τη στιγμη εχω 1 GB RAM,512 στο ενα slot και 512 στο αλλο.
Θελοντας λοιπον να εχω συνολικα 2 GB RAM,απευθυνθηκα στο Πλαισιο και μου ειπαν οτι πρεπει η καρτα να ειναι ιδια με αυτη του κατασκευαστη και οτι δεν μου ανοιγουν το μηχανημα αυτοι διοτι δεν ειναι στη δικαιοδοσια τους.Ετσι λοιπον,απευθυνθηκα στην Info-quest,η οποια μου δινει 2 gb ακριβως αυτο που χρειαζεται με 455 ευρω κι εγω επαθα ενα σοκ!!!!
Ψαχνοντας στο ιντερνετ,βρηκα αυτο https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=350058475577&Category=162&_trksid=p3907.m29 αλλα ειναι χρησιμοποιημενο...
Το μηχανημα ειναι αρκετα αργο,δεν μπορω να αγορασω αλλο και σε λιγο το χρειαζομαι για δουλεια.
Τι να κανω;Να παρω μια αλλη RAM,οτιδηποτε και αν ειναι αυτη,υπο τον κινδυνο του να χαλασει το λαπτοπ;
Θα μου ηταν πολυ χρησιμες οι συμβουλες σας!!
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσωπικά, στο φορητό μου είχα 1gb ram, και την άλλαξα μόνος μου σε 2gb με διαφορετική εταιρεία από αυτή που είχε μέσα, και δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα.
tazbour
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως σου είπαν να κοιτάξεις οι ram που θα έχεις να είναι του ίδιου κατασκευαστή?
Προσωπικά, στο φορητό μου είχα 1gb ram, και την άλλαξα μόνος μου σε 2gb με διαφορετική εταιρεία από αυτή που είχε μέσα, και δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Και πως την έβαλες;πηγες σε μαγαζί;
Anarki
Διάσημο μέλος

Ακόμα και να πάθει κάτι βέβαια, η αλλαγή μνήμης δεν ακυρώνει την εγγύηση (ρώτα στην αντιπροσωπεία για σιγουριά, σχεδόν σε όλους τους κατασκευαστές ισχύει αυτό πάντως).
Οδηγός για αλλαγή μνήμης σε laptop: https://www.technibble.com/how-to-install-laptop-ram/
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? πάιζει να ειναι μλκ αυτα τα οφισ κάνουν σε xp και σε vista?![]()
Γιατί να μην κάνει; Βάλτο το διβιδί μέσα και εγκατέστησέ το!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

δες ΄λίγο εκει που ειναι το θεμα για φτηνα λαπτοπ να μου πεις την γνωμη σου
Guest 990498
Επισκέπτης

Tsipouro
Διάσημο μέλος

@Αστρφεγγιά: Τι έγινε και δεν είναι σε λειτουργία το touchpad σου τώρα;
αστροφεγγιά
Νεοφερμένο μέλος

Α!! επιτέλους. Νόμιζα ότι κανείς δεν μπορεί να μου δώσει μια λύση. δεν ξέρω τι έχει πάθει, μοιάζει να έχει απενεργοποιηθεί. δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά από υπολογιστές
γι αυτό θα παρακαλούσα, αν υποψιάζεσαι την "πάθησή του", να μου τα πεις σε απλά ελληνικά

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Σε όλα (σχεδόν) τα laptop υπάρχει η δυνατότητα με έναν συνδυασμό πλήκτρων (συνήθως Function [Fn] και ένα από την σειρά F1-F12) να απενεργοποιήσεις το touchpad. Αν δεν μπορείς να το βρεις, πες μας το μοντέλο για να το κοιτάξουμε και εμείςκαλησπέρα. μήπως μπορεί κανείς να μου πει πώς θα μπορούσα να επαναφέρω σε λειτουργία την πινακίδα αφής στο Laptop μου?

αστροφεγγιά
Νεοφερμένο μέλος

Τι ωραία να έχεις φίλους με τόοοοοσες γνώσεις.

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

απο την μια να μπαίνει καλώδιο ethernet και απο την άλλη να βγαίνει φισ για πρίζα τηλεφωνου?

roumana
Διάσημο μέλος

τι ειναι αυτο;''Σφάλμα επαναφοράς δικτύου
Το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα.
Ο δεσμός σε αυτήν τη σελίδα διακόπηκε απρόσμενα κατά τη διαπραγμάτευση σύνδεσης ή τη μεταφορά δεδομένων. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα δικτύου μεταξύ της σελίδας και του υπολογιστή σας.''
maraki love
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.