Προτάσεις για γυμναστήρια στην Αθήνα

Maria20897

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Maria20897 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 175 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποιο καλό και οικονομικό γυμναστήριο στην Αθήνα; Ψάχνω παντού, αλλά είναι πανακριβα 🥲

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποιο καλό και οικονομικό γυμναστήριο στην Αθήνα; Ψάχνω παντού, αλλά είναι πανακριβα 🥲
Κατά περιόδους βγάζουν κάποιες μεγάλες αλυσίδες (δεν τις αναφέρω για να μη φανεί sponsored το μήνυμα :lol:) καλούτσικες προσφορές. Από την άλλη, δε ξέρω τι παίζει με τα συνοικιακά μικρότερα γυμναστήρια. Ο γκουρού @Devil ας μας δώσει τα φώτα του.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Εγω παιδιά πάω σε ενα συνοικιακό το οποίο δεν ειναι πολύ μεγάλο αλλα τη δουλειά σου με 100 ευρω το χρόνο την κάνεις. Ειναι το γυμναστηριο που βλέπετε στα βιντεάκια προπόνησης που ανεβάζω και όπως έχετε δει ειναι καθαρό και αξιοπρεπές οχι τύπου Yava. Ο ιδιοκτήτης μέσα ειναι χρόνια φίλος μου και έχει προσωπικό μεράκι για το γυμναστηριο το οποίο ειναι οικογενειακού χαρακτήρα όλοι μεσα γνωριζονται μεταξυ τους σε ενα ποσοστό 50-60% και υπάρχει ενα ωραίο και ευχάριστο κλιμα.

100-120 ευρω το χρονο για γυμναστηριο νομιζω ειναι καλά.... ενταξει δεν ειμαστε και επαγγελματίες body builders ενα ωραίο σώμα και μια καλη΄φυσικη κατασταση θέλουμε να διατηρήσουμε. Υπερκαλύπτεται αυτος ο στόχος.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Όταν το βρεις, πες μου κι εμένα. Ειμαι παθιασμένος με το fitness. (σε θεωρητικό επίπεδο ακόμα)

*Μη μιλήσετε οι υπόλοιποι. ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Όταν το βρεις, πες μου κι εμένα. Ειμαι παθιασμένος με το fitness. (σε θεωρητικό επίπεδο ακόμα)

*Μη μιλήσετε οι υπόλοιποι. ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ!

Αμα σου είναι ευκολο να ανεβαίνεις Αχαρνές ελα στο δικό μου.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια