Iphone δεν το είχα αλλά είδα μέσω φίλων πως δουλεύει,προσωπικά επειδή χρησιμοποιούσα samsung συνήθισα το λειτουργικό της. Από το πρώτο της smartphone. Πάλι samsung θα επέλεγα αν με ρωτούσες ναι. Και η iphone έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ ωραίο ντιζάιν πιστεύω είναι τι σου αρέσει εσένα προσωπικά γιατί εσύ θα το δουλεύεις εσύ θα σερφαρεις εσύ θα γράφεις κλπ.
Οποτε εσένα να διευκολύνει και να σου αρέσει όποιο κι αν είναι αυτό.
Αν και είχα ήδη Samsung τελευταία μου έκαναν δώρο ένα Huawei και αν στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί δεν ήξερα πως θα είναι,τολμώ να πω ότι το χρησιμοποιώ περισσότερο από ότι το samsung



Τελευταία μοντέλα και τα δύο αλλά τι έγινε. Μου άρεσε το μινιμαλιστικό της huawei και ότι ως νέο κινητό μου κέντρισε την περιέργεια να το ανακαλύψω και με κέρδισε ναι!
Οπότε μην απορρίπτεις τελείως το iphone μπορεί να το αγαπήσεις εξίσου.
Όλα έχουν να κάνουν με το πώς και πόσο θα το δουλέψεις θα σε βολεψει θα μείνεις ευχαριστημένος.
Η άποψη μου? Κάνε τεστ και στα δύο πήγαινε στα καταστήματα που το έχουν στις προσόψεις και δες τα σερφαρε τα και θα δεις.
Από μένα μεγεια όποιο κι αν επιλέξεις ξέρω ότι θα επιλέξεις καλά!

Να είσαι καλά να περνάς όμορφα καλές γιορτές!