Πάω για νέο ψυγειοκαταψύκτη (δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λένε απλά ψυγείο, ποιος αγοράζει μόνο συντήρηση; ) και διάβασα οτι τα liebherr είναι καλά αλλά αν έχει πρόβλημα θα έχω θέμα επικοινωνίας αφού συναρμολογούνται στη Βουλγαρία. Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο; Ποια άλλη μάρκα μού προτείνετε;
Μακαρι να ειχανε μονο συντηρηση αλλα δεν εχουνε.
Το λενε ψυγειοκαταψυκτη γιατι εχει μεγαλη καταψυξη ( 3 συρταρια κατω).
Mεινε μακρια απo την απω ανατολη ..κορεα( samsung, LG) και κινα (hisence). (αποψη μου ευχομαι να τα διόρθωσαν)
Αυτοι οι ανθρωποι ειναι καταπληκτικοι αντιγραφεις ,αντιγραφουν τους γερμανους και αμερικανους τα κανουν αλλαγες και ειναι πανεμορφα και ανωτερα του πρωτοτυπου αλλα οχι αξιοπιστα και αποτελεσματικα... δεν καταλαβαινουν ή στα τετοια τους..σε γελασαμε και παει.
Εχουμε καει απο ψυγειο ντουλαπα samsung και αιρ κοντισιον ιδια μαρκα.
Μονο τα γερμανικα μενουν βασικα (siemens-bosh-pitsos) και κανενα ιταλικο ισως . Ta Morris που ακουγεται αγγλικο ειναι καρακινεζικο.
Ναι μεν γερμανικο ονομα αλλα η κατασκευη παιζεται.. προσφατα πηραμε πλυντηριο bosh 790€ και ειναι κατασκευη ισπανια.
Γενικα οι γερμανοι κατασκευαζουν πολωνια ισπανια και οπως ειπες βουλγαρια ισως και τουρκια.
Τους ευρωπαιους και τους τουρκους μην τους φοβασαι ειναι πολυ βλακες για να σε γελασσουν..ακολουθουν τις οδηγιες της μαμας.
Και τα Liebher ειναι καλα ,κορυφαια ...βεβαια αν εχεις πολυ χρημα μπορεις να πας σε γερμανικο miele αλλα εκει τσουρουφλιζει η τιμη.
Την μεγαλυτερη συλλογη να δεις ,την εχει το mediα markt και μεγαλος κοτσωβολος με τιμιοτερο το πρωτο.
Εγω ως εκολαπτομενος απατεωνας το ειδα στο mediα markt (public) και το ψωνισα απο το ''αποθεμα'' 100+€ λιγοτερο. Μια χαρα το εφεραν στην ωρα τους το ανεβασαν και πηραν και ενα πανβαρο miele για αναλυκλωση. Τους ειπα ''ξεβρακωστε'' το κατω να μπει ασανσερ ...οχι λεει θα το ανεβασουμε σκαλες να το ''ξεβρακωσεις'' εσυ!
Το ''ξεβρακωσα'' το συνδεσα και η γιαγια το αγαπησε..2 βαζει την μερα γιατι μοσχοβολανε λεει.
Οταν πας και τα δεις στην εκθεση στα 10 ψυγεια τα 7 ειναι απω ανατολη και 3 ευρωπη ..και αυτο ειναι λυπηρο.
Καλη τυχη