Δεν έχει πέσει ποτέ κάτω. Τρέξαμε διαγνωστικό με τον τεχνική_υποστήριξη_man και αυτό παρουσίασε το πρόβλημα του δίσκου καθώς επίσης και διαγνωστικό ειδικά για το fan (επειδή του είπα ότι ζεσταίνεται) που δεν ανέβαζε τις σωστές στροφές (έτσι είπε το διαγνωστικό).
Όταν πατάω το power button, φορτώνει bios, και σταματάει στο Microsoft Corporation με τη μπάρα με τις κάθετες γραμμές στα χρώματα που έχει το avatar σου. (ελπίζω να κατάλαβες από την περιγραφή μου

) Μετά δεν κάνει τίποτα.
Ο δίσκος φαίνεται να ψιλοδουλεύει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ακολουθεί κάποιο pattern.
Δοκίμασα safe mode, δοκίμασα last known good congif. τίποτα.
Δεν έφτανε καν ως εκεί.
Πριν τελειώσει το διαγνωστικό ο repair_man είχε αποφανθεί ότι φταίει ο δίσκος από την εμπειρία του, (πράγμα που μπορεί να σημαίνει πολλά...

) αλλά αν δεν είναι δίσκος τότε τι είναι; (Να παίξουμε την κολοκυθιά;;

Sorry που αστειεύομαι, αλλά αν δεν το πάρω στην πλάκα θα κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο

)
---
Σκέφτομαι τα εξής: Θα δώσω 30 ευρώπουλα να πάρω αυτό το καλώδιο. Εάν ο δίσκος δε δουλέψει θα πάει χαμένο. Αν πάρω μια θήκη σαν αυτή που πρότεινε η seven, είτε θα ανακτήσω τα δεδομένα μου είτε θα μου μείνει το κουτί να βάλω έναν νέο δίσκο μέσα να τον έχω για αποθήκη. Υπάρχει τέτοιο κουτάκι για το δικό μου δίσκο στο πλαίσιο;
Παρόμοιος δίσκος να βάλω μέσα υπάρχει;